Sykemittaritesti (2022) → 5 parasta sykemittaria harjoitteluun

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

4
Helppo ja selkeä näyttö aloittelijalle

Sigma iD.GO sykekello

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Viime vuosina on tullut yhä yleisempää käyttää sykemittareita harjoittelun mittaamiseen. Useat harjoitusohjelmat on jopa suunniteltu sykkeen mukaan, minkä vuoksi se on tärkeä parametri, joka on otettava huomioon, kun harrastat suosikkilajiasi. Toisaalta mallien välillä on suuria eroja, ja monilla kelloilla on omat urheiluohjelmansa, joten yleiskuvan saaminen voi olla vaikeaa. Tässä testissä voit lukea 5 markkinoiden parhaasta sykekellosta. Testivoittaja on Garmin 245 Music, mutta myös muut mallit tarjoavat monia jännittäviä ominaisuuksia hyvin erilaisilla hinnoilla.

Fordele
 • pros-icon.svg Pulssimittari mittaa harjoittelusi, jotta saat kaiken irti ajasta.
 • pros-icon.svg Kyky mitata useita urheilulajeja, kuten juoksua, pyöräilyä, uintia jne.
 • pros-icon.svg Monet mittaukset tavallisen harjoittelun lisäksi, mukaan lukien stressitaso ja kehon akku
 • pros-icon.svg Monien eri parametrien, kuten nykyisen matkan, nopeuden ja kokonaismatkan mittaaminen

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän Garminin Forerunner 245 Music -kelloon on monia etuja. Ensinnäkin se on erittäin monipuolinen sykekello, joka on varustettu monilla hienoilla tekniikoilla, joilla voit mitata harjoituksiasi, mukaan lukien sykemittari. Malli voi muun muassa antaa monia hyviä tietoja harjoittelustasi, kuten tilastoja, harjoituskuormitusta ja monia muita asioita.

Miksi kannattaa valita Garmin Forerunner 245 Music

Jos etsit sykemittaria, joka voi mitata lähes kaikkia haluamiasi parametreja, sinun kannattaa investoida tähän hienoon Garminin sykemittariin. Tuotteessa on monia eri tekniikoita, jotka takaavat hyvän mittauksen harjoittelussasi. Kun harrastat suosikkilajiasi, sinulla on mahdollisuus mitata monia eri asioita, kuten etäisyys, nykyinen nopeus, keskinopeus, vo2 max jne. Kellon avulla voit myös seurata harjoituskuormitustasi eri harjoituksissa.

High-tech sykekello

Lähtökohtaisesti se on ensisijaisesti juoksukello, jossa on syketoiminto, mutta sitä voidaan käyttää myös muiden urheilulajien mittaamiseen, kuten pyöräilyyn, uintiin uima-altaassa, ja siihen on mahdollista lisätä lisää. Tämä sykemittari auttaa sinua mittaamaan optimaalisesti suorituskykyäsi ja kuormitusta, mutta myös sitä, mitä voit odottaa suorittavasi. Näin ollen se voi antaa realistisen käsityksen kehosi terveydestä ja siitä, mitä voit odottaa harjoittelultasi. Musiikki otsikossa tarkoittaa, että laitteessa on sisäänrakennettu muisti ja siten mahdollisuus kuunnella musiikkia, podcasteja tai muita asioita. Lisäksi se on ainoa ero tavanomaiseen. Garmin 245.

Uusi älykäs ominaisuus on, että se voi mitata kehon yleistä stressitasoa ja niin sanottua kehon akkua, joka kattaa kehon simuloidun energian päivän aikana. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää Garmin Coach -ominaisuutta, joka on ilmainen vaihtoehto ja auttaa sinua suunnittelemaan parhaat harjoitukset. Naisilla se voi myös mitata kuukautiskiertoa. Tämä ei tarkoita, että se olisi naisille suunniteltu sykekello, se tarjoaa vain joitakin lisävaihtoehtoja naissukupuolelle.

Mittaus ja monia muita älykkäitä ominaisuuksia

Forerunner 245 on yleensä täynnä kaikenlaisia ominaisuuksia eri urheilulajien mittaamiseen, joten et koskaan tunne tekeväsi kompromisseja, jos investoit tähän tyylikkääseen sykekelloon. Tämä ei koske ainoastaan edellä mainittuja ominaisuuksia, vaan myös kaikkia sen lisätoimintoja, jotka menevät varsinaisen harjoittelun mittaamista pidemmälle. Tuote on esimerkiksi varustettu GPS:llä, jonka avulla voit tarkastella reittiäsi pienellä kartalla jälkikäteen ja vastata viesteihin, koska se voidaan liittää puhelimeesi.

Laitteen avulla voit myös saada ilmoituksen, jos lähelläsi tapahtuu onnettomuus tai muu välikohtaus, ja se antaa tietoja sijainnistasi onnettomuuden sattuessa. Tämä edellyttää, että älypuhelin on lähelläsi ja se on yhdistetty kellosi kanssa.

Mallissa on tietysti hikeä kestävä hihna, jonka avulla voit treenata jopa erittäin kovia treenejä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia kellosta. Voit aina valita hikinauhan sinulle sopivalla värillä, sillä sitä on saatavana monissa eri väreissä. Lisäksi näyttö on erittäin kestävä ja kestää useimmat asiat.

Tuotetiedot:

 • Mitat (s*k*s): 42,3 mm., 42,3 mm., 12,2 mm.
 • Tarkkuus: 240 x 240 pikseliä
 • Akunkesto: 6 tuntia GPS ja musiikki, 24 tuntia GPS:nä, 7 päivää älykellona
 • Muisti: jopa 500 kappaletta
 • Paino: 38.5 g
 • Rannekoko: 127 – 204 mm.

Garmin vívoactive 3

Helppo ja selkeä näyttö aloittelijalle

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Lempilajisi helppo ja yksinkertainen näyttö
 • pros-icon.svg Helppo ja yksinkertainen käyttää
 • pros-icon.svg Erittäin pitkä akun kesto
 • pros-icon.svg Näyttää sykkeesi

Detaljeret gennemgang

Tämä Garmin-sykemittari on täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia eri urheilulajeihin, kuten juoksuun, uintiin ja painoharjoitteluun. Se laskee aikaa, matkaa, kaloreita jne. ja monia muita asioita itse harjoituksen lisäksi.

Sentten sinun kannattaa valita Garmin vívoactive 3

Sykemittari on tarkoitettu moniurheilukelloksi, joka on suunnattu sekä kuntoilijalle että vaativalle urheilijalle, jolla on korkeat vaatimukset toiminnallisuuden ja käyttäjäystävällisyyden suhteen. Siinä on 15 esiasennettua urheilutoimintoa, kuten juoksu, kuntoilu, uinti, pyöräily, golf jne. Muiden aktiivisuuskellojen tavoin tässä sykemittarissa on myös sisäänrakennettu askelmittari, joka jopa laskee automaattisesti askeleesi juoksusta tai muuntaa uinnin askeleiksi. Näin saat mahdollisimman tarkan kuvan päivän aikana tapahtuvista toiminnoistasi.

Kun mittaat urheilua, GPS:n avulla näet kaiken ajasta, etäisyydestä, senhetkisestä nopeudesta, keskinopeudesta, vo2-maxista ja muusta.Kun kello on mukanasi uima-altaassa tai muussa altaassa, valitse vain väylän pituus, ja kello alkaa laskea matkaa, vauhtia, käytettyä aikaa ja lepoaikaa. Garmin Connectissa voit tarkastella uinnin yksityiskohtaisia tietoja.

Kellossa on kosketusnäyttö ja painike oikealla puolella, joten sen käyttö on helppoa ja suoraviivaista. Lisäksi siinä on vasemmalla puolella vieritystoiminto, jonka ansiosta eri urheilulajien välillä on mukava ja intuitiivinen selata.

Monien urheilulajien mittaaminen ja paljon muuta

Vivoactive 3 on suunniteltu urheiluharrastajalle, joka haluaa mitata monenlaisia urheilulajeja. Kuten Garminin edeltäjällään, tällä sykemittarilla on myös monia muita ominaisuuksia kuin itse harjoitus. Se sisältää Garmin pay -toiminnon, joka mahdollistaa kosketuksettoman maksamisen, aivan kuten tavallisilta luottokorteilta.

Muihin älykkäisiin ominaisuuksiin kuuluu mahdollisuus tallentaa unirytmi yön aikana, jolloin voit nähdä unesi kuvaajan Garmin Connectissa. Lisäksi voit tarkastella saapuvia puheluita tai viestejä älykkäiden ilmoitusten kautta.

Hihnassa on quickfit-ominaisuus, jonka avulla voit vaihtaa hihnan helposti ja nopeasti tai kääntää sen. Tämä tarkoittaa, että voit halutessasi vaihtaa nahkahihnaan. Kello on hopeaa ja ruostumatonta terästä, ja sen yleinen muotoilu on todella mukava.

Tuotetiedot:

 • Mitat (s*k*s):43,4 mm, 43,4 mm., 11,7 mm.
 • Ratkaisu: 240 x 240 pikseliä
 • Muisti: Jopa 500 kappaletta
 • Akunkesto: 6 tuntia GPS:ää ja musiikkia, 13 tuntia GPS:nä, 7 päivää älykellona
 • Paino: 43 g
 • Materiaali: ruostumaton teräs

Garmin Forerunner 35

Yksinkertainen ja tarkka näyttö harjoittelustasi

Fordele
 • pros-icon.svg Elämän päivittäisen harjoitusmatkan helppo ja suoraviivainen mittaaminen
 • pros-icon.svg Rannepohjainen sykemittari, jonka avulla on helppo mitata haluamasi sykkeen haluamallasi toiminnalla
 • pros-icon.svg Kyky mitata haluamasi parametrit, kuten aika, etäisyys, nopeus jne.
 • pros-icon.svg Erittäin tarkka päivittäisen askelmäärän näyttö

Detaljeret gennemgang

Jos etsit sykemittaria, jolla voit mitata harjoitustietojasi helposti ja yksinkertaisesti, tämä Garmin Forerunner 35 saattaa olla sinulle sopiva. Siinä on sisäänrakennettu sykemittari ja GPS, jonka avulla voit mitata etäisyyttä, nopeutta, kalorien kulutusta jne. Harjoitustoimintojen lisäksi siinä on myös unen seuranta ja viestien vastaaminen.

Sentten sinun kannattaa valita Garmin Forerunner 35

Garmin Forerunner 35 on tarkoitettu niille, jotka etsivät sykekelloa, joka pystyy mittaamaan tärkeimmät toiminnot. Siinä on sisäänrakennettu GPS, joten voit mitata juoksemasi matkan ja nopeuden sekä itse juoksemasi reitin. Syke mitataan ranteesta, joka sijaitsee selässä. Se näytetään reaaliajassa ja on yhtä tarkka kuin rintavyö. Lisäksi on mahdollista ilmoittaa erittäin tarkasti päivittäinen askelmääräsi ja kalorikulutuksesi. Mukana on useita esiladattuja urheiluprofiileja, kuten juoksu-, sisä-, pyöräily- ja muita sydänharjoituksia

Kuten muutkin Garmin-kellot, voit synkronoida tietosi Garmin Connectin kautta sekä manuaalisesti että automaattisesti ja nähdä kaikki harjoitustietosi siellä. Siellä voit myös osallistua haasteisiin ja jakaa edistymistäsi, kun saavutat tavoitteesi. Itse harjoitteluun on loistavia vaihtoehtoja, sillä voit asettaa kellon muun muassa intervalliharjoittelua varten, ja se opastaa sinua, milloin intervallit alkavat ja päättyvät.

Yksinkertainen ja tarkka aktiivisuuden mittaus ja paljon muuta

Kuten 2 muuta Garmin-kelloa, voit myös saada saapuvat puhelut ja viestit suoraan kelloon. Jos sinulla on mikrofonilla varustetut kuulokkeet, voit myös vastata puheluihin ilman, että sinun tarvitsee vastata puhelimeen. Voit myös pitää yhteyttä perheeseesi treenin aikana, sillä käytössäsi on live-seurantatoiminto, jonka avulla he voivat seurata sinua reaaliajassa.

Forerunner 35 voi myös kertoa, kuinka monta tuntia nukut yöllä. Tämä edellyttää kellon yhdistämistä matkapuhelimeesi Bluetoothin kautta, jotta saat yleiskuvan syvään nukuttujen tuntien määrästä ja unen laadusta.

Kello on saatavana neljässä eri värissä, mukaan lukien sininen, musta, valkoinen ja vihreä, joten useimmille pitäisi löytyä sopiva versio. Itse muotoilu on hyvin yksinkertainen ja tyylikäs.

Tuotetiedot:

 • Mitat (s*k*s): 35,5 mm., 40,7 mm., 13,3 mm.
 • Tarkkuus: 128 x 128 pikseliä
 • Akunkesto: 13 tuntia harjoitustilassa / 9 päivää älykellona
  • Paino: 37 g.

Koko: 37 g.

Sigma iD.GO sykekello

Helppo ja selkeä näyttö aloittelijalle

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Lempilajisi helppo ja yksinkertainen näyttö
 • pros-icon.svg Helppo ja yksinkertainen käyttää
 • pros-icon.svg Erittäin pitkä akun kesto
 • pros-icon.svg Näyttää sykkeesi

Detaljeret gennemgang

Tämä sykemittari on ihanteellinen niille, jotka ovat juuri aloittaneet harjoittelun. Sigma ID.Go tarjoaa suuren näytön, joka tarjoaa hyvän yleiskuvan tarpeellisimmista toiminnoista, joten voit helposti ja yksinkertaisesti seurata sykettäsi ja harjoitteluasi. Suuren näytön ansiosta harjoituksesi on helppo nähdä, kun juokset, pyöräilet tai harrastat muuta urheilua.

Sentten sinun kannattaa valita Sigma iD.GO -sykemittari

Tämä kello on tehty kuntoilijalle, joka on juuri aloittanut harjoittelun ja etsii helppoa näyttöä tiedoistaan koko ajan. Suuren näytön ansiosta kaikki tiedot ovat helposti nähtävillä, joten sinun tarvitsee keskittyä vain pyöräilyyn tai juoksuun sen sijaan, että miettisit kellon eri asetusten vaihtamista. Kun harjoittelet, mukana on sykevyö, jolla voit seurata sykettäsi.

Sykemittari sisältää lisäksi erilaisia ominaisuuksia sykkeen mittaamiseen, kuten EKG ja sydämen rytmi. Kelloa voidaan käyttää myös sekuntikellona.

ID.GO-sykemittari on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen, sillä siinä on vain 3 toimintoa ja yksi suuri painike. ID.GO on siksi houkutteleva monille ihmisille, jotka eivät halua viettää paljon aikaa erilaisten asetusten kanssa.

Yksinkertainen ja suoraviivainen

Kaikki tiedot näkyvät näytöllä suurilla kirjaimilla, joten saat hyvän yleiskuvan.

Akun käyttöikä on keskimäärin 2 vuotta, joten akkua riittää runsaasti. Jos paristo loppuu, se voidaan helposti vaihtaa ruuvimeisselillä.

Tässä ei ole yhtä paljon ominaisuuksia kuin kalliimmissa kelloissa, mutta se on erittäin helppokäyttöinen ja suuri näyttö antaa hyvän yleiskuvan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että se on hyvä kello ostaa, jos haluat päästä nopeasti alkuun, koska se on saatavilla kohtuulliseen hintaan.

Tuotetiedot:

 • Mitat (s*k*s): 32,7 mm., 41,2 mm., 12,3 mm.
 • Akku: 2 vuotta.
 • Väri: Musta
 • Analoginen signaali

Guide

Sykemittarin valintaopas

Markkinoilla on niin paljon sykemittareita, että voi olla vaikea tietää, mitä etsiä, kun harkitsee sykemittaria.

 • Sisäänrakennettu GPS: Lähes kaikissa sykekelloissa on nykyään sisäänrakennettu GPS, jonka avulla voit tallentaa harjoittelusi, mukaan lukien etäisyys, aika, min/km, nopeus jne, ilman, että ulkoista anturia tarvitsee valvoa. Ensinnäkin on tärkeää selvittää, onko sisäänrakennettu sykemittari välttämätön vai riittääkö rintahihna/pulssivyö.

Jos valitset kellon, jossa on sykevyö, saat kalorinkulutuksen mittauksen riippumatta siitä, minkä mallin valitset. Kun alamme tarkastella sykemittausta, Bluetooth- ja Wi-Fi-ominaisuuksia, alkavat mallien väliset erot näkyä.

 • Bluetooth: Monissa uusissa kelloissa on älypuhelinyhteys Bluetoothin välityksellä, jolloin harjoitustiedot on helppo ladata yksittäisten valmistajien ohjelmiin. Tähän sisältyy mahdollisuus käyttää kelloa puheluiden vastaanottamiseen/hylkäämiseen, sähköpostien, tekstiviestien ja muiden push-viestien lukemiseen niin kutsuttujen älykellotoimintojen avulla
 • Treenit: Kun käytät kelloa päivittäiseen treeniin, älykellon ominaisuudet ovat harvoin olennaisia. Jos taas haluat optimoida harjoittelusi, jotkut kehittyneet harjoitteluominaisuudet, joita useissa kalliimmissa kelloissa on, voivat olla erittäin hyödyllisiä. Näihin kuuluvat esimerkiksi juoksutahdin, juoksudynamiikan ja VO2-max-arvion kaltaiset ominaisuudet, palautumissuositukset jne. Nykyään on saatavana yhä useampia kelloja, joissa sykkeen seuranta tapahtuu suoraan ranteessa, jolloin rintanauhan käyttöä ei tarvitse käyttää.
 • Lisäominaisuudet: On tärkeää päättää, mitä tarvitset sykemittariltasi harjoittelun mittaamisen ja mahdollisen puhelimeen liittämisen osalta. Jos haluat käyttää kelloa älypuhelimen kanssa, on tärkeää, että siinä on Bluetooth. Jos haluat käyttää kelloa vain päivittäisen harjoittelun ja sykkeen mittaamiseen, pärjäät helposti ilman näitä lisätoimintoja. Mitä enemmän toimintoja kellossa on, sitä kalliimpi se on. Siksi yksinkertaisemmalla versiolla, kuten Sigmas.ID.GO:lla, voi säästää paljon rahaa, kun taas useat Garminin kellot ja Samsung SM-R600 maksavat paljon enemmän.

Sykekellon, aktiivisuuskellon ja urheilukellon ero

Lyhyesti sanottuna sykekello tarkoittaa kykyä tallentaa sykkeesi ja aktiivisuuskello kykyä tallentaa päivittäiset askeleesi, kalorit ja unesi. Urheilukello tarjoaa erilaisia esiasennettuja ohjelmia useiden eri urheilulajien mittaamiseen.

Se riippuu siis hyvin paljon siitä, millaisia tarpeita sinulla on haluamasi kellon suhteen ja voitko tulla toimeen yksinkertaisemmalla versiolla, jolloin voit säästää paljon rahaa.

Sykekello:Jos koet motivoivana mitata sykettäsi urheilun aikana ja saada siten käsityksen siitä, kuinka kovaa painostat kehoasi, voi olla hyvä idea etsiä sykekello.Jos harjoittelet suurempaa harjoitushaastetta varten ja koet motivoivana, että sinulla on paljon tietoja, saatat tarvita kalliimman sykemittarin.

Aktiivisuuskello: Haluatko kellon, jolla voit mitata askeleesi ja kalorimäärät terveellisempää arkea varten, mutta sinulla ei ole aikomusta lähteä juoksemaan, pyöräilemään tai harrastamaan mitään muuta urheilua. Siinä tapauksessa on järkevää tyytyä halvempaan aktiivisuuskelloon.

Urheilukello:Jos juokset, uit tai pyöräilet tai haluat kellon, jolla voit mitata erilaisia urheilulajeja, kannattaa ehkä valita puhtaampi urheilukello. Urheilukellon tärkeä ominaisuus on GPS, jonka avulla voit mitata nopeutta, etäisyyttä, aikaa, min/km ja paljon muuta.

Mitä tahansa kelloa harkitsetkin, on useita asioita, jotka on hyvä pitää mielessä:

Koko:Jos kellon koolla on ratkaiseva merkitys, voi olla fiksumpaa valita aktiivisuuskello, koska ne ovat yleensä pienempiä ja huomaamattomampia.

Akku:Jos haluat kellon, jossa on pitkä akun kesto, kannattaa etsiä aktiivisuuskello, sillä useimmissa kelloissa on hyvä akun kesto.

Suunnittelu:Jos muotoilu on tärkeä näkökohta, muista, että rannekellot ja urheilukellot voivat olla hieman urheilullisen, ison ja karun näköisiä. On kuitenkin myös kelloja, jotka näyttävät tavallisilta rannekelloilta.

Pulssiharjoittelu yhdistettynä juoksuun

Juostessa voi olla vaikeaa laskea haluttua nopeutta tai vauhtia (min/km), koska se voi vaihdella suuresti tuulen, lämpötilan, mäkien ja muiden olosuhteiden mukaan.

Tarkan kuvan saamiseksi halutusta harjoittelun intensiteetistä voi siksi olla hyödyllistä harjoitella sykkeen mukaan, koska tämä ottaa huomioon kaikki merkitykselliset tekijät.

Pulssia voidaan siis käyttää indikaattorina, koska se mukautuu tietyn harjoitusjakson yksilöllisiin olosuhteisiin.

Tämä tarkoittaa, että olipa kyseessä pitkä helppo juoksu, intervallijuoksu, palautumisjuoksu tai muu, se on ratkaisevan tärkeää, koska sinun on juostava tietyllä sykevyöhykkeellä. Siksi harjoittelu määräytyy sen mukaan, mikä sykevyöhyke on optimaalisin kullekin juoksulle.

Käyttöä varten on tiedettävä maksimisykkeesi ja se, millä intensiteetillä kullakin harjoituskerralla juostaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että harjoitusjakso on kahden sykkeen arvon välillä, esim. juokset tyypillisesti pitkiä helppoja juoksuja (mikä on edullista pitkän matkan kilpailuissa) noin 60-80% maksimisykkeestäsi, etäisyydestä riippuen

ja koulutuksen tarkoitus.

Tässä on lyhyt yhteenveto yksittäisistä sykevyöhykkeistä ja kullekin harjoittelulle sopivista maksimisykkeen prosenttiosuuksista:

  • Rentoutunut harjoittelu:Juoksua 60-79 %:n alueella luonnehditaan rentoudeksi. Sen pitäisi tuntua erittäin helpolta, ja siihen kuuluu tyypillisesti lämmittelyä, jäähdyttelyä, intervallien välissä juoksemista, palautumisjuoksuja ja pitkiä hiljaisia juoksuja. Se on vähävaikutteinen ja energiaa säästävä.
  • Moderate training:Moderate training on välillä 80 – 87 %. Tämä harjoittelu on pääasiassa pidempiä kävelylenkkejä, joilla sinun pitäisi pystyä puhumaan kohtuullisen vaivattomasti. Tämäntyyppisellä harjoittelulla on hyvä sydänvaikutus.

Tämä harjoittelumuoto on hyvä sydänvaikutus.

 • Kova harjoittelu:Harjoittelu vyöhykkeillä 88-93 % on erittäin kovaa harjoittelua, ja se auttaa vahvistamaan sydäntä ja keuhkoja. Se parantaa kestävyyttä ja aerobista kapasiteettia (kuntoa) eli hapen kuljettamista lihaksiin ja jätetuotteiden poistumista. Näin korkeat prosenttiosuudet ovat ilmeisen kovaa työtä, joka auttaa parantamaan kehon kykyä käyttää rasvaa energialähteenä nopeammin. Monien juoksijoiden maitohappokynnys on tällä alueella. Harjoittelu tällä kynnyksellä ja sen yläpuolella parantaa muun muassa kykyäsi juosta nopeammin anaerobisella kynnykselläsi.
 • Erittäin kova harjoittelu:Erittäin kovaa harjoittelua luonnehditaan 94 – 100 %:n harjoitteluksi, jota voidaan tehdä vain lyhyempiä jaksoja ja jossa on taukoja. Harjoittelu auttaa parantamaan hapen ja energian kuljetusta lihaksissa, lisäämään veren tilavuutta ja happea kuljettavien punasolujen määrää veressä. Lisäksi keho tottuu juoksemaan suuremmilla nopeuksilla, mikä parantaa juoksutyyliä ja tekee siitä tehokkaamman ja tehokkaamman. Tämä johtaa taloudellisempaan ajotyyliin alhaisemmilla nopeuksilla. Ennen kuin harjoittelet tällä alueella, sinun tulee lämmitellä perusteellisesti etukäteen ja suunnitella pitkä palautumisaika harjoittelun jälkeen.

FAQ

Mikä sykemittari on paras?

Testivoittaja on Garmin 245 Music, joka on erittäin monipuolinen sykemittari. Loppujen lopuksi riippuu käyttäjän tarpeista, pitääkö hän tarpeellisena kalliimmissa kelloissa olevaa laajaa vaihtoehtopakettia vai voiko hän tyytyä yksinkertaisempaan sykemittariin.

Mitä ominaisuuksia sykekellossa pitäisi olla?

Onko sisäänrakennettu sykemittari sinulle tärkeä vai pärjäätkö sykevyöllä? Jos haluat käyttää kelloa harjoittelun mittaamiseen, GPS on tärkeä ominaisuus. Jos haluat myös yhdistää kellon puhelimeesi, Bluetooth on tärkeä ominaisuus, joka kannattaa ottaa huomioon.

Paljonko aktiivisuuskello maksaa?

Tässä testissä olevien mallien hinnat vaihtelevat muutamasta sadasta dollarista yli muutamaan tuhanteen dollariin. Keskimääräistä hintaa on siksi vaikea antaa, koska se riippuu paljon siitä, mitä lisäominaisuuksia pidät tarpeellisina.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×