Savupistooli – Paras savupistooli

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Laadukkaalla ruoka- ja juomasavustusjärjestelmällämme voit helposti lisätä klassisen savun makua suosikkiruokiin. Hellävarainen kylmäsavustuksemme säilyttää kaikki ainesosat vaikuttamatta niiden makuun tai koostumukseen, mutta säilyttää silti herkullisen palaneen reunan makuun. Silikoniputki varmistaa, että tämä työkalu kohdistuu juuri…

3
Premium

Sage the smoking gun Pro

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Savupistooli on loistava vekotin ruokaharrastajalle, joka rakastaa kokeiluja keittiössä. Savupistoolilla voit helposti nostaa ruokasi uusiin ulottuvuuksiin lisäämällä umamia savun maun avulla. Itse asiassa vain mielikuvitus on rajana ainesosille, joihin voit lisätä kevyen savun makua.

Mutta mikä savuava ase on paras ja mikä sopii parhaiten tarpeisiisi? Se selviää alla olevasta testistä.

Olemme keränneet 3 parasta savuavaa asetta, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla, ja asettaneet ne vastakkain. Olemme tarkastelleet niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia ja listanneet kunkin tuotteen hyvät ja huonot puolet.

Sage savuava ase

Paras savuava ase

Fordele
 • pros-icon.svg Kylmäsavun valmistus
 • pros-icon.svg Vakaa pohja
 • pros-icon.svg Helppo käsitellä
 • pros-icon.svg Joustava letku
 • pros-icon.svg Tuottaa paljon savua pienestä koostaan huolimatta
 • pros-icon.svg 2 vahvuusasetusta

Detaljeret gennemgang

Laadukkaalla ruoka- ja juomasavustusjärjestelmällämme voit helposti lisätä klassisen savun makua suosikkiruokiin.

Sentähden sinun kannattaa valita Sage savuava ase

Hellävarainen kylmäsavustuksemme säilyttää kaikki ainesosat vaikuttamatta niiden makuun tai koostumukseen, mutta säilyttää silti herkullisen palaneen reunan makuun. Silikoniputki varmistaa, että tämä työkalu kohdistuu juuri sinne, minne haluamme, joten keittiössä ei ole käytön aikana häiritsevää savua tukevan pohjan ansiosta, joka estää savustuspyssyä kaatumasta.

Fordele
 • pros-icon.svg Toimitetaan kahdenlaisen savuaterian kanssa
 • pros-icon.svg Helppo käyttää
 • pros-icon.svg Kylmäsavun valmistus
 • pros-icon.svg Joustava silikoniletku
 • pros-icon.svg Painaa vain 200 grammaa

Detaljeret gennemgang

Mahdollisuudet ovat loputtomat tämän savuavan aseen kanssa! Voit tuoda uunin keittiöösi ja luoda kalalle tai vihanneksille kevyen kylmäsavun.

Sentten sinun kannattaa valita Steban savustuslaatikko

Aseta se yksinkertaisesti avoimelle alueelle, jossa ei tuule, ja täytä se sitten esimerkiksi elintarvikkeilla, jotka haluat tuoksuttaa – aseta ne tarvittaessa pusseihin tai kulhoihin niin, että höyryt peittävät ne kokonaan alhaalta, ennen kuin suljet kaikki muut paitsi yhden hengitysreiän (tiedät kyllä, minkä). Noin 10 minuutin kuluttua, anna itsellesi onnellisia kyyneleitä, koska kaikki on muuttunut: Makuprofiili on muuttunut täysin, koska savu tunkeutuu raaka-aineeseen niin nopeasti.

Sage the smoking gun Pro

Premium

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kilpailijoita suurempi savukammio
 • pros-icon.svg Helppo käyttää
 • pros-icon.svg Kaksi erilaista savupölyä mukana

Detaljeret gennemgang

Sagen Smoking Gun Pro on pakollinen varuste jokaiselle ruokailijalle! Tämä ase tuo ruokiin lisää hienostuneisuutta ja herkkyyttä tuomalla niihin savua.

Sentähden sinun kannattaa valita Sage the smoking gun pro

Tämän savustuspistoolin avulla sinulla on mahdollisuus lisätä hienovaraista savun makua herkkiin ainesosiin, kuten. ostereita, suklaata tai voita. Voit käyttää sitä myös ainesosiin, kuten vihanneksiin, ennen niiden kypsennystä, jolloin ne säilyttävät enemmän makua kuin olisit koskaan uskonutkaan.

Aseta vain tämän savupistoolin letku suljettuun astiaan ja odota, kunnes haluttu aika on kulunut (30 sekuntia – 1 minuutti).

Guide

Miten valita oikea savupistooli

Kun haluat investoida uuteen siistiin keittiövälineeseen, sinun kannattaa ottaa huomioon joitakin asioita ennen ostamista. Olemme listanneet olennaiset asiat alla.

Steam-lähde

Yksi asia, joka kannattaa ottaa huomioon, kun haluat investoida savupistooliin, on virtalähde. Useimmissa malleissa käytetään AA-paristoja, jotka on helppo hankkia ja vaihtaa. Toisaalta ne eivät mene kovin pitkälle.

On myös malleja, joissa on ladattavat akut. Nämä mallit ovat usein kalliimpia, mutta ne kestävät pidempään yhdellä latauksella, koska niiden kapasiteetti on suurempi.

Kannettava

Jos haluat ottaa savupyssyn mukaan liikkeelle, vaikkapa ystävän luokse tai lomalle, varmista, että se on tarpeeksi kevyt pakata ja kuljettaa. Jos haluat vain lisätä savua omaan keittiöösi, valitse isompia ja kiinteämpiä malleja, joissa on enemmän vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

Markkinoilla on paljon erilaisia savupistooleja, joten on tärkeää tietää, mitä ominaisuuksia tarvitset. Joissakin malleissa on eri teho- ja nopeusasetukset. Jos sinulle on tärkeää, että voit puhdistaa esimerkiksi savupistoolin letkun astianpesukoneessa, sinun on myös otettava huomioon, että tämä ei ole mahdollista kaikissa malleissa.

Savupyssyn käyttö

 1. Aluksi on tärkeää varmistaa asianmukainen ilmanvaihto, jos käytät savupistoolia sisätiloissa. Seiso tarvittaessa suoraan hupun alla.
 2. Pane savustettava raaka-aine kulhoon tai lasikellon alle ja varmista, että voit sulkea raaka-aineen mahdollisimman tiiviisti. Jos käytät kulhoa, voit peittää sen esimerkiksi muovikelmulla tai lautasella.
 3. Täytä savupyssyn savukammio haluamallasi murulla. On olemassa monia erilaisia lajikkeita, jotka lisäävät erilaisia makuja ainesosiin.
 4. Sytytä savupyssy ja jauhot, kunnes ne alkavat kyteä ja muodostaa savua, sitten olet valmis.
 5. Pane savupistoolin letku kulhoon ja lisää savua ruokaan. 2-3 minuutin pitäisi riittää.
 6. Kun olet valmis, sammuta savupistooli ja anna sen jäähtyä kokonaan ennen kuin tyhjennät sen varovasti ylimääräisistä muruista.

FAQ

Mikä savuava ase on testin paras?

Testin paras savuava ase on Sage The Smoking Gun. Tämä malli erottuu edukseen helppokäyttöisyydellään, muotoilullaan ja ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan, kuten useilla vahvuusasetuksilla.

Mitä savustuspistoolilla voi savustaa?

Periaatteessa mihin tahansa raaka-aineeseen voi lisätä savua. Niin kauan kuin malli on kylmäsavustusta, voit käyttää sitä myös herkemmille elintarvikkeille, kuten voille ja osterille. On tärkeää huomauttaa, että savupistooli ei voi korvata savustusuunia. Savupistooli ei 'savuta' ruokaa, vaan lisää ruokaan savun makua.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×