Polkupyöräperävaunutesti (2022) → 8 parasta pyöräperävaunua

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Thule Chariot Lite 2, Multisport-perävaunu 2 lapselle

Tämä Thule Chariotin älykäs pyöräperävaunu on huippulaadukas ja valmistettu kevyempänä versiona verrattuna Chariot Cross -pyöräperävaunuun. Siksi se sopii erinomaisesti sekä pyöräilyyn että juoksuun. Siinä on tilaa kahdelle lapselle, ja se voidaan muuntaa myös rattaiksi. Thulen…

1
paras pyörävaunu

Thule Chariot Lite 2, Multisport-perävaunu 2 lapselle

5
Polkupyöräperävaunu, jossa on tavaratilaa

Point-koiraperävaunu 20"

6
Polkupyöräperävaunu, jossa on tavaratilaa

Spectra Eco lastenperävaunu 2 lapselle

7
Lasten polkupyöräperävaunu

Winther Dolphin XL Weber

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tarvitsetko lisätilaa ruokaostoksille vai haluatko viedä lapset pyöräretkelle? Silloin pyöräperävaunu voi olla täydellinen investointi. Tässä pyöräperävaunutestissä olemme valinneet testivoittajaksi Thule Chariot Lite 2:n, sillä se on huippulaadukas pyöräperävaunu, jossa on runsaasti tilaa kahdelle lapselle ja joka on myös kevyt, joten sen kanssa on helppo pyöräillä.

Voidaksemme varmistaa, että jokainen voi löytää optimaalisen pyöräperävaunun, joka vastaa hänen yksilöllisiä tarpeitaan, olemme koonneet testiin valikoiman erilaisia pyöräperävaunuja, jotta voit löytää parhaan perävaunun sinulle.

Tuotteiden tarkastelun jälkeen voit lukea lisää siitä, mitkä ominaisuudet sinun tulisi asettaa etusijalle ostaessasi pyöräperävaunua ja miten varmistat hyvän turvallisuuden pyöräperävaunua käytettäessä.

Thule Chariot Lite 2, Multisport-perävaunu 2 lapselle

paras pyörävaunu

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvälaatuinen kevyt multisport-vaunu, jota voidaan käyttää pyöräilyyn, juoksuun, ostoksille, lastenrattaina ja niin edelleen.
 • pros-icon.svg Hyvä ilmanvaihto, joten lapset saavat ilmaa, vaikka kaikki näytöt olisivat käytössä.
 • pros-icon.svg Hyvä mukavuus sekä lapsille pehmustettujen istuinten ansiosta että aikuisille, jotka voivat säätää kahvojen korkeutta

Detaljeret gennemgang

Tämä Thule Chariotin älykäs pyöräperävaunu on huippulaadukas ja valmistettu kevyempänä versiona verrattuna Chariot Cross -pyöräperävaunuun. Siksi se sopii erinomaisesti sekä pyöräilyyn että juoksuun. Siinä on tilaa kahdelle lapselle, ja se voidaan muuntaa myös rattaiksi.

Miksi kannattaa valita Thule Chariot Lite 2 -monitoimivaunu

Thulen multisport-perävaunussa on paljon erilaisia tapoja kuljettaa lapsia. Voit halutessasi laittaa sen pyöräsi selkään, juosta sen kanssa, käyttää sitä lastenrattaina tai käyttää sitä ruokaostosten ja varusteiden kuljettamiseen. Lapsesi istuvat todella mukavasti ja turvallisesti mukavissa ja pehmustetuissa istuimissa. Mukavuus johtuu myös perävaunun säädettävästä jousituksesta, joka takaa vakaan ja mukavan kyydin lapsille.

Tätä vaunua voi käyttää auringossa tai sateessa, sillä se on varustettu sadesuojalla sekä verkolla, joka pitää hyönteiset poissa. Se on hyvin tuuletettu sivuilta ja takaa, joten lapset saavat raitista ilmaa, vaikka kaikki näytöt olisivat käytössä.

Kevyt lastenvaunu, joka taittuu kokoon

Multisport-perävaunu on todella kevyt ja helppo kuljettaa. Siihen mahtuu kaksi lasta, joiden kokonaispaino on enintään 45 kg. Multisport-perävaunu on helppo taittaa kokoon, joten voit kuljettaa sitä esimerkiksi autossa tai säilyttää sitä autotallissa. Voit myös säätää kahvat korkeutesi mukaan, jotta se olisi mahdollisimman mukava, kun juokset tai kävelet sen kanssa.

Voit irrottaa istuimet ja puhdistaa ne tarvittaessa. Jos pyöräilet sorapoluilla tai muulla irtonaisella pinnalla, on hyvä jättää läpinäkyvä sadesuoja alas, sillä se suojaa kiviltä, jotka voivat tehdä reikiä perävaunuun.

Tuotetiedot:

 • Paino: 12,5 kg
 • Max. maksimikuorma: 45 kg
 • Korkeus: 68 cm
 • Max olkapään leveys: 54 cm
 • Vuodepaikka: 80 cm

Roland Polkupyöräperävaunu Mini Boy 12" pyörät

polkupyöräperävaunu ruokatavaroiden kuljetukseen

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä esimerkiksi täysien, painavien ostoskassien kuljettamiseen
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää sekä polkupyörä- että käsikuljetukseen
 • pros-icon.svg Se mahtuu jopa 60 litraa

Detaljeret gennemgang

Roland Mini Boy -pyöräperävaunu on ihanteellinen niille, jotka ovat kyllästyneet raahaamaan painavia ostoskasseja, jotka on tasapainotettava pyörän päällä. Tämä perävaunu voidaan helposti asentaa pyörääsi, ja sitä voidaan käyttää mihin tahansa. Siihen mahtuu jopa 60 litraa.

Miksi kannattaa valita Roland Mini Boy -polkupyöräperävaunu

Roland-pyöräperävaunu sopii niille, jotka haluavat lisää säilytys- ja kuljetustilaa ruokaostoksille, puutarhanhoidolle ja niin edelleen. Se voidaan asentaa kaikkiin pyöriin, joissa käytetään istuinputken läpi kulkevaa kiinnikettä. Pyörään kiinnitettynä siihen mahtuu jopa 40 kg ja käsin kannettuna jopa 50 kg.

Pyöräperävaunun asentaminen

Kun asennat tämän pyöräperävaunun, se on kiinnitettävä istuintolppaan tai istuimen kiinnikkeeseen. Huomaa, että istuinputken kiinnikkeessä on oltava läpipultti, jotta voit kiinnittää vetokoukun kiinnikkeen perävaunuun. Tämä läpivientipultti on välttämätön, ja se on hankittava, jos sinulla ei ole sellaista, sillä se on ainoa, jota voidaan käyttää. Pyöräperävaunun pyörät ovat 12 tuumaa, ja sen runko on valmistettu teräksestä. Mukana on myös itse pyörän kytkin. Kaikki on koottu, joten sinun tarvitsee vain asentaa perävaunu ja se on käyttövalmis.

Pyöräperävaunu kannattaa voidella hapottomalla öljyllä tarpeen mukaan. Renkaat on myös täytettävä pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Perävaunu kannattaa myös pestä, kun se likaantuu, jotta sen käyttöikä pitenee. Lisäksi perävaunu on voideltava pesun jälkeen, jotta se on käyttövalmis.

Tuotetiedot:

 • Kotelon mitat: 60 x 40 x 32,5 cm
 • Max. pyörän maksimikuormitus: 40 kg
 • Max. max. kantavuus vaununa: 50 kg
 • Oma paino: 10 kg
 • Tilavuus: 60 litraa

Mustang pyöräperävaunu

Lasten polkupyöräperävaunu

Fordele
 • pros-icon.svg Pyöräperävaunu, jossa on erilaisia kuljetusvaihtoehtoja, kuten rattaat tai maastoauto
 • pros-icon.svg Raumatila perävaunun takaosassa
 • pros-icon.svg Täydellinen lasten päivittäiseen kuljettamiseen yhteensä enintään 32 kg:n painoon asti

Detaljeret gennemgang

Topeakin Journey-perävaunu on ihanteellinen pyöräperävaunu, joka tarjoaa ylimääräistä matkatavaratilaa pyöräretkille ja raskaiden kauppakassien kuljettamiseen kauppareissun jälkeen. Se on todella helppo asentaa pyörään. Siinä on älykäs vedenpitävä Drybag-laukku, joka voidaan liittää perävaunuun ja irrottaa siitä.

Miksi kannattaa valita Topeak Trailer Journey

Topeakin polkupyöräperävaunu on täydellinen matkakumppani pitkille pyöräretkille, kun tarvitset lisätilaa matkatavaroille ja päivittäistavarakuljetukseen. Se sopii pyöriin, joiden akseliväli on 130 tai 135 millimetriä ja joissa on 26″, 700c tai 29″ pyörät. Sitä voidaan käyttää vain takanavoissa, joissa on pikalukitustoiminto. Se ei sovi kiinteisiin akseleihin eikä reikäakseleihin.

Vakaa alumiinirunko

Pyöräperävaunussa on kevyt alumiinirunko, joka pitää vaunun vakaana, joten se on tasaisesti tasapainossa ajon aikana. Sen suuri, tilava kuivapussi on erittäin laadukas ja sopii täydellisesti runkoon, ja sen voi ottaa pois ja laittaa päälle haluamallasi tavalla.

Pyöräperävaunu on hyvä pestä pitkien ajojen jälkeen, varsinkin jos se on altistunut sateelle, mudalle ja pölylle. Kuivapussi voidaan puhdistaa helposti kostealla liinalla.

Pyöräperävaunuun suositellaan hankittavaksi heijastimet, sillä ne eivät sisälly toimitukseen.

Tuotetiedot:

 • Max. Maksimikuorma: 32 kg
 • Pussin tilavuus: 65,3 litraa
 • Pituus: 157 cm
 • Leveys: 44,7 cm
 • Korkeus: 42 cm
 • Paino, perävaunu: n. 4.85
 • Paino, kuivapussi: 1,6 kg

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Käyttö pyöräperävaununa tai rattaina irrotettavien pyörien ja työntötangon avulla.
 • pros-icon.svg Luokkansa pienin perävaunu erittäin suuresta ohjaamosta huolimatta
 • pros-icon.svg Hyvä turvallisuus olkavöillä ja heijastimilla

Detaljeret gennemgang

Kuljeta koiraasi tai kissaasi helposti pyörälläsi tämän älykkään koiraperävaunun avulla. Perävaunussa on kaksi vetoketjullista sisäänkäyntiä. Ohjaamossa on hyvä ilmanvaihto, ja se voidaan peittää sateen sattuessa. Siellä on hyvät näköalavaihtoehdot, joten koira voi katsella ulos matkan aikana.

Sentähden sinun kannattaa valita Pointin koiraperävaunu 20″ pyöräperävaunu

Onko sinulla haasteita kuljettaa koiraasi tai kissaasi edestakaisin? Silloin tämä koiran pyöräperävaunu on täydellinen valinta sinulle. Tämä koiran perävaunu on älykäs ja mukava tapa kuljettaa koiraasi, joka mahdollistaa hyvän näkymän sekä hyvän ilman ilmanvaihtoaukoista.

Luistamaton matto

Koira viihtyy hyvin tässä koiravaunussa liukumattoman maton ansiosta, joten se ei luista edestakaisin. Voit taittaa sivut alas, kun alkaa sataa, jotta koirasi ei kastu, ja lämpiminä kesäpäivinä voit rullata ne ylös, jotta koirasi saa paljon raitista ilmaa ja paljon katseltavaa matkan aikana. On huomattava, että on tärkeää, että öljyt perävaunun säännöllisesti uudelleen, jotta varmistetaan, että korkea turvallisuustaso säilyy aina.

Koiran perävaunua voi myös huoltaa pesemällä sen tavallisella vedellä ja saippualla. Kun kytkin asennetaan, se on kiristettävä yhdessä pyörän kanssa. On suositeltavaa, että kiristät sen säännöllisesti, jotta sen hyvä turvallisuus säilyy.

Huomaa, että naisesi saa painaa enintään 25 kg.

Tuotetiedot:

 • Materiaali, 600 D polyesteri, teräs
 • Sisämitat: 79 x 63 x 61 cm
 • Asennuksen mitat: 82 x 80 x 90 cm
 • Max. maksimikuorma: 40 kg
 • Trailerin paino: 15 kg

Point-koiraperävaunu 20"

Polkupyöräperävaunu, jossa on tavaratilaa

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kevyt pyöräperävaunu, jossa on tilaa 2 lapselle
 • pros-icon.svg On älykäs tavaratila perävaunun takaosassa
 • pros-icon.svg Vahva vetokoukku, joka taittuu perävaunun alle, kun sitä ei käytetä

Detaljeret gennemgang

Kuljeta koiraasi tai kissaasi helposti pyörälläsi tämän älykkään koiraperävaunun avulla. Perävaunussa on kaksi vetoketjullista sisäänkäyntiä. Ohjaamossa on hyvä ilmanvaihto, ja se voidaan peittää sateen sattuessa. Siellä on hyvät näköalavaihtoehdot, joten koira voi katsella ulos matkan aikana.

Sentähden sinun kannattaa valita Pointin koiraperävaunu 20″ pyöräperävaunu

Onko sinulla haasteita kuljettaa koiraasi tai kissaasi edestakaisin? Silloin tämä koiran pyöräperävaunu on täydellinen valinta sinulle. Tämä koiran perävaunu on älykäs ja mukava tapa kuljettaa koiraasi, joka mahdollistaa hyvän näkymän sekä hyvän ilman ilmanvaihtoaukoista.

Luistamaton matto

Koira viihtyy hyvin tässä koiravaunussa liukumattoman maton ansiosta, joten se ei luista edestakaisin. Voit taittaa sivut alas, kun alkaa sataa, jotta koirasi ei kastu, ja lämpiminä kesäpäivinä voit rullata ne ylös, jotta koirasi saa paljon raitista ilmaa ja paljon katseltavaa matkan aikana. On huomattava, että on tärkeää, että öljyt perävaunun säännöllisesti uudelleen, jotta varmistetaan, että korkea turvallisuustaso säilyy aina.

Koiran perävaunua voi myös huoltaa pesemällä sen tavallisella vedellä ja saippualla. Kun kytkin asennetaan, se on kiristettävä yhdessä pyörän kanssa. On suositeltavaa, että kiristät sen säännöllisesti, jotta sen hyvä turvallisuus säilyy.

Huomaa, että naisesi saa painaa enintään 25 kg.

Tuotetiedot:

 • Materiaali, 600 D polyesteri, teräs
 • Sisämitat: 79 x 63 x 61 cm
 • Asennuksen mitat: 82 x 80 x 90 cm
 • Max. maksimikuorma: 40 kg
 • Trailerin paino: 15 kg

Spectra Eco lastenperävaunu 2 lapselle

Polkupyöräperävaunu, jossa on tavaratilaa

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kevyt pyöräperävaunu, jossa on tilaa 2 lapselle
 • pros-icon.svg On älykäs tavaratila perävaunun takaosassa
 • pros-icon.svg Vahva vetokoukku, joka taittuu perävaunun alle, kun sitä ei käytetä

Detaljeret gennemgang

Spectran Eco-pyöräperävaunu on erinomainen lasten kuljettamiseen. Siinä on tilaa 2 lapselle. Pyöräperävaunussa on säädettävät nailonistuimet ja tavaratila takana. Siinä on hyvät turvavyöt ja älykäs ja tukeva vetokoukku, joka taittuu vaunun alle, kun sitä ei käytetä.

Miksi kannattaa valita Spectra Eco -pyöräperävaunu

Spectra-pyöräperävaunu on tilava ja siinä on tilaa 2 lapselle. Siinä on mukavat nailonistuimet, turvavyöt ja älykäs matkatavaratila rattaiden takaosassa, jotta he voivat laittaa koululaukkunsa taakse. Lasten yhteenlaskettu enimmäispaino on 40 kg matkatavarat mukaan lukien. Jos matkustat lapsen kanssa, hänet on sijoitettava vaunun keskelle, ja turvavyöt on kytkettävä ristiin, jotta paino jakautuu matkan aikana mahdollisimman hyvin.

Älykäs vetokoukun säilytystila

Pyöräperävaunussa on tukeva vetokoukku, joka voidaan taittaa pyöräperävaunun alle, kun sitä ei käytetä, esimerkiksi kylminä talvikuukausina.

Pyöräperävaunun mukana tulee kytkin, joka on asennettava vasemman takapyörän alle. Huomaa, että Spectra Eco -polkupyöräperävaunu on tarkoitettu käytettäväksi vain polkupyörän kanssa. Siinä ei ole nokkapyörää eikä työntökahvaa, jotta sitä voitaisiin käyttää rattaina tai lenkkeilijänä.

Tuotetiedot:

 • Materiaali: teräs
 • Max. maksimikuorma: 40 kg
 • Leveys: 55 cm
 • Korkeus: 60 cm
 • Paino: 14 kg

Winther Dolphin XL Weber

Lasten polkupyöräperävaunu

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Käyttö pyöräperävaununa tai rattaina irrotettavien pyörien ja työntötangon avulla.
 • pros-icon.svg Luokkansa pienin perävaunu erittäin suuresta ohjaamosta huolimatta
 • pros-icon.svg Hyvä turvallisuus olkavöillä ja heijastimilla

Detaljeret gennemgang

Pyöräperävaunu Dolphin XL on ihanteellinen niille, jotka haluavat polkupyöräperävaunun, jossa voi kuljettaa lapsia, joilla on lisäkorkeutta. Weberin pyöräperävaunu on palkittu ja se on kehitetty mukavuutta ja turvallisuutta ajatellen.

Miksi kannattaa valita Winther Dolphin XL Weber -pyörävaunu

Älykäs Dolphin XL -pyöräperävaunu on suunniteltu pyörille, joissa on rulla- tai levyjarrut. Perävaunua voidaan käyttää myös kävely- tai hölkkäkärrynä, sillä siihen voidaan helposti asentaa etupyörä ja työntötanko. Sen suurten pyörien ansiosta sillä on helppo kävellä tai hölkätä maastossa. Pyöräperävaunun pohja on tukeva ja vankka, ja se on pölyä hylkivä, joten lapset saavat parhaan mahdollisen suojan täysin peittävän kuomun alla. Voit myös säätää selkänojan makuuasentoa, jotta lapset voivat maata tai jotta voit ottaa lisämatkatavaroita.

Lisätilaa matkustamossa

Traileri on erittäin suuri ja tilava lapsille. Pääntila istuimilta on 76 cm. Vaikka Winther Dolphin XL:n matkustamo on erittäin suuri, se on silti luokkansa pienin 2-paikkainen perävaunu. Sen kokonaisleveys on 80 senttimetriä, joten voit pyöräillä helposti ja turvallisesti kapeilla pyöräteillä. Sitä on myös helppo kuljettaa liukuportaissa, kun käytät vaunua lastenrattaina. Voit rullata kuomun etuosan ylös, jotta lapset voivat hengittää kuumina kesäpäivinä. Älykäs hyönteisverkko voidaan jättää alas rullattuna suojaamaan lapsia hyönteisiltä ja auringolta.

Autoistuimessa on hyvä turvallisuus, sillä se on varustettu heijastinraidoilla kaikilla sivuilla, joten voit olla varma hyvästä turvallisuudesta liikenteessä myös pimeällä. Keltainen takaluukku näkyy hyvin sekä päivänvalossa että pimeässä. Matkustamossa on istuinten takana tavaratila, johon mahtuu 60 litraa. Matkustamossa on myös olkavaljaat, jotka ovat erityisen turvallisia lapsille ajon aikana.

Pyöräperävaunua on suositeltavaa huoltaa, kuten pyörääsi, jotta se kestää monta vuotta. Kun pyörää ei käytetä pitkään aikaan, esimerkiksi talvella, se on säilytettävä kuivassa paikassa. Huomaa myös, että perävaunua ei saa taittaa kokoon, kun se on märkä tai kostea, koska kansi voi sienestyä. Myös rengaspaineen tulisi olla 2,1-2,5 barin välillä, ja on tärkeää, että tarkistat sen säännöllisesti.

Dolphin XL -pyöräperävaunun mukana tulee adapteri, kytkin ja nokkapyörä.

Tuotetiedot:

 • Max. Maksimikuorma: 45 kg
 • Matkatavaratilavuus: 60 litraa

Guide

Tärkeää tietää ennen pyöräperävaunun ostamista

Investointi pyöräperävaunuun voi olla erittäin fiksu ajatus, jos pyöräilet usein ja haluat kuljettaa lapsia tai koiraa, tai jos sinun on kuljetettava tavaroita pyörälomalla tai supermarketista. Mutta mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä pyöräperävaunussa? Vastaamme tähän tässä, jotta voit päättää tarkemmin, mikä pyöräperävaunu vastaa tarpeitasi.

Trailerin koko

Jos kuljetat lapsia, on tietenkin tärkeää valita lasten kuljettamiseen suunniteltu pyöräperävaunu, jossa on istuin ja valjaat sekä usein myös huipputurvallisuusominaisuudet. Varmista, että pyöräperävaunu sopii lapsesi kokoon. Jos otat mukaan kaksi lasta, on tärkeää tarkistaa, että kaksi lasta mahtuu pyöräperävaunuun, jotta he eivät jää jumiin toisiinsa. Oikeankokoisen pyöräperävaunun avulla varmistat lapsellesi tai lapsillesi hyvän mukavuuden ja turvallisuuden.

Jos taas haluat käyttää pyöräperävaunua matkatavaroiden kuljettamiseen, et tietenkään tarvitse valjaita ja istuimia, vaan kunnon kiinnitetyn laukun tai laatikon, jossa on runsaasti tilaa tavaroillesi.

Jos haluat kuljettaa koiraasi pyöräperävaunussa, on olemassa erityisiä “koiran perävaunuja”, jotka on tehty juuri tätä varten ja jotka on varustettu ominaisuuksilla ja materiaaleilla, jotka tarjoavat koirallesi hyvän mukavuuden.

Pitäkää turvallisuus mielessä

Turvallisuus on pyöräperävaunun tärkein asia. Tarkista valjaat ja tarkista, joutuuko lapsesi kosketuksiin pyörien tai muun sellaisen laitteen kanssa, jossa hän voi loukkaantua. Pyöräperävaunussa olisi oltava turvaköysi, joka auttaa varmistamaan korkean turvallisuustason, jos kytkin joutuu vaikeuksiin. Kytkimen on myös oltava kestävä ja helppokäyttöinen.

Tarkista lisäksi, että itse perävaunu sopii pyörääsi ja että siinä on oikeat kiinnitysmahdollisuudet perävaunun kiinnittämiseksi taka- tai etupyörään.

On myös suuri etu, jos pyöräperävaunun kyljessä on heijastimet tai se on neonvärinen, sillä molemmat tekevät perävaunusta paljon näkyvämmän autoilijoille pimeässä.

Taitettava vai ei?

Pyöräperävaunun on hyvä olla kokoontaitettava, jotta voit ottaa sen mukaan autoon ja lomalle ja jotta se ei vie liikaa tilaa, kun sitä säilytetään kylmimpinä talvikuukausina. Jos perävaunu on kokoontaitettava, tarkista perävaunun mitat kokoontaitettuna ja katso, sopivatko ne autosi tavaratilan mittoihin.

Miten pitää pyöräperävaunu turvassa

Kun kuljetat lapsiasi pyöräperävaunussa, turvallisuuden ja mukavuuden korkea taso on erittäin tärkeää. Pyöräily perävaunun kanssa on hieman haastavampaa ja myös raskaampaa. Siksi on tärkeää kokeilla pyöräperävaunua, ennen kuin pyöräilet siinä lastesi kanssa tietämättä, miltä se tuntuu. Aloita siis tutustumalla pyöräperävaunuun hyvin, kun saat uuden pyöräperävaunun. Asenna se pyörääsi ja tee muutama ajelu ilman lapsia, jotta tiedät, millaista on ajaa pyörän kanssa. Voit vapaasti täyttää pyöräperävaunun painavilla tavaroilla, jotta saat myös kokea, miltä tuntuu pyöräillä painon kanssa perävaunussa. Näin voit valmistautua ajamaan lastesi kanssa ja tietää, miten pyörä käyttäytyy tietyissä tilanteissa.

Kun pyöräilet lasten kanssa perävaunussa, on tärkeää, että kiinnität lapsillesi aina turvavyön ja kerrot heille, miten tärkeää on käyttää turvavyötä koko matkan ajan. Näin varmistat, ettei lapsesi putoa ulos tai loukkaannu matkan aikana, sillä pyöräperävaunu voi heilua hieman epätasaisilla pinnoilla.

Valjaiden lisäksi myös pyöräilykypärä on erittäin tärkeä. Sekä sinulle, pyöräilijälle, että pyöräperävaunussa oleville lapsille. Jos pyöräilet lapsen kanssa, lapsi kannattaa sijoittaa perävaunun keskimmäiselle istuimelle. On tärkeää säilyttää tasapaino suhteessa kytkinrautaan, jotta ajo ei ole epävakaa.

Pidä hyttysverkko aina ajon aikana alhaalla, jotta hyönteiset, kivet ja sora eivät pääse lapsen päähän. Varmista myös, että ajat hitaasti ja tasaisesti perävaunun ollessa päällä, jotta ajo olisi mahdollisimman vakaata. Perävaunussa ei ole itsenäistä jarrua, joten on tärkeää jarruttaa hyvin ennen pysähtymistä esimerkiksi risteykseen.

Muista laittaa heijastimet ja valot sekä pyörään että pyöräperävaunuun, jotta kuljettajat näkevät selvästi, että sinulla on perävaunu. Jos pyöräperävaunussa ei vielä ole viiriä, on tärkeää hankkia sellainen, sillä se tekee pyöräperävaunusta entistä näkyvämmän ja siten entistä turvallisemman.

Varmista lisäksi, ettet ylitä enimmäispainoa. Kaikilla pyöräperävaunuilla on erilainen kantavuus, joten on tärkeää pitää silmällä, mikä on sen kantavuuden enimmäispaino.

Pyöräperävaunun tarvikkeet

Jos haluat saada vielä enemmän irti pyöräperävaunustasi, voit ostaa siihen tarpeen mukaan erilaisia lisävarusteita. Jos esimerkiksi haluat pyöräillä vauvan kanssa, joka ei vielä osaa kävellä, vauvanistuinlisäosa on hyvä lisä. Se tarjoaa lisätukea vauvoille, ja sitä voidaan käyttää Weber-pyörävaunujen kanssa.

Jos Dolphin XL:n lokasuoja on vaurioitunut tai haluat sen eri värisenä, voit ostaa uuden tyylikkään mustan lokasuojan Wintheriltä Voit myös ostaa sopivan kalecheside-kuoren Wintheriltä

Jos tarvitset pyöräperävaunuusi ylimääräisen vetokoukun ja kytkimen, voit ostaa tämän Hinaustanko Winther Dolphinille klassisella Winther-kytkimellä varustetun vetokoukun, joka sopii useimpiin polkupyöriin, joissa on jalkajarrut. Siinä on näppärä turvahihna, joka varmistaa, ettet pudota perävaunua.

FAQ

Mikä pyöräperävaunu on paras?

Thule Chariot Lite 2 on testimme paras pyöräperävaunu, sillä siinä on runsaasti tilaa ja se on kevyt, mikä helpottaa pyöräilyä. Lue testimme läpi ja löydä paras pyöräperävaunu tarpeisiisi.

Sopivatko pyöräperävaunut kaikkiin pyörätyyppeihin?

Kyllä, kaikki pyöräperävaunut voidaan asentaa mihin tahansa pyörään. Kunhan kytkin ja vetokoukku sopivat pyörätyyppiin. Jos ne eivät sovi, voit ostaa uusia osia pyöräkauppiaalta.

Kuinka paljon pyöräperävaunu maksaa?

Se riippuu paljon pyöräperävaunun toiminnoista ja ominaisuuksista. Lasten polkupyöräperävaunu maksaa 2-4 000 Tanskan kruunua. Pyöräperävaunu matkatavaroille on helposti saatavilla noin 1 500 Tanskan kruunulla.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×