Aktiivisuuskellotesti (2022) → 7 parasta aktiivisuuskelloa harjoitteluun

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Garmin vívosport Activity Tracker

Tämän Garmin-aktiivisuuskellon kanssa et voi mennä vikaan, jos etsit erittäin toimivaa ja käyttäjäystävällistä mallia. Tuote voi seurata päivittäistä elämääsi stressaavina ajanjaksoina, antaa arvion VO2 Max -arvosta ja kuntoilijan iästä, ja siinä on muun muassa sisäänrakennettu…

1
Paras aktiivisuuskello

Garmin vívosport Activity Tracker

3
Vedenpitävä aktiivisuuskello sykemittarilla

Garmin vívosmart aktiivisuuskello

5
Toimiva aktiivisuuskello suurella näytöllä

Sportsbuddy Veryfit Smart Activity Watch

6
aktiivisuuskello, jossa on sisäänrakennettu kompassi

Sportsbuddy Veryfit Sport

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Erilaiset kellojen muodossa olevat aktiivisuusmittarit ovat alkaneet yleistyä markkinoilla. Tästä syystä lähdimme etsimään markkinoiden parhaita aktiivisuuskelloja. Voit lukea 7 parasta mallia tästä aktiivisuuskellon arvostelusta. Testivoittajamme on Garmin Vívosport Activity Tracker, sillä se on täynnä hyödyllistä teknologiaa ja siinä on mukava muotoilu.

Testivoittaja kohtaa kuitenkin kovaa kilpailua muiden listalla olevien mallien kanssa, joten vaikka et olisikaan hulluna siihen, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää paras aktiivisuusseuraaja tarpeisiisi tässä aktiivisuuskellotestissä. Voit myös lukea lisää siitä, miten löytää paras aktiivisuuskellosopimus artikkelin lopussa.

Garmin vívosport Activity Tracker

Paras aktiivisuuskello

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mittaroi sykettä, stressitasoa, harjoittelua, etäisyyttä, nopeutta jne.
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu GPS, jonka avulla voit seurata ulkoilma-aktiviteettejasi
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen kello, jossa on tyylikäs muotoilu ja yksinkertainen rakenne
 • pros-icon.svg Mahdollisuus yhdistää aktiivisuuskello kännykkään, jolloin voit hallita kaikkea suoraan kellosta

Detaljeret gennemgang

Tämän Garmin-aktiivisuuskellon kanssa et voi mennä vikaan, jos etsit erittäin toimivaa ja käyttäjäystävällistä mallia. Tuote voi seurata päivittäistä elämääsi stressaavina ajanjaksoina, antaa arvion VO2 Max -arvosta ja kuntoilijan iästä, ja siinä on muun muassa sisäänrakennettu GPS. Akun käyttöikä on jopa seitsemän päivää, ja se voidaan liittää matkapuhelimeen.

Miksi kannattaa valita Garmin vívosport Activity Tracker

Haluatko investoida aktiivisuuskelloon, joka sopii optimaalisesti sekä arkikäyttöön että liikuntaan? Tutustu sitten tähän Garminin malliin. Heidän Vivosport-mallinsa on erittäin käyttäjäystävällinen rakenteeltaan ja mittaa tarkasti, mitä ikinä teetkin. Joten se ei ainoastaan voi auttaa sinua parantamaan harjoittelusuoritustasi, vaan se voi myös auttaa sinua parantamaan jokapäiväistä elämääsi hälyttämällä sinua stressaavista ajanjaksoista ja yleisestä elämäntavastasi.

Muotoilua voi arvostaa kuka tahansa. Tuotteessa on tyylikäs muotoilu ja yksinkertaiset värit, jotka eivät näytä liian räikeiltä. Akku kestää jopa 7 päivää älykellotilassa. Mallissa on myös vedenpitävä rakenne, joka kestää vettä jopa 50 metriin asti.

Harjoittelun seurannan apuväline

Kellolla voit mitata sekä sisä- että ulkotreenejä – ja tietenkin monenlaisia treenityyppejä. Kello mittaa tarkasti sekä sydän- että voimaharjoittelua. Sisäänrakennettu GPS varmistaa myös optimaalisen mittauksen ulkoilma-aktiviteeteissa. Se mittaa kaikkea VO2 max, kuntoikä, etäisyys, aika, nopeus, vauhti, syke, jne.

Tämän lisäksi voit käyttää tätä aktiivisuuskelloa myös moniin muihin tarkoituksiin kuin vain sykkeen ja harjoitustulosten mittaamiseen. Malli on varustettu täydellä joukolla älykkäitä ominaisuuksia yksinkertaisesta ja ohuesta muotoilustaan huolimatta. Voit yhdistää aktiivisuuskellon puhelimeesi ja käyttää tekstiviestejä, sosiaalista mediaa, sähköposteja ja muuta suoraan kellosta.

Sinulla on myös mahdollisuus synkronoida kello ja laitteesi toistensa kanssa, jolloin voit käyttää tuloksia suoraan puhelimessasi. Näin saat helpommin yleiskuvan edistymisestäsi.

Tuotetiedot

 • Paksuus: 10.9 mm
 • Leveys: 21 mm
 • Paino: 24,1-27 grammaa (riippuu koosta)
 • Rannekoko: 122 – 215 mm
 • Näytön koko: 9,7 mm x 19,3 mm
 • Näytön tarkkuus: 72 x 144 pikseliä

Fitbit Charge 2

Paras halpa aktiivisuuskello

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Mittarilla mitataan kaikentyyppisiä aktiviteetteja – mukaan lukien jooga, pyöräily, juoksu, voimaharjoittelu jne.
 • pros-icon.svg Kyky nähdä kulutetut kalorit

Detaljeret gennemgang

Hyvän aktiivisuuskellon ei välttämättä tarvitse maksaa paljon. Jos sinulla ei siis ole suurinta säästöbudjettia, kannattaa ehkä valita tämä Fitbitin toiminnallinen malli. Heidän Charge 2 -mallinsa voi mitata useimpia toimintoja, ja se antaa sinulle muun muassa tietoa harjoituskohtaisesta kalorinkulutuksesta. Lisäksi se mittaa myös unta ja askelia.

Miksi kannattaa valita Fitbit Charge 2 -aktiivisuuskello

Oletko tyyppi, joka tykkää harrastaa useita eri liikuntalajeja? Silloin tämä Fitbit-merkin aktiivisuuskello on oikea valinta, sillä sillä voi seurata monia eri urheilulajeja. Lisäksi tuote antaa tarkkaa tietoa rutiineista ja tuloksista. Kello voi jopa aloittaa joidenkin harjoitustyyppien mittaamisen, vaikka et olisi aktivoinut mittaria.

Voit käyttää tätä mallia mittaamaan, minkälaista liikuntaa haluat harrastaa. Se voi mitata kaikkea joogaa, pyöräilyä, juoksua, vaellusta, voimaharjoittelua ja paljon muuta. Tietenkin tuote mittaa kaikki olennaiset tiedot, ja jos synkronoit tiedot toiseen laitteeseen, kuten kännykkään tai tietokoneeseen, voit analysoida kerättyjä tietoja ja nähdä tilastoja tuloksistasi – ja saada näin optimaalisen käsityksen kehityksestäsi.

Apu harjoittelun ja unen parantamiseen

Aktiivisuuskellossa on sisäänrakennettu sykemittari, joka mittaa sykkeesi tarkasti ja laskee maksimisuorituksesi. Tämä auttaa sinua myös parantamaan harjoitteluasi. Voit myös asettaa henkilökohtaisia tavoitteita tai hallita ruokavaliota suoraan kellon kautta. Sykemittari laskee myös kulutetut kalorit. Lisäksi on olemassa erityisiä toimintatiloja rasvanpolttoa, maksimaalisen suorituskyvyn optimointia ja sydänharjoittelun lisäämistä varten.

Lisäbonuksena tämä malli ei mittaa vain päivällä. Se on varustettu myös unenseurannalla, joka mittaa nukkumistottumuksiasi ja antaa sitten suosituksia siitä, miten voit parantaa uniasi. Voit myös asettaa hälytyksen suoraan kelloon, joten sinut herätetään äänekkään hälytysäänen sijaan lempeällä värinällä.

Akku kestää jopa viisi päivää, ja sitten malli on suunniteltu kestämään roiskeita, sadetta ja hikeä. Lisäksi kello voi myös auttaa sinua parantamaan hengitystäsi, joten voit rentoutua paremmin jokapäiväisessä elämässä, jos stressaat nopeasti.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 13 mm
 • Leveys: 22.6 mm
 • Pituus: 251 mm
 • Paino: 35 grammaa
 • Rannekoko: 16,5-20,6 cm (koossa L)
 • Ratkaisu: pikseleitä

Garmin vívosmart aktiivisuuskello

Vedenpitävä aktiivisuuskello sykemittarilla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vedenkestävä rakenne 50 metriin asti, joten voit seurata muun muassa uintiasi
 • pros-icon.svg Monitoroi sykkeen, askeleet, kalorien kulutuksen, unen aktiivisuuden jne
 • pros-icon.svg Helppaa sinua pysymään aktiivisena ilmoittamalla sinulle, jos olet liian kauan toimettomana

Detaljeret gennemgang

Tämän Garmin-aktiivisuuskellon avulla saat optimaalisen käsityksen kokonaispoltostasi koko päivän aikana, sillä tuote on varustettu muun muassa kaloreita laskevalla sykemittarilla. Lisäksi tämä malli on vedenpitävä, mikä takaa, että voit käyttää sitä kylvyssä, sateessa tai uimaharjoittelun aikana, jolloin voit myös mitata harjoitteluasi.

Miksi kannattaa valita Garmin vívosmart -aktiivisuuskello

Jos etsit ihanteellista aktiivisuuskelloa, joka ei ainoastaan mittaa sykettä vaan on myös vedenpitävä, kannattaa tutustua tähän Garminin malliin. Heidän Vivosmart-aktiivisuuskellossaan on sisäänrakennettu ja tarkka sykemittari, ja koko rakenne on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti. Vesitiivis rakenne takaa, että voit käydä suihkussa kelloa riisumatta, sinun ei tarvitse suojata sitä huonolla säällä ja voit mitata tuloksiasi uintiharjoituksen aikana. Tuo on erittäin fiksua!

Sykemittari ei ole hyödyllinen vain harjoituksissa. Se mittaa sykettäsi koko päivän ajan, joten voit mitata kokonaiskulutusta koko päivän ajan ja nähdä, onko ajanjaksoja, jolloin sykkeesi “sekoaa” – eli jos olet toisinaan stressaantunut. Tämä voi auttaa sinua järjestämään arkirutiinejasi uudelleen tai hallitsemaan paremmin stressijaksoja. Voit myös asettaa sykemittarin lepotilaan, jolloin se mittaa unen aktiivisuutta. Näin saat käsityksen unirytmistäsi ja siitä, miten voit parantaa sitä.

Käyttäjäystävällinen aktiivisuuskello, jossa on hyvä akun kesto

Malli näyttää suhteellisen yksinkertaiselta aktiivisuuskellolta, kun näet sen ensimmäisen kerran. Voit kuitenkin olla varma siitä, että saat monia hienoja ominaisuuksia, sillä malli on varustettu useilla nykyaikaisilla tekniikoilla – jopa useammilla kuin edellä mainituilla. Voit esimerkiksi liittää aktiivisuuskellon puhelimeesi saadaksesi ilmoituksia suoraan kelloon, ja voit aina asettaa kellon hälytyksen herättämään sinut lempeästi eikä äänekkään hälytyksen avulla.

Näyttö on “piilotettu”, kun et käytä kelloa. Se ei siis kuluta virtaa jatkuvasti vilkkuen tai kellonajan näyttämisen takia. Tästä syystä tuotteen akku kestää täydellä latauksella jopa seitsemän päivää. Kello alkaa reagoida ilman, että teet mitään, vain jos olet asettanut sen auttamaan sinua jatkamaan matkaa. Sitten kello antaa hälytyksen, kun et ole liikkunut vähään aikaan. Jos olet asettanut itsellesi tietyn tavoitteen, Vivosmart auttaa sinua myös saavuttamaan päivittäisen tavoitteesi, joten työskentelet jatkuvasti kohti aktiivisempaa elämäntapaa.

Tuotetiedot

 • Paino: 19 grammaa
 • Rannekoko: 127 – 221 mm
 • Tarkkuus: 128 x 16 pikseliä
 • Näytön koko: 3,44 cm x 0,35 cm

Polar M200

Pyöreä aktiivisuuskello GPS:llä

Fordele
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu GPS, jotta löydät aina tiesi harjoittelumatkoilla
 • pros-icon.svg Vedenkestävä rakenne ja sisäänrakennettu sykemittari, joka seuraa kellon ympäri
 • pros-icon.svg Mahdollisuus synkronoida tiedot muihin laitteisiin tarkan yleiskuvan saamiseksi edistymisestä
 • pros-icon.svg Voidaan asettaa useille kielille, mukaan lukien tanska, englanti, saksa, ruotsi jne.

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän Polarin aktiivisuuskelloon saat aktiivisuuskellon, jonka muotoilu poikkeaa hieman muista malleista, mutta myös muunnelman, jossa on sisäänrakennettu GPS ja sykemittari. Voit siis aina löytää tiesi tämän kellon avulla ja mitata sykkeesi päivän ja harjoittelun aikana. Lisäksi tämä muunnelma on rakenteeltaan myös vedenpitävä. Lisäksi tämä muunnelma on myös vedenpitävä.

Miksi kannattaa valita Polar M200 -aktiivisuuskello

Jos etsit aktiivisuuskelloa, jossa on sisäänrakennettu GPS ja hieman erilainen muotoilu kuin muissa markkinoilla olevissa malleissa, tämä Polarin versio on oikea valinta sinulle. Malli on edelleen yksinkertainen muotoilultaan, kuten useimmat muutkin kuntokellot, mutta se eroaa silti siitä, että siinä on pyöreä näyttö perinteisen neliön tai pitkänomaisen tyypin sijaan. Tämä saa aktiivisuuskellon näyttämään enemmän tavalliselta kellolta.

Tässä mallissa on lisäksi sisäänrakennettu GPS, joten sinulla on aina ajo-ohjeet käden ulottuvilla. Näin et koskaan eksy, kun olet vaeltamassa tai juoksemassa. Malli on myös vedenpitävä, joten sinun ei tarvitse huolehtia liikaa säästä tai siitä, käytätkö sitä kylvyssä. Se kestää myös helposti vedessä harjoittelua eikä vahingoitu, jos hikoilet paljon.

Toimintakello, jossa on sykemittari ja kalorilaskuri

Voit investoida tähän malliin, jos haluat aktiivisuuskellon, joka mittaa sykettä, kaloreita, askelia, nopeutta, etäisyyttä, unen aktiivisuutta jne. Tässä mallissa on optimaalinen sykemittari, joka voi mitata sykettä ranteestasi harjoituksen aikana, nukkuessasi tai yksinkertaisesti päivän aikana. Näin saat tietoa siitä, milloin poltat eniten ja mikä on yleinen tasosi. Voit myös asettaa harjoittelullesi erityisiä tavoitteita, joita kello auttaa sinua pitämään.

Aktiivisuuskello voi mitata sykettäsi yön aikana unirytmisi arvioimiseksi. Näin voit saada paremman unen, jos käytät tätä aktiivisuuskelloa. Voit jopa asettaa laitteeseen erityisen kellon, joka herättää sinut normaalia herätyskelloa hiljaisemmin, jotta saat hyvän alun päivälle.

Kello on muotoilultaan erittäin käyttäjäystävällinen, joten voit helposti säätää oikeat asetukset ja navigoida valikossa. Lisäksi kello päivittää itse itsensä, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä, ja kellon tiedot voi myös synkronoida muihin laitteisiin. Lisäbonuksena voit asettaa mallin useille kielille räätälöidympää kokemusta varten.

Tuotetiedot

 • Näyttökorkeus: 2,6 mm
 • Näytön leveys: 2,6 mm
 • Paino: 40 grammaa
 • Sisäinen muisti: 4 Mt
 • Tarkkuus: 1344 pikseliä

Sportsbuddy Veryfit Smart Activity Watch

Toimiva aktiivisuuskello suurella näytöllä

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu suuremmalla näytöllä kuin useimmat muut aktiivisuuskellot
 • pros-icon.svg Sisältää 14 erilaista harjoitusohjelmaa ja monia ominaisuuksia
 • pros-icon.svg Vedenkestävä ja näyttö on suojattu naarmuilta

Detaljeret gennemgang

Monissa aktiivisuuskelloissa on pieni ja huomaamaton näyttö, jota voi olla lähes vaikea lukea. Näin ei kuitenkaan ole tämän Sportsbuddyn mallin kohdalla. Sen sijaan he ovat kehittäneet mallin, jossa on “iso” näyttö, jota on helppo käyttää. Näyttö on myös suojattu naarmuilta ja koko rakenne on vedenpitävä.

Miksi sinun pitäisi valita Sportsbuddy Veryfit Smart Activity Watch

Jos olet etsimässä aktiivisuuskelloa, jossa on suurempi näyttö, kannattaa tutustua tarkemmin tähän Sportsbuddyn malliin. Se on kehittänyt toimintakellon, jossa on suurempi näyttö kuin useimmissa muissa malleissa. Näytön koko on 1,3 tuumaa, ja se on tietenkin värinäyttö. Voit liittää puhelimesi kelloosi, joten voit vastaanottaa puheluita, lukea viestejä, käydä Instagramissa, vaihtaa kappaletta ja paljon muuta suoraan aktiivisuuskellosi kautta. Sinun ei siis tarvitse pitää puhelinta kädessäsi koko ajan.

Eikä kannata pelätä, että aktiivisuuskellosi on suuremmassa vaarassa rikkoutua vain siksi, että siinä on suurempi näyttö. Se on valmistettu materiaaleista, jotka suojaavat naarmuilta. Kellon kotelo on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja kello on myös vedenkestävä, joten se kestää helposti upottamisen veteen. VeryFit Smart voi myös kestää jopa 10 päivää täysin ladatulla akulla. Ja kestää vain 2,5 tuntia latautua täyteen.

Monipuoliset sisäänrakennetut urheiluohjelmat

Tämän aktiivisuuskellon kanssa pääset nopeasti alkuun, sillä siinä on 14 eri urheiluohjelmaa. Näihin kuuluvat erityisesti eri liikuntamuotoja, kuten juoksua, joogaa, pyöräilyä jne. varten suunnitellut näytöt ja toiminnot. Kellossa on myös perustoimintoja, kuten askelmittari, sykemittari ja kalorinkulutuksen seuranta. Lisäksi se on varustettu uniseurannalla, joten voit seurata unirytmiäsi.

Lisäbonuksena voit myös saada ohjeita meditaatio- ja hengitysharjoituksiin suoraan kellon kautta. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, jotka stressaantuvat nopeasti päivän aikana tai joilla on vaikeuksia rauhoittua. Muista myös, että voit aina asettaa itsellesi tavoitteen, kuten askeleiden tai poltettujen kalorien määrän päivässä, ja kello auttaa sinua ylläpitämään päivittäistä tavoitettasi.

Tuotetiedot

  Enintään 10 päivää
 • Rannekoko: 13-19 cm
 • Näytön koko: 1,3 tuumaa

Sportsbuddy Veryfit Sport

aktiivisuuskello, jossa on sisäänrakennettu kompassi

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu sekä GPS:llä että kompassilla, joten löydät aina tiesi ja parhaan reitin
 • pros-icon.svg Pöly- ja vedenpitävä, joten sitä voidaan käyttää kaikissa harjoituksissa
 • pros-icon.svg Akun kesto 15 päivää – jopa 40 päivää, jos sitä käytetään vain kellona

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän Sportsbuddy-merkin aktiivisuuskelloon voit olla varma, että sinulla on ihanteellinen treenikaveri käden ulottuvilla. Tuote on suunniteltu sekä sisäänrakennetulla kompassilla että GPS:llä, joten löydät tiesi, olitpa sitten vaeltamassa, pyöräilemässä, juoksemassa jne. Malli on myös vesi- ja pölytiivis, ja siinä on pitkä akun käyttöikä.

Miksi sinun pitäisi valita Sportsbuddy Veryfit Sport Activity Watch

Voit investoida tähän Sportsbuddy-merkin aktiivisuuskelloon, jos haluat mallin, jota voi käyttää erittäin monenlaisiin tarkoituksiin. Tämän aktiivisuuskellon erityispiirre on, että siinä on sekä GPS että kompassi. Ei siis ole väliä, oletko tien päällä vai syvällä maaseudulla – kellosi auttaa sinua löytämään perille. Tämä tekee kellosta ihanteellisen myös suunnistukseen, patikointiin ja vastaaviin tarkoituksiin.

Tuotteen rakenne itsessään takaa myös sen, että se kestää useimmat asiat. Malli on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on 1,1 tuuman näyttö. Kello itsessään kestää sekä pölyä että vettä, joten ei ole väliä, jos tuote likaantuu tai kastuu – se kestää lähes kaiken. Ja voit aina vaihtaa kumihihnan, jos tarvetta ilmenee, vaikka ne kestävätkin kovia iskuja.

Pitkä akunkesto

Tämä kello on varustettu optimaalisella akulla, joka takaa hyvän kestävyyden ja akun käyttöiän. Voit siis nauttia kellostasi jopa 15 päivää ennen kuin se tarvitsee laturin. Ja jos et käytä sitä hetkeen muuhun kuin kelloon, se voi kestää jopa 40 päivää.

Tämässä mallissa on myös se etu, että voit muokata kellosi ulkoasua. Tämä tapahtuu muuttamalla käyttöliittymän ulkoasua tai valitsemalla persoonallisuuteesi/tyyliisi sopiva kumihihna.

Malli mittaa kaikkea askeleista, sykkeestä, kalorien kulutuksesta, nopeudesta jne., ja sinulla on mahdollisuus synkronoida tiedot muiden laitteiden kanssa, jotta voit käyttää tuloksia esimerkiksi puhelimesi sovelluksesta. Voit myös yhdistää puhelimesi ja kellosi toisiinsa Bluetoothin kautta ja käyttää Facebookia, Messengeriä, tekstiviestejä ja muuta suoraan kellollasi.

Tuotetiedot

 • Rannekoko: 13-19 cm
 • Näytön koko: 1,1 tuumaa
 • Enintään 15 päivää

Guide

3 hyvää syytä investoida aktiivisuuskelloon

Aktiivisuuskello on loistava investointi, jos haluat saada käsityksen yleisestä terveydentilastasi ja parantaa harjoitteluasi. Vaikka kaikissa aktiivisuuskelloissa ei ole samoja tekniikoita, voit odottaa saavasi aktiivisuuskellon käytöstä seuraavat edut:

 • Lisää motivaatiota: Kaiken kaikkiaan olet motivoituneempi jatkamaan päivittäistä elämääsi aktiivisuuskellon avulla. Tämä johtuu osittain siitä, että se mittaa päivittäisiä tuloksiasi, kannustaa sinua liikkumaan ja auttaa sinua näkemään liikunnan positiiviset vaikutukset kehoosi.
 • Realistiset tavoitteet:Aktiivisuuskellolla voit asettaa omat tavoitteesi. Se vaihtelee hieman, voitko asettaa päivittäisen liikkumisen vähimmäisaikamäärän, kalorimäärän tai askelmäärän, mutta pääasia on periaatteessa sama. Voit helpommin laskea realistisen tavoitteen, kun näet yleisen terveydentilasi ja sen, kuinka paljon yleensä liikut. Realistinen tavoite antaa sinulle myös paremmat mahdollisuudet saavuttaa se.
 • Parempi arki: Saattaa kuulostaa hieman kornilta sanoa, mutta se on totta. Yhä useammat aktiivisuuskellot voivat mitata unirytmiä ja stressiä optimaalisen sykemittarin ansiosta. Näin saat tietoa siitä, miten hyvin nukut ja onko sinulla stressijaksoja. Samalla kello voi auttaa sinua parantamaan unta ja vähentämään stressiä pitkällä aikavälillä.

Miten löydät parhaan aktiivisuuskellon tarjouksen

Aktiivisuuskellon hinta vaihtelee suuresti sen mukaan, mihin malliin päätät investoida ja mikä tuotemerkki on kyseisen kellon valmistuksen takana. Jotkin mallit maksavat vain muutamia satoja kruunuja, kun taas toiset lähestyvät 1000 kruunua tai ylittävät sen. Tästä syystä voi olla optimaalista tietää, miten löytää paras aktiivisuuskellotarjous, jotta voit säästää rahaa ostoksessa laadusta tinkimättä.

Onneksi parhaan aktiivisuuskellosopimuksen löytäminen on suhteellisen helppoa. Se vaatii vain hieman kärsivällisyyttä ja pääsyn internetiin. Itse asiassa löydät yleensä parhaat tarjoukset eri verkkokauppiailta. Siksi suosittelemme, että tutustut verkkokauppiaisiin ja vertaat hintoja, jotta näet, mistä löydät parhaan hinnan valitsemallesi mallille. Jos normaalihinta ei sovi budjettiisi, voit pitää silmällä, jos tuote tulee myyntiin hyväksyttävän ajan kuluessa. Itse asiassa voit säästää paljon rahaa, kun verkkokauppiaat laskevat hintojaan.

FAQ

Mikä aktiivisuuskello on paras?

Tässä testissä äänestimme Garmin vívosport Activity Trackerin testin parhaaksi. Tuote on ihanteellinen käytössä, ja sen muotoilu ja rakenne ovat käyttäjäystävällisiä. Muut tässä luettelossa olevat mallit ovat kuitenkin kaikki investoinnin arvoisia, sillä ne ovat markkinoiden parhaita.

Millaisia ominaisuuksia aktiivisuuskellossa tulisi olla?

Ei ole mitään erityisiä ominaisuuksia, joita aktiivisuuskellossa tulisi olla. Loppujen lopuksi se riippuu hyvin paljon omista mieltymyksistäsi päivittäisen elämän ja harjoittelun mittaamisessa. Kuitenkin askelmittari, sykemittari, etäisyys, nopeus ja aika ovat optimaalisia vähimmäisvaatimuksia.

Kuinka paljon aktiivisuuskello maksaa?

Aktiivisuuskellon hinta vaihtelee suuresti sen mukaan, mihin malliin investoit. Jotkut vaihtoehdot maksavat vain muutamia satoja kruunuja, kun taas jotkut huipputeknisemmät mallit voivat maksaa noin tuhat kruunua.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×