Riisinkeittimen testi (2022) → Opas markkinoiden 6 parhaaseen riisinkeittimeen.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2

Gastroback Design Pro 42518- Yksinkertainen riisinkeitin höyrytoiminnolla

3

Tristar RK-6127- Halvin riisinkeitin

4
Paras riisikeitin mikroaaltouuniin

Lékué Quinoa- ja riisikeitin

5
Paras riisinkeitin risottoon

Sage BRC600 The Risotto Plus™

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Mikään ei ole pahempaa kuin riisin palaminen tai kypsyminen liian vähän, ja jos sinulle käy usein niin, sinun kannattaa harkita riisinkeitintä. Riisikeittimessä riisi valmistuu täydellisesti ja ilman paljon työtä.

Tähän artikkeliin olemme koonneet joitakin markkinoiden parhaista riisinkeittimistä, ja monissa malleissa on muitakin ominaisuuksia kuin vain riisin keittäminen. Etsitpä sitten yksinkertaista ja hyvää riisinkeitintä tai monikäyttöistä riisinkeitintä, voit lukea niistä tästä riisinkeitinarvostelusta. Tämän testin lopussa voit myös lukea, mihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota ennen riisinkeittimen ostamista.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Valmista tässä riisinkeittimessä 2-10 dl valmistamatonta riisiä
 • pros-icon.svg Ohjelma sekä valkoiselle että täysjyväriisille
 • pros-icon.svg “Viivästetty käynnistys”-toiminto jopa 15 tuntia ennen kuin tarvitset riisiä

Detaljeret gennemgang

Hamilton Beach on yksi Yhdysvaltojen suurimmista keittiökonemerkeistä, joten ei ole ihme, että he ovat tehneet uskomattoman hyvän ja tehokkaan riisinkeittimen, joka ansaitsee testin parhaan riisinkeittimen tittelin. Ne keskittyvät laatuun, toimivuuteen ja innovatiivisiin ratkaisuihin. Kuten monia muitakin riisinkeittimiä tässä riisinkeittotestissä, myös tätä voidaan käyttää muuhunkin kuin vain riisin keittämiseen.

Sentten sinun kannattaa valita Hamilton Beach Digital Simplicity

Tällä riisinkeittimellä voit keittää suuren riisiannoksen, sillä itse kattilan tilavuus on 4,75 litraa, mikä vastaa 2-20 dl valmistamatonta riisiä kerralla. Se on melko paljon, ja sen pitäisi riittää suurelle perheelle.

Asetat potin painamalla koneen etuosassa olevaa helppoa paneelia. Paneelista saat hyvän yleiskatsauksen koneen toimintoihin, ja näet, kuinka paljon aikaa riisin valmistumiseen on jäljellä. Riisityypeissä on eroja, joista voit lukea lisää tämän artikkelin lopusta, mutta Hamilton Beach on ottanut myös tämän huomioon, ja siksi ohjelmassa on ohjelma valkoista riisiä ja täysjyväriisiä varten.

Viivästetty käynnistysominaisuus on fiksu niille, jotka haluavat laittaa ainekset päälle, ja kone käynnistyy itsestään, kun haluat sen käynnistyvän. Voit esimerkiksi laittaa ainekset aamulla ennen kuin lähdet kotoa, asettaa viivästetyn käynnistyksen siihen aikaan, kun haluat koneen aloittavan riisin keittämisen, ja sinulla on ruokaa, kun tulet töistä kotiin. Helpommaksi se ei tule. Viivästetty käynnistystoiminto voidaan asettaa jopa 15 tuntia ennen ruoan tarvetta.

Riisikeitin kytkeytyy automaattisesti lämpimänäpitotoimintoon, kun sekä kypsennys- että liotusaika on päättynyt, käytitpä viivästettyä käynnistystoimintoa tai et. Sen jälkeen se kytkeytyy automaattisesti pois päältä.

Erittäin hyvä höyrystin

Riisinkeitin on varustettu erilaisilla toiminnoilla ja ohjelmilla, ja sen lisäksi, että sillä voi keittää erilaisia riisejä, sillä voi myös keittää pastaa, vihanneksia ja paljon muuta. Siksi siinä on myös höyrysuppilo, johon vihannekset asetetaan. Valitse sitten vain höyryohjelma, ja saat herkulliset, rapeat vihannekset valmiiksi tarjoiltavaksi. Vihannekset kannattaa kypsentää tällä tavoin, sillä niissä säilyy enemmän ravintoaineita kuin keitettynä.

Riisikeittimessä on myös toiminto nimeltä “heat/simmer”, jota voidaan käyttää lämmittämiseen tai hauduttamiseen, joten tällä riisikeittimellä on useita vaihtoehtoja.

Ritilän puhdistaminen on helppoa ja yksinkertaista, sillä kattila on irrotettava, joten voit nostaa sen ylös ja pestä sen astianpesukoneessa tai käsin. Kattilassa on tarttumaton pinnoite, joka estää riisiä tai muuta ruokaa tarttumasta kattilan pohjaan tai palamasta.

Höyrystimen lisäksi mukana toimitetaan mittakuppi ja lusikka.

Hamilton Beach tarjoaa tälle riisinkeittimelle jopa 5 vuoden takuun – he tietävät, että he ovat tuottaneet laadukkaan laitteen.

Tuotetiedot:

 • Teho: 700 wattia
 • Tilavuus: 4,75 litraa
 • Tarvikkeet: riisikulho, tarjoilulusikka ja höyrysuppilo
 • Väri: Ruostumaton teräs
 • Paino: –

Gastroback Design Pro 42518- Yksinkertainen riisinkeitin höyrytoiminnolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Valmistele vihannekset riisinkeittimessä
 • pros-icon.svg Toiminto puuron valmistukseen
 • pros-icon.svg “Pidä lämpimänä”-toiminto ja automaattinen sammutus

Detaljeret gennemgang

Tämä Gastrobackin riisinkeitin on yksinkertainen ja tehokas riisinkeitin, joka varmistaa, että riisi kypsyy täydellisesti.

Riisikeitin on saanut hyviä arvosteluja aiemmilta asiakkailta, joiden mukaan se on käyttäjäystävällinen, tehokas ja sitä voidaan käyttää muuhunkin kuin vain riisin keittämiseen.

Miksi sinun kannattaa valita Gastroback riisinkeitin

Kyseessä on 5 litran kattila, jossa on mahdollisuus keittää noin 1,8 litraa riisiä, ja koneen täydellisen riisin keittäminen kestää noin 25 minuuttia. Riisiä ei tarvitse polttaa tai kypsentää liikaa. Lisäksi riisinkeitin varmistaa, että kaikki ravintoaineet säilyvät.

Voit myös kypsentää vihanneksia riisinkeittimessä, sillä siinä on höyrylaite, jossa vihannekset voivat olla. Riisikeittimessä on myös vihannesten höyrystämiseen suunniteltu ohjelma, ja myös tässä tapauksessa monet ravintoaineet säilyvät. Voit käyttää höyrytystä myös esimerkiksi lohen kypsentämiseen.

Koneessa on myös oma puuroohjelma, joten jos rakastat kokeilla erilaisia puurolajeja tai tarvitset turvallisen tavan valmistaa puuroa, josta tiedät, ettei se pala, riisinkeitin on sinua varten.

Non stick -pinnoite takaa, että riisi ei tartu kiinni

Riisin varsinainen keittäminen on nopeaa ja helppoa, joten voit valmistautua muuhun illalliseen. Voit myös kypsentää riisin hieman aikaisemmin kuin muut ruoat, sillä riisinkeittimessä on lämpimänäpitotoiminto, joka varmistaa, että riisi pysyy lämpimänä, kunnes muut ruoat ovat valmiita.

Yksinkertaisen muotoilun lisäksi itse kattilassa on tarttumaton pinnoite, joka takaa, että riisi – tai vihannekset – eivät pala kiinni kattilaan. Siinä on myös automaattinen sammutustoiminto, joten se kytkeytyy pois päältä jonkin ajan kuluttua – se riippuu siitä, oletko kytkenyt lämpimänäpitotoiminnon päälle vai et. Tietenkin on myös ylikuumenemissuoja.

Tämän Gastroback-riisikeittimen lisävarusteina on kulho, lusikka, höyrystin vihanneksille ja mittakuppi riisille, joten voit helposti mitata keitettävän riisin määrän.

Johdon pituus on 1,2 metriä.

Tuotetiedot:

 • Teho: 450 wattia
 • Tilavuus: 5 litraa
 • Tarvikkeet: riisikulho, tarjoilulusikka, ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyrysuppilo
 • Väri: Ruostumaton teräs
 • Paino: –

Tristar RK-6127- Halvin riisinkeitin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Jopa 10 annosta riisin kanssa
 • pros-icon.svg Kuivakeittosuojaus
 • pros-icon.svg Helppo puhdistus

Detaljeret gennemgang

Tristar tunnetaan hyvien ja edullisten keittiökoneiden valmistajana, ja tässä he ovat tehneet yksinkertaisen riisinkeittimen niille, jotka haluavat täydellistä riisiä ilman, että siihen tarvitsee käyttää aikaa. Tämä on testin halvin riisinkeitin, mutta se ei tarkoita, että se olisi huono.

Sentten sinun kannattaa valita Tristar RK-6127

Tristarin riisinkeitin ei ole täynnä kaikenlaisia ominaisuuksia, mutta sen sijaan se tekee sen, mitä sen pitääkin; keittää riisiä täydellisesti ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen palamisesta. Heti kun riisi on valmis, Tristar kytkeytyy automaattisesti lämpimänä pitotoimintoon, joten riisi on valmis, kun muu ruoka on valmis. Lämpimänäpitotoiminnolla riisinkeitin pitää riisin lämpimänä 70-75 asteessa, jolloin riisi pysyy lämpimänä tuntikausia.

Tristar RK-6127 voi keittää jopa 10 annosta riisiä, joten riisin keittämiseen pitäisi riittää, olipa perheesi uskomattoman suuri tai sinulla on vieraita kylässä. Riisikeittimellä voi tietysti valmistaa myös pienempiä annoksia, joten laita vain tarvitsemasi määrä annoksia päälle. Itse kattilan tilavuus on 1,5 litraa.

Ystävällinen kattila tarttumattomalla pinnoitteella

Tämä on uskomattoman käyttäjäystävällinen riisinkeitin, mikä on valtava apu niinä päivinä, kun tarvitset hieman nopeampaa käyttöä. Sinun tarvitsee vain lisätä riisi ja vesi riisinkeittimeen ja käynnistää se.

Siinä on myös kuivakypsennyssuoja, joka on turvallisuustekijä sinulle, mutta se myös varmistaa, ettei riisi pala. Samoin irrotettava kattila, joka on päällystetty tarttumattomalla pinnoitteella, jonka ansiosta riisi ei tartu kattilan pohjaan, puhdistus on helpompaa eikä riisi pala.

Kattila on myös mahdollista irrottaa, mikä helpottaa puhdistusta entisestään.

Muotoilu on yksinkertainen ja käytännöllinen, ja siinä on läpinäkyvä kansi, joten voit aina seurata, mitä padassa tapahtuu, eikä sinun tarvitse nostaa kantta ja päästää kaikkea lämpöä ulos. Se seisoo 4 jalan päällä, mikä takaa myös sen, että sen alla ei tule kuuma.

Mukana on riisilusikka, jolla voit kääntää riisiä, ja mittakuppi. Kun et käytä esineitä, ne voidaan helposti säilyttää ruukussa.

Lisäksi tätä riisinkeitintä on saatavana myös pienemmässä ja suuremmassa koossa, mutta Tristar RK-6127 on hyvä keskikokoinen, joka sopii isolle perheelle, jossa on vieraita. Voit tietysti aina tehdä pienemmän riisiannoksen.

Tuotetiedot:

 • Teho: 500 wattia
 • Tilavuus: 1,5 litraa
 • Tarvikkeet: kaavin ja mittakuppi
 • Väri: Ruostumaton teräs
 • Paino: –

Lékué Quinoa- ja riisikeitin

Paras riisikeitin mikroaaltouuniin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mikroaaltouunissa kypsyy nopeasti riisiä, kvinoa, ohraa ja muuta riisiä, joka on täydellistä
 • pros-icon.svg Sisältää kypsennysajat
 • pros-icon.svg Tiskikoneessa ja pakastimessa pestävä

Detaljeret gennemgang

Tämä riisinkeitin erottuu muista tässä riisinkeittotestissä, koska se on suunniteltu mikroaaltouunissa käytettäväksi, eikä se todellakaan ole helpompaa. Siinä voi keittää myös muita ruokia, kuten kvinoa, kaurahiutaleita, kuskusia, helmiohraa tai spelttikastiketta.

Miksi kannattaa valita Lékué Quinoa- ja riisinkeitin

Jos haluat joka kerta täydellistä riisiä, mutta sinulla ei ole tilaa riisinkeittimelle tiskipöydälläsi tai keittiön kaapissa, tämä on hyvä ratkaisu, jos sinulla on mikroaaltouuni. Lékuén riisinkeitin on valmistettu silikonista, ja se koostuu kahdesta osasta: vihreästä ja valkoisesta.

Riisinkeittimen tilavuus on 1 litra, ja siinä voi keittää kerralla jopa 4 annosta.

Laita valkoiseen astiaan riisi, kvinoa tai muut jyvät yhdessä veden kanssa, laita sitten vihreä kansi päälle ja laita se mikroaaltouuniin. Riisi tarvitsee noin 12 minuuttia mikroaaltouunissa, eikä sitä tarvitse vahtia, joten voit valmistaa loput ruoasta. Kun riisi on valmis mikroaaltouunissa, anna sen vain höyrystyä vihreän kannen ollessa päällä. Pyörittele niitä sitten, ja jos vettä on vielä jäljellä, mutta riisi on täydellistä, voit käyttää vihreää kantta riisinä ja kaataa veden helposti pois.

Älykäs lämpötoiminto

Mukana on myös taulukko eri viljatyyppien kypsennysajoista, joten voit helposti selvittää, kuinka paljon esimerkiksi helmiohra tarvitsee kypsennysaikaa. Tämä tekee ruoanlaitosta helppoa, mitä tahansa valmistatkin.

Siitä, että riisikeitin on valmistettu silikonista, on useita etuja, sillä se on astianpesukoneen kestävä, joten sinun ei tarvitse seistä ja puhdistaa kattilaa.

Se kestää jopa -20 asteen ja 100 asteen lämpötiloja, joten jos riisi on pakastettava, sekin on mahdollista. Lisäksi se sopii erinomaisesti riisin tarjoiluun, sillä valkoinen astia on muotoilultaan neutraali, ja vihreä kansi varmistaa, ettei lämpö pääse karkaamaan. Riisikeittimessä on kevyt lämpöominaisuus, joka pitää riisin lämpimänä pidempään.

Täydellisen kypsennetyn riisin valmistaminen ei siis ole enää yhtään helpompaa joka kerta.

Tuotetiedot:

 • Efekti: –
 • Kapasiteetti: 1 litra
 • Tarvikkeet: keittokirja ja keittoaikataulukko
 • Väri: Valkoinen ja vihreä
 • Paino: 0,6 kg.

Sage BRC600 The Risotto Plus™

Paras riisinkeitin risottoon

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Risotto valmistuu helposti ilman sekoittamista
 • pros-icon.svg 5 esiasetettua ohjelmaa
 • pros-icon.svg “Pidä lämpimänä”-toiminto

Detaljeret gennemgang

Rakastatko risottoa, mutta se voi olla hieman vaativaa, kun sitä pitää jatkuvasti pyöritellä, jotta se ei pala ja jotta siitä tulee kermainen risotto? Silloin voit helposti hankkia itsellesi parhaan ystävän loppuelämäksesi tästä riisinkeittimestä.

Sage liittoutui julkkiskokki Heston Blumenthalin kanssa muutama vuosi sitten, ja yhdessä he ovat luoneet joukon laitteita, joiden tarkoituksena on helpottaa ja älykkäämpää työskentelyä keittiössä.

Sentten sinun kannattaa valita Sage BRC600 The Risotto Plus™

Sagen riisinkeitin on kaunis ja tyylikäs, ja se on muun muassa valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä antaa sille upean ulkonäön. Se muistuttaa ulkonäöltään perinteistä kattilaa, mutta se on sekä riisi- ja risottokeitin että hidas keitin samassa keittiökoneessa.

Se on myös kone, jonka tilavuus on hyvä, 3,7 litraa, mikä vastaa 10 kuppia riisiä ja 20 kuppia keitettyä riisiä.Sisäpannussa on tarttumaton pinnoite, ja se on PFOA-vapaa. Sisäastia on myös astianpesukoneen kestävä. Kahvoissa on CoolTouch-toiminto, joten ne eivät kuumene kädessä.

Siinä on läpinäkyvä kansi, joten voit helposti seurata ja nähdä, miten homma etenee – ilman, että sinun tarvitsee nostaa kantta päästääksesi lämpöä ulos. Kansi on myös valmistettu karkaistusta lasista, jossa on höyryventtiili, ja se on astianpesukoneen kestävä.

Kuten sanoin, se näyttää tavalliselta kattilalta, mutta sen päässä on pieni paneeli, jonka avulla voit hallita ja valita käytettävän ohjelman sen mukaan, mitä olet keittämässä.

Sage BRC600:ssa on myös irrotettava johto, joten voit irrottaa sen ja tarjoilla koko kattilan pöydällä. Se on myös helppo puhdistaa, sillä itse kattila voidaan irrottaa riisinkeittimestä pesua varten.

Tämä riisinkeitin on paljon enemmän kuin pelkkä riisinkeitin, sillä siinä on 5 ohjelmaa ja muita älykkäitä ominaisuuksia.

Minkä ohjelman valitsen?

Koneessa on peräti 5 esiasetettua ohjelmaa, joten voit käyttää konetta paljon muuhunkin kuin vain risottoon. Tietenkin siinä on risotto-ohjelma, jolla voit valmistaa aitoa ja kermaista risottoa ilman, että sinun tarvitsee sekoittaa kattilaa 40 minuuttia. Risoton tekeminen ei ole enää yhtään helpompaa! Sekoittaessasi riisiin lisätään kuplia, mikä edistää tärkkelyksen irtoamista, jolloin saat kermaisen risoton. Tämän ohjelman jälkeen se kytkeytyy pois päältä, mutta pitää lautasen lämpimänä 30 minuutin ajan.

Paisto-ohjelman avulla voit paistaa risoton ainekset, kuten riisin tai sienet. Voit tietysti myös paistaa ainekset toista muhennosta varten, sillä hitaasti kypsennettävä ja korkea -ohjelmia voidaan käyttää myös muiden muhennosten valmistukseen. Kun olet siis paistanut pataruoan ainekset, siirry hitaaseen tai korkeaan kypsennystasoon sen mukaan, kuinka kauan ruokasi tarvitsee hautua.

Viimeisenä ominaisuutena on tietenkin se, että sitä voidaan käyttää tavallisena riisinkeittimenä, joten saat täydellisesti kypsennettyjä aineksia.

Kaiken kukkuraksi siinä on tietenkin myös lämpimänäpitotoiminto, joten voit pitää pataruoan, riisin tai risoton lämpimänä aterian valmistukseen asti. Lämpimänäpitotoiminto voi pitää ruokia lämpiminä jopa 5 tuntia!

Lisävarusteena toimitetaan myös höyrylaite, ja koneessa on myös höyrytoiminto, jonka avulla voit helposti höyrystää vihanneksia, kalaa ja äyriäisiä.

Jos siis etsit riisinkeitintä, joka tekee hieman enemmän kuin muut markkinoilla olevat riisinkeittimet, tätä kannattaa tarkastella tarkemmin.

Tuotetiedot:

 • Teho: 760 wattia
 • Tilavuus: 3,7 litraa
 • Tarvikkeet: riisikulho, tarjoilulusikka, ruostumattomasta teräksestä valmistettu höyrysuppilo
 • Väri: Ruostumaton teräs
 • Paino: 3,7 kg.

Guide

Ohjeita parhaan riisinkeittimen valintaan

Olen koonnut yhteen joitakin asioita, jotka sinun tulisi ottaa huomioon seuraavaa riisinkeitintä valitessasi. Kuten olet lukenut, riisinkeitin voi olla paljon muutakin kuin pelkkä riisinkeitin, sillä useimmissa riisinkeittimissä on useita eri toimintoja. Siksi olen luonut sinulle tämän pienen oppaan, jossa kerrotaan kaikki seikat, joita sinun tulisi huomioida ostaessasi riisinkeitintä;

 • Kapasiteetti:Riisikeittimen valinnassa on tärkeää tarkastella sen kapasiteettia, sillä se vaikuttaa siihen, kuinka paljon riisiä voit keittää kerralla. On malleja, joiden tilavuus on 1 litra, ja toisia, joiden tilavuus on jopa lähes 4 litraa. Mallia valittaessa on tärkeää tarkistaa, kuinka paljon riisiä sillä voi keittää – vaikka sen tilavuus on 4 litraa, se ei tarkoita, että sillä voi valmistaa 4 litraa riisiä, vaan se on tyypillisesti itse koneen tilavuus
 • Hinta: Yleensä hinta ja laatu ovat yhteydessä toisiinsa, ja tämä pätee tietenkin myös riisinkeittimiin, mutta nykyään useat valmistajat ovat päättäneet lisätä riisinkeittimiin lisää ominaisuuksia tehdäkseen niistä monipuolisempia, ja tämä voi tehdä hinnan eron verrattuna riisinkeittimiin, jotka ovat pelkkiä riisinkeittimiä. Siksi sinun on päätettävä, haluatko riisinkeittimen vai monitoimisen riisinkeittimen
 • Tarttumaton pinnoite: On tärkeää, että kattilassa on tarttumaton pinnoite, sillä muuten riisi voi tarttua tai palaa. Tarttumaton pinnoite helpottaa myös astian puhdistamista. Suurin osa tämän riisinkeittimen testin kattiloista on astianpesukoneenkestäviä, mikä tekee puhdistamisesta entistä helpompaa.
 • “Pidä lämpimänä”-toiminto:Tämästä ominaisuudesta tulet varmasti pitämään. Joissakin malleissa riisi voidaan pitää lämpimänä keittämisen jälkeen, joten se on valmiina tarjoiltavaksi. Se vaihtelee malleittain sen mukaan, kuinka kauan se pystyy pitämään riisin lämpimänä. Joissakin tapauksissa se voi kestää jopa 12 tuntia.
 • Sisältyvät lisävarusteet: Kannattaa aina huomioida, mitä lisävarusteita eri malleihin sisältyy – niissä voi olla suuria eroja. Mukana on yleensä mittakuppi ja lusikka, joten voit helposti mitata riisin ja sekoittaa sen lusikalla. Muissa malleissa on myös höyrytyökalu, jonka avulla voit höyryttää vihanneksia
 • Toiminnot ja ohjelmat: Riisinkeittimet ovat saaneet yhä enemmän toimintoja ja ohjelmia, mikä tekee niistä entistä monipuolisempia, joten seuraavaa riisinkeitintä valitessasi kannattaa miettiä, mitä ominaisuuksia tarvitset. Pitäisikö sillä pystyä myös höyrystämään vihanneksia ja kalaa? Pitäisikö sen pystyä keittämään keittoa tai siinä pitäisi olla erityisohjelmia puuroa varten? Jokainen malli voi tehdä jotain erilaista

Miten tämä riisikeittimen testi tehtiin

Tässä riisinkeittimien testissä tarkastellaan 6 parasta markkinoilla olevaa riisinkeitintä ja tarkastellaan eri mallien kapasiteettia, laatua ja tehokkuutta.

Olemme keränneet tietoja eri jälleenmyyjiltä, valmistajilta ja testeistä, ja tarkastelemme asiakastyytyväisyyttä tarkastelemalla aiempien asiakkaiden arvosteluja.

FAQ

Mikä riisinkeitin on paras testissä?

Tässä testissä Hamilton Beach Digital Simplicity on paras riisinkeitin, koska se tekee riisin keittämisestä entistä helpompaa, kuten viivästetty käynnistys ja eri ohjelmat täysjyvä- ja valkoiselle riisille. Lue koko artikkeli löytääksesi sinulle sopivan riisinkeittimen.

Pitäisikö minun valita riisinkeitin, jossa on höyrystin?

Sitä voi käyttää muuhunkin kuin vain riisin keittämiseen, ja myös vihannesten vitamiinit säilyvät höyrystämällä. Voit käyttää höyrytystä myös esimerkiksi lohen kypsentämiseen.

Pitäisikö minun valita monitoiminen riisinkeitin?

Kaikki riippuu siitä, mihin haluat käyttää riisinkeitintä. Monikäyttöisellä riisinkeittimellä voit valmistaa myös muita ruokalajeja, kuten kalaa ja vihanneksia.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×