Paras vaihtokassi (2022) → Iso testi parhaista vaihtokasseista

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Cama Copenhagen vauvalaukku

Testivoittajaan kannattaa panostaa, jos haluat olla varma, että saat hyvin toimivan vauvanvaihtolaukun. Tuote on erittäin toimiva, ja siinä on useita erikokoisia taskuja. Materiaali on vettähylkivää, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen kastumisesta. Laukussa on myös…

1
Paras vauvalaukku

Cama Copenhagen vauvalaukku

2
Kestävä ja kestävä vauvalaukku

Cam Cam Copenhagen pitkällä vetoketjulla 16L

4
Käytännöllinen vaihtolaukku, jossa on paljon tilaa

Herschel Strand Sprout

6
Hyvä vauvan laukku, konepestävä

Sebra tikattu vauvan laukku

7
2-in-1 vedenkestävä vauvalaukku

Storksak Stevie Luxe Scuba

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä vauvalaukkutestissä voit lukea markkinoiden 10 parhaasta vauvalaukusta. Opastamme sinua ostoprosessin läpi, jotta voit tilata tarpeisiisi parhaiten sopivan vauvanvaihtolaukun. Suosittelemme tutustumaan tarkemmin testivoittajaamme, Cama Copenhagenin vaihtolaukkuun. Vaihtolaukku täyttää kaikki odotukset, ja siinä on optimaalinen säilytystila.

Lisäksi kuin opastaa sinut parhaiden vauvanvaihtolaukkujen pariin, voit myös lukea lisää siitä, miten löytää hyvä vauvanvaihtolaukkukauppa ja mitä vauvanvaihtolaukku oikeastaan tarvitsee, jotta saat siitä kaiken irti.

Cama Copenhagen vauvalaukku

Paras vauvalaukku

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Päivitetty versio – nyt olkahihnalla ja parannetulla vetoketjulla
 • pros-icon.svg Vettä hylkivää materiaalia, joten sisältö ei kastu
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu OEKO-TEX-sertifioitu puuvillainen vaipanvaihtomatto
 • pros-icon.svg Varustettu erikokoisilla lokeroilla, jotta sinulla on tilaa kaikelle

Detaljeret gennemgang

Testivoittajaan kannattaa panostaa, jos haluat olla varma, että saat hyvin toimivan vauvanvaihtolaukun. Tuote on erittäin toimiva, ja siinä on useita erikokoisia taskuja. Materiaali on vettähylkivää, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen kastumisesta. Laukussa on myös “sisäänrakennettu” vaihtotaso. Laukku on myös varustettu “sisäänrakennetulla” vaihtotyynyllä.

Sentten sinun kannattaa valita Cama Copenhagen Pusletaske

Sijoittamalla tähän Cama Copenhagenin vaihtolaukkuun on useita etuja. Ensinnäkin malli on uudempi muunnelma valmistajan edellisestä laukusta, mikä tarkoittaa, että tämä Cama Copenhagenin laukku on päivitetty parempaan suuntaan. Esimerkiksi tässä laukussa on olkahihna ja parannettu vetoketju. Laukku on suunniteltu lukuisilla erikokoisilla taskuilla ja lokeroilla, joten voit helposti lokeroida sen tarpeen mukaan ja löytää nopeasti tarvitsemasi.

Cama Copenhagenin laukun kaikki osat on kiinnitetty toisiinsa näkymättömillä magneeteilla, mikä on hieno yksityiskohta ja mahdollistaa laukun avaamisen kokonaan. Tällöin laukun sisäänrakennettu vaippamatto, joka on valmistettu polyesteristä ja 100-prosenttisesta luomupuuvillasta, tulee esiin. Lisäksi on OEKO-TEX-sertifioidusta puuvillafroteesta valmistettu lakana. Voit siis vaihtaa vauvan missä tahansa. Laukku on myös vuorattu vettä hylkivällä polyesterillä, joten sisältö ei kastu koskaan. Siinä on myös pieni muovitasku, jossa voit säilyttää käytettyjä vaippoja, pyyhkeitä jne., jos et voi heittää niitä pois.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 33 cm
 • Leveys ylhäällä: 40 cm
 • Alareunan leveys: 45 cm
 • Väri: Musta, sininen, harmaa, vaaleanpunainen tai punainen
 • Materiaali: polyesteri ja vettähylkivä vuori sekä 100 % luomupuuvillatyyny

Cam Cam Copenhagen pitkällä vetoketjulla 16L

Kestävä ja kestävä vauvalaukku

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tuotettu kestävästä tuotannosta ja yksinomaan hyvistä materiaaleista
 • pros-icon.svg Myydään budjettiystävälliseen hintaan, jotta useammalla on varaa siihen
 • pros-icon.svg Hyvä säilytystila ja helppo ripustaa vaunuihin

Detaljeret gennemgang

Cam Cam Copenhagen -lelulaukku on kehitetty kestävää ja luonnonmukaista tuotantoa ajatellen. Sijoittamalla tähän malliin teet siis hyvää ympäristölle, lapsellesi ja itsellesi. Tuotetta myydään budjettiystävälliseen hintaan, ja siinä on kaksi suurta taskua ja sisäpuolella oleva lokero, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Kaikki materiaalit ovat korkealaatuisia.

Miksi kannattaa valita Cam Cam Copenhagen Long Zipper 16L

Jos haluat hankkia ympäristöystävällisen ja laadukkaista materiaaleista valmistetun vaipanvaihtolaukun, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Cam Cam Copenhagenin vaipanvaihtolaukkuun. Yritys ottaa tuotteidensa valmistuksessa huomioon kestävän kehityksen ja ekologisuuden. Tämä näkyy hyvin selvästi materiaalivalinnoissa: ulkokangas on luonnonmukaista puuvillaa ja täyte OEKO-TEX-standardin mukaista polyesteriä. Lelulaukku on myös OCS-sertifioitu ETKO 4401:n mukaisesti. Voit siis valita Cam Cam -vaihtolaukun mielenrauhalla.

Laukussa on klassinen ja minimalistinen muotoilu, ja voit valita sen useissa eri väreissä mieltymyksesi mukaan. Tämä Cam Cam -vaihtolaukku on sisältä ja ulkoa veden- ja liankestävä, joten se kestää kaikenlaista. Siinä on myös mukavasti säilytystilaa ja jopa lokerointia taskujen ja lokeroiden avulla. Mallissa on tukevat olkahihnat ja säädettävä hihna, joten se on ihanteellinen vaunuihin ripustettavaksi. Se voidaan yksinkertaisesti pyyhkiä kostealla liinalla.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 39 cm
 • Syvyys: 13 cm
 • Leveys: 31 cm
 • Väri: Sininen, musta tai beige
 • Materiaali: luomupuuvilla ja OEKO-TEX-standardin mukainen polyesteri

Skip Hop Duo Signature

Tyylikäs vaihtolaukku, jossa on vaihtomatto

Fordele
 • pros-icon.svg Tyylikäs muotoilu ja mahdollisuus kantaa laukkua monella tavalla
 • pros-icon.svg Toimitetaan vaihtomatto, joka vie vähän tilaa ja on helppokäyttöinen
 • pros-icon.svg Valmistettu pestävästä polyesterikankaasta ja vapaa BPA:sta ja ftalaateista

Detaljeret gennemgang

Tämä Skip Hopin vauvalaukku yhdistää mukavuuden, laadun ja muotoilun ihanteellisella tavalla. Sinun ei siis koskaan pitäisi tuntea tekeväsi kompromisseja, kun valitset Skip Hopin vaipanvaihtolaukun. Mallissa on useita käytännöllisiä lokeroita ja taskuja, ja se on varustettu kokoontaitettavalla tyynyllä, joka voidaan helposti nostaa vaipanvaihdon yhteydessä.

Miksi kannattaa valita Skip Hop Duo Signature

Tarvitsetko tyylikkään vaihtolaukun, jossa on jopa älykäs vaihtomatto? Sitten sinun kannattaa tutustua tähän Skip Hop -merkin Duo Signature -malliin. Tämän vaipanvaihtolaukun mukana tulee pehmeä vaipanvaihtomatto, joka sopii täydellisesti laukun yhteen lokeroon. Näin voit pitää vaipanvaihtoalustan aina mukanasi matkalla, jotta vauva voi maata mukavasti ilman, että se vie liikaa tilaa. Laukku on varustettu useilla hihnoilla ja soljilla, joten voit kantaa sitä juuri niin kuin haluat.

Tässä laukussa on todella mietitty suunnittelua. Se ei näytä yhtä massiiviselta ja suurelta kuin jotkut muut vaihtolaukut, mutta siinä on silti tilaa kaikille välttämättömille tavaroille. Siinä on esimerkiksi useita käteviä taskuja ja lokeroita, joiden avulla voit jakaa tavaroita. Näin ne on helpompi löytää myöhemmin. Laukussa on myös pehmustettu vetoketju, joka pitää kaiken turvassa. Muita etuja ovat tuotteen valmistaminen kestävästä ja pestävästä polyesterikankaasta, joka ei sisällä BPA:ta ja ftalaatteja.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 35,5 cm
 • Syvyys: 15 cm
 • Leveys: 33 cm
 • Väri: Harmaa tai valkoinen ja harmaa kuvio
 • Materiaali: polyesteri

Herschel Strand Sprout

Käytännöllinen vaihtolaukku, jossa on paljon tilaa

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Extra leveä vaihtolaukku, jossa on suuri lokero, jakotaso ja useita taskuja helppoa säilytystä varten
 • pros-icon.svg Toimitetaan kompaktin vaipanvaihtomaton kanssa, jossa on jopa pieniä taskuja
 • pros-icon.svg Säädettävä ja irrotettava pehmustettu olkahihna

Detaljeret gennemgang

Tämä Herschel-merkin vauvalaukku on käytännöllinen muunnelma, jota voi käyttää jokainen lapsiperhe. Siinä on optimaalinen säilytystila – sen leveys on 50 cm, kun useimpien muiden laukkujen leveys on noin 30 cm. Hihnat ovat säädettävissä ja mukana on pieni ja älykäs vaihtomatto, jossa on myös säilytystilaa.

Miksi kannattaa valita Herschel Strand Sprout

Jos etsit erittäin käytännöllistä vaihtolaukkua, voimme vain sanoa, että sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Herschel-merkin malliin. Tämä versio on suunniteltu erityisen leveäksi, joten sinulla on vielä enemmän tilaa säilytykseen. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka eivät halua ahtaa laukkua kokonaan tai joutuvat tilanteeseen, jossa tilaa ei ole riittävästi. Laukussa on yksi suuri lokero, joka voidaan jakaa lokeronjakajalla. Lisäksi on useita taskuja jne., joten voit jakaa tavaroita tarvittaessa.

Pussin mukana tulee käytännöllinen vaihtomatto, joka ei vie paljon tilaa. Siinä on jopa omat pienet verkkotaskut, ja sitä voi käsitellä helposti yhdellä kädellä. Sisäpuoli on myös helposti puhdistettavissa, joten voit ylläpitää vaipanvaihtomaton hygieniaa. Voit valita, ripustatko laukun vaunuihin vai kannatko sitä mukana. Vaihtokassi on varustettu säädettävällä ja irrotettavalla olkahihnalla, jossa on pehmuste, minkä ansiosta sitä on mukavampi kantaa kuin muita vaihtokasseja.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 35 cm
 • Syvyys: 12 cm
 • Leveys: 50 cm
 • Väri: Vaaleanpunainen, sininen, harmaa ja eri kuvioilla
 • Materiaali: polyesteri

Done By Deer sylireppu

Tilava ja käytännöllinen sylipussi, jota voi kantaa selässä

Fordele
 • pros-icon.svg Ripustetaan olkapäälle tai selkään, jotta kädet pysyvät vapaina
 • pros-icon.svg Nahkaa muistuttava, mutta valmistettu vettä hylkivästä PU-materiaalista aidon nahan sijaan
 • pros-icon.svg Paljon sisätaskuja ja leveä aukko, josta pääsee helposti käsiksi

Detaljeret gennemgang

Jos haluat mallin, joka ei ole aivan niin suuri, kannattaa panostaa tanskalaisen Filibabba-merkin vauvanvaihtolaukkuun. Tämä malli on kooltaan kompaktimpi, mutta siinä on silti runsaasti tilaa välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen. Voit helposti käyttää laukkua käsilaukkuna ja vaihtolaukkuna.

Miksi kannattaa valita Filibabba Soft Quilt

Tahdotko hankkia itsellesi monikäyttöisen laukun? Jos näin on, tutustu tarkemmin tähän tanskalaisen Filibabba-yhtiön malliin. He ovat kehittäneet laukun, joka toimii helposti sekä käsilaukkuna että vaihtolaukkuna päivän tarpeiden mukaan. Laukku on pienikokoinen, joten se ei ole liian iso kuljetettavaksi matkalla. Älä kuitenkaan ole huolissasi säilytystilan loppumisesta, sillä laukussa on useita eri taskuja sekä sisällä että ulkona.

Valitset itse, haluatko kantaa laukkua olkapäälläsi vai kiinnittää sen rattaisiin. Filibabba-vaippapussi voi tehdä molempia, joten sitä voi helposti käyttää myös tavallisena pussina. Toinen selkeä etu tässä vaihtoehdossa on se, että Filibabba välittää ympäristöstä tuotannossaan, minkä vuoksi käytetään vain GOTS-sertifioituja materiaaleja. Voit siis olla varma, että materiaali on orgaanista.

Voidaan ostaa vaihtokassi useissa eri väreissä, joista osa on klassisia ja osa näyttävämpiä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 25 cm
 • Syvyys: 16 cm
 • Leveys: 35 cm
 • Väri: Vaaleanpunainen, violetti, sininen, vihreä, keltainen, harmaa tai beige
 • Materiaali: luomupuuvilla ja polyesteri

Sebra tikattu vauvan laukku

Hyvä vauvan laukku, konepestävä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Voidaan puhdistaa helposti, sillä pussi on konepestävä 40 asteessa
 • pros-icon.svg Varustettu lukuisilla taskuilla ja lokeroilla, joten siinä on helppo säilyttää monia tavaroita
 • pros-icon.svg Kassin hihnoja voi säätää tarpeen mukaan

Detaljeret gennemgang

Tämä Sebran vauvalaukku on valmistettu puuvillasta, jossa on PU-materiaalista valmistettuja yksityiskohtia, mikä luo mukavan muotoilun. Malli sopii erinomaisesti liikkeellä oleville vanhemmille, sillä se voidaan pestä helposti, jos se likaantuu, ja siinä on säädettävä olkahihna. Se koostuu sekä ulko- että sisäosastoista, ja se on rakenteeltaan hyvin samanlainen kuin tavallinen laukku.

Miksi sinun kannattaa valita Sebran tikattu tyynypussi

Ei koskaan voi tietää, mitä vauvanvaihtolaukku altistuu päivän aikana, minkä vuoksi voi olla hyödyllistä investoida konepestävään malliin. Tämä Sebra-tuotemerkin versio tekee juuri niin, ja siksi suosittelemme, että tutustut tarkemmin heidän tikattuun vaihtolaukkuunsa. Pese pussi vain 40 asteessa, ja se on kuin uusi. Voit siis laittaa sen pois minne tahansa ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että laukku likaantuu. Juuri tästä syystä vaihtolaukku sopii hyvin myös vanhemmille, jotka ovat usein liikkeellä.

Pussissa on kolme taskua ulkopuolella ja neljä taskua sisäpuolella. Sinulla on siis runsaasti tilaa kaikelle, mitä tarvitset, kun käytät tätä vaihtolaukkua. Tämä versio on myös CE-merkitty ja valmistettu 100-prosenttisesta puuvillasta. Siinä on tyylikkäitä yksityiskohtia PU-nahasta, joka ei kuitenkaan ole aitoa nahkaa. Laukku voidaan ripustaa olkapäälle tai kantaa kädessä, kumpi tahansa on parempi. Se on saatavana sekä harmaana että sinisenä.

Tuotetiedot

 • Syvyys: 30 cm
 • Leveys: 45 cm
 • Väri: Harmaa tai sininen
 • Materiaali: puuvillaa ja PU-nahkaisia yksityiskohtia

Storksak Stevie Luxe Scuba

2-in-1 vedenkestävä vauvalaukku

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vedenkestävä ulkopinta ja helposti puhdistettava sisäpinta, ja valmistettu kestävästä materiaalista
 • pros-icon.svg Toimii 2-in-1-ratkaisuna, jossa on sekä suuri vaihtokassi että pieni ruokakassi
 • pros-icon.svg Toimitukseen sisältyy pestävä vaihtomatto, jossa on pehmuste ja taskusäilytys

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla Storksak-pukemislaukkuun saat yhden toimivan pukemislaukun lisäksi kaksi. Mukana tulee sopiva “Food & Bottle” -pussi, jossa voit säilyttää ruokaa, pulloja jne. niin, että ne eivät vie tilaa itse vaipanvaihtolaukusta. Lisäbonuksena laukku kestää kaikenlaista säätä, sillä se on vedenkestävä.

Miksi kannattaa valita Storksak Stevie Luxe Scuba

Markkinoiden parhaiden vaihtolaukkujen tarkastelussa et voi mennä pieleen tämän Storksak-merkin vaihtoehdon kanssa. He ovat onnistuneet kehittämään vauvalaukun, joka on vedenkestävä, jotta se kestää kaikenlaista säätä. Laukku on myös helppo puhdistaa sisältä tarvittaessa. Se on valmistettu Scuba-materiaalista, joka on erittäin kestävä, joten voit nauttia laukusta monta vuotta.

Se ei ole vain itse laukku. Saat myös ylimääräisen pienen pussin ruoan, juomien jne. säilyttämistä varten, jotta ne ovat lähellä eivätkä sekoitu vaippojen yms. kanssa. Lisäksi tuotteen mukana tulee mukava vaihtomatto, jossa on pehmuste ja taskusäilytys. Tämä on konepestävä, joten voit ylläpitää hyvää hygieniaa vaihdettaessa. Voit myös muuttaa pussin kokoa hieman sen mukaan, tarvitsetko lisää kapasiteettia vai et.

Tuotetiedot

 • Korkeus: cm
 • Syvyys: cm
 • Leveys: cm
 • Väri:
 • Materiaali:

Filibabba Soft Quilt

Pieni vauvalaukku

Fordele
 • pros-icon.svg Kompaktin rakenteensa ansiosta laukkua voidaan käyttää sekä vaihtolaukkuna että käsilaukkuna
 • pros-icon.svg Optimaalinen säilytystila neljällä sisätaskulla ja kolmella ulkotaskulla
 • pros-icon.svg Tuotanto, joka suojelee ympäristöä käyttämällä sertifioituja materiaaleja

Detaljeret gennemgang

Jos haluat mallin, joka ei ole aivan niin suuri, kannattaa panostaa tanskalaisen Filibabba-merkin vauvanvaihtolaukkuun. Tämä malli on kooltaan kompaktimpi, mutta siinä on silti runsaasti tilaa välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen. Voit helposti käyttää laukkua käsilaukkuna ja vaihtolaukkuna.

Miksi kannattaa valita Filibabba Soft Quilt

Tahdotko hankkia itsellesi monikäyttöisen laukun? Jos näin on, tutustu tarkemmin tähän tanskalaisen Filibabba-yhtiön malliin. He ovat kehittäneet laukun, joka toimii helposti sekä käsilaukkuna että vaihtolaukkuna päivän tarpeiden mukaan. Laukku on pienikokoinen, joten se ei ole liian iso kuljetettavaksi matkalla. Älä kuitenkaan ole huolissasi säilytystilan loppumisesta, sillä laukussa on useita eri taskuja sekä sisällä että ulkona.

Valitset itse, haluatko kantaa laukkua olkapäälläsi vai kiinnittää sen rattaisiin. Filibabba-vaippapussi voi tehdä molempia, joten sitä voi helposti käyttää myös tavallisena pussina. Toinen selkeä etu tässä vaihtoehdossa on se, että Filibabba välittää ympäristöstä tuotannossaan, minkä vuoksi käytetään vain GOTS-sertifioituja materiaaleja. Voit siis olla varma, että materiaali on orgaanista.

Voidaan ostaa vaihtokassi useissa eri väreissä, joista osa on klassisia ja osa näyttävämpiä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 25 cm
 • Syvyys: 16 cm
 • Leveys: 35 cm
 • Väri: Vaaleanpunainen, violetti, sininen, vihreä, keltainen, harmaa tai beige
 • Materiaali: luomupuuvilla ja polyesteri

Guide

Ohje parhaan vaihtolaukun löytämiseen

Markkinoilla on useita erityyppisiä vaihtolaukkuja, joten voi olla vaikea tietää, mihin keskittyä uutta vaihtolaukkua ostaessa. Autamme sinua kuitenkin selvittämään asian alla olevissa kohdissa. Myöhemmissä osioissa voit myös lukea lisää siitä, mitä sinun pitäisi aina pitää vaihtolaukussasi ja miten löydät edullisia vaihtolaukkuja, sillä ne voivat olla kalliita. Kaiken kaikkiaan olet paremmin varustautunut ostamaan vauvan laukun.

 • Tarkoitus: Saattaa kuulostaa kornilta sanoa, että kannattaa kiinnittää huomiota vaihtolaukun tarkoitukseen, mutta se on hyvä. Sinun on esimerkiksi harkittava, aiotko viettää hyvin aktiivista äitiyttä, joten laukun on oltava hieman tukevampi ja kestävämpi, vai onko se tarkoitettu vain silloin, kun sinun on päästävä nopeasti pienemmille matkoille. Saatat myös tarvita erityyppisen vaipanvaihtolaukun, jos sinulla on lähitulevaisuudessa suunnitteilla loma tai jos joudut usein hoitamaan vauvaa jonkun toisen luona, jolloin tarvitset paljon lisävarusteita
 • Koko: On tärkeää miettiä myös kokoa – ja tässä kohtaa tarkoitus astuu kuvaan. Jos lähdet pitkälle matkalle, lomalle, vierailet perheen tai ystävien luona jne., tarvitset hieman enemmän säilytystilaa kuin jos aiot ostaa vain välttämättömät tavarat kotitaloutta varten. On melkein aina parempi, että vaihtolaukussa on liikaa tilaa kuin liian vähän
 • Materiaali:Varmista, että valitset hyvistä materiaaleista valmistetun vaihtolaukun. Sen ei pitäisi olla ainoastaan kestävä, jotta se kestää kovaa käyttöä, vaan materiaalien pitäisi olla kemikaalittomia, mukavia jne. Voi myös olla hyvä idea valita materiaaleja, jotka on helppo puhdistaa, jotka kestävät kovaa käyttöä jne.
 • Puhdistaminen: Edellä esitetyn perusteella haluamme mainita, että puhdistettava vaipanvaihtolaukku on selvästi suositeltavampi. Et luultavasti voi välttää sitä, että se likaantuu hieman ajan myötä, että sisältö valuu siihen jne. On optimaalista, jos pussin voi pestä koneessa, mutta niin kauan kuin se voidaan puhdistaa helposti liinalla, se on hyvä
 • Elämäntyyli: Kannattaa myös miettiä, onko sinulla mieltymys laukun ulkonäköön. Kuten edellä mainittiin, saatavilla on monia erilaisia vaihtolaukkuja, joten sinulla on mahdollisuus löytää tarpeisiisi ja ulkonäkömieltymyksiisi sopiva vaihtoehto. Mieti esimerkiksi, onko sinulla mieltymyksiä värin, kuviorakenteen, kantovaihtoehtojen jne. suhteen.
 • Säilytyslokeroiden määrä: Säilytyslokeroiden määrä riippuu hieman siitä, minkä tyyppinen olet. Toiset pitävät useista erikokoisista lokeroista, jotta tavarat pysyvät erillään, kun taas toiset eivät välitä siitä, että kaikki on yhdessä isossa huoneessa. Varmistaaksesi, että löydät optimaalisen vaihtolaukun, joka sopii sinulle todella hyvin, mieti, kuinka monta lokeroa, avointa taskua ja niin edelleen tarvitset laukussa olevan
 • Sisältää lisävarusteita: Suosittelemme lämpimästi valitsemaan vaihtolaukun, joka sisältää vaihtomattoa. Sinun on luultavasti joka tapauksessa investoitava siihen, joten voit yhtä hyvin asettaa alusta alkaen etusijalle mukana tulevan vaippamaton. Vaipanvaihtoalustan avulla voit vaihtaa vauvan missä ikinä oletkin, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, mihin laitat hänet. Lisävarusteisiin voi kuulua myös ylimääräinen minipussi ruokaa jne. varten, kangaspussit, joihin voit laittaa käytetyt vaipat, jotta ne eivät loju ympäriinsä jne.
 • Pitäisikö sen istua vaunuissa: Kaikkia vaipanvaihtolaukkuja ei oikeastaan voi asettaa vaunuihin. Tästä syystä sinun kannattaa aktiivisesti etsiä mallia, jossa on oikeat saranat/hihnat, jos haluat, että vaipanvaihtolaukku mahtuu vaunuihin, kun kuljetat sitä. Paniikkiin ei kuitenkaan ole syytä – jos laukkua ei voi laittaa rattaiden päälle, sen voi usein laittaa rattaiden alle tai kantaa yksinään

Varmista lisäksi, että valitset vaihtolaukun sen mukaan, miten haluat kuljettaa sitä. Haluatko sen repuksi, tavalliseksi käsilaukuksi vai ehkä olkalaukuksi? Tätä kannattaa ehkä harkita, koska laukkua kannetaan paljon – vaikka se voidaankin kiinnittää vaunuihin tai lastenrattaisiin.

Mitä pakkaat vaihtolaukkuun

Oletko uusi äiti tai isä? Silloin voi olla vaikea tietää, mitä pakata vaihtolaukkuun. Tärkeintä on, että sinulla on kaikki olennainen käsilläsi. Vaipanvaihtolaukun tarkoituksena on helpottaa sinua pitämään kaikki tarvitsemasi vaipanvaihtoon, ruokintaan ja niin edelleen helposti ulottuvillasi.

 • Vaipat – mieluiten sekä tavalliset vaipat että kangasvaipat. Vaippojen määrä riippuu siitä, kuinka kauan olet liikkeellä. On kuitenkin parempi tuoda liikaa kuin liian vähän
 • Pyyhkeet – voi olla myös pyyhkeitä, jos käytät sitä
 • Roskakassit liian likaisten vaippojen ja lautasliinojen säilyttämiseen – et ehkä pysty heittämään niitä pois heti paikalla
 • Pehmustetyynyjä siltä varalta, että vaipanvaihto on tehtävä huonommassa paikassa
 • Lisävaatteita siltä varalta, että sinulle sattuu onnettomuus matkalla
 • Imeytys vauvan rauhoittamiseksi (jos käytät imemistä)
 • Apieni kerma- tai öljyastia jotta voit voidella punaisen pohjan
 • Käsi desinfiointiaine pitääksesi kätesi puhtaina ennen vaipanvaihtoa ja sen jälkeen
 • Leluja vauvalle – ehkä lempinalle, joka viihdyttää vauvaa
 • Pullo tai ruoka, jotta sinulla on aina jotain käden ulottuvilla, jos vauva on tyytymätön

Hyvässä vaihtolaukussa on tilaa edellä mainituille tavaroille. Se, valitsetko ison vai pienen vaihtolaukun, riippuu siitä, haluatko säilyttää siinä myös muita tavaroita, kuten lompakon, puhelimen, silmälasit jne. Malleja on erilaisia, joten voit helposti löytää tarpeisiisi sopivan mallin. Muista vain, että edellä mainitut asiat on tärkeää kuljettaa mukanasi ja varata niille tilaa riippumatta siitä, mihin vaihtolaukkuun investoit.

Kuinka löydät edullisesti parhaat vaihtolaukut

Tässä artikkelissa olet voinut lukea markkinoiden parhaista vauvanvaihtolaukuista eri hintaluokissa. Voit siis lukea kalliista ja halvoista vaihtolaukuista sekä kaikesta siltä väliltä. Mutta jos satut löytämään vauvanvaihtolaukun, joka ylittää budjettisi, on hyvä idea yrittää löytää se edullisesti. Onneksi useimmat vauvanvaihtolaukut tulevat säännöllisesti myyntiin, jolloin voit säästää paljon rahaa. Siksi suosittelemme, että pidät silmällä verkkokauppiaiden verkkosivustoja, jos haluat löytää parhaat vauvanvaihtolaukut houkuttelevampaan hintaan.

Miten tämä vauvanvaihtolaukkutesti tehtiin

Kirjoittaaksemme tämän parhaan vauvanvaihtolaukkutestin olemme käyttäneet paljon aikaa markkinoiden tutkimiseen. Olemme tehneet tämän, jotta voisimme paremmin tunnistaa, mitkä vauvanvaihtolaukut voidaan luokitella markkinoiden parhaiksi. Valintaprosessissa olemme tutustuneet sekä muihin testilähteisiin että kuluttajien arvosteluihin.

Suosittelemme myös lukemaan vaunutesti jos etsit myös vaunuja pienelle lapsellesi.

FAQ

Mikä vauvanvaihtolaukku on testin paras?

Äänestimme Cama Copenhagenin vauvanvaihtolaukun testin parhaaksi. Malli on vankka, toimiva ja valmistettu hyvistä materiaaleista. Lue lisää täältä testistä ja tutustu muihin parhaisiin vaipanvaihtolaukkuihin.

Mitä vaipanvaihtolaukussa pitäisi olla?

Varmista, että vaipanvaihtolaukussa on erityisesti vaippamatto, vaippoja, pyyhkeitä, tutteja sekä ruokaa ja juomaa vauvalle. Myös ylimääräiset vaatteet ja lelut voivat olla hyödyllisiä.

Kuinka kauan käytät vaihtolaukkua?

Todellisuudessa voit nauttia vaipanvaihtolaukusta niin kauan kuin vauvasi käyttää vaippoja - ehkä pidempäänkin. Tämä johtuu siitä, että vaihtolaukut mahdollistavat sen, että kaikki tarvittava on helposti saatavilla ja mukana.

Kuinka paljon vaihtolaukku maksaa?

Vaihtolaukun hinta riippuu siitä, minkä mallin valitset. Niitä saa muutamalla sadalla kruunulla tai noin 1 000 kruunulla. Muista ostaa vaippamatto, jos se ei sisälly pakkaukseen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×