Tårnventilatorin testi 2022

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Oletko tyyppi, joka suosii laatua, tyylikästä muotoilua ja monitoimijärjestelmää, jossa sinua palvellaan uudella modernilla teknologialla? Dyson on ylpeillyt sillä, että se on ollut paras ilmanpuhdistinvalmistaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuodesta 1991 lähtien luovuutta ja innovointia silmällä pitäen.…

2
myydyin tornituuletin

Honeywell QuietSet HYF290E4 jäähdytystuuletin torni

3
Paras hiljainen tuuletin

Thermex TD 350/125 tornituuletin

4
Paras SMART-tuuletin

Nordic Home NORDIC HOME 2-in-1 tornituuletin ja ilmankiertoilmapuhallin

5
Paras edullinen tuuletin

Dyson Pure Cool Link DYSTP02

6
Paras edullinen tuuletin

Rowenta VU 6620 Eole Infinite

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Kuumana kesäpäivänä, jolloin lämpötila nousee, monet tanskalaiset etsivät tapoja viilentää itseään, ja tornituulettimesta tulee välttämättömyys. Jos siis etsit kannettavaa ja suhteellisen edullista tapaa voittaa kuumuus, tornituulettimia voi kuljettaa ympäri taloa ja ne auttavat estämään, ettei huoneessa ole saunan tuntua, ja puhdistavat samalla ilmaa.

Tornituuletin on korkeampi ja kapeampi kuin muunlaiset jäähdytystuulettimet, mukaan lukien kädessä pidettävät tai työpöydille suunnitellut tuulettimet.

Korkean, sylinterimäisen muodon etuna on se, että jäähdytystä saadaan paljon ilman massiivista tilantarvetta, ja se jakautuu suuremmalle pystysuoralle alueelle. Lisäksi tornituulettimet yleensä värähtelevät ja kääntyvät vasemmalle ja oikealle jäähdytysilmavirran levittämiseksi laajempaan tilaan. Työnnä yksi huoneen nurkkaan ja yllätyt, kuinka paljon tilaa se voi peittää.Olemme koonneet yleiskatsauksen monista tuulettimista löytääksemme parhaat jälleenmyyjät, sekä virallisten kuluttajaneuvojien että kuluttajien omien mielipiteiden kanssa, sekä hyviä että huonoja puolia, joissa testaamme tuotteita antaaksemme sinulle käsityksen siitä, mikä niistä kannattaa valita, niitä kuumia päiviä varten.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Paras ilmanpuhdistin – tuhoaa haitalliset hiukkaset
 • pros-icon.svg Astma- ja allergiaystävällinen
 • pros-icon.svg Litteä ja tyylikäs muotoilu modernilla otteella
 • pros-icon.svg Ei puhdistettavia teriä ja todella helppo puhdistaa
 • pros-icon.svg Timer-toiminto
 • pros-icon.svg Sisältää kaukosäätimen
 • pros-icon.svg Voi sekä jäähdyttää että puhdistaa ilmaa

Detaljeret gennemgang

Oletko tyyppi, joka suosii laatua, tyylikästä muotoilua ja monitoimijärjestelmää, jossa sinua palvellaan uudella modernilla teknologialla? Dyson on ylpeillyt sillä, että se on ollut paras ilmanpuhdistinvalmistaja Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuodesta 1991 lähtien luovuutta ja innovointia silmällä pitäen.

Dyson AM07 on siitä älykäs versio, joten se on loistava ostos keskihintaisiin hellepäiviin. Dyson Cool AM07 on saatavana kaikissa väreissä, kunhan se on valkoinen hopeisilla yksityiskohdilla, ja se on epäilemättä valtakunnan tyylikkäin, esteettisesti kaunein ja huomiota herättävin tuuletin. Se on myös melko hyvä tuulahdus ja tekee ilmasta puhdasta.

Miksi kannattaa valita Dyson AM07

Dyson AM07 on murto-osan yli metrin korkuinen ja vain 190 mm leveä, mikä tarkoittaa, että se mahtuu minkä tahansa huoneen nurkkaan ja sulautuu taustaan – ja se on juuri sitä, mitä haluat kodinkoneelta.

Tuulettimessa on täysin erilainen lähestymistapa ilman liikuttamiseen. Sen sijaan, että Dyson-tuulettimessa olisi suuri, leveä kaappi, jossa on kolme tai neljä näkyvää tuulettimen siipeä, jotka pyörivät kuinka monta kierrosta minuutissa, tuulettimessa ei ole lainkaan näkyviä siipiä. Itse asiassa se on vain ontto portaali, johon voi työntää kätensä ilman, että se katkeaa ranteesta.

Dyson AM07 -tornituulettimessa on yhden kosketuksen oskillointi- ja ilmankerrointeknologia, joka ohjaa tasaista ilmavirtaa ympäri huonetta. Siinä on moderni ja yksinkertainen muotoilu, joka tekee siitä turvallisen ja helpon puhdistaa, ja se sisältää kaarevan ja magnetoidun kaukosäätimen, jossa on kymmenen tarkkaa ilmavirtausasetusta.

Kaikki allergeenit poistetaan ilmasta. HEPA-suodatin, joka auttaa puhdistamaan hiukkaset paremmin kuin muut suodattimet, mikä tekee siitä turvallisen valinnan perheen allergikoille tai niille, jotka kärsivät astmasta ja kaikista allergeeneista.

Kauko-ohjattava tuuletin kierrättää puhdistettua ilmaa huoneen läpi harsintatoiminnollaan, jolloin ilma on puhdasta ja ihanaa hengittää. Dyson-tornituuletin on suunniteltu lattioille ja suurempiin huoneisiin, ja siinä on korkean teknologian järjestelmä, joka on käyttäjäystävällinen ja auttaa terveelliseen sisäympäristöön monilla ominaisuuksilla.

Honeywell QuietSet HYF290E4 jäähdytystuuletin torni

myydyin tornituuletin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ajastin 1, 2 tai 8 tunnille.
 • pros-icon.svg Kauko-ohjaus voidaan tallentaa sisäänrakennettuun järjestelmään
 • pros-icon.svg Oscillating-toiminto, joka voi viilentää suuren huoneen
 • pros-icon.svg Jopa 8 eri ääniasetusta
 • pros-icon.svg Näyttö voidaan säätää yöksi
 • pros-icon.svg Yksinkertainen käyttö
 • pros-icon.svg Jäähdytysvaikutus

Detaljeret gennemgang

Etsitään tornituuletinta, joka paitsi viilentää huonetta, myös varmistaa, että se täyttää halutun äänitason. Jos haluat nukkua turvallisesti ja hiljaisesti yöllä, mutta samalla viilentää huoneen, jossa nukut, Honeywell Quietset -tornituuletin on mielenkiintoinen vaihtoehto sinulle.

Honeywellissä on 8 eri äänenvoimakkuutta, jotka tarjoavat sekä mukavuutta että hallintaa. Leikkaan muotoilun ja hiljaisen, tehokkaan tuulettimen sekä QuietSet-teknologian ansiosta voit hallita ääni- ja jäähdytysasetuksia, joten se on täydellinen ystävä mihin tahansa kotiin ympäri vuoden.

Miksi sinun kannattaa valita Honeywell QuietSet HYF290E4 -jäähdytystuuletintorni

Tämä tornituuletin on hyödyllinen ihmisille, jotka nauttivat viileässä ilmassa nukkumisesta ja paremmasta sisäilmastosta myöhäisiltoina. Tämä Honeywellin värähtelevä tuuletin on yksi Amazonin myydyimmistä tornituulettimista, ja sillä on keskimäärin 4,5 tähden arvosana yli 19 000 arvostelun perusteella.

Se sisältää kahdeksan hiljaisuusasetusta, jotka vaihtelevat Sleep (alhaisin) ja Power Cool (korkein) välillä. Nämä asetukset näkyvät tuulettimen etunäytössä, jota voit himmentää. Voit hallita joitakin näistä asetuksista näytön kautta tai kaukosäätimellä, ja lisäksi voit ohjelmoida automaattisen sammutusajastimen. Tämä tuuletin luo viileän tuulenvireen, joka auttaa sinua kesän myöhäisten tuntien kuumissa öissä.

Thermex TD 350/125 tornituuletin

Paras hiljainen tuuletin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Maailman hiljaisin tuuletin
 • pros-icon.svg Luonnollinen ilmavirtaus
 • pros-icon.svg Pieni tuuletin
 • pros-icon.svg Matalan melutason

Detaljeret gennemgang

Tässä meillä on tornituuletin, joka käy hiljaa ovien kanssa. Melkein äänetön voimallaan! Tornituuletin, jota et melkein huomaa kotonasi ja joka toimii hyvin niille, jotka haluavat piilottaa viileän ilman ja samalla saada mukavan sisäilmaston.

Jopa 24 DB:n äänitason ansiosta TD Silent voi kutsua itseään maailman hiljaisimmaksi tuulettimeksi luokassaan. Tämä johtuu osittain suurista investoinneista sekä taloudellisesti että ajallisesti, jotka ovat mahdollistaneet tämän kanavapuhaltimen valmistamisen, joka erottuu edukseen erittäin alhaisella melutasollaan.

Miksi kannattaa valita Thermex TD 350/125

Thermex TD 350/125 -tornipuhallin on puhallinsarja, jossa on ääntä vaimentava eristys. TD:n sisällä syntyvät ääniaallot johdetaan rei’itetyn sisäkuoren läpi ja absorboituvat ääntä vaimentavaan materiaalikerrokseen.

TD-SILENT-rivipuhaltimien matala profiili tekee niistä tehokkaimman ratkaisun asennuksiin, joissa asennustila on rajallinen. Kanavapuhallin voidaan purkaa irrottamatta puhallinta kanavajärjestelmästä. TD Silent -sarja soveltuu erityisesti kylpyhuoneiden ja kellareiden ilmanvaihtoon kattoasennuksella.

Ääniäänitasoja on alennettu tulo- ja poistokanavissa, ja myös säteilyäänitasoja on alennettu huomattavasti, joten TD-SILENT on jopa 24 DB hiljaisempi kuin suuremmat kilpailijat. Tämä on siis varma voittaja niille, jotka haluavat täydellisen hiljaisuuden, mutta samalla mukavan sisäilmaston talon pienemmissä huoneissa.

Nordic Home NORDIC HOME 2-in-1 tornituuletin ja ilmankiertoilmapuhallin

Paras SMART-tuuletin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tuuletin on 2-in-1 ja siinä on ilmanpuhdistin
 • pros-icon.svg HEPA-suodattimella, joka puhdistaa ilman allergeeneista
 • pros-icon.svg Sisältää sovelluksen, jolla sen toimintoja voi ohjata puhelimella
 • pros-icon.svg Paljon ilmaa
 • pros-icon.svg Kookkaampi tuuletin

Detaljeret gennemgang

Tässä meillä on tuuletin, joka kuuluu moderniin tyylikkääseen kotiin. Tyylikäs ja tyylikäs muotoilu, joka sopii lähes mihin tahansa olohuoneeseen. Todellinen pohjoismainen muotoilu, joka on peräisin rakkailta naapureiltamme Skandinaviasta.

Tuuletin on tarkoitettu niille, jotka haluavat yksinkertaisia asioita ja jotka haluavat käyttäjäystävällisen järjestelmän ilman liikaa teknologiaa. Nordic Home NORDIC HOME NORDIC HOME 2-in-1-tornituuletin ja ilmankierrätin tulee 2-in-1 ja sitä käytetään sekä kuumina kesäpäivinä, mutta myös puhdistamaan ilmaa sisätiloissa ja varmistamaan, että sisäilmasto on tarpeeksi terveellinen, jotta voit hengittää syvään.

Se on tarkoitettu niille, jotka haluavat sekä jäähdytystä että raitista ilmaa, mutta eivät halua liikaa asetuksia ja valikoituja eritelmiä. Jos siis etsit erinomaista ilmankiertoa, Nordic Home NORDIC HOME 2-in-1 -tornituuletin ja ilmankiertoilmapuhallin on tarkemman tarkastelun arvoinen.

Miksi kannattaa valita Nordic Home NORDIC HOME 2-in-1-tornituuletin ja ilmankiertoilmapuhallin

Tällä ruotsalaisen Nordic Home -yhtiön tuulettimella lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Kolmivaiheisen suodattimen avulla ilmanpuhdistin varmistaa, että sisäympäristö puhdistuu lemmikkien karvoista, pölystä, siitepölystä, savusta ja ei-toivotuista hajuista. Lisäksi se pidättää viruksia ja bakteereja tasapainottaakseen sisäistä järjestelmää, ja tuloksena on puhdasta ilmaa, jota on mukava hengittää.

Kostuttimen avulla kosteus voidaan asettaa 40-80 %:n välille. Vesisäiliö on helppo täyttää uudelleen, ja se on käyttäjäystävällinen järjestelmä, jonka voi asentaa kuka tahansa. Tuuletin voidaan säätää kolmelle tasolle, mukaan lukien hiljainen asetus, mikä tekee siitä mukavamman yön aikana, jotta ihmiset saavat tarvitsemansa levon.

Tuuletin soveltuu 35 m2:n alueensa ansiosta sekä yksityisasuntoihin että toimistoihin ja varmistaa, että myös suuremmat huoneet pidetään jäähdytettyinä haluttuun lämpötilaan.

Dyson Pure Cool Link DYSTP02

Paras edullinen tuuletin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tuuletin on 2-in-1 ja siinä on ilmanpuhdistin
 • pros-icon.svg HEPA-suodattimella, joka puhdistaa ilman allergeeneista
 • pros-icon.svg Sisältää sovelluksen, jolla sen toimintoja voi ohjata puhelimella
 • pros-icon.svg Paljon ilmaa
 • pros-icon.svg Kookkaampi tuuletin

Detaljeret gennemgang

Tarvikkeiden on oltava käteviä, mutta niiden on ehdottomasti oltava tyylikkäitä, joten tässä on tuuletin, joka on molempia. Rowenta Eole Infinite on täydellinen tasapaino suorituskyvyn ja muotoilun välillä.

Tuulettimessa on innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikäs ulkonäkö, joten tämä tuuletin parantaa varmasti kotisi, toimistosi tai makuuhuoneesi tyyliä. Suorituskyky ja muotoilu eivät aina vastaa hintaa, vaan useimmiten joudumme etsimään kovasti halvempaa mallia, joka vastaa tuulettimen odotuksia. Tämän tuulettimen hinta on edullinen jopa keskivertotanskalaiselle.

Jos siis haluat tyyliä ja suorituskykyä etkä halua maksaa tuhansia, tässä on tuuletin, joka toimittaa.

Rowenta Eole Infinite on erittäin korkea (100 cm/80 tuumaa) tornituuletin, jonka halkaisija on 28 cm ja jossa on 40 W:n moottori ja erittäin laaja 180°:n heilahdusalue. Tuulettimen ohjauspaneeli sijaitsee tuulettimen päällä, ja siinä on 3 eri nopeusasetusta sekä ajastin, jossa on 1, 2, 4 ja 8 tunnin vaihtoehdot. Siinä on myös yksi LED-näyttö, joka näyttää huonelämpötilan ja säätää automaattitilassa nopeuden sen mukaan. Yläpaneelista löytyvät myös virta-, automaatti- ja värähtelypainikkeet.

Rowenta Eole Infinite -tuulettimessa on myös piilotettu poiskytkentätoiminto, joka sammuttaa tuulettimen 12 tunnin kuluttua, jos lähdet kotoa tai sinulla on kiire liikkeellä ja unohdat kytkeä sen pois päältä.

Alhaisimmilla nopeusasetuksillaan se tuottaa vain 43 DB:n melua, ja sitä voidaan verrata hiljaiseen kirjastoon. Joihinkin mutta ei kaikkiin Rowentas-tuulettimiin sisältyy kaukosäädin, joten varmista ennen ostamista, että haluat käyttää tätä ominaisuutta.
Vaikka pitkä ja ohut muotoilu saattaa tuntua siltä, että tuuletin kaatuu helpommin, se istuu silti melko vakaasti lattialla pyöreän pohjan ansiosta. Jos haluat siirtää puhallinta, siinä on mukava kahva takaapäin.

Rowentan tornituuletin on saatavana vain yhdessä värivaihtoehdossa ja 1,6 metrin verkkojohdolla, joka vetäytyy automaattisesti takaisin pohjaan.

Rowenta VU 6620 Eole Infinite

Paras edullinen tuuletin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri tuuletin laajalla peittoalueella
 • pros-icon.svg High design
 • pros-icon.svg 180 asteen värähtely
 • pros-icon.svg Ajastin
 • pros-icon.svg Pyörivä tornituuletin
 • pros-icon.svg Auto shutdown
 • pros-icon.svg Kauko-ohjaus

Detaljeret gennemgang

Tarvikkeiden on oltava käteviä, mutta niiden on ehdottomasti oltava tyylikkäitä, joten tässä on tuuletin, joka on molempia. Rowenta Eole Infinite on täydellinen tasapaino suorituskyvyn ja muotoilun välillä.

Tuulettimessa on innovatiivisia ominaisuuksia ja tyylikäs ulkonäkö, joten tämä tuuletin parantaa varmasti kotisi, toimistosi tai makuuhuoneesi tyyliä. Suorituskyky ja muotoilu eivät aina vastaa hintaa, vaan useimmiten joudumme etsimään kovasti halvempaa mallia, joka vastaa tuulettimen odotuksia. Tämän tuulettimen hinta on edullinen jopa keskivertotanskalaiselle.

Jos siis haluat tyyliä ja suorituskykyä etkä halua maksaa tuhansia, tässä on tuuletin, joka toimittaa.

Rowenta Eole Infinite on erittäin korkea (100 cm/80 tuumaa) tornituuletin, jonka halkaisija on 28 cm ja jossa on 40 W:n moottori ja erittäin laaja 180°:n heilahdusalue. Tuulettimen ohjauspaneeli sijaitsee tuulettimen päällä, ja siinä on 3 eri nopeusasetusta sekä ajastin, jossa on 1, 2, 4 ja 8 tunnin vaihtoehdot. Siinä on myös yksi LED-näyttö, joka näyttää huonelämpötilan ja säätää automaattitilassa nopeuden sen mukaan. Yläpaneelista löytyvät myös virta-, automaatti- ja värähtelypainikkeet.

Rowenta Eole Infinite -tuulettimessa on myös piilotettu poiskytkentätoiminto, joka sammuttaa tuulettimen 12 tunnin kuluttua, jos lähdet kotoa tai sinulla on kiire liikkeellä ja unohdat kytkeä sen pois päältä.

Alhaisimmilla nopeusasetuksillaan se tuottaa vain 43 DB:n melua, ja sitä voidaan verrata hiljaiseen kirjastoon. Joihinkin mutta ei kaikkiin Rowentas-tuulettimiin sisältyy kaukosäädin, joten varmista ennen ostamista, että haluat käyttää tätä ominaisuutta.
Vaikka pitkä ja ohut muotoilu saattaa tuntua siltä, että tuuletin kaatuu helpommin, se istuu silti melko vakaasti lattialla pyöreän pohjan ansiosta. Jos haluat siirtää puhallinta, siinä on mukava kahva takaapäin.

Rowentan tornituuletin on saatavana vain yhdessä värivaihtoehdossa ja 1,6 metrin verkkojohdolla, joka vetäytyy automaattisesti takaisin pohjaan.

Guide

Miten valita paras tornituuletin sinulle

Oletko päättänyt, että tornituuletin on sinua varten ja että sen pitäisi olla pysyvä osa kotiasi? Jos näin on, voit valita koon ja ominaisuuksien suhteen, sillä kaikki tornituulettimet eivät ole samanlaisia, ja niissä on erilaisia ominaisuuksia, joista jokainen vastaa yksilöllisiin tarpeisiin.

Koko

Yleensä mitä suurempi ja korkeampi tuuletin, sitä suurempi ilmavirta ja sitä suurempi huone, jota se voi jäähdyttää, ja lisäbonuksena on se, että sinun ei välttämättä tarvitse painaa sitä niin kovaa saadaksesi saman vaikutuksen. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tuuletinta pienemmällä nopeudella, jolloin ääni on – yleensä – vähäisempi. Se on kätevää, koska melu on toiseksi suurin tekijä.

Tavoitteet

Meluisa tornituuletin voi olla häiritsevä päivällä, mutta se on todellinen ongelma, jos se estää sinua nukahtamasta yöllä ja jos olet tyyppi, joka nauttii täydellisestä hiljaisuudesta ilman häiriöitä. Melua vaimentavat tornituulettimet ovat usein tavallista tuuletinta tehottomampia, mutta ne ovat käteviä, jos kodin ääniherkkä henkilö nauttii myös viilennetystä makuuhuoneesta.

Vapaana olevat työpaikat

Värähtely on toinen keskeinen piirre. Lähes kaikki tornituulettimet värähtelevät ja kääntyvät hitaasti puolelta toiselle kattaakseen laajemman alueen, mutta ne erottuvat toisistaan suuren värähtelykulmansa ansiosta. Mitä suuremman huoneen haluat viilentää, sitä leveämpi se on – ja voit aina kytkeä värähtelyn pois päältä, jos haluat vain viihtyä.

Ohjaimet ja ominaisuudet

Useimmissa tornituulettimissa on valittavissa eri nopeudet, ja suurimmassa osassa on ajastintoiminto, jonka avulla voit asettaa tuulettimen viilentämään sinua nukkumaan mennessäsi, mutta sammuttamaan sen muutaman tunnin kuluttua hiljaisemman yön takaamiseksi.

Turvallisuus

Turvallisuus on myös tärkeä asia erityisesti lapsiperheille, jotka eivät halua, että heidän pienet sormensa jäävät väliin. Tuulettimen säleikön pitäisi tehokkaasti estää pieniä ja uteliaita sormia pääsemästä lähelle siipeä, eikä tuulettimen kotelo saisi kuumentua epätavallisen kuumaksi pitkäaikaisen käytön jälkeen.

Lopuksi on syytä tarkastella käytännön seikkoja. Onko kaapeli tarpeeksi pitkä, jotta tuuletin voidaan sijoittaa haluamaasi paikkaan? Kuinka vakaa tuuletin on jalustallaan? Jotkin tornituulettimet ovat yllättävän horjuvia, ja vaikka ne eivät yleensä kaadu yhtä helposti kuin keskiverto jalustatuuletin, haluat silti olla varma, ettei se kaadu pienimmästäkään liikkeestä.

Puhdistus

Tornituulettimen on oltava helppo puhdistaa. Jos tuuletin on vaikea puhdistaa, et luultavasti puhdista sitä, millä on seurauksia: ajan mittaan tuulettimeen kerääntyy pölyä ja hiuksia siivekkeisiin ja muihin liikkuviin osiin, mikä vähentää niiden tehokkuutta ja näyttää rumalta.

Puhdista monet markkinoilla olevat tornituulettimet purkamalla lähes kaikki tuulettimen osat ja puhdistamalla jokainen pieni reikä pumpulipuikolla. Jos et ole siivousintoilija, on parasta valita tuote, jota on helppo käsitellä ja purkaa.

Löydät ehkä muita asetuksia, jotka vaihtelevat nopeutta ja antavat luonnollisen tuulahduksen tunteen – vaikka tuulettimen melun nousu ja lasku yleensä pilaa kokonaisvaikutuksen – sekä nukkumisasetuksia, jotka on suunniteltu minimoimaan humina ja pitämään sinut viileänä pitämättä sinua hereillä.

Kaiken kaikkiaan se riippuu tarpeistasi, siitä, mihin aiot käyttää sitä ja miten se sopii juuri sinun kotiisi.

Dyson AM07 tornituuletin Honeywell QuietSet HYF290E4 jäähdytyspuhaltimen torni Thermex TD 350/125 tornituuletin “>Nordic Home NORDIC HOME 2-in-1 tornituuletin ja ilmankiertoilmapuhallin Dyson Pure Cool Link DYSTP02 “>

Rowenta VU 6620 Eole Infinite
Nopeuksien määrä: 10 8 2 3 10 3
Värähtelevä: yes yes ei yes yes yes
Timer-toiminto: yes yes ei yes yes yes
Kauko-ohjaus yes yes ei yes yes ei
Ailmavirta maksimiasetuksella 1800 ku.m/t 187 ku.m/t 300-360 m³/t 40W teho 1490.4 ku.m/t
Ailmankäsittelyn tyyppi jäähdytysvirta jäähdytysvirta ilmanpuhdistin jäähdytysvirta jäähdytystuuletin/puhdistin jäähdytyspuhallin

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×