Trampoliinitesti (2022) → 8 markkinoiden parasta trampoliinia

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

5
Paras maanalainen trampoliini

Berg Elite 380 sis. Deluxe turvaverkon

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä trampoliinitestissä voit selvittää, mitkä trampoliinit ovat investoinnin arvoisia, kun haluat hieman toimivamman mallin kuin ne, joita voit ostaa muutamalla sadalla kruunulla rautakaupasta/supermarketista. Kaikki valitut mallit ovat rahansa arvoisia, mutta suosittelemme tutustumaan tarkemmin testivoittajaamme: Berg Favorit 270 -malliin, jossa on Comfort-turvaverkko.

Tässä trampoliinitestissä on paljon erilaisia trampoliineja. Näin ollen löydät sekä parhaan kuntotrampoliinin, maanpäällisen trampoliinin, suuren trampoliinin ja muut alla olevasta luettelosta. Sinulla on siis kaikki edellytykset löytää paras trampoliini tarpeisiisi.

Fordele
 • pros-icon.svg Riemukkaita hyppykokemuksia lapsille ja alle 70 kg painaville aikuisille
 • pros-icon.svg Kestävästä materiaalista valmistettu, joten trampoliini kestää monta vuotta
 • pros-icon.svg Toimitetaan trampoliinin runkoon kiinnitetyllä Comfort-turvaverkolla
 • pros-icon.svg Myydään houkuttelevaan hintaan ottaen huomioon, että mukana on turvaverkko

Detaljeret gennemgang

Tämän Bergin trampoliinin kanssa ei voi mennä pieleen. Se on suunniteltu joustavammilla jousilla kuin muut mallit, mikä takaa mukavamman kokemuksen kaikenikäisille ja -kokoisille lapsille. Vanhempana voit olla varma, että lapsesi eivät loukkaannu, sillä trampoliini on suunniteltu turvaverkolla.

Sentähden sinun kannattaa valita Berg Favorit 270 sis. Comfort-turvaverkon

Jos etsit ihanteellista trampoliinia pienempään puutarhaan, josta lapsesi saavat maksimaalisen nautinnon, suosittelemme tutustumaan tarkemmin tähän Berg-merkin malliin. Malli on varustettu 48 jousella, jotka kaikki ovat erityisen joustavia. Tämän ansiosta lasten ei tarvitse ponnistella niin paljon pomppiessaan, joten pomppiminen on hauskempaa kaikenikäisille ja -kokoisille lapsille.

Kaiken kaikkiaan tämä trampoliini on kehitetty korkealaatuisesta materiaalista, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Voit siis nauttia siitä monta vuotta. Voit myös olla varma, että turvallisuus on huippuluokkaa, sillä reunasuoja on 20 mm paksu ja kattaa koko rungon. Lisäksi mallissa on Safety Comfort -turvaverkot, joten onnettomuusriski trampoliinilla hyppiessä on minimaalinen. Turvaverkko on hienosti verkotettu ja kiinnitetty itse runkoon, jotta hyppelylle jää mahdollisimman paljon tilaa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 70 cm (250 cm verkon kanssa)
 • Koko: 270 cm halkaisijaltaan
 • Maksimi henkilöpaino: 70 kg
 • Jousien määrä: 48 kpl
 • Väri: Harmaa

Salta Excellent maanalainen trampoliini

Suuri trampoliini verkolla

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu integroidulla ilmanvaihtojärjestelmällä parempaa käyttökokemusta varten
 • pros-icon.svg Ei tarvitse haudata, mutta vie yhtä vähän tilaa kuin haudattu trampoliini
 • pros-icon.svg Hänellä on TÜV-, CE- ja EN 71-14 -sertifiointi

Detaljeret gennemgang

Tämän trampoliinin halkaisija on suuri, joten se on hyvä investointi niille, joilla on paljon tilaa puutarhassa. Mallissa on turvaverkko, joten voit olla varma, ettei kukaan loukkaannu hyppiessäsi tällä trampoliinilla. Hankintaan sisältyy jopa tikkaat, jotta voit nousta ja laskeutua trampoliinilta optimaalisesti.

Sentten sinun kannattaa valita JumpMaster 365, johon sisältyy turvaverkko

Halusitpa hyppiä trampoliinilla itse tai jättää toiminnan lastesi harrastettavaksi, tämä malli voi olla selkeä investointi, jos sinulla on suuri puutarha. Mallin halkaisija on 365 cm, joten siinä on runsaasti tilaa useille hyppääjille kerralla. Lisäksi 72 jousen ja 120 kg:n enimmäispainon ansiosta sekä aikuiset että lapset voivat hyppiä ympäriinsä ongelmitta.

Trampoliinissa on korkea turvallisuustaso, sillä siinä on laadukas turvaverkko ja leveä reunapehmuste, joka varmistaa, ettet osu jousiin hyppiessäsi. Vaahtomuovipehmuste varmistaa myös, ettei kukaan jää kiinni jousien ympärille. Mukana on tikkaat, jotta kuka tahansa pääsee helposti trampoliinin päälle ja pois. Toinen tämän trampoliinin selkeä etu on se, että voit nauttia siitä monta vuotta. Esimerkiksi runko on valmistettu galvanoidusta teräksestä, mikä tekee siitä ruosteen kestävän.

Tuotetiedot

 • Koko: 365 cm halkaisijaltaan
 • Paino: 94 kg
 • Maksimi henkilöpaino: 120 kg
 • Jousien määrä: 72 kpl
 • Väri: Harmaa tai vihreä

Berg Grand Favorit 520 sis. Comfort turvaverkon

Hyvä ovaali trampoliini reunapehmusteella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Optimaalinen käyttää temppuihin ja isompiin hyppyihin, koska siinä on suuri hyppypinta
 • pros-icon.svg Varustettu leveällä reunapehmusteella, itsesulkeutuvalla sisäänkäynnillä, verkolla jne. korkean turvallisuuden takaamiseksi
 • pros-icon.svg Vaihtoehto ostaa se useissa eri väreissä, sekä hautaamiseen että jalkoihin

Detaljeret gennemgang

Tämä Bergin trampoliini on kehitetty ovaalin muotoiseksi, joten hyppypinnalla on enemmän tilaa voimistelutemppujen tekemiseen. Turvallisuus on kuitenkin edelleen huippuluokkaa, sillä mallissa on suuri reunapehmuste/reunapehmuste ja mukana on turvaverkko. 96 jousen kaikki jouset ovat joustavia, joten hyppykokemus on huippuluokkaa.

Sentten sinun kannattaa valita Berg Grand Favorit 520 sis. Comfort-turvaverkon

Piditkö testivoittajastamme, mutta haluat mallin, joka tarjoaa enemmän joustavuutta hyppäämistä, harjoittelua jne. varten? Sitten sinun kannattaa tutustua tähän Bergin 520-malliin. Grand Favorit 520 on monessa suhteessa samankaltainen kuin testivoittajamme, mutta siinä on suurempi hyppypinta, koska se on suunniteltu ovaalin muotoiseksi eikä pyöreäksi. Tämä mahdollistaa suurempien voimistelutemppujen tekemisen – tai yksinkertaisesti useamman henkilön olemisen trampoliinilla kerralla. Tämä pätee kuitenkin vain niin kauan kuin 120 kg:n enimmäispainoa noudatetaan.

Kuten monet muutkin Bergin trampoliinit, tämäkin malli on suunniteltu erittäin turvalliseksi. Siinä on esimerkiksi 38 cm:n pehmustettu reunapehmuste, joka peittää jouset, jotta kukaan ei ole vaarassa jäädä kiinni. Lisäksi tuotteessa on itsesulkeutuva sisäänkäynti ja vaahtomuovi verkon tolppien ympärillä. Comfort-turvaverkko sisältyy myös ostokseen. Jouset kestävät ruostetta, koska niissä on kiinteä sinkkipinnoite.

Tämä muunnos voidaan tilata sekä jalkojen varassa että maahan upotettavaksi. Voit siis valita, minkä tyyppisen haluat puutarhassasi. Sen voi tilata myös harmaana tai vihreänä, riippuen mieltymyksestäsi.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 95 cm (275 cm verkkoineen)
 • Koko: 520 x 345 cm
 • Maksimi henkilöpaino: 120 kg
 • Jousien määrä: 96 kpl
 • Väri: Harmaa tai vihreä

Salta Premium trampoliini sis. turvaverkon

Pieni, laadukas trampoliini

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Tehdään laadukkaasti ja kestää siksi vähän kaikkea
 • pros-icon.svg Hänellä on TÜV-, CE- ja EN 71-14 -sertifikaatit
 • pros-icon.svg Suunniteltu tyylikkäällä muotoilulla, joka takaa, että trampoliini näyttää hyvältä puutarhassa

Detaljeret gennemgang

Tämän trampoliinin valmistuksessa tuotemerkille Salta on kiinnitetty erityistä huomiota laatuun ja kestävyyteen. Voit siis luottaa siihen, että tämä malli on ihanteellinen investointi, sillä se kestää useita vuosia laadusta tinkimättä. Malli on sertifioitu TÜV:n, CE:n ja EN 71-14:n vaatimusten mukaisesti.

Sentten sinun kannattaa valita Salta Premium trampoliini turvaverkolla

Jos haluat trampoliinin, joka kestää monta vuotta ja näyttää upealta puutarhassa, suosittelemme tutustumaan tarkemmin tähän Saltan malliin. Niiden Premium Black Edition on laadukas ja suunniteltu eksklusiivisella ulkoasulla, joka varmasti saa trampoliinin erottumaan muista malleista. Esimerkiksi trampoliinin jalat on maalattu mustiksi, jotta ne sopisivat mallin muuhun mustaan rakenteeseen.

Malli on suoriutunut hyvin eri testeissä, ja sillä on TÜV-, CE- ja EN 71-14 -sertifikaatit. Maksimikuormaksi suositellaan 150 kg, mutta trampoliini kestää jopa 375 kg:n painon. Sen lisäksi, että se on niin laadukas, että se kestää vähän kaikkea, se on silti kevyt ja mukava hypätä. Mallin halkaisija on 366 cm, joten se ei ole minikokoinen, mutta se ei myöskään ole yksi markkinoiden suurimmista.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 88 cm (270 cm turvaverkon kanssa)
 • Koko: 366 cm halkaisijaltaan
 • Maksimi henkilöpaino: 150 kg
 • Jousien määrä: 72 kpl
 • Väri: Musta

Berg Elite 380 sis. Deluxe turvaverkon

Paras maanalainen trampoliini

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Vähemmän vastuksen ja korkeampien hyppyjen ansiosta tekniikka ja akrobatia kehittyvät osittain
 • pros-icon.svg Pitkä käyttöikä, koska kangas on UV-suojattu, siinä on reunapehmuste, jossa on erikoispinnoite jne.
 • pros-icon.svg Erittäin kestävä ruostetta vastaan kuumasinkittyjen jousien ansiosta

Detaljeret gennemgang

Markkinoilla on paljon erilaisia trampoliineja, ja jos haluat hankkia maanpäällisen mallin, joka ei vie niin paljon tilaa kuin muut trampoliinit, sinun kannattaa investoida tähän Comfort Inground -malliin merkiltä Salta. Malli on rakenteeltaan yksinkertainen ja siisti, ja se takaa hyvän turvallisuuden hyvin toimivalla turvaverkolla.

Sentten sinun kannattaa valita Salta Comfort Edition Inground trampoliini turvaverkolla

Jos etsit parasta trampoliinia maanpäälliseen käyttöön, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Salta-merkin malliin. Trampoliini on osittain maahan upotettu, minkä vuoksi sen korkeus on vain 20 cm maasta mitattuna. Mukana tuleva turvaverkko kuitenkin nousee hieman ylöspäin, vaikka malli olisi haudattu. Tämän trampoliinin suositeltu käyttäjäpaino on enintään 120 kg, mutta se on eri testeissä kestänyt jopa 300 kg:n painon.

Sinulle taataan optimaalinen hyppykokemus, kun käytät tätä trampoliinia. Voit luottaa sen turvallisuuteen ja toimivuuteen, sillä se täyttää uusimmat TÜV-, CE- ja EN 71-14 -standardit. Jotkin maanpäälliset trampoliinit maksavat paljon, mutta tämän mallin avulla saat optimaalisen toiminnallisuuden edulliseen hintaan. Tuotteen teräsrunko on myös galvanoitu, mikä tekee siitä erityisen kestävän, joten voit nauttia trampoliinista vuosia.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 20 cm (210 cm turvaverkon kanssa)
 • Koko: 396 cm halkaisijaltaan
 • Maksimi henkilöpaino: 120 kg
 • Jousien määrä: kpl
 • Väri: Musta

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Hautaan upotettu trampoliini, joka vie vähän tilaa ja näyttää upealta puutarhassa
 • pros-icon.svg Myydään hyvään hintaan ottaen huomioon, että se on haudattu
 • pros-icon.svg Toiminnallinen turvaverkko, jossa on kaksoisvetoketju

Detaljeret gennemgang

Markkinoilla on paljon erilaisia trampoliineja, ja jos haluat hankkia maanpäällisen mallin, joka ei vie niin paljon tilaa kuin muut trampoliinit, sinun kannattaa investoida tähän Comfort Inground -malliin merkiltä Salta. Malli on rakenteeltaan yksinkertainen ja siisti, ja se takaa hyvän turvallisuuden hyvin toimivalla turvaverkolla.

Sentten sinun kannattaa valita Salta Comfort Edition Inground trampoliini turvaverkolla

Jos etsit parasta trampoliinia maanpäälliseen käyttöön, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Salta-merkin malliin. Trampoliini on osittain maahan upotettu, minkä vuoksi sen korkeus on vain 20 cm maasta mitattuna. Mukana tuleva turvaverkko kuitenkin nousee hieman ylöspäin, vaikka malli olisi haudattu. Tämän trampoliinin suositeltu käyttäjäpaino on enintään 120 kg, mutta se on eri testeissä kestänyt jopa 300 kg:n painon.

Sinulle taataan optimaalinen hyppykokemus, kun käytät tätä trampoliinia. Voit luottaa sen turvallisuuteen ja toimivuuteen, sillä se täyttää uusimmat TÜV-, CE- ja EN 71-14 -standardit. Jotkin maanpäälliset trampoliinit maksavat paljon, mutta tämän mallin avulla saat optimaalisen toiminnallisuuden edulliseen hintaan. Tuotteen teräsrunko on myös galvanoitu, mikä tekee siitä erityisen kestävän, joten voit nauttia trampoliinista vuosia.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 20 cm (210 cm turvaverkon kanssa)
 • Koko: 396 cm halkaisijaltaan
 • Maksimi henkilöpaino: 120 kg
 • Jousien määrä: kpl
 • Väri: Musta

JumpMaster 365 sis. turvaverkon

Suuri trampoliini verkolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri trampoliini, joka tarjoaa runsaasti tilaa useille ihmisille hyppiä samanaikaisesti
 • pros-icon.svg Toimitetaan turvaverkon ja tikkaiden kanssa optimaalisen turvallisuuden varmistamiseksi
 • pros-icon.svg Kestävä runko ja jalat, jotka kestävät ruostumista
 • pros-icon.svg Korkea henkilökohtainen paino, joten sekä lapset että aikuiset voivat nauttia trampoliinista

Detaljeret gennemgang

Tämän trampoliinin halkaisija on suuri, joten se on hyvä investointi niille, joilla on paljon tilaa puutarhassa. Mallissa on turvaverkko, joten voit olla varma, ettei kukaan loukkaannu hyppiessäsi tällä trampoliinilla. Hankintaan sisältyy jopa tikkaat, jotta voit nousta ja laskeutua trampoliinilta optimaalisesti.

Sentten sinun kannattaa valita JumpMaster 365, johon sisältyy turvaverkko

Halusitpa hyppiä trampoliinilla itse tai jättää toiminnan lastesi harrastettavaksi, tämä malli voi olla selkeä investointi, jos sinulla on suuri puutarha. Mallin halkaisija on 365 cm, joten siinä on runsaasti tilaa useille hyppääjille kerralla. Lisäksi 72 jousen ja 120 kg:n enimmäispainon ansiosta sekä aikuiset että lapset voivat hyppiä ympäriinsä ongelmitta.

Trampoliinissa on korkea turvallisuustaso, sillä siinä on laadukas turvaverkko ja leveä reunapehmuste, joka varmistaa, ettet osu jousiin hyppiessäsi. Vaahtomuovipehmuste varmistaa myös, ettei kukaan jää kiinni jousien ympärille. Mukana on tikkaat, jotta kuka tahansa pääsee helposti trampoliinin päälle ja pois. Toinen tämän trampoliinin selkeä etu on se, että voit nauttia siitä monta vuotta. Esimerkiksi runko on valmistettu galvanoidusta teräksestä, mikä tekee siitä ruosteen kestävän.

Tuotetiedot

 • Koko: 365 cm halkaisijaltaan
 • Paino: 94 kg
 • Maksimi henkilöpaino: 120 kg
 • Jousien määrä: 72 kpl
 • Väri: Harmaa tai vihreä

Guide

Miten valita paras trampoliini puutarhaan

Seuraavissa osioissa opastamme sinut eri trampoliinityyppien läpi, jotta saat paremman käsityksen siitä, minkä mallin valitset puutarhatrampoliiniksesi. Yllä oleva trampoliinitesti kertoo sinulle parhaista malleista, mutta se ei välttämättä opasta sinua siinä, mihin vaihtoehtoon kannattaa investoida. Tästä syystä voit lukea alta 7 parametria, joihin sinun tulisi kiinnittää erityistä huomiota uutta trampoliinia ostaessasi, jotta saat varmasti hyvän mallin.

 • Tyyppi: Ensinnäkin sinun on päätettävä, minkä tyyppisen trampoliinin haluat, kun etsit uutta trampoliinia puutarhaan. Markkinoilla on paljon erilaisia trampoliineja, joten trampoliinia ostaessasi sinun on otettava huomioon useita seikkoja. Voit valita esimerkiksi pyöreän, pitkänomaisen, soikean, neliön tai muunlaisen trampoliinin. Voit myös valita usean kokoisia malleja. Ja sitten on vielä valittava, onko malli haudattava vai seisovatko ne jaloillaan. Kaiken kaikkiaan on monia näkökohtia, jotka on otettava huomioon, kun haluat hyvän trampoliinin
 • Koko: Sen lisäksi, että tarkastelet mallin muotoilua ja sitä, onko se haudattu vai ei, sinun on pidettävä silmällä myös trampoliinin kokoa. Joissakin malleissa on erittäin leveä hyppypinta, joten ne vievät paljon enemmän tilaa kuin toiset. Lisäksi trampoliinin kokoa laskettaessa on otettava huomioon reunapehmuste, mahdolliset jalat, turvaverkot jne.
 • Eritys: Tämä ei ehkä ole kaikille tärkein parametri, mutta joillekin trampoliinin ulkonäöllä on paljon merkitystä. Jos olet sitä tyyppiä, joka ostaa trampoliinin vain siksi, että se myös näyttää kivalta puutarhassa, tämä näkökohta on tärkeää pitää mielessä. Joitakin malleja on saatavana useissa eri väreissä, jolloin voit valita, mutta useimmat mallit ovat mustia tai harmaita. Muista pitää silmällä koko trampoliinin rakennetta, ei vain sen kantta tai reunoja
 • Turvallisuus:Turvallisuus merkitsee kaikkea, kun on kyse hyvästä trampoliinista. Suosittelemme, että valitset ensisijaisesti trampoliinin, jossa on turvaverkko, sillä se vähentää todennäköisyyttä, että joku putoaa trampoliinin reunan yli ja lyö itsensä. Lisäksi on suositeltavaa valita malli, jossa on leveä reunapehmuste / pehmuste ja jousien suojaus, sillä tällöin lapsesi ei voi loukkaantua tai juuttua siihen
 • Kestävyys:Trampoliinit vaihtelevat suuresti, joten kaikki mallit eivät ole yhtä hyviä investoida. Halvat trampoliinit eivät välttämättä ole laadukkaita, ja siksi ne rikkoutuvat todennäköisesti nopeammin. Jos siis haluat nauttia trampoliinista monta vuotta, investoi malliin, jossa on vahvat jouset ja runko. Rakenteen tulisi olla mahdollisimman vankka, ja on hyvä valinta priorisoida trampoliini, jossa on ruostumaton pinnoite jne.
 • Painokapasiteetti:On aina hyvä tarkistaa jokaisen trampoliinin painorajoitus. Tämä on ohje siitä, kuinka monta ihmistä voi hyppiä trampoliinilla kerrallaan ja voiko sitä käyttää lapsi vai aikuinen. Jotkut trampoliinit sopivat vain pienemmille lapsille, kun taas toisia voivat käyttää sekä vanhemmat lapset että aikuiset, koska niiden painokapasiteetti on suuri
 • Riskiluokka:Jos kieltäydyt tinkimästä uuden trampoliinisi toiminnallisuudesta, kestävyydestä ja rakenteesta, emme suosittele valitsemaan jotain todella halpaa trampoliinia. Tämä johtuu siitä, että ne ovat kaukana laadukkaista. Jos budjettisi on kuitenkin hieman tiukka, voit tietenkin löytää hyvän trampoliinin, joka tarjoaa parhaan vastineen rahalle. Katsokaa vain yllä olevan trampoliinitestin malleja – useita niistä myydään budjettiystävällisin hinnoin

Trampoliinin koot ja muoto

Markkinoilla on paljon erilaisia trampoliineja. Tästä syystä kannattaa miettiä trampoliinin käyttötarkoitusta ennen kuin investoi ensimmäiseen ja parhaaseen näkemäänsä trampoliiniin. Jos sitä käytetään esimerkiksi vain lasten hyppelyyn silloin tällöin kesällä, et ehkä halua markkinoiden kalleinta mallia. Jos taas sinä tai lapsesi aiotte käyttää trampoliinia tekniikan tai akrobaattisten hyppyjen harjoitteluun, trampoliinin on oltava rakenteeltaan vankka ja sen vastuksen on oltava alhainen.

Sinun on myös otettava huomioon, kuinka paljon tilaa sinulla on puutarhassasi. Trampoliinin pystyttämiseen liittyy tiettyjä ohjeita ja suosituksia. Esimerkiksi trampoliini kannattaa pystyttää nurmikolle ja mieluiten niin, että sen ympärillä on ruohoa, sillä tämä vähentää vakavien vahinkojen riskiä onnettomuuden sattuessa. Trampoliinia ei koskaan suositella sijoitettavaksi soralle, katukiville, pensasaita vasten jne. Jos puutarhassasi on rajoitetusti tilaa, kannattaa ehkä harkita neliön muotoista tai maahan upotettua mallia pyöreän jaloilla varustetun trampoliinin sijaan. Neliön muotoinen ja/tai maahan upotettava trampoliini on helpompi sijoittaa pieneen puutarhaan.

Maahan upotettavien trampoliinien edut

Etkö ole varma, pitäisikö valita maanpäällinen vai jaloilla varustettu trampoliini? Alla on lueteltu joitakin tärkeimpiä etuja, joita haudattavan trampoliinin valitseminen tuo mukanaan:

 • Hautatun trampoliinin käyttö on turvallisempaa, koska et voi pudota niin kauas tai jäädä kiinni
 • Trampoliinia ei tarvitse siirtää säännöllisesti, koska se ei “tukahduta” ruohoa
 • Puutarhaan upotettu trampoliini takaa paremman turvallisuuden tuulelta ja säältä, sillä se on paremmin myrskynkestävä
 • Tällainen trampoliini näyttää mukavammalta puutarhassa kuin suuri ja kömpelö malli jaloilla

Miten pitkälle trampoliini pitäisi kaivaa

Se, kuinka suuri kuoppa trampoliinille on kaivettava, vaihtelee malleittain. Laskennassa olisi keskityttävä trampoliinin kokoon ja joustavuuteen. Usein valmistaja tai jälleenmyyjä pystyy antamaan suhteellisen tarkan laskelman, joka löytyy esimerkiksi käyttöohjeesta, jotta sinun ei tarvitse itse laskea kaivettavan reiän syvyyttä ja halkaisijaa.

Otetaanpa esimerkki yhdestä markkinoiden johtavista valmistajista: Berg. Heidän verkkosivuillaan he kuvaavat yksityiskohtaisesti, miten meritrampoliinin kaivaminen tapahtuu. Ne neuvovat muun muassa, että reiän poikkileikkaus on noin 40 cm pienempi kuin trampoliinin poikkileikkaus. Lisäksi he mainitsevat, että reiän syvyyden on oltava vähintään 75 cm riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni trampoliini on. Tämä syvyys voi helposti muuttua trampoliinista toiseen, mutta se on hyvä ohje.

Harjoittelu ja trampoliinit

Trampoliinit voivat olla loistava tapa saada kehosi liikkumaan. Tämä pätee riippumatta siitä, onko sinulla tavallinen trampoliini vai erityinen kuntotrampoliini. Molemmat lajit tarjoavat mahdollisuuden pitää hauskaa ja samalla liikkua ja nostaa sykettä. Trampoliini puutarhassa voi siis olla hyvä tapa varmistaa, että lapset pääsevät liikkumaan. He eivät taatusti halua enää kiivetä trampoliinilta, kun he ovat kerran aloittaneet. Myös teini-ikäisenä tai aikuisena voit saada valtavaa nautintoa trampoliinilla hyppimisestä, joten älä pidättele.

Trampoliinin ei tarvitse olla vain hauskanpitoa ja leikkejä varten. Jos sinä tai lapsesi harrastatte akrobatiaa, hyppyjumppaa tai muuta vastaavaa, suuri meritrampoliini voi olla loistava harjoitteluväline. Tällöin on kuitenkin tärkeää löytää malli, jossa on mahdollisimman vähän vastusta, jotta tekniikkaa voidaan harjoitella hyppypinnalla.

Mini trampoliini tai pitkänomainen trampoliini harjoitteluun

Kuten edellisessä osassa mainittiin, on olemassa monia erilaisia trampoliineja, joista valita. Tämä pätee myös silloin, kun kyseessä on harjoitteluun tarkoitettu trampoliini. Varmista, että valitset trampoliinin, joka sopii haluamallesi liikuntamuodolle. Jos haluat harjoitella akrobatiaa ja erilaisia hyppyjä, minkä tahansa muotoinen suuri trampoliini on selkeä valinta. On siis sinusta kiinni, haluatko pyöreän, soikean, neliön tai vastaavan mallin. Jos sinun on tehtävä useita hyppyjä peräkkäin, kuten läppä, voit harkita pitkänomaisen mallin käyttöä, koska siinä on enemmän tilaa liikkua.

Jos et halua hyppiä puutarhassa liikunnan vuoksi, etsi sen sijaan kuntotrampoliini. Nämä mallit ovat paljon pienempiä kuin tavalliset trampoliinit, joten niitä voi käyttää sisätiloissa. Kuntotrampoliini on usein varustettu jonkinlaisella kahvalla, josta voit pitää kiinni harjoituksen aikana, jotta voit hallita sitä täysin harjoituksen aikana. Tällaisella trampoliinilla ei hypitä niinkään huvin vuoksi, vaan enemmänkin eri lihasryhmien harjoittamiseksi.

Paljonko poltat hyppimällä trampoliinilla?

Miten paljon poltat hyppimällä trampoliinilla?

Trampoliinilla hyppäämällä poltettujen kalorien määrää on hieman vaikea määrittää. Tämä johtuu siitä, että koko, fyysinen kunto, hyppyjen määrä ja intensiteetti jne. vaikuttavat kaikki palamiseen. Voit kuitenkin odottaa polttavasi keskimäärin 500-800 kaloria hyppimällä aktiivisesti trampoliinilla tunnin ajan. Usein matkan varrella pidetään kuitenkin taukoja.

Jos harjoittelet kuntotrampoliinilla ja mahdollisesti ryhmän kanssa tai harjoitusvideon avulla, poltat todennäköisemmin kaloreita. Loppujen lopuksi hyppääminen ei ole enää ensisijaisesti hauskaa. Voit kuitenkin aina viettää aikaa meritrampoliinilla, jos et ole vielä valmis tekemään täysimittaista kuntotrampoliiniharjoittelua.

Miten tämä trampoliinitesti tehtiin

Aina ei ole helppoa päättää, mitkä trampoliinit ovat markkinoiden parhaita. Juuri siksi olemme päättäneet kirjoittaa tämän trampoliinitestin. Toivomme, että voimme auttaa monia kuluttajia tekemään oikean ostoksen, kun he eivät halua investoida halpaan meritrampoliiniin supermarketista tai rautakaupasta. Mutta miten voit olla varma, että valitsemamme mallit ovat todella parhaita trampoliineja?

Ensinnäkin olemme käyttäneet paljon aikaa markkinoiden tutkimiseen. Olemme käyttäneet muita testilähteitä ja kuluttajien arvioita kustakin tuotteesta arvioidaksemme niiden suorituskykyä. Loppujen lopuksi trampoliinin on ihanteellisesti suoriuduttava hyvin sekä testeissä että yksittäisen käyttäjän kotona. Huomaat, että olemme ottaneet mukaan erikokoisia trampoliineja, vaihtoehtoja, hintaluokkia ja niin edelleen, koska haluamme edustaa useampia kuluttajia – riippumatta heidän yksilöllisistä tarpeistaan.

FAQ

Minkä trampoliinin valita?

Sinun on todella valittava tarpeisiisi sopiva trampoliini. Voit lukea tästä lisää testistä. Voit kuitenkin valita testivoittajamme: Berg Favorit 270, jossa on Comfort-turvaverkko.

Miten trampoliini kiinnitetään?

Ensinnäkin on tärkeää, että noudatat trampoliinin asentamisessa ja kiinnittämisessä käyttöohjeen ohjeita. Lisäksi sinun on syytä huolehtia myrskysuojasta, jotta se pysyy tukevana kaikissa sääolosuhteissa.

Kuinka suuri trampoliinin pitäisi olla?

Uuden trampoliinisi koko on täysin sinun päätettävissäsi. Valinta riippuu hyvin paljon trampoliinin käyttötarkoituksesta. Voit lukea lisää eri kokoisista ja erityyppisistä trampoliineista artikkelista.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×