Smoothie-sekoitin testi → 12 parasta tehosekoitinta smoothieita varten

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Tämän Nutribulletin smoothie-sekoittimen kanssa ei voi mennä vikaan. Heidän mallinsa selviytyy kaikista tehtävistä, olipa kyse sitten sekoittamisesta, soseuttamisesta tai soseuttamisesta. Vaihtoehto on tehokas malli, jossa on hyvä kapasiteetti. Sitä voidaan käyttää sekä kuumille että kylmille…

2
Paras smoothie-sekoitin mukaan

Sage the Boss To Go Plus Blender

8
Hyvä ruostumattomasta teräksestä valmistettu tehosekoitin

OBH Master Steel Blender

10
Smoothie-sekoitin liukumattomilla jaloilla

Wilfa B2G-800S

11
Monikäyttöinen tehosekoitin

Witt Classic Nutri Blender

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä smoothie-sekoitinarvostelussa voit lukea markkinoiden 12 parhaasta smoothie-sekoittimesta. Mallit eroavat toisistaan toiminnallisuuden, kapasiteetin ja ulkonäön suhteen, mutta ne ovat kaikki investoinnin arvoisia, sillä ne toimivat tehokkaasti ja takaavat herkullisen smoothien valmistuksen hetkessä. Testivoittajamme on NutriBullet RX 1700W tehosekoitin, koska se on erinomainen testiparametreissa: toiminnallisuus, tehokkuus, ulkonäkö ja hinta.

Suosittelemme kuitenkin lukemaan koko testin läpi, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan smoothie-sekoittimen. Jos olet epävarma valinnastasi, lue oppaamme oikean mallin löytämiseksi tuotteiden tarkastelun jälkeen.

Nutribullet RX 1700W

Paras smoothie-sekoitin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Monikäyttöinen smoothiesekoitin, jota voidaan käyttää moneen tarkoitukseen
 • pros-icon.svg Käsittelee sekä kuumia että kylmiä ainesosia
 • pros-icon.svg Tehokas kone, jossa on 2,3 hv ja 1700 wattia tehoa
 • pros-icon.svg Elegantti ja tyylikäs muotoilu mahdollistaa koneen pitämisen esillä jokapäiväisessä käytössä

Detaljeret gennemgang

Tämän Nutribulletin smoothie-sekoittimen kanssa ei voi mennä vikaan. Heidän mallinsa selviytyy kaikista tehtävistä, olipa kyse sitten sekoittamisesta, soseuttamisesta tai soseuttamisesta. Vaihtoehto on tehokas malli, jossa on hyvä kapasiteetti. Sitä voidaan käyttää sekä kuumille että kylmille ruokalajeille, joten konetta voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin ja ruokalajeihin.

Miksi kannattaa valita Nutribullet RX 1700W tehosekoitin

Jos haluat hankkia itsellesi loistavan smoothie-sekoittimen, suosittelemme investoimaan tähän Nutribullet-malliin. Äänestimme tämän mallin testimme voittajaksi, sillä siinä on monia toiminnallisia asetuksia, se on erittäin tehokas ja sen tyylikäs muotoilu näyttää upealta keittiötasollasi. Kuten näet, on useita syitä investoida tähän koneeseen.

Tämän smoothie-sekoittimen avulla voit tietenkin valmistaa nopeasti mitä herkullisimpia smoothieita, mutta laitetta voi käyttää paljon muuhunkin. Se pystyy käsittelemään sekä kuumia että kylmiä ainesosia, joten voit sekoittaa kaikkea pirtelöistä täytteisiin, keittoihin ja muuhun.

Tässä on myös hyvä tapa napata koneeseen mahdollisesti juuttuneet ainekset. Mukana on uuttoveitsi, jolla voit “leikata” ainekset irti tai poistaa ne tehosekoittimesta. Tässä tehosekoittimessa voit sekoittaa kaikki ainekset, sillä se toimii tehokkaasti. Tämä johtuu 1700 watin ja 1,3 HP:n tehosta. Voit myös valmistaa paljon kerrallaan, sillä malli on varustettu 1,3 litran säiliöllä, joka vastaa 3 kuppia tuoretta, kotitekoista smoothieta.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 46 cm
 • Syvyys: 36,2 cm
 • Leveys: 21,8 cm
 • Paino: 6.7 kg
 • Väri: Musta
 • Teho: 1700 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1,3 litraa

Sage the Boss To Go Plus Blender

Paras smoothie-sekoitin mukaan

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sisältö sulautuu suoraan kahteen go-säiliöön helppokäyttöiseksi
 • pros-icon.svg Ostokseen sisältyy kaksi 500 ml:n to go -astiaa ja yksi 700 ml:n to go -astia
 • pros-icon.svg Pienessä tehosekoittimessa voi sekoittaa ja pilkkoa pähkinöitä smoothieta varten

Detaljeret gennemgang

Voit aina ottaa smoothien mukaan matkalle, jos investoit tähän Sagen smoothie-sekoittimeen. Mallissa on useita to-go-säiliöitä, joten voit sekoittaa sisällön suoraan säiliössä. Sinulle taataan myös kermainen smoothie, koska ainesosat sekoittuvat helposti sisäänrakennetun Kinetex-teknologian avulla.

Miksi kannattaa valita Sage the Boss To Go Plus Blender

Jos etsit pientä smoothie-sekoitinta ja tiedät jo, että otat smoothieesi mieluummin mukaan matkalle, sinun kannattaa investoida tähän Sage-merkin tehosekoittimeen. Tämä versio on kehitetty ihanteelliseksi to-go-koneeksi. Tämä johtuu koneen rakenteesta, jossa säiliöt on kiinnitetty tehosekoittimeen. Näin voit yksinkertaisesti täyttää yhden säiliöistä haluamallasi hedelmä- ja mahdollisesti vihannesmäärällä, sekoittaa sisällön ja ottaa säiliön mukaasi matkalle.

Kokonaisuutena saat kaksi 500 ml:n säiliötä ja yhden 700 ml:n säiliön. Voit siis valita haluamasi annoskoon. Mukana on myös hakkuri, joka toimii pienenä tehosekoittimen säiliönä, jossa voi sekoittaa ja pilkkoa pähkinöitä ja muita pienempiä ainesosia. Näin voit helposti piristää smoothietasi vielä enemmän.

Kinetex-teknologialla jauhettu, voit olla varma, että smoothieistasi tulee kermaisia. Tekniikka takaa myös, että voit sekoittaa hieman vaikeammatkin ainesosat helposti. Mukana on tietysti kaksi erikokoista tiiviisti istuvaa kantta, joten sinun ei tarvitse huolehtia läikkymisestä, kun otat smoothietasi mukaan matkalle.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 40 cm
 • Syvyys: 15 cm
 • Leveys: 15 cm
 • Paino: 6.4 kg
 • Väri: Hopea
 • Materiaali: ruostumaton teräs ja BPA-vapaa muovi
 • Teho: 1000 wattia
 • Säiliön tilavuus: 0,5 tai 0,7 litraa
Fordele
 • pros-icon.svg Myydään kohtuuhintaan, johon kenellä tahansa on varaa
 • pros-icon.svg Monitoimikone, jossa on neljä terää ja useita toimintoja
 • pros-icon.svg Huuhtelee suoraan to-go-säiliöön – mukana myös kaksi 600 ml:n säiliötä
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa

Detaljeret gennemgang

Ei tarvitse tehdä kompromisseja uudesta smoothie-sekoittimesta, kun markkinoilla on paljon hyviä malleja. Tämä pätee myös silloin, kun etsit halpaa smoothie-sekoitinta. Itse asiassa tässä testissä on myös halpa malli, joka täyttää samat vaatimukset kuin kalliimmat mallit. Halpa tehosekoitin on jopa monikäyttöinen.

Miksi kannattaa valita OBH Twister Fusion Black Blender

Ei sinulla ole suurinta budjettia ostaa smoothie-sekoitinta? Onneksi ei ole syytä paniikkiin, sillä markkinoilla on useita loistavia tehosekoittimia, joita myydään budjettiystävälliseen hintaan. Sijoittamalla tähän OBH:n malliin saat jopa mallin, joka on erittäin edullinen tinkimättä tehosekoittimesi rakentamisesta ja toimivuudesta.

Tällä tehosekoittimella voi sekä sekoittaa, soseuttaa että soseuttaa eri kovuusluokan ainesosia. Siksi sitä voi käyttää kaikkeen smoothiesta ja pirtelöistä täytteisiin. Tehosekoitin toimii tehokkaasti, joten älä ole huolissasi, jos se ei pysty helposti käsittelemään kovempiakin ainesosia hajoamatta. Koneessa on neljä terää sekä nopeus- ja pulssitoiminto. Näin voit sekoittaa kaikki ainesosat täydellisesti.

Nokkela asia tässä smoothie-sekoittimessa on se, että itse asiassa sekoitat suoraan mukaan otettaviin kuppeihin. Voit siis yksinkertaisesti ruuvata kannen säiliön päälle, kun sekoittaminen on valmis, ja ottaa sen sitten mukaan matkalle. Näin sinun ei tarvitse vaivautua pesemään erillistä kannua tms. Itse asiassa mukana tulevat 600 ml:n astiat ovat kaikki helposti puhdistettavia, joten tämänkään mallin kanssa ei mene liian kauan.

Huomauttaisimme myös mieluummin, että koko koneen muotoilu on erittäin käyttäjäystävällinen, joten loistavan smoothien valmistaminen on helppoa. Yksinkertainen muotoilu takaa sinulle koneen, joka sulautuu keittiöön.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 25 cm
 • Syvyys: 24,6 cm
 • Leveys: 23,9 cm
 • Väri: Musta
 • Materiaali: Tritan (kannu)
 • Teho: 300 wattia
 • Säiliön tilavuus: 0,6 litraa

Nutribullet PRO 900W tehosekoitin

Paras pieni smoothie-sekoitin

Fordele
 • pros-icon.svg Energiatehokas tehosekoitin pulssitoiminnolla ja useilla nopeusasetuksilla
 • pros-icon.svg Kevyt tehosekoitin, jossa on johtokela ja imukupit pohjassa optimaalista säilytystä varten
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa, koska kaikki irtonaiset osat ovat astianpesukoneen kestäviä ja terät ovat irrotettavissa
 • pros-icon.svg Hyvä turvallisuus takaa minimaalisen loukkaantumisriskin

Detaljeret gennemgang

Tälle Nutribulletin tehosekoittimelle ei tarvitse varata paljon tilaa tiskiltä. Kone vie itse asiassa vain vähän tilaa, ja yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta se ei erotu liikaa. Voit kuitenkin halutessasi investoida värikkäämpään malliin. Kone on täysin toimiva tehokkaan moottorin ja optimaalisen terän ansiosta.

Miksi kannattaa valita Nutribullet PRO 900W tehosekoitin

Jos etsit smoothie-sekoitinta, joka ei vie paljon tilaa, suosittelemme tutustumaan tähän Nutribullet-laitteeseen. Pro 900W tehosekoittimessa on ohut ja yksinkertainen muotoilu, joka takaa, että laite ei vie liikaa tilaa eikä se vie huomiota keittiössä, jos haluat pitää sitä esillä. Se voidaan kuitenkin myös helposti sijoittaa kaappiin ja ottaa esiin tarvittaessa. Siinä tapauksessa voit myös helposti huolehtia johdosta sisäänrakennetun johdinkelaustilan avulla.

Tässä tehosekoittimessa voi sekoittaa melkein mitä tahansa ainesosia, joten joka hyllyllä on vapaat mahdollisuudet valita, mitä ainesosia haluaa käyttää. Kone voi esimerkiksi käsitellä sekä pakastettuja hedelmiä että suoraa jäätä, jos haluat erityisen viileän smoothien. Tehokkuus johtuu koneen tehokkaasta moottorista ja optimaalisesta terästä. Tämän tehosekoittimen avulla terveellisemmän elämäntavan luominen on helppoa.

Tämän koneen toinen selkeä etu on se, että se kestää kylmien ainesosien lisäksi myös kuumia ainesosia. Tässä tehosekoittimessa voi siis halutessaan valmistaa keittoa. Koneessa on mahdollista valmistaa jopa reilusti keittoa, pirtelöä, puuroa tai smoothieta, sillä sen säiliön tilavuus on 0,71 litraa. Voit siis valmistaa smoothieta tai muuta ruokaa useille ihmisille kerralla – tai vain hyvän määrän itsellesi.

Tuotetiedot

 • Paino: 3,7 kg
 • Väri: Harmaa, sininen, vihreä, violetti, punainen, valkoinen, kerma ja musta
 • Teho: 900 wattia
 • Säiliön tilavuus: 0,71 litraa

Electrolux ESB2500 Sportsblend

Monikäyttöinen tehosekoitin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Monitoimikone, joka voi käsitellä sekä kuumia että kylmiä ainesosia
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kahvin, pähkinöiden, mausteiden jne. jauhamiseen
 • pros-icon.svg Erikoismuotoillut terät (6 kpl) takaavat nopean ja tasaisen sekoituksen

Detaljeret gennemgang

Voit saada monenlaisia ruoanlaittovaihtoehtoja, jos investoit tähän Wittin tehosekoittimeen. Itse asiassa se on monikäyttöinen malli, joka voi jauhaa ja sekoittaa kaikkea hedelmistä ja vihanneksista kahviin ja pähkinöihin. Kone voi myös käsitellä sekä kuumia että kylmiä ainesosia. Sisältö on helppo ottaa mukaan matkalle mukaan otettavan kannen avulla.

Miksi kannattaa valita Witt Classic Nutri Blender

Etsitkö smoothie-sekoitinta, joka todella tekee vähän kaikkea? Silloin olet saattanut löytää oikean mallin Wittin Classic Nutri Blenderistä. Koska tämän mallin avulla et rajoitu vain terveellisten ja herkullisten smoothieiden valmistamiseen. Ei, voit käyttää konetta myös keittojen ja mantelimaidon valmistukseen, kahvin jauhamiseen, pähkinöiden ja palkokasvien jauhamiseen – itse asiassa voit halutessasi jauhaa oman mausteseoksesi.

Ei siis ole liioiteltua kutsua tätä laitetta monitoimisekoittimeksi. Se pystyy hoitamaan kaikki edellä mainitut tehtävät, koska siinä on kuusi erikoismuotoiltua terää ja sen nopeus on yli 18 000 kierrosta minuutissa. Mikään ainesosa ei siis ole liian kova tälle tehosekoittimelle. Terät luovat säiliöön myös pyörteen, joka takaa nopean sekoittumisen. Näin smoothiesta tulee myös kermainen ja tasainen.

Tuotteen oston yhteydessä saat kaksi säiliötä, joista toisen tilavuus on 600 ml ja toisen hieman pienemmän säiliön tilavuus on 350 ml. Ainesosat sekoitetaan suoraan yhteen näistä astioista, joten smoothie on helppo ottaa mukaan matkalle. Muista vain käyttää mukana tulevaa kahvallista to-go-kantta, jossa on myös roiskevedenpitävä juomaläppä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 35 cm
 • Syvyys: 14 cm
 • Leveys: 14 cm
 • Paino: 3 kg
 • Väri: Tummanharmaa/musta
 • Materiaali: muovi, metalli ja lasi
 • Teho: 1000 wattia
 • Säiliön tilavuus: 0,35 ja 0,6 litraa

Nutribullet Balance

Paras smoothie-sekoitin, jossa on sovellusohjaus

Fordele
 • pros-icon.svg Monitoimikone, joka voi käsitellä sekä kuumia että kylmiä ainesosia
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kahvin, pähkinöiden, mausteiden jne. jauhamiseen
 • pros-icon.svg Erikoismuotoillut terät (6 kpl) takaavat nopean ja tasaisen sekoituksen

Detaljeret gennemgang

Voit saada monenlaisia ruoanlaittovaihtoehtoja, jos investoit tähän Wittin tehosekoittimeen. Itse asiassa se on monikäyttöinen malli, joka voi jauhaa ja sekoittaa kaikkea hedelmistä ja vihanneksista kahviin ja pähkinöihin. Kone voi myös käsitellä sekä kuumia että kylmiä ainesosia. Sisältö on helppo ottaa mukaan matkalle mukaan otettavan kannen avulla.

Miksi kannattaa valita Witt Classic Nutri Blender

Etsitkö smoothie-sekoitinta, joka todella tekee vähän kaikkea? Silloin olet saattanut löytää oikean mallin Wittin Classic Nutri Blenderistä. Koska tämän mallin avulla et rajoitu vain terveellisten ja herkullisten smoothieiden valmistamiseen. Ei, voit käyttää konetta myös keittojen ja mantelimaidon valmistukseen, kahvin jauhamiseen, pähkinöiden ja palkokasvien jauhamiseen – itse asiassa voit halutessasi jauhaa oman mausteseoksesi.

Ei siis ole liioiteltua kutsua tätä laitetta monitoimisekoittimeksi. Se pystyy hoitamaan kaikki edellä mainitut tehtävät, koska siinä on kuusi erikoismuotoiltua terää ja sen nopeus on yli 18 000 kierrosta minuutissa. Mikään ainesosa ei siis ole liian kova tälle tehosekoittimelle. Terät luovat säiliöön myös pyörteen, joka takaa nopean sekoittumisen. Näin smoothiesta tulee myös kermainen ja tasainen.

Tuotteen oston yhteydessä saat kaksi säiliötä, joista toisen tilavuus on 600 ml ja toisen hieman pienemmän säiliön tilavuus on 350 ml. Ainesosat sekoitetaan suoraan yhteen näistä astioista, joten smoothie on helppo ottaa mukaan matkalle. Muista vain käyttää mukana tulevaa kahvallista to-go-kantta, jossa on myös roiskevedenpitävä juomaläppä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 35 cm
 • Syvyys: 14 cm
 • Leveys: 14 cm
 • Paino: 3 kg
 • Väri: Tummanharmaa/musta
 • Materiaali: muovi, metalli ja lasi
 • Teho: 1000 wattia
 • Säiliön tilavuus: 0,35 ja 0,6 litraa
Fordele
 • pros-icon.svg Varustettu säädettävällä nopeudensäädöllä, pulssi- ja esiasetetuilla ohjelmilla
 • pros-icon.svg Suunniteltu sisäänrakennetulla langattomalla tekniikalla
 • pros-icon.svg Valmistettu BPA-vapaasta Eastman Tritan -kopolyesteristä ja harjattua terästä
 • pros-icon.svg Suunniteltu Self Detect -tekniikalla, joten se säätää asetukset automaattisesti sisällön mukaan

Detaljeret gennemgang

Tämä smoothie-sekoitin on ihanteellinen niille, jotka kieltäytyvät tekemästä kompromisseja keittiövälineiden suhteen. Kone on suunniteltu langattomalla tekniikalla ja Self Detect -tekniikalla, joka auttaa asettamaan koneen ohjelman sisällön tyypin mukaan. Voit kuitenkin myös hallita erilaisia asetuksia, kuten nopeutta ja pulssia – tai käyttää esiasetettuja ohjelmia.

Miksi sinun kannattaa valita Vitamix Ascent A3500i tehosekoitin + 2 ToGo-säiliötä

Ei ole mitään syytä tehdä kompromisseja, kun etsit parasta smoothie-sekoitinta. Ja jos olet sitä tyyppiä, joka haluaa erittäin toimivan koneen, johon ei voi laittaa sormea, kannattaa investoida tähän Vitamixin malliin. Rakenne itsessään on kuin tavallinen tehosekoitin, mutta se ei tarkoita, ettetkö voisi tehdä erinomaisia smoothieita tällä muunnelmalla.

Kone on kehitetty viimeisimmän teknologian mukaisesti, joten siinä on sisäänrakennettu langaton tekniikka ja Self Detect -tekniikka, jonka avulla kone asettaa ohjelman sisällön mukaan, joten saat aina täydellisen sekoituksen. Voit kuitenkin aina halutessasi säätää koneen itse, jolloin käytössäsi on säädettävä nopeuden säätö ja pulssitoiminto. Voit myös valita jonkin viidestä esiasetetusta ohjelmasta, jotka sopivat smoothieita, pakasteita, kuumia keittoja ja paljon muuta varten.

Yksi esiasetetuista ohjelmista on itsepuhdistus, joka takaa helpon ja nopean puhdistuksen koneen käytön jälkeen. Kaada vain vähän vettä ja pesuainetta, ja kone hoitaa loput. Kosketuspinta on myös helppo pyyhkiä kostealla liinalla, joten tämä muotoilu takaa suuren käyttäjäystävällisyyden. Säiliöt ja kannu ovat myös astianpesukoneen kestäviä.

mainitsimmeko, että voit sekoittaa tällä koneella jopa 2 litraa? Koska kannun tilavuus on suuri. Ja voit aina kaataa sisällön pienempiin smoothie-astioihin, jotta voit ottaa sisällön mukaan matkalle.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 43 cm
 • Syvyys: 28 cm
 • Leveys: 20 cm
 • Paino: 7 kg
 • Väri: Harmaa
 • Materiaali: BPA-vapaa Tritan ja harjattu teräs
 • Teho: 1600 wattia
 • Kuppikapasiteetti: 2 litraa kannussa – kaksi 0,6 litran kuppia mukana

OBH Master Steel Blender

Hyvä ruostumattomasta teräksestä valmistettu tehosekoitin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ruostumaton teräsrakenne ja BPA-vapaa lasi takaavat hyvän kestävyyden
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Suuri kannu, jonka tilavuus on 1,5 litraa ja 600 ml:n säiliö mukana

Detaljeret gennemgang

Tämän OBH Nordican smoothiesekoittimen avulla voit valmistaa hyvän määrän smoothieita hetkessä. Mallissa on 1,5 litran kannu ja moottoriosa, jossa on kuusi terästä, joten siinä on sekä tilaa että tehokkuutta suurten ainesosien pilkkomiseen. Mallissa on vankka ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne ja BPA-vapaa lasi.

Miksi kannattaa valita OBH Master Steel Blender

Voit tehdä smoothieita koko perheelle, jos investoit tähän OBH:n tehosekoittimeen. Malli on varustettu lasikannulla, jonka tilavuus on 1,5 litraa, joten voit valmistaa kerralla hyvän määrän smoothieta. Voit kuitenkin myös sekoittaa pienemmän määrän suoraan mukana toimitettavaan 600 ml:n to-go-säiliöön. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse puhdistaa lasisäiliötä, jos sinulla on kiire lähteä liikkeelle.

Suuri lasikannu on valmistettu BPA-vapaasta lasista, ja itse kone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Voit siis olla varma siitä, että tämä kone on ihanteellinen kodin ympärille ja kestää useita vuosia. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu muotoilu sopii jopa useimpiin keittiöihin, joten tämä kone sopii niille, jotka haluavat mallin, joka sulautuu osaksi keittiötä.

Kone on tehokas, ja se pystyy murskaamaan jopa kovia ainesosia, kuten jäätä tai pakastemarjoja. Tämä johtuu osittain sen rakenteesta, jossa on kuusi terästä ja tehokas moottori. Itse asiassa kone murskaa jääpaloja sekunneissa. Lisäbonuksena tätä smoothie-sekoitinta myydään edulliseen hintaan. Siksi useimpien kotitalouksien on kohtuullista investoida tähän malliin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 46 cm
 • Syvyys: 27,8 cm
 • Leveys: 21,8 cm
 • Paino: 2 kg
 • Väri: Harmaa
 • Materiaali: ruostumaton teräs ja BPA-vapaa lasi
 • Teho: 600 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1,5 litraa (kannu) – 600 ml to-go-säiliö mukana

Magimix tehosekoitin

Tehokas smoothiesekoitin

Fordele
 • pros-icon.svg Tehokas tehosekoitin, jossa on 22 000 kierrosta minuutissa ja tehokkaat terät
 • pros-icon.svg Mahdollisuus käyttää useita teho-ohjelmia ja pulssitoimintoa
 • pros-icon.svg 1,8 litran kannu on valmistettu kestävästä lämpöä kestävästä lämpölasista
 • pros-icon.svg Varustettu sisäänrakennetulla puhdistusohjelmalla

Detaljeret gennemgang

Tämän Magimixin tehosekoittimen ollessa kotonasi sinun ei tarvitse koskaan huolehtia siitä, että tehosekoittimesi ei soseuta tehokkaasti mitään ainesosia. Itse asiassa kone on erittäin tehokas toiminnassa, sillä sen kierrosluku on suuri minuutissa ja siinä on useita ohjelma-asetuksia. Siinä on myös sisäänrakennettu puhdistusohjelma, joten puhdistaminen on helppoa.

Miksi kannattaa valita Magimix tehosekoitin

Jos etsit tehokasta tehosekoitinta, et voi ohittaa tätä Magimix-merkin muunnelmaa. Heidän tehosekoittimensa pystyy todellakin murskaamaan kaikki ainesosat, sekä lämpimät että kylmät, kaikenlaisissa kovuuksissa ilman ongelmia. Tämä johtuu siitä, että koneen nopeus on jopa 22 000 kierrosta minuutissa. Se voi siis leikata minkä tahansa pinnan läpi.

Smoothie-sekoittimessa on lisäksi neljä automaattista teho-ohjelmaa, joten voit valita oikean asetuksen eri ainesosille.Koneessa on myös pulssitoiminto. Näin voit valmistaa smoothieita, keittoja, jääjälkiruokia ja paljon muuta täydellisesti. Mukana on lastalla, jotta voit irrottaa asetettuja ainesosia tai kaataa kannusta optimaalisesti kaatumatta.

Kone on vankkarakenteinen, ja esimerkiksi 1,8 litran kannu on valmistettu paksusta ja tukevasta termolasista. Lasi pitää sisällään sekä lämpöä että kylmää, joten lämpötilan vaihtelut eivät vaikuta siihen. Lisäbonuksena voit helposti puhdistaa tämän koneen käytön jälkeen, sillä se on suunniteltu sisäänrakennetulla puhdistusohjelmalla. Sinun tarvitsee siis tehdä itse vain minimitoimenpiteet, jotta tehosekoitin pysyy kunnossa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 40,5 cm
 • Syvyys: 16,5 cm
 • Leveys: 16,5 cm
 • Paino: 4.8 kg
 • Väri: Musta, valkoinen, punainen tai matta teräs
 • Materiaali: muovi ja lasi
 • Teho: 1300 wattia
 • Säiliön tilavuus: 1,8 litraa

Wilfa B2G-800S

Smoothie-sekoitin liukumattomilla jaloilla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kuusi terää tehosekoittimessa, jossa on kuusi terää kaikkien ainesosien sekoittamiseen
 • pros-icon.svg Liukumattomat jalat lisäävät turvallisuutta sekoitettaessa
 • pros-icon.svg Valmistele joko suuren lasiastian tai pienemmän BPA-vapaan muovipullon sisältö

Detaljeret gennemgang

Voit valmistaa herkullisen smoothien hetkessä tällä Wilfan tehosekoittimella. Malli on suunniteltu toimimaan jopa 25 000 kierroksen minuutissa, ja siinä on kuusi terää. Se on siis ihanteellinen sekä pehmeille että koville ainesosille. Lisäksi mukana tulee to-go-kuppi, joten voit ottaa smoothieesi mukaan, kun lähdet kotoa ilman ongelmia.

Miksi sinun kannattaa valita Wilfa B2G-800S tehosekoitin

Jos haluat investoida smoothiesekoittimeen, joka takaa optimaalisen koostumuksen sekä pehmeille että koville ainesosille ja ruokalajeille, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Wilfa-merkin malliin. Tämän koneen erityispiirre on, että siinä on kaksi toimintoa, jotka on tarkoitettu pehmeille ja koville elintarvikkeille. Näin voit säilyttää ruoan rakenteen paremmin ja saada samalla tasaisen lopputuloksen.

Sen lisäksi, että tämä kone soveltuu useille erilaisille ainesosille ja valmisteille, yksi sen todella suurista eduista on se, että se on varustettu imupään muttereilla. Nämä jalat varmistavat, että kone seisoo tukevasti sekoittamisen aikana. Tämä auttaa varmistamaan paremman turvallisuuden, koska kone ei liiku.

Koneen tehokkuus on myös kiistaton, sillä se voi toimia jopa 25 000 kierroksella minuutissa. Lisäksi kuusi terää varmistavat, että kaikki ainesosat sekoittuvat. Voit siis käyttää tätä laitetta myös pakastettujen marjojen tai jääpalojen sekoittamiseen, jos haluat smoothieesi vielä viileämpää.

Tämä laite on tavallinen tehosekoitin, mutta sen mukana tulee kätevä to-go-kuppi. Ainesosat on jopa mahdollista kaataa suoraan tähän astiaan ja sekoittaa sisältö, joten saat smoothien nopeammin mukanasi. Voit myös valmistaa suurempia määriä smoothieta tai muuta ruokaa lasikannussa ja kaataa sen sitten mukaan otettavaan kuppiin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 29,3 cm
 • Syvyys: 11,3 cm
 • Leveys: 11,3 cm
 • Paino: 3.9 kg
 • Väri: Musta ja teräs
 • Teho: 800 wattia
 • Säiliön tilavuus: 0,6 tai 0,9 litraa

Witt Classic Nutri Blender

Monikäyttöinen tehosekoitin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Monitoimikone, joka voi käsitellä sekä kuumia että kylmiä ainesosia
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kahvin, pähkinöiden, mausteiden jne. jauhamiseen
 • pros-icon.svg Erikoismuotoillut terät (6 kpl) takaavat nopean ja tasaisen sekoituksen

Detaljeret gennemgang

Voit saada monenlaisia ruoanlaittovaihtoehtoja, jos investoit tähän Wittin tehosekoittimeen. Itse asiassa se on monikäyttöinen malli, joka voi jauhaa ja sekoittaa kaikkea hedelmistä ja vihanneksista kahviin ja pähkinöihin. Kone voi myös käsitellä sekä kuumia että kylmiä ainesosia. Sisältö on helppo ottaa mukaan matkalle mukaan otettavan kannen avulla.

Miksi kannattaa valita Witt Classic Nutri Blender

Etsitkö smoothie-sekoitinta, joka todella tekee vähän kaikkea? Silloin olet saattanut löytää oikean mallin Wittin Classic Nutri Blenderistä. Koska tämän mallin avulla et rajoitu vain terveellisten ja herkullisten smoothieiden valmistamiseen. Ei, voit käyttää konetta myös keittojen ja mantelimaidon valmistukseen, kahvin jauhamiseen, pähkinöiden ja palkokasvien jauhamiseen – itse asiassa voit halutessasi jauhaa oman mausteseoksesi.

Ei siis ole liioiteltua kutsua tätä laitetta monitoimisekoittimeksi. Se pystyy hoitamaan kaikki edellä mainitut tehtävät, koska siinä on kuusi erikoismuotoiltua terää ja sen nopeus on yli 18 000 kierrosta minuutissa. Mikään ainesosa ei siis ole liian kova tälle tehosekoittimelle. Terät luovat säiliöön myös pyörteen, joka takaa nopean sekoittumisen. Näin smoothiesta tulee myös kermainen ja tasainen.

Tuotteen oston yhteydessä saat kaksi säiliötä, joista toisen tilavuus on 600 ml ja toisen hieman pienemmän säiliön tilavuus on 350 ml. Ainesosat sekoitetaan suoraan yhteen näistä astioista, joten smoothie on helppo ottaa mukaan matkalle. Muista vain käyttää mukana tulevaa kahvallista to-go-kantta, jossa on myös roiskevedenpitävä juomaläppä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 35 cm
 • Syvyys: 14 cm
 • Leveys: 14 cm
 • Paino: 3 kg
 • Väri: Tummanharmaa/musta
 • Materiaali: muovi, metalli ja lasi
 • Teho: 1000 wattia
 • Säiliön tilavuus: 0,35 ja 0,6 litraa

Guide

Löydä paras malli sinulle tässä smoothie-sekoitintestissä

Markkinoilla on paljon erilaisia tehosekoittimia, joten niiden ostaminen voi tuntua jossain määrin hämmentävältä. Tämä voi johtaa siihen, että heittäydyt ensimmäiseen ja parhaaseen malliin, jota katsot. Suosittelemme kuitenkin, että käytät aikaa löytääksesi itsellesi sopivan smoothie-sekoittimen. Näin saat koneen, joka vastaa odotuksiasi ja josta voit nauttia tulevaisuudessa. Alla olevista osioista voit lukea lisää siitä, mitä kannattaa etsiä, kun olet etsimässä parasta smoothie-sekoitinta.

Aiotko pitää smoothiesekoitinta pöydällä?

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, joita sinun kannattaa kysyä itseltäsi, on se, aiotko pitää uutta smoothiesekoitinta keittiön tiskillä. Vastaus antaa aihetta muihin suunnittelua, rakennetta, painotasoa jne. koskeviin pohdintoihin ja päätöksiin. Voit lukea niistä lisää jäljempänä olevista kohdista.

Paino – kiinteä vai kevyt malli?

On mahdollista löytää sekä raskaita smoothie-sekoittimia että kevyitä malleja. Ensisilmäyksellä voisi ajatella, että on aina ihanteellista, että kotona on kevyt malli, koska se takaa suuremman joustavuuden. Onhan kevyttä tehosekoitinta helpompi liikutella kuin raskasta mallia. Jos kuitenkin aiot pitää smoothie-sekoitinta säännöllisesti yhdessä paikassa, painolla ei ole väliä.

Painolla on kuitenkin suuri merkitys, jos haluat pitää konetta kaapissa ja ottaa sen esiin, kun haluat käyttää sitä. Tällaisessa tapauksessa suosittelemme investoimaan malliin, jonka paino on pieni, jotta koneen kantaminen edestakaisin ei muodostu hankalaksi. Kevyt paino helpottaa myös kotitalouden nuorempien jäsenten käyttöä, jos niin käy.

Paljonko kone voi ottaa tilaa

Painolla ei ehkä ole merkitystä, jos aiot käyttää tehosekoitinta säännöllisesti, mutta koneen koolla on. Jos siis aiot pitää laitetta keittiön tiskipöydällä, sinun on mietittävä, kuinka paljon tilaa haluat varata tehosekoittimelle. Joissakin tehosekoittimissa on kapea muotoilu, jotta ne vievät mahdollisimman vähän tilaa työtasolla, kun taas toisissa esimerkiksi neliön muotoilu vie paljon tilaa.

Tykkäätkö tietystä ulkoasusta?

Tehosekoittimen ulkonäkö on makuasia. Jotkut pitävät tyylikkäistä ja yksinkertaisista koneista, kun taas toiset haluavat niiden rikkovan keittiön muun tyylin. On täysin sinusta kiinni, mitä haluat. Koneen ulkonäön ei heti tarvitse olla ratkaiseva tekijä tehosekoittimen valinnassa, mutta se voi auttaa sinua valitsemaan oikean mallin, jos olet epävarma kahden vaihtoehdon välillä.

Voit myös rajata valintaa hieman, jos mietit esimerkiksi koneen väriä tai rakennetta. Loppujen lopuksi vaihtoehtoja on vähemmän, jos haluat asettaa etusijalle sinisen tehosekoittimen tai koneen, jossa on kosketusnäyttö.

Katsele smoothie-sekoittimen kapasiteettia

Useimpien smoothie-sekoitinastioiden tilavuus on 400-900 ml. Tämä johtuu siitä, että niiden on oltava helppo ottaa mukaan matkalle. Voit kuitenkin helposti löytää malleja, joissa on sekä suurempi kannu että pienempi to-go-kuppi. Näillä malleilla voit tehdä smoothien mukaan, kun asiat on tehtävä nopeasti, ja voit valmistaa suurempia annoksia, jos haluat tehdä smoothieita koko kotitaloudelle.

Säiliön kapasiteetti ja se, haluatko useamman kuin yhden säiliön, riippuu kuitenkin paljon omista mieltymyksistäsi. Tästä syystä kannattaa miettiä, mitä tarvitset eniten. Jos asut yksin ja otat terveelliset smoothiet aina mukaan matkalle, sinun ei tarvitse investoida smoothiesekoittimeen, jossa on suuri kannu ja pienempi kuppi. Loppujen lopuksi on vain enemmän tiskattavaa.

Muista myös, että säiliön tilavuus vaikuttaa myös koneen kokoon. Siksi sinun on usein varattava enemmän tilaa tiskille ja kaappiin tehosekoittimelle, jossa on suuri kannu ja pienempi to-go-kuppi, kuin koneelle, jossa valmistat smoothien tai muun ruoan suoraan pienempään astiaan.

Valitse smoothiesekoitin, jossa on korkea toiminnallisuus

Markkinoilla on monia erilaisia smoothie-sekoittimia – ja todellisuudessa ne kaikki toimivat samalla tavalla. Koska mikä tehosekoitin ei voi sekoittaa erilaisia ainesosia? Eri mallien tehokkuudessa ja ominaisuuksissa on kuitenkin eroja. Niiden avulla voidaan varmistaa nopeampi ja toimivampi sekoittaminen, mitä tehosekoitinta paljon käyttävät ihmiset arvostavat.

Alla olevista osioista voit lukea lisää siitä, mitä ominaisuuksia kannattaa pitää silmällä, kun olet etsimässä hyvää smoothie-sekoitinta.

Moottorin teho

Hyvällä ja tehokkaalla moottorilla varustetun tehosekoittimen valinnassa on selkeä etu: saat ainesosat sekoitettua nopeammin. Hyvä moottori ei välttämättä tarkoita, että koneesi käyttää paljon tehoa – se tarkoittaa vain, että se pystyy käsittelemään myös kovia ainesosia, kuten jäädytettyjä marjoja ja jäätä. Tällaisella laitteella voit tehdä smoothien pakastetuista ainesosista, joten sinun ei tarvitse aina ostaa tuoreita hedelmiä.

Moottorin tehon määrä riippuu kuitenkin myös siitä, kuinka paljon aiot käyttää konetta. Jos käytät sitä vain muutaman kerran kuukaudessa, voit ehkä kestää sen, että ainesosien sekoittaminen täydelliseksi kestää hieman kauemmin. Jos taas aiot käyttää sitä päivittäin, haluat, että prosessi sujuu mahdollisimman nopeasti ja sujuvasti.

Hionta

Smoothie-sekoittimessa voi olla riittävän hyvä muotoilu ja tehokkuus, mutta suuri osa työstä riippuu edelleen terien kyvystä leikata eri ainesosia. Siksi voi olla hyvä idea tarkastella tarkemmin terien määrää, niiden rakennetta ja sijoittelua, ennen kuin valitset ensimmäisen ja parhaan smoothiesekoittimen.

Huomaa myös, että terät on vaihdettava säännöllisesti tai teroitettava, jotta ne pysyvät terävinä. Jos siis havaitset huonoja tuloksia tehosekoittimen käytössä, ongelma voi olla terien tehokkuudessa.

Nopeusasetukset

Useissa smoothie-sekoittimissa on vain yksi nopeusasetus. Suosittelemme kuitenkin valitsemaan mallin, jossa on mahdollisuus vaihtaa useiden nopeusasetusten välillä, jotta saat smoothieen juuri oikean koostumuksen – riippumatta siitä, millaisia ainesosia käytät. Tämä voi olla mahdollista myös, jos kone on suunniteltu pulssitoiminnolla. Useat esiasetetut ohjelmat voivat myös olla ilmeinen vaihtoehto.

High-tech smoothie-sekoitin

Uusia malleja tulee markkinoille koko ajan, joten ei ole mikään yllätys, että uudet mallit yrittävät jatkuvasti päihittää toisiaan toiminnallisuudessa. Tämä näkyy siinä, että joihinkin malleihin on kehitetty keittotoiminto, imurointiominaisuuksia, puhdistusohjelmia jne. Lisäksi voit todennäköisesti törmätä koneisiin, joissa on kosketusnäyttö tai mahdollisuus käyttää esiasetettuja ohjelmia, joissa kone itse säätää nopeutta sisällön mukaan.

Ei ole välttämätöntä, että sinulla on huipputekniikkaa, mutta tällainen laite voi olla lisäapuna sinulle, joka haluat tehdä siitä mahdollisimman helppoa. Tehosekoitin, jossa on monia asetuksia, takaa myös koneen, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen.

Katsele smoothiesekoittimen energiankulutusta

Jos käytät smoothiesekoitinta päivittäin, kannattaa valita energiatehokas malli. Näin säästät hieman virrankulutuksessa, mikä takaa pienemmän sähkölaskun pitkällä aikavälillä. Voit helposti löytää energiatehokkaan koneen, joka tarjoaa myös optimaalisen tehon ruoan sekoittamiseen. Ja jos tarvitset inspiraatiota, valitse jokin edellä olevassa testissä tarkastelemistamme laitteista. Jos pidät energiatehokkaista kodinkoneista, suosittelemme sijoittamaan Electrolux ESB2500 Sportsblend Blenderiin, joka on tämän smoothiesekoitintestin sijalla 5.

Prioriteettina hiljainen smoothiesekoitin

Tässä testissä emme kiinnittäneet paljon huomiota koneen äänitasoon tuotteiden arvostelussa, mutta saattaa olla hyvä idea etsiä hiljainen malli, jos haluat välttää koko talon häiritsemisen aina, kun sinun on käytettävä tehosekoitinta. Useimmat smoothiesekoittimet ovat yleensä pienempiä kuin tavalliset sekoittimet, ja siksi niiden äänitaso on useissa tapauksissa myös alhaisempi. Jotkin mallit pitävät kuitenkin edelleen paljon ääntä, joten näitä vaihtoehtoja voi olla hyvä välttää, jos haluat hiljaisen koneen.

Sijoita siivousystävälliseen malliin

Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin käyttää kaikki aika tehosekoittimen puhdistamiseen loistavan smoothien valmistamisen jälkeen. Monissa tapauksissa puhdistus voi kestää melkein kauemmin kuin itse sekoittaminen. Tästä syystä suosittelemme valitsemaan mallin, joka on puhdistusystävällinen. Puhdistettavuutta on kuitenkin useita eri tyyppejä, ja on täysin sinusta itsestäsi kiinni, kumpi on sinulle mieluisampi (ja jos pidät tehosekoittimesi puhdistamisesta tai jos se ei yleensä ole sinulle ongelma, sinun ei tietenkään tarvitse miettiä tätä neuvoa liikaa).

Puhdistustoiminto

On ihanteellista valita kone, jossa on oma puhdistustoiminto. Nämä koneet itse asiassa puhdistavat itse itsensä jossain määrin. Kaada vain vettä ja tippa pesuainetta säiliöön ja käynnistä ohjelma. Tämän jälkeen kone heittää vettä ympärilleen ja puhdistaa kaikki säiliön osat, leikkurit ja kannen. Tämä prosessi kestää usein vain muutaman minuutin. Sen jälkeen voit huuhdella koneen vedellä, ja se on valmis seuraavaa kertaa varten, kun haluat tehdä smoothien.

Suunniteltu konepestäväksi

Joissakin koneissa on erilaisia irrallisia osia, jotka kestävät astianpesukoneen käyttöä. Nämä tehosekoittimet ovat ilmeinen investointi niille, joilla on kotona astianpesukone ja jotka haluavat mahdollisimman vähän tekemistä smoothiesekoittimen puhdistamisen kanssa.

Ainoa haittapuoli tämäntyyppisessä puhdistuksessa on se, että sinun on pestävä osat käsin, jos aiot käyttää niitä suhteellisen lyhyen ajan kuluessa. Loppujen lopuksi koneen pesuohjelman suorittaminen kestää jonkin aikaa, ja se, että olet käyttänyt tehosekoitinta, ei tarkoita, että kone on valmis käyttökuntoon. Jos et käynnistä astianpesukonetta heti sen jälkeen, kun olet ladannut irtonaiset osat tehosekoittimesta, suosittelemme myös huuhtelemaan osat vedellä. Muuten vaarana on, että ruokajäämät kuivuvat sisään ja niitä on vaikea poistaa uudelleen.

Säädä budjetti etukäteen

Suosittelemme aina asettamaan budjetin etukäteen, ennen kuin lähdet etsimään uutta keittiökonetta. Tämä johtuu siitä, että voit nopeasti jäädä kiinni kalliista mallista, johon sinulla ei ole oikeasti varaa. Usein tässä kalliissa mallissa on myös useita tekniikoita ja ominaisuuksia, joita et tarvitse lainkaan – tai ainakin ne ovat vain lisäbonus, mutta joita et yleensä aseta etusijalle.

Budjettisi suuruus riippuu paljon siitä, mitä olet valmis maksamaan uudesta smoothie-sekoittimesta. Muista kuitenkin asettaa realistinen budjetti. Joka tapauksessa et pääse pitkälle 300 kruunulla, jos haluat huipputeknisen ja modernin mallin, jossa on sovellusohjaus tai langaton yhteys. Samaan aikaan ei ole mitään syytä maksaa tuhansia euroja tehosekoittimesta, jossa on samat ominaisuudet kuin jossakin markkinoiden halvemmassa mallissa.

Miten löytää hyvä smoothie blenderi sopimus

Jos satut lankeamaan kalliiseen smoothie-sekoittimeen, joka ei oikein sovi budjettiisi, älä luovu toivosta tilata kyseistä mallia. On mahdollista löytää hyviä smoothie-sekoitin tarjouksia ja kampanjoita eri verkkokauppiailta, joissa voit säästää paljon rahaa tehosekoittimen ostossa. Siksi suosittelemme, että tutustut eri jälleenmyyjien verkkosivustoihin, jos haluat säästää hieman rahaa uudessa smoothie-sekoittimessasi.

Voit tietysti myös miettiä, onko kallis smoothiesekoitin investoinnin arvoinen. Onhan mahdollista löytää halpoja tehosekoittimia, joissa on täsmälleen samat ominaisuudet kuin kalliimmissa malleissa. Se edellyttää vain, että käytät aikaa mallien etsimiseen. Voit löytää inspiraatiota halvan smoothie-sekoittimen valintaan esimerkiksi yllä olevasta testistä, sillä useita listalla olevia laitteita myydään edulliseen hintaan.

Sekoitin vs. mehustin – kumpi kannattaa valita?

Tehosekoitin on ihanteellinen smoothieiden, keittojen, hedelmien ja vihannesten soseuttamiseen jne. Mehupuristimella voi itse asiassa valmistaa soseet, muusit, hillot ja muut vastaavat ruoat, mutta se ei ole yhtä hyvä smoothieiden tai keittojen valmistukseen. Siksi sinun kannattaa investoida tehosekoittimeen (mahdollisesti smoothie-sekoittajaan), jos aiot valmistaa pääasiassa smoothieita.

Tässä testissä olemme tarkastelleet parhaita smoothie-sekoittimia, mutta nämä mallit ovat yleensä pienempiä kuin tavalliset tehosekoittimet, koska säiliöiden on oltava kannettavia. Siksi suosittelemme lukemaan oppaamme parhaista tehosekoittimista, jos haluat hankkia tavallisen kokoisen tehosekoittimen, jossa on suuri säiliökapasiteetti.

Mehupuristin taas on täydellinen laite maukkaan mehun valmistamiseen ilman lisäaineita. Yleensä kaupoista ostettavat mehut sisältävät lisäaineita ja sokeria, joten voit välttää nämä elementit, jos puristat mehusi itse. Keittiössä kannattaa olla sekä smoothie- että mehusekoitin, jotta voit vaihdella haluamasi terveellisen juoman välillä. Lue lisää markkinoiden parhaista mehustimista aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

Hitaan mehustimen voittaminen

Jos harkitset investoimista mehustimeen, mutta et ole vielä aivan vakuuttunut, haluamme vain puhua hitaan mehustimen puolesta. Hidas mehustin säilyttää hedelmien, marjojen ja vihannesten ravintoaineet jopa paremmin kuin tavallinen mehustin, sillä se jauhaa ainekset eikä pyöritä niitä. Kun mehu jauhetaan, nesteessä on myös vain minimaalinen määrä happea, mikä takaa pidemmän säilyvyyden. Hitaassa mehustimessa valmistettu mehu on siis terveellisempää ja kestää pidempään. Oletko kiinnostunut investoimaan hitaaseen mehustimeen nyt? Jos näin on, voit lukea lisää parhaista malleista hitaasta mehustinarvostelustamme.

FAQ

Mikä tehosekoitin on testin paras?

Tässä tehosekoitintestissä äänestimme Nutribullet RX 1700W tehosekoittimen testin parhaaksi. Tuote on tehokas toiminnaltaan, ja sitä voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin, ja sen muotoilu on tyylikäs. Kuitenkin myös muut testin mallit ovat investoinnin arvoisia, joten lue lisää.

Kuinka paljon smoothie-sekoitin maksaa?

Smoothie-sekoittimen hinta riippuu siitä, mihin tyyppiin haluat investoida. Saat hyvän smoothie-sekoittimen helposti muutamalla sadalla dollarilla, mutta voit myös sijoittaa hieman enemmän rahaa ja hankkia monikäyttöisen ja erityisen tehokkaan mallin.

Mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä tehosekoittimessa?

Tehosekoittimen tärkein ominaisuus on, että se pystyy sekoittamaan tehokkaasti. Sen vuoksi kannattaa suosia mallia, jossa on useita nopeusasetuksia/säätöjä. Lisäksi voit itse päättää, haluatko koneen, jossa on puhdistustoiminto, esiasetettu ohjelma jne.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×