Vejrstation-testi

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Ventus W155 sääasema

Tahdotko tietää oman alueesi sään terassilta, puutarhasta tai parvekkeelta? Silloin Ventus W155 -sääasema on ihanteellinen sinulle. Tällä sääasemalla saat mittauksia tuulen nopeudesta, suunnasta, ilmanpaineesta, ilman nopeudesta ja lämpötilasta paikallisella alueellasi sekä mittaat ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten…

1
Paras sääasema

Ventus W155 sääasema

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tarkastelemme sääasemia tässä artikkelissa, ja olemme valinneet 6 parasta tällä hetkellä markkinoilla olevaa sääasemaa. Parhaaksi sääasemaksi valitsemamme Ventus W155 tarjoaa kaiken, mitä sääasemalta vaaditaan, jotta siitä saa parhaan hyödyn irti. Samalla siinä on todella hieno muotoilu. On kuitenkin erilaista, kuinka monta ominaisuutta haluat sääasemaltasi ja kuinka paljon haluat maksaa siitä. Siksi olemme koonneet erilaisia sääasemia, jotta voit löytää tarpeisiisi sopivan.

Jos et ole varma, mitä sääasemasi todella tarvitsee, olemme koonneet oppaan tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka ovat hyödyllisiä jokapäiväisessä sääelämässäsi.

Ventus W155 sääasema

Paras sääasema

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Edistynyt sääasema, jossa on monia toimintoja mukavassa muotoilussa
 • pros-icon.svg Mittaa säätä lähialueellasi ja osoitteessasi
 • pros-icon.svg Yksityiskohtaiset ominaisuudet, kuten kylmäindeksi, lämpöindeksi ja kastepisteen mittaus

Detaljeret gennemgang

Tahdotko tietää oman alueesi sään terassilta, puutarhasta tai parvekkeelta? Silloin Ventus W155 -sääasema on ihanteellinen sinulle. Tällä sääasemalla saat mittauksia tuulen nopeudesta, suunnasta, ilmanpaineesta, ilman nopeudesta ja lämpötilasta paikallisella alueellasi sekä mittaat ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten kylmäindeksin, lämpöindeksin ja kastepisteen. Sääasemassa on hyödyllisiä ja kehittyneitä ominaisuuksia, mutta siinä on myös todella kaunis muotoilu.

Miksi kannattaa valita Ventus W155 -sääasema

Ventus W155:n avulla saat helpon ja selkeän yleiskuvan osoitteesi paikallisista sääolosuhteista. Suunnittele grillijuhlat tarkistamalla tuuliolosuhteet terassillasi sääaseman mittaamalla tuulen nopeuden, puuskan ja keskinopeuden sekä tuulen suunnan 16 eri suunnassa. Sääasema mittaa myös kastepistelämpötilaa, lämpöindeksilämpötilaa, sisä- ja ulkolämpötilaa sekä kosteutta.

Mittaroi sademäärät kuukausittain, viikoittain ja päivittäin ja ennusta säätä sääsymboleilla, jotka ilmaisevat, onko sää aurinkoinen, osittain pilvinen, pilvinen, sateinen tai myrskyinen. Saat myös 3-kanavaisen sisä- ja ulkotilojen lämpöhygrometrin, 3-kanavaisen sisä- ja ulkotilojen lämpöindeksin mittauksen ja 3-kanavaisen sisä- ja ulkotilojen kastepisteen mittauksen.

Sääasema voi käyttää joko paristoja tai verkkolaitetta. Sääaseman käyttämät paristot ovat 7 AA-paristoa, jotka on hankittava.

Tuotetiedot:

 • Sisämoduulin mitat: 195 x 113 x 25 cm
 • Sisälämpötila-alue: 0 – +50 astetta
 • Oululämpötila-alue: -20 – +60 astetta
 • Kosteus: 20%-99% RH
Fordele
 • pros-icon.svg Valvo säätä sekä sisällä että ulkona suoraan älypuhelimellasi
 • pros-icon.svg ilmoittaa huonosta sisäilman laadusta, jotta tiedät, milloin on syytä tuulettaa
 • pros-icon.svg ilmoittaa laadusta älypuhelimen kautta punaisella, keltaisella tai vihreällä ympyrällä

Detaljeret gennemgang

Tyylikkäällä Netatmo Urban -sääasemalla voit seurata säätä suoraan älypuhelimellasi. Sääaseman kaksi moduulia koostuvat sisä- ja ulkomoduulista. Sääaseman muotoilu on erittäin tyylikäs, ja se sopii hyvin mihin tahansa kotiin. Sääasema on suunniteltu kestämään useita vuosia, sillä se on 100-prosenttisesti säänkestävä.

Miksi kannattaa valita Netatmo Urban sääasema

Tämän uskomattoman älykkään sääaseman avulla voit aina seurata säätä sekä sisällä että ulkona, ja sitten voit pitää sitä silmällä suoraan älypuhelimellasi. Ulkoilmamoduuli antaa tietoja lämpötilasta, kosteudesta, ilmanpaineesta ja lähimmästä sääennusteesta. Sisäilmamoduuli antaa sinulle tietoja lämpötilasta, kosteudesta ja ilmanlaadusta talosi sisällä. Moduuli ilmoittaa myös, kun ilma alkaa käydä huonoksi, jotta tiedät, milloin on syytä tuulettaa. Näin Netatmon sääasema auttaa sinua pitämään kotisi sisäilmaston mahdollisimman optimaalisella tasolla, ja vältät lopulta päänsäryt ja väsymyksen, joita huono sisäilmasto aiheuttaa.

Netatmo Urban -sääaseman avulla tiedät kotisi ilmanlaadun. Vihreä ympyrä osoittaa, että ilmanlaatu on parhaimmillaan, kun taas keltainen tai punainen ympyrä osoittaa, että on aika lähteä ulos. Voit helposti vertailla ja analysoida viime päivien mittauksia erilaisilla kuvaajilla ja käyrillä sisäilmastasi sekä ulkoilmasta.

Sääaseman mukana saat sisä- ja ulkomoduulin, USB-sovittimen, USB-kaapelin ja paristot. Sääaseman käyttämiseen tarvitaan ilmainen sovellus, jota voit käyttää sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmissä

Tuotetiedot:

 • Sisämoduulin mitat: 45 x 45 x 155 cm
 • Ulkomoduulin mitat: 45 x 45 x 105 cm
 • Kosteuden mittausalue: 0-100%
 • Barometrin mittausalue: 260 – 1160 mbar/ 7.7 – 37.2 inHg
 • CO2-anturin mittausalue: 0-5000 ppm
 • Äänianturin mittausalue: 35 – 120 dB

Ventus W830 langaton Wi-Fi sääasema

Sääasema säänörtille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vaihtoehto muodostaa yhteys Weather Undergroundin kaltaisiin palveluihin ja seurata säätä missä tahansa oletkin
 • pros-icon.svg Älykäs UV-indeksin mittaus
 • pros-icon.svg Varustettu lux-mittarilla, joka kertoo valoisuudesta, joten tiedät, tarvitaanko aurinkolaseja kyseisenä päivänä

Detaljeret gennemgang

Ventus W830 on sääasema, jossa on paljon erilaisia ominaisuuksia niille, jotka ovat kiinnostuneita säästä. Yhdistettynä Wunderground-sääpalveluun voit jakaa säätietoja muiden samaa palvelua käyttävien kanssa ja käyttää muiden tietoja. W830-sääasema on langaton ja Wi-Fi-yhteensopiva, ja se voi kertoa sisä- ja ulkolämpötilan, kosteuden ja tuulen nopeuden sekä tuulen suunnan ja puuskat. Näet jopa päivän UV-indeksin, joten olet täysin valmistautunut päivän säähän.

Miksi kannattaa valita Ventus W830 Wi-Fi -sääasema

Tämä älykäs sääasema on yhdistetty Wi-Fi-yhteyteen, jonka avulla voit käyttää esimerkiksi Weather Undergroundin kaltaisia palveluita, joissa voit luoda oman henkilökohtaisen tilin tai ladata sovelluksen älypuhelimeesi tai tablettiisi, josta voit seurata säätä missä tahansa oletkin. Voit myös helposti vertailla, millainen sää oli viime vuonna, viime viikolla ja niin edelleen.

Sääaseman älykkään UV-indeksimittarin avulla voit myös tarkistaa, pitäisikö lastesi käyttää aurinkovoidetta leikkiessään puutarhassa lämpiminä kuukausina. Voit myös selvittää ilmanpaineen, sademäärän ja valoisuuden tason luksimittarilla. Voit saada hälytyksiä lämpötilasta, ilmankosteudesta, tuulesta ja sateesta, jotta olet aina valmistautunut tulevaan säähän.

Sääaseman mukana saat myös täydellisen ulkoilma-anturin ja sovittimen. Sääasema käyttää 3 AAA-paristoa ja anturi 2 AA-paristoa.

Tämän sääaseman avulla pysyt ajan tasalla kaikista sääolosuhteista riippumatta siitä, missä olet.

Ventus W200 sääasema

Edullinen sääasema

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kytke jopa 3 langatonta anturia sääasemaan
 • pros-icon.svg Musta ja selkeä näyttö
 • pros-icon.svg Varustettu kalenterilla, radio-ohjattava hälytystoiminto

Detaljeret gennemgang

Ventus W200 on viehättävä sääasema, jossa on suuri ja selkeä näyttö, joka kertoo paikallisesta sääennusteesta ja säämittauksista terassilta, puutarhasta tai parvekkeelta. Langaton anturi mittaa kaiken. Saat siis paikalliset mittaukset sisä- ja ulkolämpötilasta sekä kosteudesta ja ilmanpaineesta, ja siinä on kalenteri ja kello.

Miksi kannattaa valita Ventus W200

Ventus W200 -sääasemaan voit liittää jopa 3 langatonta anturia, jotta voit mitata säätä useista paikoista. Siinä on suuri ja selkeä näyttö, joten voit lukea tiedot helposti. Sääaseman ominaisuuksiin kuuluu, että se voi ilmoittaa sääennusteesta sääsymboleiden avulla ja lämpötilasta sekä ulkona että sisätiloissa. Ilmanpaine, jonka historia on 12 tuntia taaksepäin, joten voit verrata suuntausta. Näet ilmankosteuden sekä sisällä että ulkona ja kuun vaiheen, joten voit seurata, milloin kuu on täynnä. Sääasemassa on myös kalenteri ja radio-ohjattu hälytystoiminto sekä kuvakkeet, jotka osoittavat, mikä hälytys.

W200-sääaseman mukana toimitetaan sovitin ja 1 langaton anturi.

Sääasema käyttää 3 AAA-paristoa ja anturi 2 AA-paristoa. Ne eivät sisälly toimitukseen, joten hanki ne sääaseman mukana.

Tuotetiedot:

 • Sääaseman mitat (korkeus x leveys x syvyys): 14,7 x 19,2 x 3,1 cm
 • Näytön mitat (korkeus x leveys): 9,3 x 16,7 cm

Ventus W170 sääasema

Sääasema kalenterilla ja hälytystoiminnolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Helppolukuiset sääsymbolit kertovat tulevasta säästä
 • pros-icon.svg Hyvä yleiskuva ulkolämpötilasta ja ilmanpaineesta
 • pros-icon.svg Se sopii erinomaisesti nukkumaan, sillä siinä on kalenteri, kello ja hälytystoiminto

Detaljeret gennemgang

Ventus-sääasema on pieni ja langaton, mutta sen ominaisuuksista ei ole tingitty. Ventus W170 on täynnä kaikkia ominaisuuksia, joita tarvitset sääasemalta. Se toimii sekä barometrina että lämpömittarina, jolloin saat täydellisen yleiskuvan sisä- ja ulkolämpötiloista sekä ilmanpaineesta.

Miksi kannattaa valita Ventus W170 -sääasema

Ventus W170:n avulla voit helposti pitää silmällä sisäilmastoa, sillä sääasema ilmoittaa sinulle kotisi kosteuden, joten tiedät tarkalleen, milloin tuulettaa. Sääkuvakkeet kertovat, onko sää pilvinen, pilvinen, aurinkoinen, sateinen vai ukkosmainen. Jopa kodin pienimmät voivat auttaa ymmärtämään sääennustetta.

Puntarin ja lämpömittarin avulla voit seurata ulkona vallitsevaa säätä juuri nyt. Se antaa sinulle hyvän käsityksen lämpötilasta ja ilmanpaineesta, jotta voit pukeutua päivän sään mukaan.

Sääaseman pieni ja kätevä koko on ihanteellinen sijoitettavaksi yöpöydälle, toimistoon tai minne tahansa muualle, missä tilaa on vähän. Siinä on myös kalenteri, kello ja hälytystoiminto.

Tuotetiedot:

 • Näytön koko: 126 x 88 x 30 mm
 • Vesianturin mitat: 96 x 50 x 26 mm

Guide

Sääaseman sijoittaminen

Koska sääasema mittaa sääolosuhteita antureiden avulla, ei ole väliä, minne sijoitat sääaseman. Täysin tarkkojen lukemien saamiseksi on tärkeää, että sääasema on asennettu mahdollisimman säähavainnollisesti oikein. Huomioon on kuitenkin otettava monia tekijöitä, ja tämä voi olla keskivertokuluttajalle vaikeaa. Jos olet yksinkertaisesti kiinnostunut paikallisen alueen sääolosuhteista, voit sijoittaa sääaseman terassille. Huomaa kuitenkin, että jos on suojaa tai muita erityisiä auringon tai varjon olosuhteita, nämä tiedot mitataan. Tämä tarkoittaa, että se ei koske koko lähialuetta. Terassi on hyvä sijaintipaikka, jos olet kiinnostunut vain terassin sääolosuhteista, jos haluat arvioida, onko siellä mahdollista istua ja syödä tai muuta vastaavaa.

Jos haluat nähdä koko naapurustosi sääolosuhteet, sinun kannattaa noudattaa näitä vinkkejä sääaseman sijoittamiseksi optimaalisesti. Sääasema on sijoitettava vaakasuoralle alustalle, joka on mieluiten peitetty lyhyeksi leikatulla ruoholla tai vastaavalla. Vältä sääaseman sijoittamista lähelle rinteitä, kukkuloita, puita tai talon seiniä, sillä alueen on oltava mahdollisimman avoin. Jos sääasemassasi on sisäänrakennettu auringon säteilymittari, se on sijoitettava etelään päin, poispäin puista ja taloista, jotka voivat varjostaa lukemia.

Sääasemassa tulisi olla nämä ominaisuudet

Sääasemia on monenlaisia, ja jokaisella on oma tehtävänsä. Jotkut ovat todella helppokäyttöisiä ja toiset ovat kehittyneempiä. Riippuu siis siitä, kuinka nörtti olet sään suhteen. Todella yksinkertaisissa sääasemissa on yleensä vain yksi ilmalämpömittari, kun taas kehittyneemmät asemat voivat mitata kosteutta, tuuliolosuhteita, ilmanpainetta ja sademäärää. Ne voivat myös kertoa säätiedot eri puolilla maailmaa, ja voit jakaa ja tarkastella sääolosuhteita puhelimen ja tietokoneen välityksellä.

Lämpötila

Yksi sääaseman kiinteistä tehtävistä, hinnasta tai laadusta riippumatta, on lämpötilan mittaaminen. Optimaalisen vakiolämpötilamittauksen saamiseksi sääaseman ilmalämpömittari on sijoitettava 2 metriä maanpinnan yläpuolelle. Lämpötilat vaihtelevat suuresti korkeuden mukaan, ja ammattimaisessa meteorologiassa käytetään 2 metrin rajaa.

Ilmalämpömittarin huolto on tärkeää, sillä useimmat ihmiset olettavat, että ilmalämpömittari mittaa lämpötilaa. Hyvä ilmanvaihto lämpömittarin ympärillä on tärkeää, sillä muuten se voi antaa luotettavia lukemia. Lisäksi sinun on pestävä pois säteilysuojaus, kuten lika, pöly ja sammal. Likainen ilmalämpömittari voi näyttää korkeampaa lämpötilaa.

Kosteus

Useimmissa sääasemissa on myös kosteusmittari, jolla mitataan kosteutta. Tämä on anturin kaltainen, joka on myös sijoitettava 2 metrin korkeudelle, jotta saadaan edullisin mittaus. Tämä voi antaa hyvän kuvan kosteudesta sekä sisällä että ulkona. Sisätiloissa se on erityisen hyödyllinen, koska voit selvittää, milloin sinun pitäisi tuulettaa, jotta ilmanlaatu olisi täydellinen.

Tuuli

Monet sääasemat voivat mitata tuulen nopeutta ja suuntaa. Tässä tapauksessa ihanteellinen sijainti on 10 metriä maanpinnan yläpuolella. Ihanteellinen vaakasuora etäisyys korkealla olevasta kohteesta, kuten talosta, on 10 kertaa kohteen korkeus, mikä tarkoittaa, että jos talosi on 7 metriä korkea, tuulimittari tulisi sijoittaa 10 metrin etäisyydelle ja 70 metrin etäisyydelle talosta, jotta talon ympärillä vallitsevat paikalliset olosuhteet eivät vaikuta tuulimittaukseen. Tämä ei tietenkään ole täysin mahdollista tavalliselle kuluttajalle. Jotta saat parhaan mahdollisen mittaustuloksen suhteessa siihen, mikä on realistista, aseta tuulimittari mahdollisimman vapaaseen ja optimaaliseen paikkaan.

Sademäärä

Myös sademittari voi olla hyödyllinen, sillä sillä voidaan mitata sadetta, lunta, räntää ja rakeita. Jos sääasemassasi on kuitenkin kallistuva kulho, sademittarilla on vaikeuksia mitata kiinteämpiä sademuotoja, kuten lunta ja rakeita. Tämä johtuu siitä, että kallistuva kulho toimii siten, että nestemäinen vesi tippuu kallistuvaan kulhoon, ja näiden tippojen määrä määrittää sademäärän. Tämä tarkoittaa, että se ei toimi myöskään pakkasella.

On suositeltavaa, että tämä sademittari sijoitetaan tasaiselle alustalle, aukko pidetään mahdollisimman vaakasuorassa ja mieluiten suojaisaan paikkaan. Jos lähistöllä on puita tai pensaita, ne voivat tarjota suojaa, ja sinun on varottava sijoittamasta sitä niiden alle. Puiden lehdistä voi tippua vettä, mikä voi myös antaa epätarkkoja tietoja. Sademittaria ei myöskään saa sijoittaa kauas, sillä sen on oltava riittävän suojassa, jotta sade ei pääse puhaltamaan mittarin ohi ja antamaan siten epätarkkoja lukemia.

Optimaalisen sijainnin löytäminen sademittarille on haasteellista. Mittari kannattaa kuitenkin sijoittaa niin, että se suojaa eniten lännestä, sillä Tanskassa vallitseva tuulensuunta on lännestä, mikä antaa hyvän lähtökohdan. Sademittari on myös sijoitettava noin 150 senttimetrin korkeudelle, sillä tämä on virallinen standardikorkeus, ja tarkistettava, että mittari on tasaisella tasolla, jotta sadevesi pääsee valumaan tehokkaasti astiaan.

Lentopaine

Joissakin sääasemissa on barometri, jolla voidaan mitata ilmanpainetta. Tyypillisesti on mahdollista mitata sekä “raaka ilmanpaine” että se, mitä barometri itse havaitsee valitusta suunnasta. Toinen ilmanpaine, jonka barometri voi mitata, on paine, joka vallitsisi, jos barometri sijaitsisi merenpinnan tasolla. “Raakapaine” on tyypillisesti alhaisempi kuin toinen, koska ilma ohenee mitä korkeammalle noustaan, joten ilmanpaine laskee.

On tärkeää, että barometriä ei sijoiteta paikkaan, jossa ilmastointi tai muu “itse aiheutettu” tuuli vaikuttaa siihen.

Aurinkosäteilymittari eli globaalisäteilymittari

Joissakin sääasematyypeissä on niin sanottu pyranometri, joka mittaa auringon säteilyä vaakasuoralla pinnalla. Tässä yhteydessä on tärkeää, että laite on täysin vaakasuorassa, sillä pienikin kallistus voi antaa hyvin epätarkkoja mittauksia ja tietoja. Pyranometri mittaa sekä auringon suoraa säteilyä kiekkoon että sen ympärillä tapahtuvaa sirontaa ja heijastusta. Sijoita laite sen vuoksi paikkaan, jossa on mahdollisimman paljon aurinkoa, eli poispäin taloista ja puista, ja siten, että se on sijoitettu pohjoissuuntaan mittariin nähden. On myös tärkeää puhdistaa mittari muutaman kerran vuodessa pölyn, lian ja roskien poistamiseksi, sillä ne voivat aiheuttaa epätarkkoja lukemia.

Maa-asemat, joissa on Wi-Fi

Monet uusimmista sääasemista mahdollistavat älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen liittämisen sääasemaan, joten voit tarkistaa lukemat suoraan mobiililaitteistasi sekä ladata ja analysoida tietoja. Se riippuu siitä, kuinka kehittynyt malli on, sillä sen ominaisuudet vaihtelevat.

Kun sääasemissa on Wi-Fi-yhteys, niillä on todennäköisesti myös valmistajan sovellus, joka helpottaa sinua pysymään ajan tasalla uusimmista säätiedotuksista missä tahansa oletkin. Joissakin malleissa sääasemaa voi ohjata sovelluksesta.

Miten valita tarpeisiisi sopiva sääasema

Sääasemia on monenlaisia ja eri hintaluokissa. Kaikki riippuu sääaseman tarpeista, joten on hyödyllistä olla tietoinen siitä, mihin haluat käyttää sitä ennen sääaseman ostamista, jotta et maksa siitä liikaa tai liian vähän.

Perussääasemat

Jos sinun ei tarvitse tietää kovin yksityiskohtaisia tietoja säästä, vaan haluat vain seurata ulkoilman säätä ja ilmanlaatua sisätiloissa, sinun ei tarvitse käyttää paljon rahaa sääasemaan. Halvimmat ja kehittymättömimmät sääasemat on suunniteltu vain yleiskäyttöön. Kaikissa hyvin halvoissa asemissa ei kuitenkaan ole ulkoilma-anturia, ja sinun on sitten päätettävä, haluatko sen.

Jos haluat sääaseman, jossa on tuulianturi, joudut useimmiten maksamaan korkeamman hinnan, sillä perussääasemissa ei ole tällaista anturia.

Keskikokoiset sääasemat

Keskitason sääasemien mittaukset ovat usein tarkempia. Sää vaihtelee usein enintään +/- 1 asteen välillä, mikä antaa heille optimaalisen säälukeman. Näillä keskisyvillä sääasemilla on yleensä myös useita etuja, kuten langattomuus, sademittari ja siihen liittyvä sovellus älypuhelimille ja tableteille. Jos nämä ovat haluamasi ominaisuudet, sinun kannattaa valita tämä hintaluokka. Hinta on siis usein yhteydessä ominaisuuksien määrään, ja ne tulevat myös hienossa muotoilussa, josta myös maksetaan tässä hintaluokassa.

Edistyneet sääasemat

Edistyneimmät ja siksi kalleimmat sääasemat ovat yleensä vain äärimmäisille sääharrastajille. Monet näistä ominaisuuksista eivät ole välttämättömiä, jos olet vain kiinnostunut naapurustosi ja kotisi paikallisesta säästä. Huippuluokan sääasemissa ei useinkaan ole keskitytty hienoihin ominaisuuksiin ja muotoiluun, vaan yksinkertaisesti moniin yksityiskohtaisiin mittauksiin sääolosuhteista sekä lähialueella että muualla maailmassa.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×