Rikkaruohopoltin testi – Katso 8 rikkaruohopoltinta, jotka ovat testin parhaita.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2
Sähköinen rikkaruohopoltin, jossa on kuumailmapuhallin ja grillaussytytin

Grouw Weedkiller 3-in-1-malli

6
Sähköinen rikkaruohopoltin ergonomisella kahvalla

Gloria Thermoflamm Electro rikkaruohopoltin 2000W

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä artikkelissa keskitymme rikkaruohonpolttimiin. Olemme testanneet markkinat ja valinneet 8 parasta rikkaruohonpolttolaitetta. Olemme valinneet Hozelock Green Power XL -sähköisen rikkaruohopolttajan testin parhaaksi, koska se on tehokas ja poistaa rikkaruohot 5 kertaa nopeammin sen erittäin suuren lämpösuojan ansiosta.

Voit myös tutustua muihin tuotteisiin ruohonpolttotestissämme löytääksesi sinulle parhaiten sopivan. Suurin ero testissämme olleiden rikkaruohonpolttimien välillä on se, toimivatko ne kaasulla vai sähköllä. Ne vaihtelevat myös mukana tulevien lisävarusteiden, kuten suuttimien ja kaasupullojen, osalta.

Olemme selittäneet artikkelin lopussa kaiken hyödyllisen rikkaruohonpolttimista ja auttaneet sinua pääsemään lähemmäs päätöstäsi parhaasta rikkaruohonpolttimesta sinulle ja puutarhaasi, jos valinta tuntuu vaikealta.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Leikkaa rikkaruohot 5 kertaa nopeammin erittäin suuren lämpösuojan ansiosta
 • pros-icon.svg Tehokas 2000W moottori takaa tasaisen lämmön jakautumisen koko lämpösuojassa
 • pros-icon.svg Se sisältää sekä suorakulmaisen kilven että pienemmän pyöreän kilven

Detaljeret gennemgang

Hozelockin Green Power XL rikkaruohopoltin on ympäristöystävällinen ja tehokas rikkaruohojen torjuntaan puutarhassasi ilman kemikaaleja. Se poistaa rikkaruohot 5 kertaa nopeammin. Se on korkealaatuinen ja siinä on keraamiset lämmityselementit.

Miksi sinun kannattaa valita Hozelock Green Power XL -nurmipoltin

Tämä rikkaruohopoltin on uskomattoman tehokas ja ympäristöystävällinen. Se on varustettu erittäin suurella lämpösuojalla, jonka ansiosta voit torjua rikkaruohoja jopa 5 kertaa nopeammin. Green Power XL:n avulla rikkaruohot saavat 600 celsiusasteen lämpöshokin. Se hajottaa rikkaruohojen solut, jolloin ne kuihtuvat ja kuolevat sekunneissa. Tehokas 2000 W:n moottori takaa tasaisen lämmön jakautumisen koko lämpösuojassa optimaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Kun rikkaruohopoltin on vaaka-asennossa, se jäähtyy uudelleen, joten voit tuntea olosi turvalliseksi käyttäessäsi tätä rikkaruohopoltinta. Green Power XL:n kanssa saat sekä 25 senttimetrin suorakulmaisen kilven rikkaruohojen poistamiseen nurmikoiden ja laattojen reunoilta että pienemmän pyöreän muotoisen kilven, jota käytetään tarkempaan rikkaruohojen polttamiseen esimerkiksi vihannespenkissä.

Rikkaruohonpolttimen kahva on varustettu ergonomisella suljetulla otteella, joka tekee työskentelystä paljon mukavampaa, ja saat myös ylimääräisen otteen koneen kuljettamiseen.

Tuotetiedot:

 • Teho: 1600W
 • Jännite: 220-240V ~ 50 Hz
 • Kuumailmajärjestelmä: kuuma ilmavirta
 • Lämpötila: jopa 600 celsiusastetta
 • linjan pituus: 1,5 metriä

Grouw Weedkiller 3-in-1-malli

Sähköinen rikkaruohopoltin, jossa on kuumailmapuhallin ja grillaussytytin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Toimii rikkaruohopolttimena, kuumailmapuhaltimena ja grillisytyttimenä
 • pros-icon.svg Kolme teho- ja lämpötilatasoa: 11, 350 ja 650 astetta Celsiusta
 • pros-icon.svg Toimitetaan rikkaruohosuuttimella, litteällä suuttimella, keskityssuuttimella ja lastasuuttimella

Detaljeret gennemgang

Grouw’n rikkaruohopoltin on 3-in-1-sähköinen rikkaruohopoltin, joka toimii myös kuumailmapuhaltimena ja grillaussytyttimenä. Kytke laite vain virtalähteeseen, ja olet valmis hävittämään ikävät rikkaruohot. Siinä on 4 kuumennussuutinta, nimittäin tasosuutin, roiskesuutin, keskittymissuutin ja rikkaruohosuutin.

Miksi kannattaa valita Grouw 3-in-1 rikkaruohonleikkuri

Tämä rikkaruohonleikkuri on sinulle, joka haluat toimivuutta parhaimmillaan. Sen lisäksi, että tämä laite poistaa rikkaruohot, se toimii myös kuumailmapuhaltimena ja grilliensytyttimenä. Rikkaruohopolttimessa on kolme teho- ja lämpötilatasoa: 100, 350 ja 650 celsiusastetta. Koneen työskentelypäätä voidaan kääntää, jotta se olisi optimaalisemmassa asennossa käytön aikana. Samalla integroitu kiinnike takaa vakaan asennon käytön aikana.

Koneessa on 4 erilaista lämpösuutinta, kuten hiutalesuutin, lastasuutin, konsentraatiosuutin ja rikkaruohosuutin. Siinä on pitkä 1,8 metrin johto, jossa on VDE-pistoke. Se painaa myös vain 1,25 kg, joten se on useimmille ihmisille erittäin helppo käyttää ja kuljettaa mukana.

Tuotetiedot:

 • Max. lämpötila: 650 celsiusastetta
 • Max. Maks. tuulen virtaus: 500 l/min.
 • Johdon pituus: 1,8 m VDE-pistokkeella
 • Virta- ja lämpötilatasot: 100/350/650 celsiusastetta
 • Paino: 1,25 kg

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Professionaalinen rikkaruohopoltin kaasulla
 • pros-icon.svg Varustettu rikkaruohonpolttimen sauvalla ja 2 metriä pitkällä PVC-letkulla sekä vaunulla
 • pros-icon.svg Tehokas poltin, jonka osien ansiosta rikkaruohoista on helppo ja nopea päästä eroon

Detaljeret gennemgang

Gruuw-ruohonpoltto toimii kaasulla ja on ihanteellinen käsityöläiselle. Se käsittelee kaikenlaisia rikkaruohoja, jopa kaikkein itsepäisimpiä. Sitä on helppo käyttää, ja sen mukana tulee älykäs ja käytännöllinen vaunu.

Miksi kannattaa valita Grouw-kaasupoltin

Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu rikkaruohonpoltin on erittäin helppokäyttöinen. Laitteen mukana toimitetaan rikkaruohojen polttosauva sekä 2 metrin PVC-letku ja kätevä vaunu, jossa on kaksi pehmeästi liikkuvaa, halkaisijaltaan 10 tuuman pneumaattista kumipyörää. Laitteessa on kaasun automaattinen piezosytytys. Se on uskomattoman tehokas ja kätevä poltin, joka on varustettu osilla, jotka tekevät rikkaruohojen poistamisesta sängyistä nopeasti ja helposti.

Koska se toimii kaasulla eikä sähköllä, se tarkoittaa, että tulta on hallittava paremmin, ja siksi sinun on oltava erityisen varovainen, erityisesti niiden, jotka ovat vasta-alkajia. On tärkeää, että et polta pitkään mitään rikkaruohoja, jotta ne syttyvät tuleen. Se tarvitsee vain tarpeeksi lämpöä kuihtuakseen.

Saman kaasupolttimen mukana saat IGT B235-001 -korkeapainesäätimen kaasupulloon, 2 metrin letkun, joka on 20 baarin ja 5,0 millimetrin korkeapaineletku, sekä vaunun. Se toimitetaan ilman kaasupulloa, joka on hankittava erikseen.

Tuotetiedot:

 • Paino: 4.8 kg
 • Materiaali: teräs/muovi
Fordele
 • pros-icon.svg Yleispoltin, jolla voi poistaa rikkaruohot, sytyttää grillin ja poistaa vanhan maalin
 • pros-icon.svg Edellyttävä työkalu vaikeimpienkin rikkaruohojen torjuntaan
 • pros-icon.svg Kaksi lämpöasetusta 60 ja 650 astetta

Detaljeret gennemgang

Tämä rikkaruohopoltin toimii yleispolttimena 2000 W:n sähkölämpöpistoolilla. Sen käyttö on turvallista, koska siinä ei ole avoliekkiä. Sen lisäksi, että poltin toimii rikkaruohopolttimena, sitä voidaan käyttää myös grillin sytyttämiseen, ja sähköisellä kuumailmapuhaltimella voidaan poistaa vanha maali erilaisista esineistä.

Miksi kannattaa valita SAM Partners rikkaruohopoltin 2000W

Tämän yleiskäyttöisen rikkaruohonpolttimen avulla voit helposti poistaa rikkaruohot puutarhasta. Sitä voidaan käyttää myös grillin sytyttämiseen ja maalin poistamiseen sähköisellä kuumailmapuhaltimella. Kyseessä on siis erittäin toimiva työkalu, jota voit käyttää moneen tarkoitukseen, ja se on korvaamaton, kun sinun on torjuttava puutarhasi kovimpia rikkaruohoja.

Rikkaruohopolttimessa on kaksi lämpöasetusta: 60 astetta ja 650 astetta, ja se käyttää lämpöä rikkaruohojen tuhoamiseen muutamassa sekunnissa.

Tuotetiedot:

 • Teho: 2000W
 • Lämpötila: 60 ja 650 astetta

Gloria Thermoflamm Comfort PLUS rikkaruohopoltin kaasupatruuna

rikkaruohopoltin yhden käden ohjauksella

Fordele
 • pros-icon.svg Ergonominen kahva helpottaa ja helpottaa käyttöä
 • pros-icon.svg Käsiohjaus piezosytytyksen ansiosta
 • pros-icon.svg Liekkilämpötila 1000 astetta, poistaa rikkaruohot tehokkaasti

Detaljeret gennemgang

Gloorian rikkaruohopoltin käyttää kaasua rikkaruohojen hajottamiseen. Se on ergonomisesti muotoiltu ja sen käyttö on kätevää yhdellä kädellä, joten sitä on mukava käyttää. Siinä on kahvaan integroitu Piezo-sytytys. Kun liekin lämpötila on 1000 celsiusastetta, rikkaruohot poistetaan tehokkaasti.

Miksi kannattaa valita Gloria ruohonpolttimen

Gloorian kaasukäyttöisellä rikkaruohopolttimella voit poistaa rikkaruohot ilman kemikaaleja. Se on uskomattoman helppokäyttöinen, sillä sitä voi käyttää vain yhdellä kädellä. Tämä johtuu käytännöllisestä Piezo-sytytyksestä, joka on integroitu rikkaruohopolttimen ergonomiseen kahvaan. Se voi saavuttaa 1000 celsiusasteen liekin lämpötilan, joka poistaa tehokkaasti kaikenlaiset rikkaruohot. Sitä voidaan käyttää myös hiilien ja puun sytyttämiseen. Mukana tulee yksi kaasupatruuna, joten voit aloittaa rikkaruohojen poistamisen heti. Se on myös DCGQ-GS-testattu, mikä tarkoittaa, että sen turvallisuus on hyväksytty.

Tuotetiedot:

 • Teho: 2000W
 • Pituus: 116 cm

Gloria Thermoflamm Electro rikkaruohopoltin 2000W

Sähköinen rikkaruohopoltin ergonomisella kahvalla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää suljetuissa tiloissa, kuten ulkoportaissa ja terasseilla
 • pros-icon.svg Toimii myös grillihiilien sytyttämiseen
 • pros-icon.svg Tappaa rikkaruohosolut sähköisesti tuotetulla 650 asteen lämpösäteellä

Detaljeret gennemgang

Gloorian Thermoflamm Bio Electro poistaa tehokkaasti rikkaruohot, sammaleet ja muut vastaavat rikkaruohot sähköllä tuotetulla 650 asteen lämpösäteellä. Tämä johtaa sekä nopeaan että pitkäaikaiseen vaikutukseen. Siinä on ergonominen muotoilu, joka takaa mukavan otteen ja polttimen turvallisen ja helpon käytön vain yhdellä painikkeella.

Miksi sinun kannattaa valita Thermoflamm Electro rikkaruohopoltin Gloriasta

Poista rikkaruohot tai sammal helposti tällä Glorian Thermoflamm Electro Weed Burnerilla. Sitä voidaan käyttää suljetuissa tiloissa, kuten ulkoportaissa tai terassilla, ja sitä voidaan käyttää myös grillihiilien sytyttämiseen. Se tappaa rikkaruohojen solut sähköisesti tuotetulla 650 asteen lämpösäteellä. Näin saat sekä nopean poiston että pitkäkestoisen vaikutuksen.

Ruohonpolttimessa on ergonominen kahva, jonka ansiosta sitä on mukava käyttää. Siinä on myös mukava ote ja helppo, puhumattakaan turvallisesta, yhden painikkeen käyttö.

Tuotetiedot:

 • Teho: 2000W
 • Moottori: 230 volttia
 • Paino: 1,75 kg

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Yleispoltin, jolla voi poistaa rikkaruohot, sytyttää grillin ja poistaa vanhan maalin
 • pros-icon.svg Edellyttävä työkalu vaikeimpienkin rikkaruohojen torjuntaan
 • pros-icon.svg Kaksi lämpöasetusta 60 ja 650 astetta

Detaljeret gennemgang

Tämä rikkaruohopoltin toimii yleispolttimena 2000 W:n sähkölämpöpistoolilla. Sen käyttö on turvallista, koska siinä ei ole avoliekkiä. Sen lisäksi, että poltin toimii rikkaruohopolttimena, sitä voidaan käyttää myös grillin sytyttämiseen, ja sähköisellä kuumailmapuhaltimella voidaan poistaa vanha maali erilaisista esineistä.

Miksi kannattaa valita SAM Partners rikkaruohopoltin 2000W

Tämän yleiskäyttöisen rikkaruohonpolttimen avulla voit helposti poistaa rikkaruohot puutarhasta. Sitä voidaan käyttää myös grillin sytyttämiseen ja maalin poistamiseen sähköisellä kuumailmapuhaltimella. Kyseessä on siis erittäin toimiva työkalu, jota voit käyttää moneen tarkoitukseen, ja se on korvaamaton, kun sinun on torjuttava puutarhasi kovimpia rikkaruohoja.

Rikkaruohopolttimessa on kaksi lämpöasetusta: 60 astetta ja 650 astetta, ja se käyttää lämpöä rikkaruohojen tuhoamiseen muutamassa sekunnissa.

Tuotetiedot:

 • Teho: 2000W
 • Lämpötila: 60 ja 650 astetta

Guide

Pitäkää nurmikko puhtaana rikkaruohoista

Voit poistaa rikkaruohot puutarhasta ja laattojen välistä monin tavoin. Ruohonpoltto on yksi tehokkaimmista menetelmistä, sillä se ei vie kovin kauan. Rikkaruohon polttimella et saa välitöntä tulosta, vaan muutaman päivän kuluttua siitä, kun olet polttanut rikkaruohot polttimella, ja sitten sillä on kestävä vaikutus. Rikkaruohopoltin toimii siten, että se polttaa rikkaruohon solut ja kasvupisteen, joka sijaitsee kasvin keskellä. Polta rikkaruohoja nopeasti, noin 2-3 sekunnin ajan, sillä tämä riittää kuumentamaan rikkaruohojen juuret.

Voit myös polttaa rikkaruohon maanpäälliset osat kokonaan pois, mutta tämä lisää palovaaraa huomattavasti, koska siitä vapautuu paljon hiillosta. Älä käytä rikkaruohopoltinta liian lähellä taloa, ulkorakennuksia tai syttyviä materiaaleja, sillä rikkaruohopoltin aiheuttaa vuosittain useita tulipaloja.

Rikkaruohopoltin on etu muihin menetelmiin, kuten ruiskutukseen, verrattuna, sillä voit poistaa rikkaruohot tehokkaasti ilman kemikaaleja, mikä on ympäristön kannalta parempi vaihtoehto. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että koirasi tai lapsesi saavat suihketta suuhunsa tai silmiinsä kävellessään puutarhassa.

Jos nurmikollasi on paljon rikkaruohoja, voi myös auttaa leikkaaminen useammin, sillä jotkin rikkaruohot eivät kestä sitä, että niitä leikataan joka viikko pitkään. Robottiruohonleikkuri on hyvä ja helppo tapa leikata usein, sillä sinun ei tarvitse käyttää aikaa viikoittaiseen leikkaamiseen. Se muistaa sen puolestasi, ja näin voit olla varma, että se tehdään ja rikkaruohot hajotetaan. Kuulostaako tämä sinusta erinomaiselta ajatukselta? Tutustu sitten suureen robottiruohonleikkuritestiin ja löydä paras robottiruohonleikkuri sinulle ja puutarhallesi. Muista kuitenkin, ettet leikkaa ruohoa liian lyhyeksi, sillä aurinko pääsee helpommin rikkaruohon juurille, mikä vain parantaa kasvuolosuhteita. Pidä siis ruoho 3-4 senttimetrin pituisena, ei korkeammalla eikä alempana. 4 senttimetriä on hyvä korkeus, sillä se varjostaa rikkaruohoja, eivätkä ne pääse kasvamaan.

Miten rikkaruohopoltinta käytetään

Sinun kannattaa suunnitella rikkaruohonpolttimen käyttö kyseisen päivän sään mukaan. Itse asiassa sinun ei pitäisi käyttää rikkaruohopoltinta, jos lämpötila on ollut korkea eikä sadetta ole satanut pitkään aikaan. Tämä voi johtaa siihen, että ympäröivät kasvit ja ruoho ottavat liekit helposti vastaan ja voivat aiheuttaa tulipalon.

Kun olet toteuttanut nämä varotoimenpiteet, muista poistaa puutarhasta kaikki syttyvä materiaali ja pidä ämpäri vettä käsillä, jotta voit aloittaa rikkaruohojen polttamisen. Sitä käytetään näin:

 • Lämmitä rikkaruohoja noin 10 senttimetrin päässä
 • Lämmitä rikkaruohoja muutaman sekunnin ajan. Muista hajottaa rikkaruohot, älä polta niitä, sillä se voi aiheuttaa juurten uudelleen versomista
 • Voit tarkistaa, onko ruoho saanut tarpeekseen, puristamalla sitä kahden sormen välissä. Sen pitäisi tuntua pehmeältä, ja rikkaruohoon on saattanut jäädä tummia kohtia, koska tämä tarkoittaa, että solut ovat hajonneet
 • Käytä polttimen ja pensasaitojen ja pensaiden välissä palamisen estävää levyä tai vastaavaa, jotta et vahingoita ympäröiviä kasveja.
 • Muutaman päivän kuluttua kuolleet rikkaruohot on pyyhittävä pois, muuten voit leikata ne pois polttimella seuraavalla kerralla

Pitäkää turvallisuus mielessä, kun käytätte rikkaruohopoltinta

Koska rikkaruohopoltin käyttää erittäin suurta lämpöä ja tulta rikkaruohojen hajottamiseen, sinun on oltava täysin valppaana käytön aikana ja pidettävä se hallinnassa. Voit helposti sytyttää muut kasvit ja esineet tuleen, jos et ole varovainen. Varsinkin jos sää, kuten sanoin, on ollut hyvin kuiva ja kuuma jo pitkään, se ei vaadi paljon. Rikkaruohopoltinten käytön yhteydessä on sattunut monia onnettomuuksia, koska varotoimenpiteitä ei ole noudatettu eikä poltinta ole ohjattu asianmukaisesti. Siksi on tärkeää, että muistat nämä asiat, kun aiot käyttää rikkaruohopoltinta:

 • Poista kaasu, kun et käytä rikkaruohopoltinta
 • En koskaan laita kuumaa poltinta paikalleen
 • Älä jätä palavaa polttimoa ilman valvontaa
 • Älä käytä poltinta syttyvien esineiden vieressä
 • Kävele polttimen käytön jälkeen ympäri puutarhaa ja tarkista, ettei siellä ole mitään kytevää tai savunhajuista
 • Jos haluat ehdottomasti polttaa kuivina kausina, kastele alue ennen ja jälkeen rikkaruohonpolttimen käytön

Gaspoltin vai sähköinen rikkaruohopoltin?

Kuten näet rikkaruohopoltintestistämme, on olemassa sekä sähköisiä rikkaruohonpolttimia että kaasulla toimivia rikkaruohonpolttimia. Kaasukäyttöinen rikkaruohopoltin on edelleen yleisin tapa poistaa rikkaruohot, mutta sähköinen rikkaruohopoltin toimii yhtä hyvin. Kaasupoltin, sinun on juostava kaasupullon kanssa ympäriinsä ja lämmitettävä rikkaruohoja niin paljon, että solut tuhoutuvat. Se on tehokasta, mutta ei pysyvää, sillä rikkaruohot palaavat lopulta takaisin, vaikka mitä tapahtuisi. Kaasupoltin on erittäin järkevä ratkaisu laatoitetuilla tai tiiliterasseilla, sora- tai laatoitetuilla kulkuväylillä ja mullalla varustetuilla sängyillä. On kuitenkin tärkeää olla varovainen käytön aikana, sillä se voi syttyä nopeasti tuleen, jos osut syttyvään materiaaliin, erityisesti kuivina aikoina.

Sähköinen rikkaruohopoltin toimii siten, että se tuottaa noin 600 asteen lämpöä 2000 watin lämmittimen kautta. Lämmittimen ympärillä on yleensä pieni sähkömoottori, joka käyttää tuuletinta lämmön jakamiseksi rikkaruohojen ympärille.

Muuta hyödyllistä tietoa tässä rikkaruohonpolttimen testissä

Kaikki rikkaruohonpolttimet toimivat pitkälti samalla tavalla, joten sinun on otettava huomioon joitakin muita parametreja. Siksi sinun on valittava sellainen puutarhan koon mukaan.

Jos sinulla on suurempi puutarha, kuten sanoin, sinun kannattaa valita kaasulla toimiva rikkaruohopoltin, koska se voi polttaa rikkaruohot suuremmalla alueella paljon nopeammin kuin sähköinen rikkaruohopoltin. Kaasupullon tilavuus on noin 5 litraa, jotta se riittää tarpeisiisi koko kauden ajan ilman, että joudut hankkimaan uuden kaasupullon matkan varrella. Jos sinulla on todella suuri puutarha, kaasupulloon mahtuu jopa 10 litraa.

Jos sinulla on pieni puutarha, sähköinen rikkaruohopoltin on hyvä valinta sinulle. Se on kevyt ja kätevä, ja sinulla on enemmän aikaa hoitaa sänkyjäsi tai laattojen välistä. Jos haluat sen sijaan kaasupolttimen, voit helposti tyytyä polttimessa olevaan kertakäyttökanisteriin, joka on helppo vaihtaa ja kuljettaa ympäri puutarhaa.

Jos puutarhassasi on paljon kierrettyjä koukkuja, kannattaa valita poltin, jossa on useita erimuotoisia suuttimia. Niissä on usein pyöreä tai teräväkärkinen suutin, joten voit polttaa kohdennetummin ja tarkemmin, jotta et osu ympäröiviin kasveihin, joita et halua tuhota.

FAQ

Mikä rikkaruohopoltin on paras?

Mielestämme paras rikkaruohopoltin on Hozelock Green Power XL -sähköinen rikkaruohopoltin, sillä se poistaa rikkaruohot 5 kertaa nopeammin suuren lämpösuojan ansiosta. Katso lisää hyviä polttimia rikkaruohopoltinarvostelustamme.

Pitäisikö minun valita kaasu- vai sähköinen rikkaruohopoltin?

Tärkein ero on se, että sähköpoltin toimii sähköllä, joten siinä on johto ja sen käyttö on hieman hitaampaa kuin kaasun. Jos sinulla on suuri puutarha, valitse kaasupoltin, ja jos sinulla on pieni puutarha, valitse sähköpoltin. Lue lisää testistämme

Miksi minun pitäisi valita rikkaruohopoltin ruiskun sijasta?

Rikkaruohopoltin on paljon ympäristöystävällisempi, sillä se ei levitä kemikaaleja ympäristöön kuten ruisku. Samalla suihke on vaarallinen lemmikkieläimille ja lapsille, jotka voivat saada sitä suuhunsa tai silmiinsä, jos he koskettavat sitä.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×