Projektoritesti (2022) → Suuri projektoriopas

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Nebula Mars II

Tämän miniprojektorin äänen- ja kuvanlaatu on huippuluokkaa, sillä siinä on sekä sisäänrakennettu akku että kaiutin. Se ei vie juuri lainkaan tilaa, joten voit ottaa sen helposti mukaan matkalle, ja se kuuluu kokonaan uuden sukupolven projektoreihin.…

1
Paras projektori

Nebula Mars II

3
Hyvä projektori kotiteatteriin

Optoma HD144X

4
4K-projektori näyttää upeita kuvia ja videoita

Acer Home H6810BD

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä testissä olemme tarkastelleet 5 markkinoiden parasta projektoria. Olemme nimenneet Nebula Mars II:n testin parhaaksi, koska sen kuvan- ja äänenlaatu on korkea ja sitä on helppo kuljettaa, joten voit katsoa elokuvia matkalla, mutta projektoreita on useita erilaisia, joten lue artikkeli.

Tässä projektoritestissä voit lukea, mitä ominaisuuksia kannattaa etsiä ja arvioida, mitä ominaisuuksia projektorissasi tulisi olla. Tarjolla on sekä perinteisiä projektoreita että miniprojektoreita, joten voit valita projektorin, joka sopii parhaiten seuraavaan kokoukseen, elokuvaan tai urheiluiltaan. Jotkin projektorit soveltuvat erinomaisesti myös pelaamiseen, joten lue artikkeli ja löydä seuraava projektorisi.

Nebula Mars II

Paras projektori

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hallitse projektoria sovelluksella tai kaukosäätimellä
 • pros-icon.svg Kuva voidaan valaista seinälle koossa 50″ ja 150″ välillä
 • pros-icon.svg Yleensä ladattava akku, joten voit ottaa sen mukaan minne tahansa tai katsella videota avoimen yötaivaan alla

Detaljeret gennemgang

Tämän miniprojektorin äänen- ja kuvanlaatu on huippuluokkaa, sillä siinä on sekä sisäänrakennettu akku että kaiutin. Se ei vie juuri lainkaan tilaa, joten voit ottaa sen helposti mukaan matkalle, ja se kuuluu kokonaan uuden sukupolven projektoreihin.

Miksi kannattaa valita Nebula Mars II

Oletko aina haaveillut kotiteatterista tai projektorista töihin? Voit käyttää Nebula Mars II:ta molempiin. Koska se tarjoaa terävän HD-kuvanlaadun ja salamannopean intuitiivisen automaattitarkennuksen. Sisäänrakennetut kaksoiskaiuttimet (10 W) ja basso tuottavat upean äänen, joka täyttää huoneen, joten voit luoda oman kotiteatterisi tämän projektorin avulla.

Kuvan ja elokuvan laatua parannetaan kehittyneellä DLP-tekniikalla, joka ylittää perinteisen LCD-tekniikan. Näin saat projektorin, joka on täynnä edistyksellistä tekniikkaa ja tarjoaa terävän kuvanlaadun ja äänen, aivan kuin istuisit elokuvateatterissa.

Voit säätää kuvan kokoa itse, sillä kuvan koko voi olla 50″ ja 150″ välillä. Iso ja kaunis televisio on noin 50-65 tuumaa, joten sinulla on todella mahdollisuus luoda elokuvateatterin kaltaiset olosuhteet, mutta sitä voidaan käyttää myös, jos pidät luennon tai kokouksen useille ihmisille, joissa on tärkeää, että he tapahtuvat näytöllä. Etkä tingi laadusta riippumatta siitä, minkä kuvakoon valitset.

Nebular Mars II:ssa on mukava ja yksinkertainen muotoilu, ja siinä on pieni kahva, jotta voit helposti kuljettaa sitä mukana. Siinä on painikkeet itse projektorissa, mutta voit ohjata ja säätää sitä kaukosäätimellä. Jos käytät kaukosäädintä, sinun on seisottava suoraan sen takana, sillä se vastaanottaa signaalin takana olevan IR-vastaanottimen kautta. Voit myös käyttää älykästä sovellusta, jolla voit hallita kaikkea kuvan, äänen, elokuvan toiston/tauon ja paljon muuta. Se tuskin helpottuu yhtään!

Kytke älypuhelin kiinni

Jos sinulla on Android-puhelin, voit heijastaa kuvan projektoriin, ja jos käytössäsi on Android 7.1, voit myös käyttää joitakin suosikkisovelluksiasi, kuten Youtubea ja Netflixiä. Via. Kahden sovelluksen avulla voit helposti siirtää elokuvan tai sarjan projektoriin.

Jos sinulla ei ole älykästä Android-puhelinta, ei hätää, sillä voit silti muodostaa yhteyden projektoriin muilla laitteilla, esim. seuraavilla. HDMI, USB ja XBOX. HDMI- ja USB-liittimet sijaitsevat projektorien takana, joten niihin ja tietokoneeseen pääsee helposti käsiksi.

Nebula Mars II kuuluu uuden sukupolven projektoreihin, koska se toimii akulla, joka on ladattava. Tämä antaa sinulle aivan uudenlaisen vapauden käyttää sitä, sillä voit käyttää sitä missä tahansa, missä on seinä, johon se voi syttyä.

Jos akku on ladattu täyteen, sillä voi toistaa videota 4 tuntia, ja jos käytät sitä kaiuttimena, sillä voi toistaa 30 tuntia täydellä akulla.

Koska se toimii akkuvirralla, voit ottaa sen mukaasi minne tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, missä on pistorasia. Voit helposti katsella elokuvia ulkona avoimen yötaivaan alla, ja voit myös viedä sen asiakkaiden luo huolehtimatta siitä, toimiiko elektroniikka – koska tiedät, että se toimii.

Miniprojektoria on helppo kuljettaa mukana 1,79 kg:n painollaan, ja jos haluat päivittää, voit ostaa jalustan, jolla saat sen seisomaan täydellisesti!

Tuotetiedot:

 • Kuvanlaatu: HD
 • Tarkkuus 720p
 • Kuvan koko: 30″ – 150″
 • Kaiutin: 2 x 10W
 • Bluetooth/wifi: molemmat
 • Paino: 1,79 kg

Nebula Capsule ll mini

älykäs miniprojektori

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kanna Nebula Capsule II Mini taskuusi ja katso elokuvia missä tahansa
 • pros-icon.svg Hyvä kuvanlaatu ja ääni…….
 • pros-icon.svg Kannattaa Android 9.0 TV-järjestelmää, joten käytössäsi on laaja valikoima suoratoistosovelluksia

Detaljeret gennemgang

Tässä on toinen miniprojektori, koska ne ovat älykkäitä, osoittavat hyvää laatua ja helppo ottaa mukaan. Tämä projekti on samalta merkiltä kuin edelliset projektit, mutta ne eivät silti ole aivan samanlaisia.

Sentten sinun kannattaa valita Nebula Capsule II mini

Nebula Capsule II Minin avulla voit ottaa elokuvasi mukaan kaikkialle, sillä se ei vie tilaa enempää kuin limsatölkki ja painaa noin 630 grammaa. Lisäksi sen kuvan- ja äänenlaatu on parempi kuin monien muiden markkinoilla olevien projektoreiden.

Voit ottaa sen mukaan minne tahansa, koska se on akkukäyttöinen. Se on tietenkin ladattava, mutta täyteen ladattuna sillä voi toistaa elokuvia yli 2,5 tuntia.

Voit näyttää elokuvia ja kuvia 20 tuuman ja jopa 100 tuuman välillä – laadusta tinkimättä. Siinä on automaattitarkennus, joten sinun ei tarvitse tarkentaa, kuvanlaatu on jopa 1280x720p ja 8 W:n kaiutin tarjoaa upean äänen.

Hallitse Nebula Capsule II min:tä äänelläsi

Tämä projektori on ehdottomasti tarkoitettu älykkäitä asioita rakastavalle gadget-ihmiselle. Koska voit ohjata Nebula Capsule II Miniä äänelläsi Google Assistantin ansiosta.

Voit käyttää yli 3600 Android TV -sovellusta, kuten. Yousee ja TV2 Play. Itse asiassa tämä on maailman ensimmäinen Android TV -taskuelokuvateatteri, joka tarjoaa sinulle runsaasti vaihtoehtoja.

Nebula-sovelluksella voit myös suoratoistaa sovelluksia, kuten Netflixiä. Et tarvitse lainkaan televisiota, jos hankit tämän projektorin. Siinä on erinomainen äänen- ja kuvanlaatu sekä runsaasti suoratoistovaihtoehtoja.

Tietenkin voit myös yhdistää tietokoneen ja puhelimen kautta. HDMI, USB, Chromecast, Bluetooth ja Wi-Fi, joten voit helposti katsella kaikkia suosikkielokuviasi, -sarjoja ja urheilutapahtumia.

Tuotetiedot:

 • Kuvanlaatu: HD
 • Tarkkuus 1280x720p
 • Kuvan koko: 20″ – 100″
 • Kaiutin: 8W
 • Bluetooth/wifi: molemmat
 • Paino: 680 grammaa

Optoma HD144X

Hyvä projektori kotiteatteriin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Full HD – 1080p teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia varten
 • pros-icon.svg Varustettu upealla ja eläväisellä väritekniikalla
 • pros-icon.svg Voi näyttää 3D-elokuvia, mutta muista ostaa lasit

Detaljeret gennemgang

Tämä projektori on melko perinteinen projektori, mutta uuden teknologian ansiosta siinä on korkea kuvan tarkkuus ja hyvä ääni. Jotkut jopa väittävät, että sinun ei tarvitse omistaa televisiota, koska projektori antaa yhtä hyvän tuloksen, ja sen voi ottaa pois tarvittaessa.

Sentten sinun kannattaa valita Optoma HD144X

Voit helposti katsella live-urheilua, sarjoja, elokuvia ja mitä muuta haluat katsella, minä Optoma HD144x, koska se on helppo asentaa ja sillä on uskomattoman hyvä kuvan- ja äänenlaatu. Kutsu siis ystävät kotiin ja heittäkää peli isolle seinälle, jotta kaikki näkevät, mitä kentällä tapahtuu.

Optoma HD144X pystyy näyttämään Full HD:n, jonka kuvan tarkkuus on 1080p Tämä tarkoittaa, että näet terävästi ja kaikki yksityiskohdat, jos näytöllä näytettävät asiat on tietysti tehty näin korkealla resoluutiolla. Se sopii täydellisesti Blue-ray-elokuvien ja muiden Full HD -tarkkuudella tehtyjen elokuvien esittämiseen, mutta sillä voi näyttää myös pienemmällä resoluutiolla tehtyjä elokuvia.

Kaiuttimet on integroitu itse projektoriin, ja niiden teho on 10 W, joten sinun ei tarvitse ostaa kalliita kaiuttimia saadaksesi täydellisen kotiteatterikokemuksen.

Voit helposti muodostaa yhteyden tähän projektoriin, sillä siinä on 1 HDMI-tulo ja 1 HDMI/MHL-USB. MHL-kaapelilla voit yhdistää puhelimesi projektoriin ja näyttää kuvia, elokuvia ja suoratoistoja.

Optoma on keskittynyt tekemään väreistä mahdollisimman todentuntuisia, minkä vuoksi projektori pystyy toistamaan Rec. 709 -väriskaalan, joka on kansainvälinen tae siitä, että se näyttää värit juuri sellaisina kuin tuottaja haluaa. Tämä takaa upean elokuvakokemuksen ja tekee projektorista ihanteellisen pelaamiseen ja animaatioihin.

Pelitila ja muut älykkäät ominaisuudet

Optoma tietää, mitä todellinen pelaaja tarvitsee: näyttö, joka maksimoi kontrastin ja tekee väreistä elävämpiä, jotta näet jokaisen yksityiskohdan. Siksi he loivat pelitilan, jonka voit aktivoida, kun haluat pelata – etkä vähiten voittaa. Pelaa suosikkipelejäsi Google Chromecast TV:n, Amazon Fire TV:n tai Apple TV:n kautta. Voit jopa liittää pelikonsolisi projektoriin, jos haluat viettää peli-illan ystävien kanssa.

Jos rakastat 3D-elokuvia, Optoma HD144X on täydellinen projektori sinulle, sillä se voi toistaa 3D:tä mistä tahansa 3D-lähteestä, esimerkiksi 3D Blue-ray-levyltä, 3D-lähetyksistä ja joistakin uusimmista pelikonsoleista, joilla voi toistaa myös 3D-elokuvia. Tämä edellyttää tietenkin myös, että sinulla on 3D-lasit valmiina.

Projektorissa on myös toiminto, joka tallentaa yö- ja päiväasetukset, joten voit käyttää sitä koko päivän ja yön ilman, että sinun tarvitsee käyttää aikaa kuvan säätämiseen ympäristön mukaan.

Seinän ja projektorin välisen etäisyyden tulisi olla vähintään 1 metri ja jopa 9,80 metriä, joten voit käyttää projektoria sekä suurissa että pienissä tilaisuuksissa – sekä suurissa että pienissä huoneissa.

Voit myös säätää kuvan kokoa 71-765 cm:n välillä, joten valitse huoneeseesi sopiva koko. Se on noin 300 tuumaa.

Optoma HD144X:n käyttöikä on pitkä, sillä lampun pitäisi kestää min. 3 500 tuntia normaalitilassa ja 10 000 tuntia säästötilassa. Lisäksi sen virrankulutus on suhteellisen alhainen, jos sitä verrataan televisioon.

Voit myös helposti pakata projektorin matkalaukkuun ja viedä sen ystävien tai kokouksen luokse. Sen paino on 2,5 kg, joten voit kuljettaa sitä helposti laukussasi.

Tuotetiedot:

 • Kuvanlaatu: HD
 • Kuvan resoluutio: 1920 x 1080p
 • Kuvakoko: 71-765 cm
 • Kaiutin: 10W
 • Paino: 2,5 kg
 • Virrankulutus käytössä: 295 wattia

Acer Home H6810BD

4K-projektori näyttää upeita kuvia ja videoita

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 4K UHD -resoluutio ja HDR-yhteensopivuus antavat realistisempia kuvia ja yksityiskohtia
 • pros-icon.svg Lampun käyttöikä on 20 000 tuntia ekotilassa
 • pros-icon.svg Säädä äänettömään tilaan ja vältä äänen kuuluminen projektorista

Detaljeret gennemgang

Tämä projektori on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset parasta laatua äänen ja kuvan laadun suhteen. Acer Home H6810BD näyttää kuvat ja elokuvat todentuntuisin värein, joten se ei petä sinua, käytitpä sitä sitten kokouksiin, korkealaatuisten kuvien tai elokuvien esittämiseen.

Sentten sinun kannattaa valita Acer Home H6810BD

4K UHD -resoluutio on neljä kertaa Full HD:ta parempi, joten saat yksityiskohtaisempia kuvia. Se on myös HDR-yhteensopiva, mikä antaa realistisemman ja luonnollisemman kuvan. HDR on tekniikka, joka luo syvemmän kontrastin mustan ja valkoisen välille.

Kaiuttimen lähtöteho on 10 W, ja se tarjoaa loistavan äänen hyvälle kuvanlaadulle. Yhdessä ne tarjoavat sinulle lähes tavallisesta poikkeavan elokuvakokemuksen – ja vieläpä aivan omassa olohuoneessasi.

Lisäksi se on uskomattoman kestävä projektori, jonka käyttöikä on 20 000 tuntia ekotilassa ja 4 000 tuntia normaalitilassa.

3D ja muut älykkäät ominaisuudet parantavat kokemusta

Hämmästyttävän kuvanlaadun lisäksi voit näyttää myös 3D:tä, jolloin kuvat hyppäävät välittömästi olohuoneeseesi. Se on hieno lisäominaisuus, jos haluat jotain hieman tavallisuudesta poikkeavaa. Muista, että tarvitset esim. Blue Ray -soitin, jolla voi toistaa 3D-elokuvia.

Jokainen projektori pitää hieman ääntä. Toisin sanoen äänitaso on normaalin keskustelun luokkaa, mutta Acer Home H6810BD:n kanssa sinun ei tarvitse olla huolissasi projektorista tulevasta äänestä. Jos käytät sitä tärkeässä kokouksessa tai katselet elokuvaa, jossa ääni ja yksityiskohdat ovat tärkeitä, voit ottaa äänettömän tilan käyttöön. Tässä tilassa projektorin ääni vaimenee matalaksi huminaksi, joten voit katsella elokuvaa täysin häiriöttä.

Tuotetiedot:

 • Kuvan resoluutio: 4K UHD resoluutio
 • Kuvan koko: enintään 300″
 • Kaiutin: 10W
 • Paino: 4 kg
 • Virrankulutus käytössä: 335 wattia
 • Kontrastisuhde: 10,000:1

Guide

Miksi kannattaa valita Epson EB-2247U

Epson EB-2247U on valmistettu 3LCD-tekniikalla, josta voit lukea lisää tämän artikkelin lopusta, mutta periaatteessa se tuottaa runsaasti valoa ja värejä, mikä takaa laadukkaat kuvat ja hyvän värintoiston.

Sen kirkkaus on myös erinomainen, 4200 lumenia, joten esitykset päivänvalossa eivät ole ongelma, sillä mikään ei ole niin kurjaa kuin hyvän esityksen pilalle vieminen huonon tekniikan takia. Kontrastisuhde on myös tässä etu, sillä se takaa mustien sävyjen hyvän toiston, joten esimerkiksi elokuvat eivät näytä pestyiltä. Myös integroidut kaiuttimet ovat hyvät.

Tämän Epson-projektorin käyttöönotto on myös helppoa, koska siinä on ominaisuuksia, kuten automaattinen käynnistys/pysäytys, tarkennusavustin, keystone-korjaus ja kankaansäätö. Nämä kaikki ovat tärkeitä ominaisuuksia, joiden avulla voit aloittaa esitysten tekemisen nopeasti.

Voit säätää kuvakokoa 30 tuuman ja 300 tuuman välillä, joten pienessä tai suuressa kokoushuoneessa sen pitäisi pystyä peittämään koko seinä, jotta kaikki näkevät näytön sisällön.

Kun käynnistät projektorin, seinälle avautuu aloitusnäyttö, josta pääset nopeasti käsiksi tärkeisiin toimintoihin, kuten yhteyslähteen valintaan tai langattoman yhteyden määrittämiseen.

Vaihtelevat yhteysvaihtoehdot

Liitäntävaihtoehtoja on useita, kuten HDMI, MHL ja Wi-Fi. Wi-fi-toiminnon käyttämiseksi tarvitset Wi-fi-sovittimen. Tämä ostetaan yleensä erikseen, ja se näyttää USB-pistokkeelta, joka kytketään tietokoneeseen. MHL:ää käytetään älypuhelimen liittämiseen projektoriin kuvien ja videoiden suoratoistoa varten.

Mukana on myös usean tietokoneen projektio-ohjelmisto, jonka avulla voit liittää jopa 50 tietokonetta ja projisoida ne jaetulle näytölle. Tämä tarjoaa suurempaa integrointijoustavuutta ja enemmän etuja, jos järjestät suuria kokouksia. Lisäksi se on myös kustannustehokkaampi ja joustavampi kuin litteä näyttö.

Siinä on myös kahden lähteen renderöinti, mikä tarkoittaa, että kaksi tietokonetta voidaan liittää projektoriin samanaikaisesti, jolloin katsojat voivat nähdä molemmat näytöt rinnakkain jaetun näytön tilassa.

Espon soveltuu ammattikäyttöön, koska se tarjoaa hyvän kuvanlaadun – jopa päivänvalossa – se voi näyttää HD-tarkkuutta jopa 300 tuuman kokoisena, ja lampun käyttöikä on uskomattoman pitkä, jopa 12 000 tuntia virransäästötilassa. Toimisto, jossa on paljon kokouksia, voi siis käyttää tätä projektoria päivittäin ilman ongelmia.

Tuotetiedot:

 • Kuvanlaatu: HD
 • Kuvan resoluutio: 1920 x 1200p
 • Kuvan koko: Enintään 300″
 • Paino: 3,2 kg
 • Virrankulutus käytössä: 227 wattia
 • Kontrastisuhde: 15 000:1

Tärkeitä tietoja ennen projektorin ostamista

 • Kuvan resoluutio: Useimmat projektorit pystyvät näyttämään Full HD:n, mutta jotkin uusimmista malleista pystyvät näyttämään myös 4K UHD:n, joka näyttää neljä kertaa Full HD:n resoluutiota suuremman resoluution, jolloin saat entistäkin yksityiskohtaisempia kuvia.
 • Kuvakoko:Voit säätää kuvakokoa useimmissa projektoreissa, ja ne näyttävät yleensä elokuvia ja kuvia jopa noin 300 tuuman kokoisina, joten voit luoda ikioman kotiteatterisi. Miniprojektori voi yleensä näyttää elokuvia ja kuvia jopa 150 tuumaa, mikä on hieman pienempi, mutta toisaalta niillä on joitakin muita etuja, kuten se, että ne ovat kannettavampia.
 • Avunlaatu: Projektoreilla oli ennen maine huonosta äänestä, ja kun tekniikka on kehittynyt ja eri valmistajat yrittävät jatkuvasti parantaa tuotteitaan, myös ääni on parantunut. Siksi useimmissa projektoreissa on hyvät kaiuttimet, joiden teho on joko 8 tai 10 W, mikä vastaa hyvää kaiutinparia. Sinun ei siis tarvitse investoida valtavaan järjestelmään luodaksesi kotiteatterikokemuksen.
 • Projektorin käyttötarkoitus: Ennen kuin investoit projektoriin, sinun on päätettävä, kuinka usein käytät sitä ja mihin. Käytätkö sitä töissä, kodikkaan kotiteatterin luomiseen, pelaamiseen tai ystävien kutsumiseen seuraavaan suureen urheilutapahtumaan? Joka tapauksessa sinun on harkittava, kuinka paljon tilaa tarvitset.
 • Hinta: Projektorit voivat olla hyvin kalliita, varsinkin jos ne on tarkoitettu yrityskäyttöön, jossa niiden on kestettävä päivittäistä käyttöä.
 • Viime vuosina valmistajat ovat alkaneet valmistaa miniprojektoreita, jotka on tarkoitettu myös yksityisille kuluttajille, jotka haluavat tehdä oman kotielokuvansa tai ottaa projektorin mukaan kokouksiin. Mitä suuremman resoluution projektori pystyy näyttämään, sitä kalliimpi se yleensä on.

  Paristo- vai johdollinen projektori? Jos tarvitset projektoria, jota kuljetetaan tai käytetään paikoissa, joissa et ole varma, onko siellä pistorasiaa, kannattaa valita miniprojektori, jossa on ladattava akku. Latausaika ja akun kesto vaihtelevat malleittain. Joissakin malleissa yhdellä latauksella voi näyttää 4 tuntia elokuvaa.

  Jos rakastat elokuvien katselua yötaivaan alla, tähän miniprojektoriin kannattaa ehdottomasti investoida.

  • Controlled via. kaukosäädin vai sovellus? Useimpia projektoreita ohjataan kaukosäätimellä ja itse projektorissa olevilla painikkeilla, mutta joitakin voidaan ohjata myös älypuhelimen sovelluksella. Se edellyttää kuitenkin kykyä muodostaa yhteys puhelimeen, joten sen on oltava uudempi malli. Useimpia miniprojektoreita ohjataan. sovellus, joka tekee asioista hieman helpompia.

  Tärkeitä sanoja – projektorisanakirja

  • DLP: On projektorityyppi, joka toistaa kuvasignaalin. siru. Siru koostuu miljoonista digitaalisista mikropeileistä, jotka heijastavat lampun valoa. Ne syntyvät objektiivin taakse asennetun nopeasti pyörivän väripyörän avulla. DLP antaa perinteiselle LCD-näytölle, kuten useimmat sen tuntevat, rahoilleen vastinetta.
  • 3LCD: 3LCD on projektoreissa tunnustettu tekniikka, jossa käytetään kolmea sirua, joissa jokaisessa on yksi pääväri. Projektorin lampun valo taittuu, ja kolme sirua tuottavat kukin oman värisen kuvan, joka heijastuu peilien kautta linssiin. Tällöin kuvat yhdistetään valmiiksi väritetyksi kuvaksi ja keskitetään näytölle.
  • MHL: On kaapeli projektorista älypuhelimeen, jotta voit suoratoistaa ja näyttää kuvia suoraan puhelimestasi, mutta se edellyttää, että sinulla on MHL-kaapeli. Se on samanmuotoinen kuin HDMI, joten jos tarvitset 2 HDMI-tuloa, voit käyttää sitä myös tavallisena HMDI-tulona. Jos haluat käyttää sitä älypuhelimellasi, tarvitset MHL-kaapelin
  • HDR-yhteensopiva: HDR on lyhenne sanoista High Dynamic Range, ja se on näyttötekniikka, joka luo syvemmän mustan ja valkoisen kontrastin

  Nosta äänentoisto seuraavalle tasolle soundbarin avulla

  Vaikka projektoreiden äänentoisto on parantunut, voit nostaa äänen korkeammalle tasolle soundbarin tai muun äänijärjestelmän avulla ja luoda todellisen elokuvakokemuksen. Jos välität äänenlaadusta ja toistat elokuvia monille ihmisille suurissa huoneissa, investoi soundbariin, jos sinulla ei vielä ole sellaista.

  Lue äänipalkkiarvostelumme löytääksesi olohuoneeseesi sopivan äänipalkin, jotta saat projektoristasi kaiken irti.

  Miten tämä projektoritesti tehtiin

  Tämä projektoritesti toteutettiin testaamalla ja vertailemalla useita eri malleja, joista jokaisella on omat ominaisuutensa. Olemme keränneet tietoa verkosta, lukeneet kansainvälisiä ja kansallisia testejä ja valinneet parhaan projektorin. Vaikka olemme nimenneet testivoittajan, se ei välttämättä ole oikea sinulle, joten lue artikkeli ja löydä projektori, jonka voit ottaa mukaan kokouksiin tai luoda parhaan kotiteatterin.

  FAQ

  Mikä projektori on paras testissä?

  Paras projektori tässä testissä on Nebula Mars II, sillä se on pieni projektori, joka pystyy näyttämään laadukasta valoa ja kuvaa ja jonka voi ottaa mukaan mihin tahansa. Lue koko artikkeli löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan projektorin; katsotko suoraa urheilua, kuvaat tai pelaat?

  Pitäisikö minun valita miniprojektori vai perinteinen projektori?

  Projektori voi olla hieman iso kuljetettavaksi, ja jos aiot käyttää sitä kokouksiin tai elokuvien katseluun ulkona, voi olla hyvä idea investoida miniprojektoriin, joka on varustettu uusimmalla tekniikalla, jotta saat laadukkaan äänen ja kuvan ja voit käyttää sitä missä tahansa.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×