Termospullotesti (2022) → Yleiskatsaus 12 parhaaseen termospullomukiin

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Bodum Matkamuki 35 cl ruostumatonta terästä/musta

Tämä Bodumin klassinen ja tyylikäs matkamuki on täydellinen kumppani matkalla kuumalle tai kylmälle juomalle. Se voi pitää juomasi kuumana tai kylmänä useita tunteja, ja siinä on sekä kätevä koko että mukava pitoalue, joka tarjoaa mukavuutta…

1
Testin paras termosmuki

Bodum Matkamuki 35 cl ruostumatonta terästä/musta

2
Innovatiivinen termospullo

Stelton To Go Click termospullo 0,4 litraa, metallimusta

4
Paras termospullo automatkalle

Sagaform Thermos Pearl

6
Deluxe termospullo kaikissa väreissä

Melitta Thermocup SST

7
Termosmuki koko perheelle

Alfi IsoMug Plus Thermos Black Lacquer 0,35L

8
Yksinkertainen, ergonominen termospullo

Wilfa Coffee 2Go termospullo

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä termospullotestissä Bodumin 35 cl:n matkamuki äänestettiin testin voittajaksi. Tämä johtuu sen monipuolisuudesta, joka tekee siitä sopivan liikuteltavaksi, se on käyttäjäystävällinen ja siinä on älykäs muotoilu. Sitä seuraa kuitenkin joukko muita markkinoiden huippuluokan lämpömukeja. Lue ja opastetaan sinua valitsemaan sinulle sopiva tuote artikkelista.

Termoskannu on ihanan helppo ja kätevä kuljettaa mukana matkalla. Voit säästää paljon rahaa, kun sinun ei tarvitse ostaa to-go-tuotteita, kun olet liikkeellä. Jos aamukahvin keittäminen ei ole aina mahdollista, voit nauttia sen junassa, bussissa tai autossa matkalla töihin rentoutuen ja tietäen, että olet ajoissa perillä. Termoskannu voi olla hyvä myös kävelyretkillä. Kyseessä on siis monipuolinen tuote, ja kun et osta paljon to-go-tuotteita, säästät rahaa ja säästät ympäristöä kertakäyttömukeilta. Usein voit myös tuoda oman mukin mukaan mukaan otettavia juomia varten.

Bodum Matkamuki 35 cl ruostumatonta terästä/musta

Testin paras termosmuki

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Voit pitää juomasi kuumana tai kylmänä matkalla
 • pros-icon.svg Käytännöllinen koko kaikkiin liikennemuotoihin
 • pros-icon.svg Varustettu miellyttävällä silikonireunalla pitoa varten

Detaljeret gennemgang

Tämä Bodumin klassinen ja tyylikäs matkamuki on täydellinen kumppani matkalla kuumalle tai kylmälle juomalle. Se voi pitää juomasi kuumana tai kylmänä useita tunteja, ja siinä on sekä kätevä koko että mukava pitoalue, joka tarjoaa mukavuutta käytön aikana.

Miksi kannattaa valita Bodum Travel Mug 35 cl

Bodumin 35 cl:n matkamukin avulla saat matkakumppanin, joka pitää kylmät tai kuumat juomat oikeassa mukavassa lämpötilassa, olitpa sitten juomassa virkistävää jääteetä tai hyvää kahvia. Bodumin matkamuki on suurenmoinen ja käytännöllisen kokoinen matkalle mukaan otettavaksi. Siihen mahtuu 35 cl suosikkijuomaa. Pidät mukista kiinni riippumatta siitä, kannatko kuumaa kahvia vai käytätkö liukkaita lapasia, sillä siinä on silikonireuna, jota on mukava pitää kädessä ja joka varmistaa, ettet polta tai pudota mukia. Kaiken kaikkiaan kyseessä on todella hyvä käyttäjäystävällinen matkamuki, jossa on mukava muotoilu ja hyvä hinta.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 35 cl
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni, muovi
 • Väri(t): teräs punaisilla, valkoisilla, sinisillä tai mustilla yksityiskohdilla

Stelton To Go Click termospullo 0,4 litraa, metallimusta

Innovatiivinen termospullo

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Termoskannu on helppokäyttöinen ympäriinsä
 • pros-icon.svg Avataan ja suljetaan yhdellä kädellä ihanteellisesti liikkeellä ollessa
 • pros-icon.svg Innovatiivinen tyhjiötoiminnolla

Detaljeret gennemgang

Tämä innovatiivinen to-go-termokuppi on loistava niille, joilla on liikkeellä ollessaan usein monia asioita käsissään. Se voidaan avata ja sulkea vain yhdellä kädellä, joten jos kätesi ovat aina täynnä, tämä matkamuki on juuri sinua varten.

Sentten sinun kannattaa valita Stelton To Go Click Thermo Cup 0.4 litraa

Stelton to-go click termos on innovatiivinen versio matkamukista, joka sopii täydellisesti kiireiseen arkeen, jossa sinulla on usein kädet täynnä erilaisia asioita. Jos tarvitset kylmää tai kuumaa juomaa matkalla, tämä Steltonin To Go Click -matkamuki on täydellinen valinta, sillä voit avata tai sulkea mukin helposti yhdellä napsautuksella. Lisäksi mukista voi juoda ympäriinsä, joten ei ole väliä, miten otat sen käteesi tai mistä juot.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 400 ml
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Materiaali: ruostumaton teräs, muovi
 • Väri(t): Musta metalliväri hopeisella yläosalla

Eva Solo To Go Cup laivastonsininen

Paras termospullo automatkalle

Fordele
 • pros-icon.svg Muoto sopii auton mukitelineisiin
 • pros-icon.svg Voi pysyä lämpimänä jopa 6 tuntia
 • pros-icon.svg Toiminnallinen sulkemistoiminto, joka voi sulkea tiiviisti, jotta muki ei vuoda

Detaljeret gennemgang

Tässä kauniissa ja esteettisessä termospullossa on sekä houkutteleva että käytännöllinen muotoilu, joten se sopii erinomaisesti to-go-termospulloksi todelliselle esteetikkoystävälle. Se on yksinkertainen ja hyvälaatuinen, ja kantohihnan ansiosta se sopii todella hyvin kiireiseen arkikäyttöön.

Miksi kannattaa valita Eva Solo To Go Cup

Eva Solo To Go Cup on täydellinen valinta niille, jotka välittävät käytännöllisyydestä sekä todella kauniista ja yksinkertaisesta muotoilusta. Ajaton muotoilu tekee tästä termospullosta klassikon, jota voi käyttää monta vuotta, sillä se ei koskaan mene pois muodista, ja muki sopii minkä tahansa asun ja monien asusteiden kanssa. Eva Solo To Go -termoskannu on saatavana useissa eri väreissä, jotka sopivat jokaiseen makuun. Sen lisäksi, että muotoilu on esteettisesti miellyttävä, se on myös käytännöllinen. Eva Solo -termoskannussa on hyvä ja kestävä silikonikahva, jota on mukava pitää kädessä ja joka toimii kätevästi, kun olet liikkeellä. Voit helposti kantaa termospulloa ranteesi ympärillä, jos kätesi ovat muuten täynnä. Kannen naksutustoiminto antaa sinulle nopean ja helpon pääsyn juoma-aukkoon, joka avautuu vain silloin, kun haluat juoda termospullosta. Kun et juo mukista, tämä naksutustoiminto varmistaa, että Eva Solo To Go Cup -muki pysyy täysin suljettuna eikä vuoda, sillä mukissa, joissa on tämä toiminto, on myös tyhjiövaikutus.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 35 cl
 • Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni
 • Väri(t): Musta, Harmaa, Rose, Laivastonsininen

Sagaform Thermos Pearl

Paras termospullo automatkalle

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Muoto sopii auton mukitelineisiin
 • pros-icon.svg Voi pysyä lämpimänä jopa 6 tuntia
 • pros-icon.svg Toiminnallinen sulkemistoiminto, joka voi sulkea tiiviisti, jotta muki ei vuoda

Detaljeret gennemgang

Tämä Alfi City -juomapullo on monipuolinen matkapullo, joka voi toimia tavallisena juomapullona jokapäiväisessä elämässä sekä termospullona sekä kuumille että kylmille juomille joko kotona tai matkalla. Siksi se voi olla erinomainen ympäristöystävällinen valinta jokapäiväisiin juomiin.

Miksi kannattaa valita Alfi City juomapullo

Alfi City -juomapullo on erittäin monipuolinen pullo, jota voi käyttää moniin eri tarkoituksiin jokapäiväisessä elämässä. Sitä voidaan käyttää vesipullona tai muille virkistäville juomille lämpiminä kuukausina, ja se pitää juomat viileinä jopa 16 tuntia. Sitä voidaan käyttää myös termospullona viileämpinä kuukausina kuumille juomille, kuten kahville tai teelle. Täällä juomia voidaan pitää kuumana jopa 8 tuntia. Alfi City on monikäyttöinen juomapullo, jota voi käyttää kotona tai matkalla. Sen monipuolisuus tekee siitä todella hyvän vaihtoehdon tavallisille muovipulloille, kun haluat nesteyttää päivän aikana, ja se toimii myös termospullotoiminnolla loistavana vaihtoehtona tavalliselle termospullolle tai matkamukille, sillä sitä voidaan käyttää kaikkeen, eikä sinun tarvitse valita useiden eri tuotteiden joukosta. Se on myös erittäin kestävä, sillä siinä on ColourProtect-pinta, joka tekee siitä iskunkestävän ja murtumattoman.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 500 ml
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Väri(t): vaaleanpunainen

Alfi City juomapullo 0,5L Rosa Satin

lämpömuki pitkällä takuulla

Fordele
 • pros-icon.svg 5 vuoden takuu laadunvarmistuksena
 • pros-icon.svg Suuri pitoalue leveällä silikonivyöllä
 • pros-icon.svg 360 asteen juomareuna helpottaa käyttöä liikkeellä ollessa

Detaljeret gennemgang

Tämä EMSA Thermal Travel Mug on hyvä, vankka ja kätevä lämpömuki, jota on aina mukava ja kätevä pitää kädessä, sillä se on varustettu erittäin leveällä silikonivyöllä. Lämpömukista voi juoda helposti ja kertaalleen koko matkan.

Sentten sinun kannattaa valita EMSA Thermal Travel Mug

Haluatko hyvän käytännöllisen ja vankan lämpömukin, jolla on hyvä laadunvarmistus? Silloin tämä EMSA Thermal Travel Mug -termoskannu on loistava valinta. Kyseessä on muki, jolla on täysi 5 vuoden takuu, mikä antaa sinulle kuluttajana varmuuden siitä, että lämpömuki on valmistettu laadukkaasti, ja jos jokin menee pieleen, takuu on pitkä. Se on käytännöllinen muki, jolla on hyvä koko, ja erittäin leveä silikonivyö, joka täyttää suurimman osan termospullosta, auttaa sekä pitämään kuumana että kylmänä, se tarjoaa hyvän otteen, joten et helposti pudota EMSA-termospulloasi, ja lisäksi et polta itseäsi, koska siinä on hyvä leveä pala, josta pitää kiinni. Kun olet liikkeellä, on helppoa juoda EMSA Travel Mugista, koska juomaa voi juoda 360 astetta ympäri, joten sinun ei tarvitse seistä ja kääntää sitä oikealle, jos ajat tai sinulla on kädet täynnä töitä samaan aikaan.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 360 ml
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni
 • Väri(t): teräs ja musta

Melitta Thermocup SST

Deluxe termospullo kaikissa väreissä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kaksiseinäinen ja tyhjiötoiminto
 • pros-icon.svg Varustettu Push & Drink -toiminnolla
 • pros-icon.svg Helppo puhdistaa ja voidaan purkaa ja laittaa astianpesukoneeseen
 • pros-icon.svg Suunniteltu kestämään iskuja ja iskuja

Detaljeret gennemgang

Tämä Melitta Thermo Cup SST on tyylikäs matkamuki, jossa on ergonominen muotoilu hyvän otteen takaamiseksi, ja tätä tukee silikonivyö, jota on mukava pitää kädessä lämpötilasta riippumatta niin termokupin sisällä kuin ulkona.

Miksi kannattaa valita Melitta Thermo Cup SST

Melitta SST Thermocup on erinomainen käytännöllinen valinta termospulloksi, jota on erittäin mukava ja käyttäjäystävällinen pitää kädessä. Ergonominen muotoilu ja siihen sopiva silikonivyö tekevät mukista todella hyvän tuntuisen kädessäsi, ja leveä muotoilu yläosassa auttaa varmistamaan, ettet pudota mukia niin helposti, koska se ei pääse liukumaan käsistäsi. Silikonivyöllä on myös useita toimintoja, sillä se takaa hyvän otteen ja varmistaa samalla, ettet polta itseäsi, kun Mellita-termoskannussa on kuumaa juomaa. Termoskannussa on myös lukitustoiminto, joka varmistaa, että kansi ei avaudu, ellet halua juoda mukista. Näin varmistetaan, ettet läikytä ja että Mellita Thermo Mug SST ei vuoda, kun kuljetat sitä mukanasi.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 350 ml
 • Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni
 • Väri(t): hopea ja musta

Alfi IsoMug Plus Thermos Black Lacquer 0,35L

Termosmuki koko perheelle

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Saatavana useissa eri väreissä
 • pros-icon.svg Juo koko kierros
 • pros-icon.svg Paikka, jossa voit nauttia paljon lempijuomasi

Detaljeret gennemgang

Tämä yksinkertainen 500 ml:n termospullo Kintolta sopii niille, jotka haluavat termospullon lempiväreissään, tai perheelle, joka haluaa värin jokaiselle perheenjäsenelle. Termoskannu on saanut inspiraationsa tavallisista mukeista ja laseista.

Sentten sinun kannattaa valita Kinto Thermos 500 ml

Voit valita Kinto-termoskannusi värin. Valittavana on 6 väriä, joten voit helposti hankkia mukin joko lempivärilläsi tai sen läheltä ja yhteensopivana muiden lisävarusteiden kanssa. Kinto-termoskannu sopii siis erinomaisesti myös perheelle, jossa jokainen tarvitsee oman termospullon, jotta jokaisella on oma värinsä. Kinto Thermos on saanut inspiraationsa tavallisista mukeista ja laseista, joissa on mahdollista juoda ympäriinsä, joten sinun ei välttämättä tarvitse kääntää mukia erityisellä tavalla juodaksesi siitä.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 500 ml
 • Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni, muovi
 • Väri(t): musta, teräs, valkoinen, punainen, khaki, turkoosi

Wilfa Coffee 2Go termospullo

Yksinkertainen, ergonominen termospullo

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Yksinkertainen ja tyylikäs, joten jokainen voi käyttää sitä
 • pros-icon.svg Ergonominen muotoilu takaa hyvän otteen
 • pros-icon.svg Silikonivyö, jossa on useita ominaisuuksia käytön helpottamiseksi

Detaljeret gennemgang

Tämä yksinkertainen Wilfa Coffee 2Go Thermos on hyvin yksinkertainen termospullo, jossa on ergonominen muotoilu, joka on sekä tyylikäs ja ajaton että hyvin neutraali. Jos valitset tämän Wilfan Coffee 2Go -termoskannun, saat sekä ergonomian että helppokäyttöisyyden kaupan päälle.

Miksi kannattaa valita Wilfa Coffee 2Go Thermos

Wilfa Coffee 2Go termospullo on loistava valinta niille, jotka haluavat yksinkertaisen ja tyylikkään termospullon, jota on mukava pitää kädessä ja joka on hyvin neutraali ja jota kaikki voivat käyttää. Siinä on ergonominen muotoilu, joka tarjoaa hyvän otteen ja tekee siitä erityisen käyttäjäystävällisen. Silikonivyö, joka istuu termospullon keskellä ohuessa osassa, auttaa varmistamaan, että muki ei luiskahda käsistäsi, etkä polta itseäsi, jos sinulla on kuumia juomia Wilfa-termospullossa. Tämä lisää käyttömukavuutta ja antaa turvallisuutta, kun se on kädessäsi.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 345 ml
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Materiaali: muovi
 • Väri(t): Musta

Thermos Thermos 0,4L

Paras halpa termospullo

Fordele
 • pros-icon.svg Budjettiystävällinen hinta jokaiseen talouteen
 • pros-icon.svg Käytännöllinen kahva helpottaa käyttöä
 • pros-icon.svg Liukukansi helpottaa juomista

Detaljeret gennemgang

Jos etsit budjettiystävällistä termospulloa, joka ei maksa mitään, tämä termospullo on täydellinen valinta. Se on toimiva ja käytännöllinen termospullo, jossa on hyvä kahva, joten et pudota mukia tai polta itseäsi, jos kuljetat kuumaa juomaa liikkeellä.

Sentten sinun kannattaa valita Thermos 0.4L

Jos haluat luopua to-go-tuotteista ja säästää rahaa ja/tai kertakäyttöisiä tuotteita, tämä termospullo on täydellinen valinta. Sen lisäksi, että säästät rahaa joka päivä, Thermos-termospullo on myös saatavilla erittäin edulliseen hintaan, johon kaikilla on varaa. Tässä termospullossa on ajateltu sekä käytännöllisyyttä että helppokäyttöisyyttä. Se on varustettu kahvalla, jonka avulla saat hyvän otteen mukista ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sen pudottamisesta. Se sopii myös hyvin, kun Thermos-mukissa on kuumia juomia, sillä et taatusti polta itseäsi. Liukukannen avulla voit helposti juoda mukista ja sulkea sen tiiviisti, kun olet liikkeellä, jotta se ei vuoda.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 400 ml
 • Tiskikoneen turvallinen:
 • Materiaali: ruostumaton teräs, muovi
 • Väri(t): hopea, musta kansi ja kahva

EMSA Thermal Travel Mug 0.36L Black

lämpömuki pitkällä takuulla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 5 vuoden takuu laadunvarmistuksena
 • pros-icon.svg Suuri pitoalue leveällä silikonivyöllä
 • pros-icon.svg 360 asteen juomareuna helpottaa käyttöä liikkeellä ollessa

Detaljeret gennemgang

Tämä EMSA Thermal Travel Mug on hyvä, vankka ja kätevä lämpömuki, jota on aina mukava ja kätevä pitää kädessä, sillä se on varustettu erittäin leveällä silikonivyöllä. Lämpömukista voi juoda helposti ja kertaalleen koko matkan.

Sentten sinun kannattaa valita EMSA Thermal Travel Mug

Haluatko hyvän käytännöllisen ja vankan lämpömukin, jolla on hyvä laadunvarmistus? Silloin tämä EMSA Thermal Travel Mug -termoskannu on loistava valinta. Kyseessä on muki, jolla on täysi 5 vuoden takuu, mikä antaa sinulle kuluttajana varmuuden siitä, että lämpömuki on valmistettu laadukkaasti, ja jos jokin menee pieleen, takuu on pitkä. Se on käytännöllinen muki, jolla on hyvä koko, ja erittäin leveä silikonivyö, joka täyttää suurimman osan termospullosta, auttaa sekä pitämään kuumana että kylmänä, se tarjoaa hyvän otteen, joten et helposti pudota EMSA-termospulloasi, ja lisäksi et polta itseäsi, koska siinä on hyvä leveä pala, josta pitää kiinni. Kun olet liikkeellä, on helppoa juoda EMSA Travel Mugista, koska juomaa voi juoda 360 astetta ympäri, joten sinun ei tarvitse seistä ja kääntää sitä oikealle, jos ajat tai sinulla on kädet täynnä töitä samaan aikaan.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 360 ml
 • Tiskikoneenkestävä: kyllä
 • Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni
 • Väri(t): teräs ja musta

Kinto Thermos 500ml, musta

Termosmuki koko perheelle

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Saatavana useissa eri väreissä
 • pros-icon.svg Juo koko kierros
 • pros-icon.svg Paikka, jossa voit nauttia paljon lempijuomasi

Detaljeret gennemgang

Tämä yksinkertainen 500 ml:n termospullo Kintolta sopii niille, jotka haluavat termospullon lempiväreissään, tai perheelle, joka haluaa värin jokaiselle perheenjäsenelle. Termoskannu on saanut inspiraationsa tavallisista mukeista ja laseista.

Sentten sinun kannattaa valita Kinto Thermos 500 ml

Voit valita Kinto-termoskannusi värin. Valittavana on 6 väriä, joten voit helposti hankkia mukin joko lempivärilläsi tai sen läheltä ja yhteensopivana muiden lisävarusteiden kanssa. Kinto-termoskannu sopii siis erinomaisesti myös perheelle, jossa jokainen tarvitsee oman termospullon, jotta jokaisella on oma värinsä. Kinto Thermos on saanut inspiraationsa tavallisista mukeista ja laseista, joissa on mahdollista juoda ympäriinsä, joten sinun ei välttämättä tarvitse kääntää mukia erityisellä tavalla juodaksesi siitä.

Tuotetiedot:

 • Kapasiteetti: 500 ml
 • Materiaali: ruostumaton teräs, silikoni, muovi
 • Väri(t): musta, teräs, valkoinen, punainen, khaki, turkoosi

Guide

Ohjeita termospullon valintaan

Kun etsit termospulloa, ei ole vain sillä väliä, minkä valitset. Markkinoilla on monia versioita termosmukeista, joissa kaikissa on erilaisia ominaisuuksia ja muotoiluja ja joissa keskitytään käytännöllisyyteen tai muotoiluun tai hyvään yhdistelmään. Se, minkä termospullon valitset, riippuu paljon siitä, kuinka usein käytät sitä, mikä on budjettisi, kuinka paljon käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä haluat ja onko muotoilulla merkitystä. Lue alta, mitä sinun tulisi ottaa huomioon ennen kuin valitset ensimmäisen tai seuraavan termospullosi.

Onko termospullo astianpesukoneen kestävä?

Käytitpä mukia päivittäin tai vain silloin tällöin, on tärkeää puhdistaa se huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Siksi on hyvä miettiä, haluatko puhdistaa sen itse käsin vai haluatko sen olevan mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Jos jälkimmäinen on puhdistustapasi… termospullon pitäisi olla astianpesukoneenkestävä, joten sinun tarvitsee vain varmistaa, että purat sen ja laitat sen koneeseen pestäväksi.

Miten usein termospulloa tulisi käyttää?

Termospullon valinta riippuu myös siitä, kuinka usein käytät sitä. Kannattaa sijoittaa hieman rahaa mukiin, jos aiot käyttää sitä päivittäin, sillä sen on kestettävä päivittäistä kulutusta, käyttöä ja puhdistusta, joten sen on oltava laadukasta. Jos sitä käytetään vain satunnaisesti pitkillä automatkoilla tai muussa liikenteessä, hieman halvempi muki, jossa on hyvät ominaisuudet, saattaa riittää.

Minkä kokoinen kapasiteetin pitäisi olla?

Termosmukeja on monenkokoisia ja -muotoisia, ja niihin mahtuu monenlaista. On makuasia, kuinka paljon haluat juoda termospullossa. Jos käytät sitä sekä kuumalle että kylmälle, voi olla eduksi, että siinä on paljon kapasiteettia, ja se voi olla eduksi myös silloin, jos haluat käyttää termospulloa pidemmillä matkoilla tai jos haluat vain nauttia suuren aamukahvin tai paljon teetä. Jos taas tarvitset termospullon vain aamukahvia varten matkalla töihin, jota et ehdi juoda kotona, termospullon ei välttämättä tarvitse …

Minkä muotoilun termospullon tulisi olla?

Suunnittelu ja käytäntö voivat monissa tapauksissa liittyä toisiinsa, ja toisissa tapauksissa voidaan keskittyä vain jompaankumpaan. Jos haluat tietyn mallin, voi olla hyvä idea tutustua moniin malleihin ja päättää, mikä sopii sinulle parhaiten. Kun muotoilu ja käytännöllisyys yhdistyvät, saat termospullosta paljon irti, sillä se näyttää hyvältä jokapäiväisessä käytössä ja on erittäin käytännöllinen mukaan otettavaksi.

Miten käytännöllinen ja käyttäjäystävällinen termospullon tulisi olla?

Edellä muotoilusta sanotun jälkeen sinun kannattaa miettiä, kuinka paljon käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä haluat sisällyttää valitsemaasi termospulloon. Jos aiot käyttää termospulloa paljon ja kuljettaa sitä mukanasi liikkeellä ja myös juoda siitä, voi olla ihanteellista löytää termospullo, jonka muotoiluun on sisällytetty paljon käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä. Jos taas aiot käyttää sitä vain satunnaisesti, jolloin se saattaa olla pöydällä suurimman osan ajasta, siinä ei välttämättä tarvitse olla paljon älykkäitä ominaisuuksia, jotta voit juoda täydellä kädellä tai kuljettaa sitä mukanasi minne tahansa.

Pitäisikö termospullossa olla enemmän toimintoja?

Useimpia termosmukeja voidaan käyttää sekä kuumille että kylmille. Jos haluat käyttää termospulloa kaikkeen jokapäiväiseen juomiseen, kannattaa ehkä etsiä sellainen, joka toimii sekä juomapullona että termospullona. Näin voit juoda aamukahvia tai -teetä matkalla toimistoon tai töihin ja pitää itsesi nesteytettynä koko päivän ajan mukavan viileällä vedellä tai vastaavalla.

Mikä on budjetti?

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kun ostat ensimmäistä tai seuraavaa termospulloa, sinun on pysyttävä budjetissa. Termoskuppeja on jokaiseen budjettiin, joten jos olet opiskelija tai muusta syystä tiukalla budjetilla, sinun ei tarvitse lähteä turhaan, sillä tarjolla on myös halvempia versioita, jotka ovat silti toimivia ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Kuten aiemmin mainittiin, termospullosta voi kannattaa maksaa hieman enemmän, sillä laatu ja hinta kulkevat usein käsi kädessä, ja kestävyys on usein vain pykälän parempi, kun käytät keskihintaista termospulloa. Se varmistaa myös, ettei sinun tarvitse ostaa useampaa kuin yhtä, koska hyvin halpa termospullo ei välttämättä kestä päivittäistä kulutusta.

Kuinka säilytät termospullon

Ainoa huoltotarve on, että puhdistat mukin joka kerta, kun käytät sitä, ja mieluiten lyhyen ajan sisällä, sillä et halua, että kahvin, kaakaon tai teen jäämät jähmettyvät mukiin ja niiden päälle. Kaikki jäämät voivat vaikuttaa mukiin pitkällä aikavälillä riippumatta siitä, mistä materiaalista se on valmistettu. Mukisi kestää kauemmin ja säilyttää tiivisteensä pidempään, kun puhdistat ja pyyhit sen jokaisen käyttökerran jälkeen.

Löydä paras termospullotarjous

Kuten edellä mainittiin, termoskuppeja on saatavilla kaikissa hintaluokissa, jotta ne sopivat mihin tahansa budjettiin. Jos termospullo on kuitenkin päivittäisessä käytössä, voi olla syytä investoida sellaiseen, joka ei ole lajinsa halvimpia. Kuten monissa muissakin asioissa, laatu ja hinta kulkevat usein käsi kädessä, kun kyse on termoskupeista. Voit siis usein saada kestävämmän ominaisuuden, jolla on pidempi säilyvyysaika ja muotoilu, joka kulkee käsi kädessä käytännöllisyyden ja helppokäyttöisyyden kanssa, jos päätät heittää hieman enemmän rahaa pottiin termospullon ostoa varten. Kun olet löytänyt oikean termospullon, kannattaa odottaa ja katsoa, onko suosikkitermospullostasi tarjolla hyviä tarjouksia, sillä verkkokaupassa on usein tarjolla erilaisia tarjouksia ja säästöjä.

Miten tämä termospullotesti suoritettiin

Tämä termospullotesti perustuu muiden testisivustojen tuloksiin, asiantuntijalausuntoihin ja kuluttajien mielipiteisiin. Näin olemme löytäneet termoskannuja, jotka toimivat käytännössä parhaiten ja joiden muotoilu on toimivin. Voit siis huoletta valita tässä testissä mukana olevista termosmukeista, sillä kaikki tuotteet ovat tietyn laadun mukaisia.

FAQ

Mikä termospullo on paras?

Tässä termospullotestissä Bodumin 35 cl:n matkamuki on testin voittaja, sillä se on sekä toimiva että muotoilultaan todella kaunis. Sitä on helppo kuljettaa, ja sitä on mukava ja helppo pitää kädessä.

Pitääkö termospulloa huoltaa?

Termospulloa pitää huoltaa puhdistamalla se aina kun sitä käytetään. Ei riitä, että puhdistat sen silloin tällöin, vaikka juot siinä samaa juomaa joka päivä.

Mitä minun pitäisi ottaa huomioon, kun valitsen uuden termospullon?

On tärkeää ottaa huomioon, kuinka usein termospulloa käytetään ja missä sitä käytetään eniten. Tämä vaikuttaa ratkaisevasti sekä suunnitteluun että käytännöllisyyden ja helppokäyttöisyyden tarpeeseen.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×