Suoristuslaitteen testi

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

2
Paras höyrytekniikalla varustettu suoristuslaite

Remingtonin suoristusrauta PROluxe S9100E

7
Paras halpa suoristuslaite

OBH Straight & Curl Nano Pro Suoristuslaite

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Lue tämä suoristuslaitetesti ja selvitä, mitkä 8 suoristuslaitetta ovat markkinoiden parhaita juuri nyt. Testivoittajamme on ghd-merkin Platinum+ Styler, joka on loppujen lopuksi alan hallitseva tuotemerkki. Tämä malli voittaa sen huipputeknisten ominaisuuksien ja muotoilun ansiosta. Testin muutkin mallit ovat kuitenkin selvästi investoinnin arvoisia, joten sinulla on paljon mahdollisuuksia löytää itsellesi paras suoristusrauta, jos luet mukana.

Opastamme sinua paitsi parhaan huipputeknologian, höyryn tai edullisen suoristuslaitteen valinnassa myös siinä, miten hiuksiasi hoidetaan parhaiten suoristuslaitetta käytettäessä. Voit jopa saada ohjeita siitä, miten saat aikaan kauniita kiharoita suoristusraudalla myöhemmin artikkelissa.

ghd Platinum+ Styler

Paras suoristusrauta

Fordele
 • pros-icon.svg High-tech suoristuslaite, joka pystyy ennakoimaan hiusten tarpeet, paksuuden ja rakenteen
 • pros-icon.svg Vakiolämpötila 185 astetta optimaalisen tuloksen ja vähemmän vaurioita varten
 • pros-icon.svg Varustettu lepotilatoiminnolla, joten tuote sammuu 30 minuutin kuluttua ilman käyttöä
 • pros-icon.svg Ergonominen muotoilu, joten sinulla on hyvä ote styleristä

Detaljeret gennemgang

Tämä suoristusrauta voidaan luokitella yhdeksi markkinoiden toimivimmista ja huipputeknisimmistä, sillä se pystyy ennustamaan hiustesi tarpeet, paksuuden ja rakenteen. Näin saat ihanteellisen tuloksen – joka kerta. Lisäksi tuotteessa on kiinteä 185 asteen lämpötila ja siinä on lepotoiminto onnettomuuksien välttämiseksi.

Miksi kannattaa valita ghd Platinum+ Styler

Jos etsit parasta suoristuslaitetta, et voi mitenkään ohittaa tätä ghd:n muotoilulaitetta. Jälleen kerran valmistaja on antanut muille tuotemerkeille kyytiä kehittämällä niin sanotun älykkään suoristusraudan. Tämä tuote on suunniteltu jopa ennustamaan hiustesi tarpeita, rakennetta ja paksuutta. Näin saat taatusti erinomaisen tuloksen joka kerta, kun käytät suoristusrautaa.

Tuote on varustettu uraauurtavalla ultra-zone-teknologialla, joka lämmityslevyyn jakautuneiden antureiden avulla varmistaa, että muotoilulaite pitää 185 asteen lämpötilan vakiona koko muotoilun ajan. Anturit auttavat myös suojaamaan hiuksia lämpövaurioilta ja liialliselta rikkoutumiselta.

Lisäksi mallissa on myös erityinen lepotilatoiminto, jonka ansiosta muotoilulaite sammuu 30 minuutin kuluttua, jos se ei ole ollut käytössä. Näin onnettomuuksien ja palovahinkojen riski pienenee. Mallissa on myös ergonominen muotoilu, joka on sekä houkutteleva että takaa hyvän otteen.

Tuotetiedot

 • Väri: Musta tai valkoinen
 • Lanka: 2,7 metriä
 • Lämpötila: vakiolämpötila 185 astetta
 • Virtalähde: yleisvirtalähde

Remingtonin suoristusrauta PROluxe S9100E

Paras höyrytekniikalla varustettu suoristuslaite

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kiharat ja kiharat hiukset
 • pros-icon.svg Tulokset kestävät jopa 24 tuntia
 • pros-icon.svg Säädä lämpötila 150 ja 230 asteen välille

Detaljeret gennemgang

Tällä suoristusraudalla silotat sekä kiharat että pörröisyyden helposti – ja tulokset kestävät jopa koko päivän. Mallissa on älykäs OPTIheat-tekniikka, joka tarkoittaa, että lämpö jakautuu optimaalisesti. Voit myös päättää, haluatko työskennellä korkeassa vai matalassa lämpötilassa, sillä lämpötilaa voidaan säätää 150 ja 230 asteen välillä.

Miksi kannattaa valita Remington PROluxe S9100 -suoristusrauta

Jos sinulla on vaikeuksia suoristaa kiharat tai kiharat hiuksesi lähes riippumatta siitä, mitä suoristuslaitetta käytät, on aika vaihtaa nykyinen tuotteesi tähän Remington-merkin malliin. Tämä versio sopii erityisesti kiharille hiuksille. Näin ollen näet nopeasti salonkitulokset, jotka kestävät jopa 24 tuntia, kun käytät tätä suoristuslaitetta.

Mallissa on älykäs OPTIheat-teknologia, joka auttaa jakamaan lämpöä niin, että kaikki suoristuslaitteen osat voivat suoristaa optimaalisesti. Lisäksi malli on suunniteltu keraamisella pinnoitteella, joka varmistaa, että levyt liukuvat helposti hiusten läpi hiustyypistä huolimatta. Tämä takaa myös loistavan lopputuloksen riippumatta siitä, kuinka ongelmalliset hiukset ovat. Samalla levyjen pinnoite suojaa vaurioilta.

Tuotteessa on myös muuttuva lämpötila-asetus, joten voit itse päättää, mitä lämpötilaa haluat käyttää 150 ja 230 asteen välillä. Tämän suoristusraudan mukana tuleva erittäin pitkä 3 metrin johto varmistaa, että sinulla on suuri liikkumisvapaus.

Tuotetiedot

 • Väri: Beige
 • Johto: 3 metriä
 • Lämpötila: enintään 230 astetta
Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu höyrytekniikalla, joka takaa kestävän tuloksen
 • pros-icon.svg Höyryn ja pro-keratiiniteknologian yhdistelmä vähentää hiusvaurioita
 • pros-icon.svg Varustettu sisäänrakennetulla vesisäiliöllä

Detaljeret gennemgang

Tämä ghd:n klassinen suoristusrauta on loistava investointi, sillä voit käyttää sitä useaan eri tarkoitukseen. Se on monipuolinen suoristusrauta, jonka avulla voit luoda kiharoita, kesälaineita, volyymia jne. sen lisäksi, että se on vain suoristusrauta. Tuote toimii vakiolämpötilassa parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Sentten sinun kannattaa valita ghd The Original Classic Styler

Jos etsit suoristuslaitetta, jossa on yksinkertainen ja perinteisempi muotoilu ja jota voi silti käyttää moniin tarkoituksiin, sinun kannattaa tutustua tähän ghd:n muotoilulaitteeseen. Malli on varustettu keraamisilla lämmityselementeillä ja samankokoisilla levyillä, mikä auttaa tasaisessa lämmityksessä. Samalla muotoilulaite auttaa vähentämään staattista sähköä ja luo kiiltävät hiukset kapseloimalla säikeet muotoilun aikana.

Tämä muunnelma eroaa useista muista malleista, sillä se on monikäyttöinen suoristusrauta. Voit siis käyttää tätä tuotetta hiusten suoristamisen lisäksi myös hiusten muotoiluun tai volyymin tai kiharoiden luomiseen. Joten tämän suoristuslaitteen käyttötarkoitus on vain sinun rajoittamasi.

Sinun ei tarvitse odottaa kovin kauan, että tämä suoristusrauta on käyttövalmis. Se lämpiää optimaaliseen lämpötilaan vain muutamassa sekunnissa. Se säilyttää tämän lämpötilan koko muotoiluprosessin ajan. Lisäksi laitteessa on sisäänrakennettu lepotila, joten se kytkeytyy pois päältä 30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen.

Tuotetiedot

 • Väri: Musta
 • Lämpötila: 185 astetta
 • Virtalähde: Universal

ghd The Original Classic Styler

Suoristusrauta harjana

Fordele
 • pros-icon.svg Sileä harja, joka pääsee helposti eroon pörröisyydestä, pörröisyydestä jne.
 • pros-icon.svg Automaattinen lepotila 60 minuutin käytön jälkeen
 • pros-icon.svg Kehitetty keraamisella teknologialla, jossa ionit pehmentävät ja kesyttävät hiuksia

Detaljeret gennemgang

Tämä tuote on ihanteellinen niille, jotka haluavat hallita pörröisyyttä, tuuheutta ja muita pieniä tasoitusta vaativia elementtejä. Se ei ole perinteinen suoristusrauta, vaan pikemminkin harja, jolla voi myös suoristaa hiukset. Harja toimii 185 asteen lämpötilassa ja on erittäin helppokäyttöinen.

Sentten sinun kannattaa valita ghd Glide Hot Brush -harja

Miltä kuulostaa harjan ja suoristuslaitteen yhdistelmä? Jos se kiinnostaa sinua, sinun kannattaa investoida tähän ghd-merkin Glide Hot Brush -harjaan. Se on suunniteltu kuin harja, mutta käyttää silti lämpöä hiusten suoristamiseen. Näin pääset nopeasti eroon pörröisyydestä, kiharuudesta ja muista asioista, jotka saavat hiuksesi näyttämään villeiltä.

Tämä nerokas sivellin takaa tasaisen ja ilmavan lopputuloksen. Malli on kehitetty keraamisella teknologialla, jossa on ioneja, jotka sekä kesyttävät että pehmentävät hiuksia. Tämän hiusmallin suoristaminen ja muotoilu ei myöskään kestä kauan, sillä se on suunniteltu eripituisilla piikeillä, joten voit käsitellä suuria osia kerralla.

Turvallisuuden parantamiseksi tässä mallissa on myös lepotila. Tämä aktivoituu, jos tuotetta ei ole käytetty 60 minuuttiin. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että slicker polttaa pöydät, lattiat jne., jos unohdat sammuttaa tuotteen.

Tuotetiedot

 • Väri: Musta
 • Lanka: 2,7 metriä
 • Lämpötila: 185 astetta

HH Simonsen Infinity Styler

Suoristusrauta muistitoiminnolla

Fordele
 • pros-icon.svg Muistitoiminto helpottaa suoristuslaitteen käyttöä entisestään
 • pros-icon.svg Lämpötilan ja hiustyypin asetusmahdollisuus kosketusnäytön kautta
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa yleispistokkeen ansiosta

Detaljeret gennemgang

Tämän HH Simonsen -suoristusraudan avulla voit olla varma, että investoit laadukkaaseen malliin. Malli on eksklusiivinen suoristusrauta, joka on kehitetty kaksinkertaisilla titaanipinnoitetuilla levyillä ja joka sisältää öljyjä ja turmaliinia pitkäkestoisten tulosten ja optimaalisen hiusten suojan takaamiseksi. Mallissa on muistitoiminto, joten voit käyttää asetuksia uudelleen.

Miksi kannattaa valita HH Simonsen Infinity Styler

Oletko kyllästynyt siihen, että joudut nollaamaan suoristuslaitteesi joka kerta, kun haluat käyttää sitä? Jos näin on, voit sen sijaan investoida tähän HH Simonsenin suoristusrauta, sillä siinä on erityinen muistitoiminto. Näin sinun ei tarvitse seistä ja asettaa tuotetta joka kerta, kun haluat käyttää sitä. Voit kuitenkin säätää asetuksia helposti kosketusnäytön avulla. Tässä voit asettaa sekä lämpötilan että sen, käytetäänkö suoristuslaitetta hienoille, keskipitkille vai paksuille hiuksille.

Tuotteen rakenteessa on kaksinkertaiset titaanipinnoitetut levyt, jotka sisältävät sekä öljyjä että turmaliinia. Näin sinulle taataan pitkäkestoinen tulos ja hiuksillesi lisäsuoja. Voit myös sekä suoristaa hiuksia että tehdä kiharoita tällä vaihtoehdolla. Tuote kuumenee vain 5 sekunnissa, ja sen lämpötila voidaan säätää 80 ja 210 asteen välille.

Mukana on lämmönkestävä pussi, jossa voit säilyttää suoristusrautaa, kun sitä ei käytetä tai jos haluat ottaa sen mukaan matkalle. Voit käyttää tätä suoristuslaitetta lähes missä tahansa, sillä siinä on yleisvirtapistoke. Malli siirtyy automaattisesti lepotilaan, kun sitä ei käytetä.

Tuotetiedot

 • Väri: Musta
 • Johto: 3 metriä
 • Lämpötila: 80-210 astetta
 • Virtalähde: Universal

ghd Glide Hot Brush

Suoristusrauta harjana

Fordele
 • pros-icon.svg Sileä harja, joka pääsee helposti eroon pörröisyydestä, pörröisyydestä jne.
 • pros-icon.svg Automaattinen lepotila 60 minuutin käytön jälkeen
 • pros-icon.svg Kehitetty keraamisella teknologialla, jossa ionit pehmentävät ja kesyttävät hiuksia

Detaljeret gennemgang

Tämä tuote on ihanteellinen niille, jotka haluavat hallita pörröisyyttä, tuuheutta ja muita pieniä tasoitusta vaativia elementtejä. Se ei ole perinteinen suoristusrauta, vaan pikemminkin harja, jolla voi myös suoristaa hiukset. Harja toimii 185 asteen lämpötilassa ja on erittäin helppokäyttöinen.

Sentten sinun kannattaa valita ghd Glide Hot Brush -harja

Miltä kuulostaa harjan ja suoristuslaitteen yhdistelmä? Jos se kiinnostaa sinua, sinun kannattaa investoida tähän ghd-merkin Glide Hot Brush -harjaan. Se on suunniteltu kuin harja, mutta käyttää silti lämpöä hiusten suoristamiseen. Näin pääset nopeasti eroon pörröisyydestä, kiharuudesta ja muista asioista, jotka saavat hiuksesi näyttämään villeiltä.

Tämä nerokas sivellin takaa tasaisen ja ilmavan lopputuloksen. Malli on kehitetty keraamisella teknologialla, jossa on ioneja, jotka sekä kesyttävät että pehmentävät hiuksia. Tämän hiusmallin suoristaminen ja muotoilu ei myöskään kestä kauan, sillä se on suunniteltu eripituisilla piikeillä, joten voit käsitellä suuria osia kerralla.

Turvallisuuden parantamiseksi tässä mallissa on myös lepotila. Tämä aktivoituu, jos tuotetta ei ole käytetty 60 minuuttiin. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että slicker polttaa pöydät, lattiat jne., jos unohdat sammuttaa tuotteen.

Tuotetiedot

 • Väri: Musta
 • Lanka: 2,7 metriä
 • Lämpötila: 185 astetta

OBH Straight & Curl Nano Pro Suoristuslaite

Paras halpa suoristuslaite

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Mahdollisuus säätää lämpötilaa 120 ja 230 asteen välillä
 • pros-icon.svg Lämpöä kestävä pussi sisältyy ostokseen

Detaljeret gennemgang

Tässä suoristuslaitetestissä ei ole mukana vain kalliita malleja. Tämä OBH:n malli on myös menestynyt erittäin hyvin eri testeissä ja saanut hyviä arvioita kuluttajilta, minkä vuoksi se on päässyt listalle. Mallia myydään erittäin budjettiystävälliseen hintaan, mutta siinä on silti useita samoja hienoja ominaisuuksia kuin muissa listan malleissa.

Sentten sinun kannattaa valita OBH Straight & Curl Nano Pro -suoristuslaite

Eikö sinulla ole suurinta budjettia uuden suoristusraudan ostamiseen? Älä sitten hätäänny. Koska tätä OBH:n tuotetta myydään edulliseen hintaan, mutta samalla se täyttää kaikki odotukset, joita voit asettaa suoristuslaitteelle. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi hiusten suoristamiseen ja kihartamiseen, joten se on monikäyttöinen tuote.

Lisäksi suoristusrauta on kehitetty erittäin kestävällä nano-keraamisella pinnoitteella, jossa on turmaliinia, mikä takaa pienemmän kitkan, suuremman kiillon ja hellävaraisemman hiusten käsittelyn. Malli auttaa myös torjumaan staattista sähköä, joten se säilyttää kosteuden hiuksissasi, jotta hiuksesi eivät kuivu.

Tuotteen lämpötilaa voi säätää 120 ja 230 asteen välillä – tuotteen lämpeneminen kestää noin 30 sekuntia. Lisäksi se kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun sitä ei käytetä. Mallissa on 2,8 metrin johto, joka antaa sinulle paljon liikkumisvapautta. Lisäksi mukana tulee kuumuutta kestävä pussi, jotta voit säilyttää suoristusrauta turvallisesti.

Tuotetiedot

 • Väri: Musta
 • Lanka: 2,8 metriä
 • Lämpötila: 120-230 astetta
 • Virtalähde: 220-240 volttia

Guide

Huolehdi hiuksistasi

Kaikenlaiset kuumennustyökalut ovat jossain määrin haitallisia hiuksille. Tästä syystä sinun on pidettävä hiuksistasi hyvää huolta, jos käytät säännöllisesti suoristuslaitetta. Tässä osiossa autamme sinua ylläpitämään hiuksiasi optimaalisesti useiden vinkkien avulla.

Käytä lämpöä suojaavia hoitotuotteita

On aina hyvä idea käyttää kuumuudelta suojaavia hiustenhoitotuotteita, kun käytät suoristuslaitetta. Näin vähennät lukkojen rikkoutumisen, halkeilun ja kuivumisen riskiä. Suihkuta hiuksiisi hieman tuotetta ennen kuin aloitat suoristamisen.

Älä käytä liikaa lämpöä

Monet ihmiset uskovat virheellisesti, että parhaat suoristustulokset saavutetaan käyttämällä uskomattoman korkeaa lämpöä. Tämä on kuitenkin kaukana tästä. Itse asiassa korkeat lämpötilat vain vahingoittavat hiuksiasi. Voit helposti käyttää noin 170-185 asteen lämpötila-asetusta, kun suoristat hiuksiasi. Itse asiassa tärkeintä on, että suoristusrauta lämmittää tasaisesti levyjä ja säilyttää saman lämpötilan prosessin aikana.

Leikkaa päät säännöllisesti

Useimmat meistä kamppailevat säännöllisesti haljenneiden päiden kanssa. Onneksi voit päästä siitä eroon yksinkertaisesti käymällä kampaajalla säännöllisesti – mieluiten kolmen kuukauden välein. Voit tietysti tehdä sen myös itse kotona, jos haluat. Tärkeintä on vain leikata hiukset, jotta ne saavat parhaat kasvuolosuhteet ja jotta ne eivät näytä kuluneilta.

Pese hiuksesi harvemmin – ja mieluiten kahdesti suihkussa käydessäsi

Yleensä hiukset tulisi pestä vain kerran tai kaksi kertaa viikossa. Tämä johtuu siitä, että vaikutat hiustuppeen ja hiuspohjaan joka kerta, kun peset hiukset, mikä voi johtaa rasvoittuviin, kuiviin tai paljaisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Voit hyötyä esimerkiksi kuivashampoon käytöstä hiustenpesujen välisinä päivinä, jos tuntuu, että hiuksistasi on tulossa kuluneet tai rasvaiset. Voimme lohduttaa sinua sillä, että on vain väliaikaista, että hiuksesi näyttävät rasvaisilta, jos pesujen välillä on useita päiviä. Se tottuu nopeasti uuteen rutiiniin.

Lisäksi sinun pitäisi alkaa pestä hiuksiasi shampoolla kahdesti suihkussa ollessasi, jos et jo tee niin. Useimmissa tapauksissa yksi shampoo ei riitä poistamaan kaikkea likaa päänahasta. Käyttämällä shampoota kahdesti pesukerran aikana huuhtelet ensin lian ja bakteerit pois päänahasta ja sitten syväpuhdistat hiukset ja päänahan sekä annat shampoon ravinteet paremmin alueelle.

Varo märkiä hiuksiasi

Hiuksesi ovat aina herkemmät ja alttiimmat, kun ne ovat märät. Siksi sinun on pidettävä hiuksistasi erityistä huolta, kun ne ovat märät. Pidä siis harjaaminen minimissä, pysy kaukana tiukoista tyyleistä ja vältä erilaisten kuumennustyökalujen käyttöä, kun hiukset ovat märät. Tämä koskee tietenkin myös suoristusrautaa. Saat myös parempia tuloksia, jos suoristat hiukset vasta sen jälkeen, kun ne ovat kuivuneet.

Käytä hiustenhoitoainetta muutaman kerran kuukaudessa

Hiukset kaipaavat lähes aina hieman lisäravintoa ja -hoitoa, joten hiustenhoitoaine tai hiusnaamio on helppo sisällyttää kuukausittaiseen rutiiniin. Sen ei tarvitse olla paljon enempää kuin muutama kerta kuukaudessa, jos hiuksesi voivat jo hyvin, mutta se voi silti tehdä ihmeitä!

Miten saat kiharat suoristusraudalla?

Miten saat kiharat suoristusraudalla?

Kiharoiden tekeminen suoristusraudalla ei ole mitenkään vaikeaa, mutta voi vaatia hieman harjoittelua, ennen kuin kiharoista tulee juuri oikeanlaisia. Lisäksi on olemassa useita erilaisia tekniikoita, joita voidaan käyttää sen mukaan, haluatko hiuksiisi suuria vai pieniä kiharoita. Alta voit lukea yleisen oppaan siitä, miten kihartaminen onnistuu parhaiten suoristusraudalla – ja mitä kannattaa huomioida matkan varrella.

 • Ennen kuin alat kihartamaan hiuksiasi suoristuslaitteella, ota esiin lämpöä suojaava hiustenhoitotuote ja jaa hiuksesi mahdollisesti osiin – näin pysyt paremmin kärryillä siitä, mihin olet päässyt, ja näet paremmin, mitä olet tekemässä, koska kaikki hiukset ovat poissa tieltä.
 • Aloita suihkuttamalla lämpösuojaa hiuksiisi. On todella sinusta kiinni, haluatko tehdä sen koko hiuksiin ennen kuin aloitat vai jatkuvasti jokaiseen hiuslankaan ennen kuin aloitat suoristuslaitteen käytön.
 • Valitse suoristettava hiuskasa. Suuret kasat tuottavat muutamia ja hieman löysempiä kiharoita, kun taas pienemmät kasat hiuksia kerrallaan tuottavat pieniä ja kiinteitä kiharoita.
 • On tärkeää pitää suoristusrauta tukevasti kiinni prosessin aikana ja pitää pohjasta tiukasti kiinni.
 • Voit nyt valita, asetatko pihdit hiusten juurille ja lukkoihin ja käännät suoristuslaitteen sisäänpäin tai asetat pihdit kauemmas hiuskimppuun ja käännät suoristuslaitteen alaspäin.
 • Kumpaa tahansa menetelmää käytätkin, varmista, että pääset ulos tai ulos hyvin, jotta osut hiuskimpun kaikkiin osiin.
 • Huomaa, että lopputulos riippuu siitä, kuinka kovaa väännät suoristusrautaa ja kuinka hitaasti/nopeasti vedät suoristusrautaa hiusten läpi

Muuta hyödyllistä tietoa tässä suoristuslaitteen testissä

Tässä testissä olemme tarkastelleet useita tuotteita ja opastaneet sinua valitsemaan sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että suoristusraudan päivittäisessä käytössä on syytä olla varovainen. Kuten mikä tahansa muukin kuuma muotoiluväline, suoristusrauta voi vahingoittaa hiuksiasi, vaikka käyttäisit sitä alhaisella lämmöllä ja käyttäisit erilaisia hiusten suojaustuotteita.

Siksi suosittelemme, että vältät mahdollisimman paljon suoristuslaitteen päivittäistä käyttöä. Säästä sen sijaan työkalu päiville, jolloin sinun täytyy tehdä itsestäsi vähän enemmän tai kun kampauksesi on sekaisin kihartumisen, pörröisyyden tms. takia. Loppujen lopuksi voit mennä pitkälle muilla hiustenhoitotuotteilla, jos kärsit paljon kiharoista tai staattisista hiuksista.

FAQ

Mikä suoristusrauta on paras?

Tässä suoristusrautatestissä äänestimme ghd Platinum+ Stylerin testin parhaaksi. Tämä johtuu siitä, että tuote voi säätää itseään hiustyyppisi ja -tarpeidesi mukaan, joten saat aina parhaan mahdollisen suoristustuloksen. Listalta löytyy kuitenkin myös halpa-, premium-, höyry- ja muita malleja, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Voinko sekä suoristaa että kihartaa hiukseni suoristusraudalla?

Kaikki suoristuslaitteet eivät pysty sekä kihartamaan että suoristamaan optimaalisesti, mutta useimmat pystyvät. Useita kalliimpia malleja, kuten useita tässä testissä käytettyjä malleja, voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin. Tämä kattaa suoristamisen, kihartamisen, volyymin lisäämisen, muotoilun ja paljon muuta.

Paljonko suoristusrauta maksaa?

Suoristusraudan hinta vaihtelee paljon sen mukaan, minkä mallin valitset. Tietenkin on mahdollista löytää erittäin halpa malli muutamalla sadalla dollarilla, mutta jos haluat hyvän ja toimivan mallin, kannattaa hankkia hieman kalliimpi malli kuin erittäin halvat.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×