Tablettitesti (2022) → Katso 8 parasta tablettia + saat ostoneuvontaa

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Apple iPad Pro 12.9"

On syytä investoida Applen uusimpaan iPad Pro -malliin, jos haluat varmistaa, että saat parhaan tabletin. Siinä on suuri 12,9 tuuman näyttö, joten voit käyttää sitä kotona tai töissä. Sekä äänen- että kuvanlaatu ovat uskomattoman korkeatasoisia,…

1
Paras tabletti

Apple iPad Pro 12.9"

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä isossa tablettikatsauksessa voit lukea markkinoiden 8 parhaasta tabletista. Testivoittajamme on Apple iPad Pro 12,9″, sillä malli on paras testiparametreissa: sisäänrakennettu tekniikka, ulkonäkö ja laatu. Luettelossa on kuitenkin myös erinomaisia malleja, jotka soveltuvat erityisesti lapsille, joissa on paljon säilytystilaa tai joiden hinta on edullinen, joten voi hyvinkin olla, että jokin testin muista malleista sopii paremmin tarpeisiisi.

Voit lukea testin loppuun asti, sillä tuotteiden jälkeen opastamme sinua löytämään itsellesi parhaan tabletin ja neuvomme, kannattaako investoida halpaan vai kalliiseen tablettiin.

Apple iPad Pro 12.9"

Paras tabletti

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Korkearesoluutioinen näyttö, jossa on paljon edistyksellistä teknologiaa parhaan ilmaisun takaamiseksi
 • pros-icon.svg Lisää kameroita on kehitetty, jotta voit ottaa täydellisiä valokuvia ja videoita
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää erillisenä tietokoneena erityisen Bionic-sirun kehityksen ansiosta
 • pros-icon.svg Voidaan ostaa useilla eri varastokokoluokilla

Detaljeret gennemgang

On syytä investoida Applen uusimpaan iPad Pro -malliin, jos haluat varmistaa, että saat parhaan tabletin. Siinä on suuri 12,9 tuuman näyttö, joten voit käyttää sitä kotona tai töissä. Sekä äänen- että kuvanlaatu ovat uskomattoman korkeatasoisia, ja tietenkin voit ottaa myös upeita valokuvia.

Miksi kannattaa valita Apple iPad Pro 12.9″

Miksi kannattaa valita Apple iPad Pro 12.9″

Kieltäydytkö ehdottomasti tinkimästä laadusta, kun investoit elektroniikkaan? Jos näin on, tutustu tarkemmin tähän Applen iPad Pro 12,9″ -malliin, sillä Applen heimon uusinta tulokasta ei voi pitää sormella kiinni. Mallissa on A12Z Bionic -järjestelmäpiiri ja 8-ytiminen grafiikkasuoritin, joten voit olla varma, että voit käyttää useita sovelluksia kerralla ja saada erinomaisen kuvan, joka ei koskaan jäädy.

Lisäksi parannettu lämpömuotoilu takaa maksimaalisen ja pitkäikäisen suorituskyvyn – myös jokapäiväisessä ja ammattikäytössä. iPad toimii myös erityisen Magic Keyboard -näppäimistön kanssa, jotta saat oikean tuntuman tietokoneen ääressä istumiseen ja työskentelyyn. Tämä tabletti on kuitenkin paljon helpompi kuljettaa laukussa, sillä se vie vähemmän tilaa kuin tietokone.

Erinomainen kuvan- ja äänenlaatu

Tämä Applen tabletti on suunniteltu Liquid Retina -näytöllä, joka sisältää useita edistyksellisiä tekniikoita, jotta saat parhaan käyttökokemuksen. Se on suunniteltu ProMotion-, True Tone- ja johtavien värintoistotekniikoiden avulla. Kaiken kaikkiaan saat näytön, joka näyttää hyvältä ja reagoi nopeasti.

Se on myös varustettu useilla edistyksellisillä kameroilla, joissa on nopea suorituskyky, hienosti kalibroidut sensorit ja 4K-video, joten voit ottaa parhaita kuvia ja erittäin kauniita videoita. Lisäksi iPadissa on neljä sisäänrakennettua Hi-Fi-kaiutinta ja studiolaatuiset mikrofonit, joten äänentoisto on aina erinomainen – sekä soitettaessa että äänitettäessä.

Hieno ja tyylikäs muotoilu

Apple on tunnettu hillitystä ja tyylikkäästä muotoilustaan. Ei siis ihme, että myös uusimman iPad Pron muotoilu on ohut ja tyylikäs – vaikka valitsisitkin suuremman 12,9-tuumaisen mallin. Kevyestä painostaan huolimatta voit kuitenkin olla varma siitä, että tämä iPad kestää vähän kaikkea, kuten myös sen edellä kuvattu vankka rakenne osoittaa.

Tuote on suunniteltu liikkuvaksi työasemaksi. Voit siis tulostaa, näyttää esityksiä ja lähettää tiedostoja iPadin kautta. Lisäksi voit liittää USB-C-portin kautta kaikenlaisia lisävarusteita, kuten ulkoisen aseman tai suuremman näytön. Tietenkin laite voidaan yhdistää sekä WiFi- että 4G-yhteyteen, joten voit olla aina verkossa. Voit myös piirtää näytölle, jos investoit Apple Pencil -kynään.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 28.06 cm
 • Leveys: 21.49 cm
 • Syvyys: 0,59 cm
 • Paino: 641 grammaa
 • Väri: Tummanharmaa tai vaaleanharmaa
 • Jopa 10 tuntia

 • Tallennustila: 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt tai 1 TB
 • HD-videotallennus: 4K
 • Kamera: 12 megapikseliä (takana leveä), 10 megapikseliä (takana ultralaajakulmainen) ja 7 megapikseliä (edessä)

Apple iPad

Paras tabletti hintaansa nähden

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään hyvään hintaan, joka on budjettiystävällisempi
 • pros-icon.svg Korkearesoluutioinen näyttö, jossa on useita hyviä ominaisuuksia parhaan kuvanlaadun takaamiseksi
 • pros-icon.svg Vaihtoehtoja AR-kokemuksille, pelaamiselle, suoratoistolle ja muulle suoraan iPadissa
 • pros-icon.svg ..
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää sekä älynäppäimistön että Apple Pencilin kanssa

Detaljeret gennemgang

Huolimatta siitä, että tämä tabletti on halvempi kuin monet muut markkinoilla olevat tabletit, se tarjoaa silti täydet toiminnot hintaan nähden. Siinä on korkearesoluutioinen näyttö, joka tarjoaa upottavia AR-kokemuksia ja parhaan mahdollisen värinäytön, yksityiskohtien ja muiden yksityiskohtien näyttämisen, olipa kyseessä sitten suoratoisto, piirtäminen tai työskentely. Mallin kotelo on valmistettu kierrätetystä alumiinista.

Miksi kannattaa valita Apple iPad

Jos rakastit jo testivoittajaamme, mutta sinulla ei ole yhtä suurta budjettia tabletin hankkimiseen, voit hyvin investoida tähän Applen perinteisempään iPadiin. Siinä ei ole kaikkia testivoittaja Apple iPad Pron ominaisuuksia, mutta se on silti täysin toimiva, mikä takaa, että saat tabletin, joka epäilemättä vastaa odotuksiasi.

Voit esimerkiksi helposti tehdä tästä iPadista ammattimaiseen työskentelyyn sopivamman käyttämällä älynäppäimistöä. Tällöin voit kirjoittaa iPadilla kuin tietokoneella, sillä näppäimistö on täysikokoinen, vaikka näyttö on edelleen pieni ja toimiva. Näppäimistön käyttäminen ei vaadi pariliitoksen muodostamista tai lataamista, ja se jopa taittuu helposti ohueksi suojukseksi, kun sitä ei käytetä. Voit myös käyttää erityistä Apple Pencil -kynää tässä Apple iPadissa. Tämän työkalun avulla voit piirtää ja kirjoittaa iPadiin ikään kuin se olisi muistilehtiö, kankaalle jne.

Yksi näyttö kaikkiin tarkoituksiin

Tässä iPadissa on 10,2 tuuman Retina-näyttö, joka takaa erinomaisen kuvanlaadun. Näin näet jokaisen yksityiskohdan ja sävyn, katsotpa sitten elokuvaa, työskentelet tai maalaat. Tämän tabletin avulla on mahdollista luoda upeita AR-kokemuksia, mikä tekee ostoksista, pelaamisesta ja muusta paljon miellyttävämpää. Tämä johtuu siitä, että näyttö on yhdistetty kehittyneisiin antureihin ja kameroihin. Sisäänrakennetun A10 Fusion -piirin ansiosta voit myös muokata 4K-videota ja pelata grafiikkarikkaita pelejä suoraan iPadilla.

Järjestelmässä on myös intuitiivinen moniajo, joten tätä tablettia käytettäessä tuntuu kuin surffaisi tietokoneella. Voit siis helposti vaihtaa useiden sovellusten välillä ilman, että näyttö jäätyy tai eri sivut eivät lataudu.

Hyviä kuvia ja videoita

Tällä iPadilla voit ottaa upeita valokuvia ja videoita missä tahansa oletkin. Etupuolella on sisäänrakennettu FaceTime HD -kamera ja takana 8 MP:n kamera. Kameroiden hienon laadun ansiosta voit myös skannata asiakirjoja iPadilla ilman, että kuvanlaatu huononee.Kuva ei heikkene.

mainitsimmeko myös, että tämän iPadin kotelo on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista? Joten investointi tähän iPadiin verrattuna muihin tabletteihin on myös ympäristöystävällisempi.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 25.06 cm
 • Leveys: 17.41 cm
 • Syvyys: 0,75 cm
 • Paino: 483 grammaa
 • Väri: Tummanharmaa, vaaleanharmaa tai kultainen
 • Jopa 10 tuntia

 • Tallennustila: 32 tai 128 Gt
 • HD-videotallennus: 1080P
 • Kamera: 8 megapikseliä (takana) ja 1,2 megapikseliä (edessä)

Samsung Galaxy Tab S5e

Paras tabletti surround-äänellä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu optimaalisilla kaiuttimilla ja surround-äänellä erinomaisen äänikokemuksen takaamiseksi
 • pros-icon.svg Eleganttia muotoilua, metallista viimeistelyä, kevyt paino ja ohut syvyys
 • pros-icon.svg Mallia voidaan hallita entistä paremmin puheentunnistustekniikoiden avulla

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän Samsungin Galaxy Tab -laitteeseen voit olla varma erinomaisesta äänikokemuksesta riippumatta siitä, mitä soitat. Se on suunniteltu AKG-kaiuttimien äänentoistolla ja Dolby Atmos -ympäristöäänellä. Lisäksi mallissa on tyylikäs muotoilu, sitä voidaan käyttää kodinkoneiden ohjaamiseen sekä viesteihin ja puheluihin vastaamiseen.

Miksi kannattaa valita Samsung Galaxy Tab S5e

Etsitkö tablettia, joka tarjoaa erinomaisen äänikokemuksen? Silloin sinun kannattaa investoida tähän Samsungin malliin. Erityisen tästä tabletista tekee se, että se on varustettu AKG:n nelikaiutinäänellä ja Dolby Atmosin kolmiulotteisella surround-äänellä. Voit siis olla varma, että äänenlaatu on aina rikas ja elävä – riippumatta siitä, mitä suoratoistat, soitat jne.

Voit käyttää tätä tablettia myös suoratoistoon, työhön tai pelaamiseen, sillä siinä on joko 4 Gt RAM-muistia ja 65 Gt ROM-muistia tai 6 Gt RAM-muistia ja 12 Gt ROM-muistia. Lisäksi tuotteessa on jopa 512 Gt laajennettavaa muistia microSD-kortilla. Lisäksi akku kestää pitkään ja latautuu nopeasti.

Tablet kevyellä muotoilulla

Tabletin voi ottaa mukaan minne tahansa, sillä malli on kehitetty kevyellä rakenteella. Itse tabletti painaa vain 400 grammaa. Lisäksi tuotteen syvyys on erittäin ohut, sillä sen paksuus on vain 5,5 mm.

Galaxy Tab S5e on kehitetty kiillotetulla metallirungolla, jossa on hienostunut metalliviimeistely. Voit kuitenkin valita, minkä kolmesta yksivärisestä tabletin väristä haluat tabletillesi. Voit valita kullan, hopean tai mustan.

Helppo käyttö

Malli on varustettu eloisalla 10,5 tuuman Amoled-näytöllä, joka takaa optimaalisen selkeyden ja värintoiston. Lisäksi voit synkronoida tabletin Galaxy-älypuhelimesi kanssa, jolloin voit vastaanottaa puheluita ja viestejä suoraan tabletilla.

Lisäbonuksena tässä tabletissa on integroitu Bixby Voice -toiminto. Tämä tarkoittaa, että voit antaa Bixbylle yksittäisiä komentoja, ja tuote suorittaa ne itse. Tämä voi olla mitä tahansa soittolistan käynnistämisestä synkronoitujen hlaitteiden tarkistamiseen, vaikka et olisi kotona. Voit siis hallita enemmän kotiasi, kun olet liikkeellä tabletin avulla.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 24,5 cm
 • Leveys: 16 cm
 • Syvyys: 0,55 cm
 • Paino: 400 grammaa
 • Väri: Harmaa, musta tai kultainen
 • Jopa 14,5 tuntia

 • Tallennustila: 64 GB
 • HD-videotallennus: 4K
 • Kamera: 13 megapikseliä (takana) ja 8 megapikseliä (edessä)

Samsung Galaxy Tab A

Paras tabletti lapsille

Fordele
 • pros-icon.svg Vaihtoehto asettaa Lapset kotiin -toiminto rajoitetuksi saatavuudeksi
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu lapsilukko, jonka avulla voit valvoa lapsesi käyttöä ja leikkiaikaa
 • pros-icon.svg Kehitetty kirkkaalla 10,1 tuuman WUXGA-näytöllä, joka tarjoaa upean käyttökokemuksen

Detaljeret gennemgang

Tämän Samsung-tabletin avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että lapsesi käyttävät kaikenlaisia verkkosivustoja tai sovelluksia, joita heidän ei pitäisi käyttää, tai viettävät liikaa aikaa näytön edessä. Malli voidaan asettaa Kids Home -toimintoon, joten voit valvoa, mitä verkkosivustoja voidaan käyttää, sekä lapsilukkojen valvontaan, jotta voit nähdä käytön jne.

Miksi kannattaa valita Samsung Galaxy Tab A

Tämä Samsungin malli on hyvä valinta, jos etsit tablettia, jota voi käyttää koko perhe tai erityisesti joku perheen nuoremmista jäsenistä. Itse asiassa tähän tablettiin voidaan määrittää monenlaisia ominaisuuksia, joiden avulla voit vanhempana valvoa lapsesi käyttöä ja rajoittaa pääsyä eri sovelluksiin ja verkkosivustoihin.

Jos tablet-laitetta on tarkoitus käyttää perheen pienempien jäsenten toimesta ilman sinun läsnäoloasi, voit asettaa tuotteen Lapset kotona -toiminnolle, jotta lapsesi voi tutkia sitä turvallisessa ympäristössä. Voit myös seurata käyttöä ja peliaikaa, joten sinulla on yleiskuva siitä, milloin tablettia on käytetty liian kauan.

Perheen hallinta ja jaettu synkronointi

Samsung-tablettien avulla voit synkronoida useita Samsung-tilejä, jotta perhe voi helposti käyttää kunkin käyttäjän sisältöä. Näin voit esimerkiksi jakaa valokuvia, muistiinpanoja tai synkronoida kalenterin ja aikataulutetut tapahtumat perheenjäsenten kesken. Et kuitenkaan pääse läheskään kaikkeen sisältöön käsiksi, vaikka synkronoisitkin kaikki perheenjäsenet.

Tabletti voidaan yhdistää myös SmartThings-sovellukseen, jonka avulla saat yleiskuvan laitteistasi ja voit ohjata kutakin laitetta yhdeltä näytöltä.

Hyvää laatua edulliseen hintaan

Tätä tablettia myydään budjettiystävälliseen hintaan oja siksi useammalla ihmisellä on varaa tähän malliin tarvitsematta säästää pitkään. Edullisesta hinnastaan huolimatta mallissa on silti toimiva muotoilu. Se on esimerkiksi varustettu kirkkaalla WUXGA-näytöllä, jonka resoluutio on 1920 x 1200 pikseliä ja erinomainen värintoisto.

Mallissa on lisäksi sisäänrakennettu kaksoiskaiutinjärjestelmä ja Dolby Atmosin kolmiulotteinen surround-ääni. Tästä syystä sinulle taataan elinvoimainen ääni riippumatta siitä, mitä soitetaan.

Voit tehdä tilaa lisäsisällölle investoimalla MicroSD-korttiin. Tällaisella kortilla voit tallentaa jopa 512 Gt lisää sisältöä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 24.52 cm
 • Leveys: 14,94 cm
 • Syvyys: 0,75 cm
 • Paino: 469 grammaa
 • Väri: Harmaa, musta tai kultainen
 • Jopa 13 tuntia

 • Tallennustila: 32 tai 64 GB
 • HD-videotallennus: 1080p
 • Kamera: 8 megapikseliä (takana) ja 5 megapikseliä (edessä)

Huawei MediaPad T5

kestävä tabletti

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vahva tabletti, joka on silti kevyt
 • pros-icon.svg Optimaalinen kuvasuhde, korkea kontrastisuhde ja laajat katselukulmat
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan

Detaljeret gennemgang

Tämän Huawein tabletin avulla voit nauttia uudesta investoinnistasi vuosien ajan. Tämä malli on erittäin kestävä tabletti, joka kestää päivittäistä käyttöä ongelmitta. Tästä syystä se on ihanteellinen myös lapsille – ja se voidaan jopa asettaa Kids Corner -toimintoon, jotta lapset pääsevät vain turvalliseen viihteeseen.

Miksi kannattaa valita Huawei MediaPad T5

Haluatko investoida tablettiin, joka kestää vuosia, käytti sitä sitten säännöllisesti tai ei, aikuiset tai lapset jne.? Silloin sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Huawein malliin, sillä sen kotelo on valmistettu metalliseoksesta, joka tekee siitä erityisen kestävän. Lisäksi tabletti on varustettu erittäin tehokkaalla HiSilicon Kirin 659 -oktaydinsuorittimella, joten sitä voidaan käyttää moniin tarkoituksiin pitkään ilman, että tuote vahingoittuu tai kuluu.

Mallissa on myös neljä suurta ydintä 2,36 GHz:n kellotaajuudella, joiden avulla se voi käyttää vaativia sovelluksia, ja neljä pientä ydintä 1,7 GHz:n kellotaajuudella, joten se toimii energiatehokkaammin vähemmän vaativien sovellusten kanssa. Näin tabletti säästää akkua. Tästä syystä sisäänrakennetun akun kapasiteetti riittää 8,5 tunnin jatkuvaan videotoistoon, 32 tunnin musiikin toistoon ja 25 päivän valmiustilaan.

Silmäystävällinen

Tässä tabletissa on 10,1 tuuman kosketusnäyttö IPS-tekniikalla. Tästä syystä sinulle taataan korkea kontrastisuhde ja laajat katselukulmat. Näytön resoluutio on Full HD 1920 x 1200, ja sen jälkeen näyttöä peittää 2,5D-käyristetty lasikerros. Mallia on myös helppo pitää kädessäsi, kun suoratoistat tai surffaat verkossa, sillä viimeistely on saanut inspiraationsa obsidiaanimineraalin rakenteesta.

Lisäbonuksena tämä tabletti on suunniteltu anturilla, joka havaitsee ympärilläsi olevan valon ja säätää värilämpötilan ympäristön mukaan. Tämä varmistaa, että sinisen aallonpituuden valoteho vähenee, mikä vähentää silmien rasitusta.

Turvallinen sekä lapsille että aikuisille

Voit asettaa tämän tabletin Kids Corner -toiminnon, joten voit olla varma, että lapsesi saavat vain turvallista viihdettä. Voit myös asettaa aikarajan, jolloin he voivat käyttää tuotetta vain tietyn ajan eikä rajattomasti.

Tuote on suojattu haittaohjelmilta ja tietovarkauksilta, sillä se on varustettu reaaliaikaisella turvaskannerilla. Voit myös hallita ilmoituskanavia, joiden avulla voit asettaa ilmoitukset torkutukseen, asettaa haluamasi ääni- ja värinäkuvion jne.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 16,4 cm
 • Leveys: 24,3 cm
 • Syvyys: 0,78 cm
 • Paino: 460 grammaa
 • Väri: Musta
 • Jopa X tuntia

 • Tallennustila: 32 GB
 • HD-videotallennus: 1080p
 • Kamera: 5 megapikseliä (takana) ja 2 megapikseliä (edessä)

Huawei MatePad Pro

Paras tabletti, jossa on kaksikaistainen WiFi

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu kaksikaistaisella WiFi-yhteydellä, joten saat langattoman internetin missä tahansa
 • pros-icon.svg Optimaalinen prosessorin ja RAM-muistin määrä mahdollistaa loistavan monitehtäväisyyden tablettia käytettäessä
 • pros-icon.svg Silmille hellävarainen ja sitä voidaan käyttää kaikissa valaistusolosuhteissa

Detaljeret gennemgang

Tabletista on tärkeää saada kaikki hyöty irti, jotta se voi muodostaa yhteyden internetiin. Onneksi tämä Huawei-malli voi, sillä siinä on kaksikaistainen WiFi. Voit siis nauttia nopeasta, langattomasta yhteydestä missä tahansa oletkin. Malli selviytyy myös kaikista tehtävistä, sillä se on varustettu pätevällä ja hyvin toimivalla prosessorilla.

Miksi kannattaa valita Huawei MatePad Pro

Jos haluat olla varma, että voit käyttää äskettäin ostamaasi tablettia optimaalisesti kaikkialla, sinun on syytä tutustua tarkemmin tähän Huawei-merkin malliin. Tässä tabletissa on kaksikaistainen Wifi a/b/g/n/ac ja Bluetooth 5.1, joten pääset nettiin missä päin maailmaa tahansa. Voit siis helposti ottaa tämän tabletin mukaasi liikkeelle.

Lisäksi tuote on kevyt ja muotoilultaan tyylikäs. Tabletti painaa vain 460 grammaa, ja sen syvyys on 7,2 mm. Kaikki tila on kuitenkin käytetty optimaalisesti, joten saat 10,8 tuuman näytön, vaikka malli vaikuttaa pieneltä ja kevyeltä. Voit myös olla varma siitä, että tabletti kestää kovia iskuja, sillä se on suunniteltu kestävällä metallikotelolla.

Kiinteä prosessori

Tuote on kehitetty erittäin pätevällä Kirin 990 5G -oktaydinprosessorilla. Ei siis ole väliä, käytätkö tablettia tuntikausia vai vain lyhyitä aikoja – se selviää kaikista päivittäisistä tehtävistäsi. Suorittimen mukana on 6 gigatavua onborad RAM-muistia, joka takaa sujuvan moniajon. Voit siis käyttää tällä tabletilla useita sovelluksia samanaikaisesti.

Siinä on myös runsaasti tilaa sovellusten, tietojen ja muiden tietojen tallentamiseen. Mallissa on sisäänrakennettu 128 Gt:n flash-tallennus, mutta voit laajentaa sitä jopa 256 Gt:n NM-kortilla, jos koet sen tarpeelliseksi.

Silmät rasittuvat vähemmän

Tämä Huawei-tabletti on suunniteltu 10,8 IPS LED-monikosketusnäytöllä. Näytön QHD-tarkkuus on 2560 x 1600 ja katselukulma on laaja. Voit myös katsella näytön sisältöä missä tahansa oletkin, sillä näytön terävyys voi olla enintään 540 nittiä. Sitä voidaan siis käyttää kaikissa valaistusolosuhteissa, sisällä tai ulkona.

Lisäksi erityinen sinisen valon suodatus vähentää silmien rasitusta. Tästä syystä voit käyttää tablettia pidempiä aikoja saamatta päänsärkyä tai vaarantamatta silmiäsi.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 15,9 cm
 • Leveys: 24,6 cm
 • Syvyys: 0,72 cm
 • Paino: 460 grammaa
 • Väri: Harmaa
 • Tallennustila: 128 GB
 • HD-videotallennus: 3840 x 2160p
 • Kamera: 13 megapikseliä (takana) ja 8 megapikseliä (edessä)

Apple iPad Air

tabletti, jota voi käyttää kaikkiin tarkoituksiin

Fordele
 • pros-icon.svg Kevyt tabletti, jossa on optimaalinen näytön koko, joka on helppo ottaa mukaan matkalle
 • pros-icon.svg Varustettu 4G LTE Advanced -yhteydellä ja yhdistettävissä eSIM:iin loistavia yhteyksiä varten
 • pros-icon.svg Erinomainen suorituskyky ja grafiikka, joka takaa täydellisen toimivuuden tarkoituksesta riippumatta

Detaljeret gennemgang

Tällä Applen iPad Air -mallilla investoit monikäyttöiseen tablettiin, jota voi käyttää lähes mihin tahansa tarkoitukseen. Voit käyttää sitä esimerkiksi viihde- tai pelikäyttöön, sillä siinä on erinomainen grafiikka ja suorituskyky. Mutta se on ihanteellinen myös työhön, sillä se on helppo kantaa mukana ja helppo ottaa mukaan matkalle.

Miksi kannattaa valita Apple iPad Air

Jos olet epävarma siitä, minkä tabletin valitsisit, tämä Applen malli sopii sinulle. Heidän iPad Air -mallinsa on ihanteellinen kaikille, sillä siinä on erinomainen rakennelaatu ja tyylikäs, kevyt muotoilu. Voit siis helposti ottaa sen mukaasi kaikkialle ja käyttää sitä viihdekäyttöön tai tietokoneena jokapäiväisessä käytössä.

Tämän mallin avulla voit käyttää internetiä missä tahansa oletkin. Se on varustettu 4G LTE Advanced -yhteydellä, ja sen WiFi-nopeus on jopa 866 Mbit/s. Lisäksi voit liittää eSIM-kortin ja käyttää mobiilidatapaketteja kaikkialla maailmassa. Voit siis aina olla yhteydessä tähän vaihtoehtoon.

Ideel-näyttö

Luonnollisesti malli on suunniteltu näytöllä, joka takaa hyvän käyttökokemuksen. Saat siis 10,5-tuumaisen Retina-näytön, jossa on True Tone -tekniikka, suuri kirkkaus ja heijastuksenestopinnoite, joten voit olla varma parhaasta visuaalisesta kokemuksesta. True Tone -toiminto säätää valkotasapainon automaattisesti, jotta näyttö vastaa aina ympäröiviä valaistusolosuhteita.

Se tarjoaa myös laajemman väriskaalan, joten näet kuvat, videot ja pelit eloisina ja eläväisinä. Vaikka näyttö on suuri, itse malli on silti kevyt. Toisin sanoen se on ohut ja kevyt, joten sitä on helppo kuljettaa mukana.

Täydellinen toiminnallisuus

Sinulla on täysi toiminnallisuus tämän tabletin kanssa, koska sitä voidaan käyttää pelaamiseen, työhön, suoratoistoon tai miten olisi käyttää sitä kankaana, jotta voit maalata / piirtää? Tarvitset vain älynäppäimistön tai Apple Pencilin, ja kaikki mahdollisuudet ovat avoinna. Ilman näitä lisävarusteita voit kuitenkin tehdä monia asioita iPadilla. Voit esimerkiksi aloittaa FaceTime-puhelun, skannata, allekirjoittaa ja palauttaa asiakirjoja ja paljon muuta.

On myös mahdollista käyttää lisättyä todellisuutta, jolloin näyttö ja iPadin muotoilu luovat upottavan AR-kokemuksen. Sisäänrakennettu A12 Bionic -siru, jossa on 4-ytiminen grafiikkaprosessori, takaa myös korkean suorituskyvyn ja erinomaisen grafiikan.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 25.06 cm
 • Leveys: 17.41 cm
 • Syvyys: 0.61 cm
 • Paino: 456 grammaa
 • Väri: Vaaleanharmaa, tummanharmaa tai kultainen
 • Jopa 10 tuntia

 • Tallennustila: 64 tai 258 Gt
 • HD-videotallennus: 1080p
 • Kamera: 8 megapikseliä (takana) ja 7 megapikseliä (edessä)

Lenovo Tab M7

niille, jotka haluavat edullisen tabletin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hintainen tabletti, johon kenellä tahansa on varaa
 • pros-icon.svg Rakennettu kevyellä rakenteella, joten se ei vie tilaa tai painoa laukussasi
 • pros-icon.svg Hyvä akunkesto 10 tuntia täysin ladatulla akulla

Detaljeret gennemgang

Tämä Lenovon tabletti sopii niille, joilla ei ole korkeimpia odotuksia tabletiltaan, muuta kuin että se toimii optimaalisesti. Hinta osoittaa selvästi, että tässä mallissa ei ole uusinta teknologiaa ja hienoja ominaisuuksia. Se on edullinen tabletti, jossa on silti hieno näyttö, kevyt paino ja pitkä akunkesto.

Miksi kannattaa valita Lenovo Tab M7

Eikö sinulla ole suurinta budjettia tabletin ostamiseen? Ei ole mitään syytä alkaa säästää johonkin todella kalliiseen tablettiin, jos sinulla ei kuitenkaan ole korkeimpia odotuksia uudelle tuotteelle – muutoin sen pitäisi tietysti toimia optimaalisesti ja antaa sinun striimata ja surffata netissä ongelmitta. Koska tällä Lenovon tabletilla sinulla on varaa upeaan malliin pienellä budjetilla. Itse asiassa tätä mallia myydään paljon halvemmalla kuin useimpia muita tabletteja.

Hyvä laatu edullisesta hinnasta huolimatta

Vaikka tämä tabletti on siis halpa, et todellakaan tingi laadusta – ainoa asia, josta tingit, on mallin sisäänrakennetut teknologiat ja ominaisuudet, joita et ehkä kuitenkaan käytä jokapäiväisessä elämässäsi. Tämä tabletti on luotettava vaihtoehto, jonka 7-tuumainen IPS-kosketusnäyttö tarjoaa kirkkaat värit ja hyvät katselukulmat. Voit siis katsella videoita, ottaa kuvia ja selata verkkosivustoja ongelmitta. Tuotteessa on etu- ja takakamera, joiden tarkkuus on 2 MP.

Lisäksi näyttö on TÜV-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se vähentää tavallisten näyttöjen aiheuttamaa haitallista sinistä valoa, joten silmäsi eivät rasitu liikaa, vaikka katsoisit näyttöä suuren osan päivästä (esim. töissä).

Tuotteessa on myös tehokas neliytiminen MediaTek-suoritin, joka takaa johdonmukaisen moniajon. Voit siis käyttää useita sovelluksia ja verkkosivustoja samanaikaisesti ilman, että näyttö jäätyy tai ei pysy mukana.

Optimaalinen akun kesto

Investoimalla tähän Lenovon tablettiin saat vankan arjen kumppanin, joka on suunniteltu kevytrakenteiseksi. Se painaa vain 237 grammaa ja on niin pieni, että voit pitää sitä yhdellä kädellä. Lisäksi mallissa on sisäänrakennettu 16 gigatavun flash-muisti. Voit kuitenkin helposti laajentaa muistia integroidun Micro SD -korttiportin kautta.

Voit myös olla varma, että tämä malli kestää koko päivän, sillä akun nimelliskesto on 10 tuntia jatkuvassa käytössä. Se voi kuitenkin kestää jopa viikon, jos se vain jätetään valmiustilaan. Tämä johtuu sisäänrakennetusta litium-polymeeriakusta, jonka kapasiteetti on 3,5000 mAh.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 17,63 cm
 • Leveys: 10,28 cm
 • Syvyys: 0,82 cm
 • Paino: 237 grammaa
 • Väri: Tummanharmaa, vaaleanharmaa tai musta
 • Jopa 10 tuntia

 • Tallennustila: 16 GB
 • HD-videotallennus: 720p
 • Kamera: 2 megapikseliä sekä etu- että takakamerassa

Guide

iPad Pencil

Markkinoilla on useita erilaisia kyniä ja siveltimiä, jotka on suunniteltu käytettäväksi tabletin kanssa. Näillä kynillä voit kirjoittaa, piirtää jne. tabletille ikään kuin se olisi muistilappu, kangas tms. Näin ollen voit olla joustavampi esimerkiksi muistiinpanojen tekemisessä tai luovassa työskentelyssä, koska sinulla on enemmän vapautta kynän kanssa.

Voit investoida tähän Applen kynään, jos haluat olla varma, että saat erinomaisen vaihtoehdon. Kynällä on pikselitason tarkkuus, ja sen viive on alan alhaisin. Tämän ansiosta se on ihanteellinen jopa luoviin projekteihin, kuten maalaamiseen, piirtämiseen tai luonnosteluun, sillä sen käyttö on yhtä luonnollista kuin lyijykynän. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös näytön naputteluun, jos käytät kynää mieluummin kuin sormea.

Yhteensä Apple Pencilin koko on 2. Generation Pencilin leveys ja syvyys ovat 8,9 mm ja pituus 166 mm. Lisäksi se painaa 20,7 grammaa, joten se tuntuu mukavalta ja kevyeltä kädessäsi.

Tämä kannattaa ottaa huomioon ennen tabletin ostamista

Oikean tabletin löytäminen voi olla hieman ylivoimaista. Siksi olemme koonneet listan asioista, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon, ennen kuin lähdet etsimään uutta tablettia.

 • Mikä on tabletin ensisijainen käyttötarkoitus?
 • Mitkä ovat vaatimuksesi tabletille?
 • Minkä hinnan voit maksaa tabletistasi?
 • Minkä verran tallennustilaa haluat tablettiin?
 • Onko sinulla mieltymyksiä tabletin värin suhteen?
 • Etsitkö suurta vai pientä, paksua vai ohutta, painavaa vai kevyttä tablettia?

Mikä on tabletin ensisijainen käyttötarkoitus?

Ensinnäkin sinun on mietittävä, mikä on uuden tablettisi ensisijainen käyttötarkoitus. Käytätkö sitä vapaa-ajallasi sarjojen ja elokuvien suoratoistoon, työhön vai kenties pelaamiseen? Tämä on tärkeää, sillä sen avulla saat paremman käsityksen siitä, mihin malli on todellisuudessa suunniteltu.

Jos esimerkiksi haluat käyttää tablettia ensisijaisesti työhön, kannattaa valita malli, jossa on hyvä suorituskyky ja paljon tallennustilaa. Näin voit pitää useita ikkunoita ja sovelluksia auki kerralla ja tallentaa paljon tietoa suoraan tablettiin. Samalla siinä pitäisi olla myös hyvä akkukesto, jotta sinun ei tarvitse ladata tablettia koko ajan.

Jos taas olet enemmän kiinnostunut käyttämään tablettia pelaamiseen tai elokuvien ja sarjojen suoratoistoon, kannattaa valita malli, jossa on hyvä prosessori ja korkea kuvanlaatu, jotta saat optimaalisen grafiikan ja suorituskyvyn. Se voi myös tarvita hyvän kaiutinjärjestelmän, joten et aina tarvitse kuulokkeita hyvän äänikokemuksen saamiseksi.

Mitä tarvitset tabletiltasi?

Jotta olisit varmasti tyytyväinen ostoosi, sinun kannattaa myös miettiä, mitä todella haluat tabletiltasi. Haluatko huipputeknologisen laitteen, jossa on vähän kaikkea, vai riittääkö sinulle toimiva tabletti, jossa ei ole kaikkia uusimpia ominaisuuksia?

Jos aiot käyttää tablettia jokapäiväisessä elämässä, voi olla hyvä idea etsiä mallia, jossa on enemmän huipputeknisiä ominaisuuksia. Näin voit olla varma, että voit nauttia tuotteesta pitkään, eikä sinua harmita se, että on asioita, joita se ei pysty tekemään. Jos sitä taas käytetään vain valokuvien tallentamiseen tai laitteena, josta voit katsella elokuvia ja sarjoja, sen ei välttämättä tarvitse olla huipputekniikkaa.

Sinulla voi olla myös vaatimuksia akun keston, lisävarusteiden, rakenteen laadun jne. suhteen.

Minkä hinnan voit maksaa tabletistasi?

Kannattaa myös miettiä, minkä hinnan olet valmis maksamaan tabletista. Oletko yksinkertaisesti sitä mieltä, että 3000 kruunua on liikaa, vai oletko valmis käyttämään +10 000 kruunua uuteen tablettiisi?

Voi olla hyödyllistä asettaa budjetti ennen tabletin etsimistä, jotta sinulla on tietty hinta, jota noudattaa. Näin olet myös varma, ettet koe, että sinut on “pilattu” tai että sinua on vedetty nenästä ostoksessa. Tämä takaa myös sen, että olet tyytyväisempi ostamaasi malliin.

Voinko ostaa halvan tabletin?

Älä huoli, jos et löydä tablettia, vaikka sinulla ei olisi suurinta mahdollista budjettia. Itse asiassa, siellä on paljon mahdollisuuksia löytää hyvä tabletti alle £ 1500 – useita malleja listallamme maksaa vähemmän kuin, esimerkiksi.

Tällöin sinun on kuitenkin syytä olla tietoinen siitä, että mallia ei ehkä ole kehitetty markkinoiden uusimmalla tekniikalla tai siinä ei ehkä ole valtavaa tallennustilaa, resoluutiota jne. Tarkista siis aina tuotteen tekniset tiedot, ennen kuin hankit halvan (tai kalliin) mallin.

Minkä verran tallennustilaa haluat tablettiin?

Miten paljon tallennustilaa haluat tablettiin?

Se, kuinka paljon tallennustilaa sinulla on, riippuu paljon ostamastasi tablettityypistä. Joissakin vaihtoehdoissa on vain 32 Gt tallennustilaa, kun taas toisissa on 1 Tt. Mallin muistin ja tilan välillä voi siis olla suuri ero. Tästä syystä sinun kannattaa miettiä, kuinka paljon säilytystilaa haluat, jotta et osta mallia, jossa on liian vähän säilytystilaa. Sinun on kuitenkin myös vältettävä valitsemasta mallia, jossa on liian paljon enemmän säilytystilaa kuin tarvitset, sillä enemmän säilytystilaa tarkoittaa yleensä myös kalliimpaa hintaa.

Huomaa kuitenkin, että useissa tableteissa on mahdollisuus asentaa laitteeseen Micro SD -kortti. Jos ostat tällaisen mallin, sinulla on aina mahdollisuus lisätä sisältöä, sillä voit ostaa kortin, jossa on paljon enemmän tallennustilaa (usein 200-500 Gt).

Onko sinulla mieltymyksiä tabletin värin suhteen?

Saattaa kuulostaa hassulta miettiä tabletin väriä etukäteen, mutta se voi auttaa rajaamaan valintaa hieman. Jos sinulla ei ole mieltymystä, älä mieti asiaa liikaa, mutta jos todella haluat kultaisen tai valkoisen tabletin, ei ole mitään syytä tinkiä mustasta.

Voit ostaa tabletteja useissa eri väreissä, joten sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää tarpeisiisi sopiva väri. Et ehkä kuitenkaan halua olla liian tarkka värin suhteen, jos haluat vain markkinoiden parhaan halvan mallin.

Muista myös, että voit aina hankkia tabletille suojakotelon, jos et ole kovin innostunut sen väristä. Suojuksen avulla kukaan ei huomaa tabletin alkuperäistä väriä. Voit kuitenkin aina investoida läpinäkyvään suojukseen, jos olet rakastunut tabletin tyylikkääseen väriin tai haluat vain nauttia tabletin ulkonäöstä sitä käyttäessäsi.

Etsitkö isoa tai pientä, paksua tai ohutta, painavaa tai kevyttä tablettia?

Tämä kohta voi liittyä hieman siihen, mitä vaatimuksia asetat tabletillesi ja mihin tarkoitukseen sitä käytetään. Voit kuitenkin rajata valintaa vielä tarkemmin ottamalla huomioon mieltymyksesi mallin koon, paksuuden ja painon suhteen.

Jos aiot kuljettaa tuotetta mukanasi joka päivä töissä tai vapaa-ajalla, voi olla hyvä idea valita kevyt malli. Näin et edes huomaa, että kuljetat tablettia laukussasi. Laukun koosta riippuen voi olla myös hyvä idea valita malli, joka on sekä korkeudeltaan pieni että leveydeltään kapea.

Saatat kuitenkin haluta suuremman näytön, jos käytät tablettia päivittäin. Tällöin korkeampi tai leveämpi malli voi olla parempi vaihtoehto. Lisäksi hieman paksumman tabletin pitäminen voi olla helpompaa, jos sinulla on leveät kädet tai jos tarvitset hyvän otteen mallista pitääkseen sitä.

Tabletin koon ja painon valinta riippuu siis hyvin paljon omista mieltymyksistäsi ja prioriteeteistasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että useimmat tabletit ovat yleensä pieniä sekä korkeudeltaan että leveydeltään ja kevyitä painoltaan. Se erottaa ne useimmista tietokoneista.

Miten kallis ja halpa tabletti eroavat toisistaan?

Mitä eroa on kalliilla ja halvalla tabletilla?

Kalliin ja halvan tabletin välillä voi olla hyvin suuri ero – riippuen siitä, minkä mallin valitset. Jotkin halvat mallit täyttävät kuitenkin kaikki vaatimukset (katso vain joitakin malleja, jotka olemme sisällyttäneet edellä olevaan luetteloon markkinoiden parhaista tableteista juuri nyt), joten kannattaa ehkä investoida johonkin niistä, jos haluat säästää hieman rahaa ostoksessa.

Ei ole mitenkään mahdotonta löytää hyvää tablettia alle 1500 kruunulla. Ainoa asia, josta sinun on oltava tietoinen halpaa tablettia ostaessasi, on se, että saat todella vastinetta rahalle. Älä siis tingi tuotteelle asettamistasi vaatimuksista, vaikka hinta olisikin edullisempi. Tämä pätee riippumatta siitä, onko sinulla erityisiä vaatimuksia grafiikkasuorittimen, näytön muotoilun/koon, tallennustilan jne. suhteen. Kadut ostoasi nopeasti, jos et aseta omia tarpeitasi ja toiveitasi hinnan edelle.

Miksi kallis tabletti on rahan arvoinen?

Nyt luultavasti ajattelet: jos halpa tabletti on tarpeeksi hyvä, miksi minun pitäisi investoida kalliimpaan malliin? Halpa tabletti voi sopia sinulle, jos sinulla ei ole suuria odotuksia uuden tuotteen suhteen, mutta jos haluat tabletin, jota voit käyttää kaikenlaisiin tarkoituksiin ja mahdollisesti päivittäin, sen on oltava erityisen hyvä. Ja tässä kannattaa usein investoida hieman kalliimpaan tablettiin, jos sinulla on rahaa.

Kalliimpi tabletti, joka voi maksaa 3000-10 000 kruunua, sisältää usein useita uusia tekniikoita, joita hieman halvemmat mallit eivät sisällä. Lisäksi monissa tapauksissa tabletin suunnitteluun ja yksityiskohtiin on kiinnitetty hieman enemmän huomiota, kun investoit kalliiseen tablettiin. Tämä tarkoittaa, että tablettia voi käyttää useampaan tarkoitukseen, sillä voi käyttää useampia sovelluksia kerralla ilman, että näyttö jäätyy, ja se kestää yleensä paremmin kuin halvemmat mallit.

Mihin voin käyttää tablettia?

Tablettia on mahdollista käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Tietenkin käyttö riippuu siitä, mitä tabletilla voi tehdä. Hieman vanhempi malli tai halpa tabletti ei siis välttämättä pysty kaikkiin alla oleviin tehtäviin, mutta uudempi tablettivaihtoehto, jossa on eri tekniikoita, pystyy usein seuraaviin tehtäviin:

 • Tietokoneena: Useissa edellä mainituissa tämän testin tableteissa on niin suuri suorituskyky, tallennustila, grafiikkasuoritin jne., että ne toimivat käytännössä pienempinä tietokoneina. Voit siis käyttää tablettia työssä, jos investoit tällaiseen malliin. Tällä tavoin tabletti korvaa tietokoneen – ja niitä on paljon helpompi kuljettaa edestakaisin, koska ne ovat kevyempiä ja pienempiä kuin useimmat tietokoneet.
 • Kirjana: Lataamalla erilaisia äänikirja- tai e-kirjasovelluksia voit käyttää tablettia kirjana. Tällöin sinulla on lukumateriaali aina käden ulottuvilla, eikä sinun tarvitse kantaa painavaa kirjaa laukussasi.
 • Pelaamiseen: Jos investoit tablettiin, jossa on optimaalinen grafiikkasuoritin ja jossa on hyvä suorituskyky, voit itse asiassa käyttää tablettia myös monenlaiseen pelaamiseen. Jotkut voidaan jopa liittää erilaisiin pelilaitteisiin, kuten näppäimistöön, joystickiin, peliohjaimeen jne., joten sinulla on oikeat työkalut käytössäsi.
 • Piirustus: Useissa tableteissa on saatavilla piirustussovelluksia, joiden avulla voit piirtää sormillasi suoraan näytölle.Joihinkin muunnelmiin, kuten Applen malleihin, voi liittää myös piirtokynän, jolloin työsi tuntuu entistäkin realistisemmalta ja voit piirtää juuri oikeat viivat. Joten luovuutesi ainoa raja olet sinä.
 • Muistiinpanojen tekemiseen: Voit käyttää tablettia koulutehtävissä tai kokouksessa, jos et halua tehdä muistiinpanoja suoraan paperille. Voit esimerkiksi ladata Docs- tai Word-ohjelmat suoraan tabletille. Lisäksi useat uudemmat mallit mahdollistavat kynän liittämisen, joten voit kirjoittaa käsin tabletin näytölle, jos haluat tuntea, että otat todellisia “käsin muistiinpanoja”.
 • Katsele elokuvia, sarjoja jne.: Useimmat ihmiset käyttävät tablettejaan sarjojen tai elokuvien katseluun. Tämä johtuu siitä, että näyttö on tarpeeksi suuri, jotta kaikki yksityiskohdat näkyvät, mutta se ei silti vie yhtä paljon tilaa kuin tietokone. Samaan aikaan useat suoratoistopalvelut voivat toimia hienosti tabletillasi.

Videoiden ja valokuvien tallentamiseen ja/tai muokkaamiseen: Jos löydät tabletin, jossa on hyvät kamerat ja optimaaliset videokuvausominaisuudet, voit hyvin käyttää tablettia videoiden tallentamiseen ja kuvien ottamiseen sen sijaan, että käyttäisit varsinaista kameraa tai puhelinta. Jos mallissa on myös hyvä suorituskyky ja grafiikkasuoritin, voit myös muokata videoita ja valokuvia suoraan tabletilla sen sijaan, että siirtäisit ne tietokoneelle.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×