Segboard testi – Paras Segboard %currentyear%

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2
6750

Denver HBO

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Segboardit ovat hauskoja ja käytännöllisiä, ja niillä pääset hetkessä paikasta A paikkaan B. Etsitpä sitten segboardia leikkiä tai kuljetusta varten, lue eteenpäin, kun tarkastelemme markkinoiden 4 suosituinta ja parasta segboardia.

Kun katselet ympärillesi, voit helposti havaita kaupunkikuvassa useita erilaisia sähköajoneuvoja, kuten sähköskoottereita ja sähkökäyttöisiä rullalautoja. Itsetasapainottuvissa ajoneuvoissa opastetaulut ovat erittäin suosittuja, koska niillä on hauska ajaa, niitä on helppo ohjata ja ne ovat myös todella käytännöllisiä jokapäiväisessä elämässä! Segboardin avulla voit ottaa kulkuvälineesi kainaloon ja nousta junaan tai bussiin, jolloin sinun ei tarvitse kävellä asemalta kotiin – jos asut kaupungissa, se on itsestään selvä valinta töihin, mutta se sopii myös erinomaisesti leikkiin.

Olemme käyneet läpi useita testejä ja arvosteluja parhaista laudoista ja löytäneet neljä parasta. Tarkastelemme laatua, valikoimaa, turvallisuutta ja sitä, kuinka helppo lautaa on hallita, sekä tuomme esiin kunkin laudan muita hyviä ja huonoja puolia.

Kokosimme tulokset vertailutaulukkoon, jotta saat helposti yleiskuvan kustakin levystä. Olemme luoneet osto-oppaan, joka auttaa sinua löytämään unelmiesi Segboardin, jotta voit tehdä parhaan mahdollisen valinnan.

Fordele
 • pros-icon.svg Lastikäyttöön tarkoitettujen raskaiden kumirenkaiden ansiosta Hummer 3.0 sopii täydellisesti hurjaan maastoajoon.
 • pros-icon.svg Purjelauta on itsetasapainottuva, joten se on ihanteellinen aloittelijoille.
 • pros-icon.svg Älykäs teknologia, joka mahdollistaa ajo-ominaisuuksien mukauttamisen.

Detaljeret gennemgang

Go Runner Hummer Segboard 3.0 on tarkoitettu niille, jotka haluavat poikkeuksellisen segboardin, joka soveltuu kaikenlaiseen ratsastukseen ja joka selviytyy helposti kuoppien ja kuoppien yli haastavassa maastossa sen ainutlaatuisen tienpidon ansiosta.

Hummer Segboard 3.0:n avulla saat levyn, joka kestää kovia iskuja. Se on sekä upean näköinen että turvallinen ajaa, ja se erottuu edukseen tehokkaalla moottorilla ja suuremmilla pyörillä, jotka ovat maastokelpoisia ja joissa on puhkeamattomat renkaat. Ihanteellinen sekä leikkiin että kuljetukseen. Itse Segboard on valmistettu alumiinirungoista, joiden ansiosta sitä on lähes mahdotonta rikkoa. Paineherkät jalkalevyt antavat täydellisen hallinnan ajon aikana, joten ohjaaminen on helppoa pienimmilläkin liikkeillä, ja jarrut toimivat moitteettomasti ilman, että ne ovat liian kovat.

GoRunner Hummer Segboard 3.0 on itsetasapainottuva, eli sinun ei tarvitse ponnistella pitämään tasapainoasi, joten tämä lauta sopii erinomaisesti aloittelijoille, lapsille ja niille, jotka haluavat ajaa hurjasti.

Hummer Segboard 3.0:ssa on tietenkin myös useita hienoja lisäominaisuuksia. Oheisen sovelluksen avulla voit diagnosoida segboardisi, mukauttaa ja tarkistaa ajo-ominaisuudet sekä säätää tasapainoa ennen laudan käyttöä. Mukana on myös bluetooth-kaiuttimet, jotta voit kuunnella musiikkia puhelimestasi ajon aikana, sekä LED-ajovalot, joiden väriä voi vaihtaa sovelluksen kautta.

Yhdellä latauksella voi ajaa 12-15 tuntia pinnasta, maastosta ja painosta riippuen.

Denver HBO

6750

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Denver HBO on itsetasapainottuva, joten sitä on helppo käyttää ensimmäisellä kerralla.
 • pros-icon.svg Korkea laatu, joka tekee segboardista vankan mutta edullisen
 • pros-icon.svg Denver e-board painaa hyvin vähän ja on helppo kuljettaa

Detaljeret gennemgang

Denver HBO 6750 on yksi markkinoiden suosituimmista segboardeista. HBO 6750 on saanut hyvät pisteet monilta käyttäjäarvostelijoilta, ja sille on tehty useita testejä Tanskassa, jossa kaikki osat on todettu hyväksytyiksi ja turvallisiksi käyttää.

Niin sanotun gyro-teknologian avulla saat Denverin kanssa itsetasapainottuvan segboardin, joka tekee sen käytöstä todella helppoa sekä lapsille että aikuisille aloittelijoille. Lauta tasapainottaa itse itsensä, joten voit käyttää energiasi ohjaamiseen, leikkimiseen ja kyydistä nauttimiseen.

Vaikka Denver HBO 6750 sopii aloittelijoille, se ei todellakaan ole tylsä. Denver HBO:n huippunopeus on 15 km/h, ja tukevat alumiinipyörät, joissa on kumirenkaat, takaavat hyvän pidon kaikissa sääolosuhteissa. Denver Segboardissa on yhden moottorin sijasta kaksi moottoria. Tämä auttaa vakauttamaan ja varmistamaan johdonmukaisen käyttövoiman.

Akku on ladattu täyteen 4 tunnin kuluttua, minkä jälkeen voit ajaa enintään 15 km ennen uutta latausta. Sekä edessä että takana on älykkäät LED-valot, ja kaikki muoviosat on valmistettu ABS-materiaalista, joka on lähes tuhoutumatonta.

Bboard X8 MARS

Premium-valinta

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kevyt segboard, joka on helppo ottaa mukaan
 • pros-icon.svg Hyvä akun kesto ja latausaika

Detaljeret gennemgang

Bboard X8-MARS on tasapainolauta, joka tekee oikeastaan kaiken, ja se sopii erinomaisesti kuljetettavaksi paikasta toiseen.

2 x 350 W:n moottorin ja 8 tuuman pyörien avulla saat vakaan tasapainon ja 10-15 km/h nopeuden. Se ei ole markkinoiden nopein segboard, mutta se on yleensä enemmän kuin riittävä Tanskan pyöräteillä. Bboard X8 MARS voi kuljettaa sinut jopa 15 prosentin kaltevuuteen yltäviin mäihin, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia nauttia segboardista missä tahansa. Bboard X8 voi kääntyä 360 astetta oman akselinsa ympäri ilman ongelmia.

Bboard X8 MARS -sähkömönkijä latautuu täyteen vain muutamassa tunnissa, ja sillä voi ajaa yhdellä latauksella jopa 15-20 kilometriä ennen kuin se tarvitsee jälleen pistorasian. Se on todella hyvä valikoima ja latausaika, jota et löydä vastaavista segboardeista.

Sen lisäksi, että X8 MARS toimii hyvin ja turvallisesti, siinä on myös Bluetooth-kaiuttimet, joiden avulla voit soittaa musiikkia ajon aikana, sekä erilaisia LED-valaistusvaihtoehtoja. Sekä edessä että takana. Mukana toimitetaan kaukosäädin sekä tukeva laukku, jossa voit kuljettaa sähköistä segboardia olkapäälläsi, kun et aja sillä.

Denver DBO 6550

Paras segboard lapsille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tämä Denverin segboard on hyväksytty Tanskassa, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää yleisillä teillä.
 • pros-icon.svg LED-ajovalot ja takavalot

Detaljeret gennemgang

Denver DBO 6550 on paras valinta, jos etsit segboardia lapsille. Se on saanut hyviä pisteitä useissa kuluttajatesteissä, joissa sitä on kehuttu sen hyvästä laadusta ja siitä, miten helppoa segboardin ohjaaminen on. Kaksoistasapainojärjestelmä tekee siitä ihanteellisen sekä lapsille että aloittelijoille, sillä sinun ei tarvitse nähdä vaivaa tasapainon löytämiseen, vaan seisot automaattisesti vakaasti laudalla.

Denver DBO 6550 on hyväksytty Tanskassa, joten saat laadukkaan segboardin, jota voidaan käyttää sekä kuljetukseen että leikkiin.

Taulu voi pyöriä 360 astetta itsekseen liikkumatta eteen- tai taaksepäin. Moottorissa on kaksoismoottori, jonka teho riittää 15 km/h:n huippunopeuteen, mutta jossa on varoitussignaali, joka kuuluu, kun saavutat 10 km/h:n nopeuden.

Segboard latautuu noin 3 tunnissa ja kestää noin 15 kilometrin ajomatkan kuormituksesta ja maastosta riippuen. Saat varoituksen, kun akkua on jäljellä 20 %, jotta voit etsiä pistorasian ajoissa.

Guide

Denver HBO – 6750 Bboard X8-MARS GoRunner Hummer Segboard 3.0 Denver DBO 6550
Hinta 1569 1799 kr 3195-3665 kr 2731-4000 kr 1.827kr
Range 15 km 20 km 15 km 15 km
Akun kapasiteetti 4000 mAh 4400 mAh 4400 mAh 4400 mAh
Maksiminopeus 15 km/h 15 km/t 15 km/t 15 km
Painokuorma 120 kg 30-120 kg 20-100 kg
Pyörän koko 6,5″ 8″ 8,5″ 6,5″
Moottori 2×350 W 2 x350 W 800W 2 x 250 W
Paino 10,58 kg 11, 3 kg 16 kg 12,5 kg
Tavoitteet 62 x 19 x 17, 5 cm 60 x 23 x 20 cm 70 x 25,5 x 28 cm 59 x 17, 5 x 18, 5
CE hyväksytty Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
RoHs label Kyllä Kyllä Kyllä

Minkä segboardin valitsisin?

Markkinoilla on paljon erilaisia segboardeja, joten olitpa sitten etsimässä ensimmäistä tai uuden segboardin markkinoilla, lue lisää löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan tyypin.

Mihin Segboardia käytetään?

Ratkaisevaa on, käytetäänkö segboardia leikkiin vai kuljetukseen, sillä kaikki segboardit, kuten muutkin sähköajoneuvot, kuten sähköpotkulaudat, on hyväksyttävä käytettäväksi yleisillä teillä.

Jos haluat käyttää sitä kuljetukseen paikasta a paikkaan b, sinun on siirryttävä pyöräteille ja pikkuteille, ja segwayt tarvitsevat siihen luvan, jotta vältät sakot.

Jos Segboardia ei ole hyväksytty Tanskassa, voit käyttää sitä vain yksityisalueella.

Säännöt Segboardille Tanskassa

 • Segboardien on oltava CE-hyväksyttyjä. Jos se ei ole CE-hyväksytty, Segboardissasi voi olla vakavia teknisiä vikoja.
 • Segmenttilautojen on oltava kooltaan 1,2 x 70 cm ja painettava enintään 25 kg.
 • Purjelaudassasi on oltava valot (ajovalot ja takavalot) sekä heijastimet, joiden on oltava aina päällä ajon aikana ja näkyvissä 300 metrin etäisyydeltä
 • Voit ajaa segboardilla julkisessa liikenteessä, jos olet vähintään 15-vuotias
 • Vuodesta 2019 alkaen segboardilla ajaminen pyörätiellä on laillista
 • Käytettäessäsi segboardia yleisellä tiellä sinun on noudatettava pyöräilijöitä koskevia sääntöjä
 • Jos sinulla on kuitenkin yli 18-vuotias valvova henkilö mukanasi, voit ajaa segboardilla liikenteessä alaikäisenä.
 • Segboardin huippunopeus saa olla 20 km/h ja sillä saa ajaa vain teillä, joilla on 50 km/h nopeusrajoitus.

Miten pitkälle segboard voi mennä?

On hyvä pitää kirjaa akun kestosta ja latausajasta, jotta et joudu puoliväliin tyhjän akun kanssa. Keskimääräisen segboardin akun kesto on 10-15 kilometriä maastosta ja painosta riippuen. Täysi lataus kestää yleensä 3-4 tuntia, joten on järkevää ottaa laturi mukaan reppuun, jotta voit ladata sen töissä.

Mihin mennä?

Jos haluat, että segboardilla pääset läpi kaikenlaisesta maastosta, on tärkeää varmistaa, että siinä on tehokas moottori ja vahva pito sekä suuret, tukevat pyörät. Oikeanlaisilla renkailla on paljon helpompi ajaa sorateillä, nurmikoilla ja kukkuloilla, etkä liukastu liukkailla teillä sateella.

Segboard temppuja varten

E-lauta leikkiä varten on usein vanhemmille lapsille, jotka haluavat pitää hauskaa temppuillen segboardilla. Hyvä ote on edelleen tärkeää, mutta sen pitäisi myös pystyä kääntymään 360 astetta itsekseen eikä sen pitäisi olla liian raskas kannettavaksi. Myös bluetoothilla varustettu levy, jolla voi soittaa musiikkia ja jolla voi ohjata valoja sovelluksella, voi olla siisti vaihtoehto.

Suunnittelu ja segboard-tarvikkeet

Monissa malleissa on useita eri värejä ja kuvioita, joten jokaiselle löytyy jotakin. Kalliimmissa malleissa on useita lisävarusteita, kuten sovelluksia, joilla segboardia voi hallita täysin, ja bluetooth-musiikin toistamiseen. Muita lisävarusteita voi ostaa, kuten tuolin, joka tekee laudasta go-kartin, ja laukun, jossa lautaa voi kuljettaa.

Segboard Go-kart

Go-kart-sarjalla voit tehdä segboardistasi go-kartin pienellä lisämaksulla.Se on hauskaa sekä lapsille että aikuisille, mutta on tärkeää muistaa, että sitä saa käyttää vain yksityisalueella.

Onko lasten ja aikuisten segboardien välillä eroa?

Välitön ero on painokuorma. Joissakin laudoissa on vähimmäiskuormitus, jotta segboard voi toimia, kun taas toisissa laudoissa on painorajoitus, joka sulkee pois suurimmat aikuiset.

Lapsille ja aloittelijoille

Lapsille ja aloittelijoille parhaat laudat, joissa on tehokkaat moottorit ja suuret pyörät, eivät ole välttämättömiä. Sen sijaan on tärkeää, että Segboard-laudassa on automaattinen vakautus, jotta tasapaino on helppo säilyttää. On kätevää, että sinulla on tukeva segboard, joka kestää kolhuja, ei ole liian raskas kantaa eikä kulje liian nopeasti.

Segboard kokeneille

Kun olet oppinut ajamaan segboardilla, on erittäin siistiä päivittää parempaan lautaan, jossa on tehokas moottori, hyvät pyörät ja joka soveltuu temppujen tekemiseen. Tätä tyyppiä ei aina hyväksytä käytettäväksi yleisillä teillä, mutta se on täydellinen segboard villille teini-ikäiselle, joka käyttää lautaa leikkiin. Kun pyörät ovat iskuja vaimentavia ja niillä voi ajaa epätasaisessa maastossa, ajo on paljon turvallisempaa ja mukavampaa.

Turvallisuus ja Segboardit

Usein kysytään, ovatko segboardit vaarallisia. Vastaus on, että jos olet varmistanut, että segboardisi on CE-sertifioitu, se ei itsessään aiheuta vaaraa. CE-merkki ja RoH-hyväksyntä tarkoittavat, että se täyttää Tanskan ja EU:n vaatimukset yleensä.

Löydät helposti hyvän segboard-tarjouksen, mutta pysy kaukana Aasiasta peräisin olevista halvoista kopioista, sillä näiden halvempien ja huonompien sähkötuotteiden laatuun ei voi luottaa, ja saatat saada henkilövahinkoja.

Käytä aina vain siihen liittyviä lisävarusteita ja latureita.

Lisäksi on aina hyvä käyttää kypärää ja muita turvavarusteita.

Mikä on Segboard?

Segboard on nykyaikainen ja älykäs kulkuväline kahdella pyörällä, jolla pääset liikkumaan vaivattomasti ja jota voit helposti kantaa kainalossa.

Antureiden avulla voit ohjata laudan liikettä siirtämällä kehon painoa puolelta toiselle ja edestakaisin. Monissa malleissa on automaattinen tasapainotusjärjestelmä, joten voit helposti säilyttää tasapainosi ja myös hienosäätää Segboardin kehon painon mukaan.

Miten se toimii?

Segboard on sähkökäyttöinen ja siinä on ladattava akku. Sen keskimääräinen huippunopeus on 15 km/h, mutta jotkin mallit voivat kulkea nopeammin. Lisäksi niitä on saatavana monissa eri malleissa ja eri hintaluokissa ja laadulla.

Mihin Segboardia voidaan käyttää?

Segboardia voidaan käyttää sekä leikkiin että kuljetukseen, jos se on hyväksytty käytettäväksi Tanskan teillä.

Levyjä on monia erilaisia, eri hintaluokissa, eri laatuisia ja erilaisilla lisävarusteilla varustettuja. Mieti, mihin aiot käyttää lautaa ennen kuin ostat sen, jotta varmistat, että se sopii tarpeisiisi ja on hyväksytty käytettäväksi yleisillä teillä.

FAQ

Mikä Segboard on paras testissä?

Paras segboard testissä on GuRunner Hummer 3.0 .Tässä on vähän kuin monster truck segboard. Sillä voit ajaa kaikenlaisessa maastossa, se on tehokas ja samalla todella turvallinen ja kestävä.

Mikä segboard on paras lapsille ja aloittelijoille?

Denver DBO 6550 on ihanteellinen lapsille ja aloittelijoille. Se on erittäin vakaa, sillä on hyvä ote ja pitkä kantama. Jos olet huolissasi nopeudesta, voit olla tyytyväinen hälytykseen, joka kuuluu, kun ylität 10 km/h.

 

 

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×