Sous vide -testi (2022) → 9 parasta sous vide -konetta juuri nyt

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Anova Precision Cook 4.0

Tällä sous vide -laitteella ja älypuhelimella voit helposti valmistaa täydellisesti kypsää lihaa! Itse asiassa sous vide voi jopa muuttaa halvan lihan mehukkaaksi ja mureaksi, mutta tietysti sinun on noudatettava oikeita ohjeita. Anova Precision tarjoaa myös…

1
Sous vide testin paras

Anova Precision Cook 4.0

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Sous vide -käsite on ollut olemassa jo pitkään, mutta viime vuosina sen suosio on kasvanut, ja ehkä sinäkin harkitset investoimista sous vide -laitteeseen? Tässä sous vide -testissä tarkastelemme 9 sous vide -konetta, jotta voit valita itsellesi parhaan sous vide -laitteen.

Sous vide on helppo tapa valmistaa illallinen täydelliseksi ja muuttaa halpa liha mehevämmäksi ja mureammaksi. Se on menetelmä, joka on suosittu useimmissa ravintoloissa, koska voit saada täydellisesti kypsennettyä lihaa virheettömästi, kun voit keskittyä valmistamaan kaikki muut ruoan osat.

Sijoita johonkin alla olevista malleista ja näe itse, miten ruoanlaitto helpottuu!

Anova Precision Cook 4.0

Sous vide testin paras

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Veden nopea lämpeneminen
 • pros-icon.svg Sovellus sisältää kaiken tarvitsemasi; oppaita ja reseptejä
 • pros-icon.svg Voit hallita sovellusta riippumatta siitä, oletko kotona vai et

Detaljeret gennemgang

Tällä sous vide -laitteella ja älypuhelimella voit helposti valmistaa täydellisesti kypsää lihaa! Itse asiassa sous vide voi jopa muuttaa halvan lihan mehukkaaksi ja mureaksi, mutta tietysti sinun on noudatettava oikeita ohjeita. Anova Precision tarjoaa myös paljon reseptejä – jopa crème brûléen. Tässä sous vide -sauvassa on useita eri ominaisuuksia, jotka tekevät siitä parhaan sous vide -keittimen.

Miksi kannattaa valita Anova Precision Cook

Voit helposti valmistaa ruokaa, joka maistuu kuin ammattikokin tekemältä Anova Precision Cookilla. Täytä oma kattilasi vedellä, kiinnitä Anova sen kylkeen ja laita se töihin. On tärkeää valita kattila, joka on tarpeeksi suuri, jotta liha tai kala mahtuu siihen. Liha tulee tyhjiöpakata yhdessä haluamiesi mausteiden kanssa ja mieluiten hieman voita lihan maun lisäämiseksi

Anova Precision Cook on valmistettu tyylikkäässä ja tyylikkäässä muotoilussa, ja sen koko sopii useimpiin keittiöihin, sillä se mahtuu keittiön laatikkoon tai pieneen kaappiin. Päällimmäisenä on näyttö, joka näyttää veden lämpötilan, halutun veden lämpötilan ja jäljellä olevan ajan. Voit helposti käyttää ja asettaa koneen näytöllä tai mukana tulevalla sovelluksella.

Koneen tilavuus on 20 litraa, mikä tarkoittaa, että valitsemassasi kuumuutta kestävässä astiassa voi olla enintään 20 litraa. Koneen läpi kulkee 8 litraa minuutissa, jotta veden lämpötila pysyy vakaana.

Kone on luonnollisesti myös vedenpitävä IPX7-standardin mukaisesti.

Toverisovellus resepteineen

Keittäminen ei ole helpompaa kuin tällä sous vide -keittimellä. Yhdistä vain puhelimesi laitteeseen, joka on varustettu sekä bluetoothilla että wlanilla, ja voit ohjata kaikkia toimintoja puhelimestasi ja nähdä, kuinka paljon aikaa on jäljellä ennen kuin liha on valmis. Lisäksi sovellus sisältää myös oman reseptiuniversuminsa ja oppaita siitä, miten ruokaa valmistetaan parhaiten. Oppaita on lihaa, kanaa, kananmunia, äyriäisiä, lammasta, sianlihaa, vihanneksia ja jälkiruokia varten. Sinulla on siis mahdollisuus kokeilla kaikenlaista ruokaa. Lisäksi voit lisätä suosikkireseptejäsi suosikkeihin, jotta ne ovat aina käden ulottuvilla. Sovellus on yhteensopiva sekä iOS:n että Androidin kanssa.

Lämpötila-alue ulottuu 0-92 asteeseen 0,1 asteen poikkeamalla, mikä on standardi useimmissa sous videissa

Sovelluksen avulla voit myös käynnistää sous vide -ruoanvalmistuksen töistäsi, joten liha on valmista juuri silloin, kun tulet kotiin. Tätä ominaisuutta ei ole monissa sous vide -laitteissa, mutta se on erityisen kätevä kiireisenä päivänä. Se edellyttää tietenkin, että olet laittanut lihan vesihauteeseen ennen kuin olet lähtenyt kotoa. Jos haluat pitää lämpötilan alhaisena ennen koneen käynnistämistä, voit lisätä veteen jääpaloja.

Tuotetiedot:

 • Teho: 1000 wattia
 • Lämpötila, maksimi: 92 astetta
 • Lämpötila, tarkkuus: 0,1 astetta
 • Tilavuus: 20 litraa
 • Kierto: 8 litraa minuutissa
 • WiFi: Kyllä
 • Bluetooth: kyllä
 • Paino: 2 kg

Steba SV50

Edullinen sous ja kuluttajaneuvoston Tænkin paras pistemies

Fordele
 • pros-icon.svg Yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen sous vide ilman liikaa hienoja ominaisuuksia
 • pros-icon.svg Voi lämmittää 20 litraa vettä 56 asteeseen vain 45 minuutissa
 • pros-icon.svg Heikko energiankulutus

Detaljeret gennemgang

Tämä Steban sous vide -sauva on saanut hyvät arvostelut Tanskan kuluttajaneuvostolta vuonna 2017. Vuodesta 2017 lähtien he ovat kuitenkin valmistaneet uuden mallin Steba SV50:stä, ja tätä mallia myydään nyt. Malliin on kuitenkin tehty vain parannuksia. Jälleenmyyjillä se on arvioitu erittäin helpoksi ja suoraviivaiseksi ja toimii hyvin.

Miksi kannattaa valita Steba SV50

Tämä on yksinkertainen sous vide, ja se sopii niille, jotka eivät ole kokeilleet sitä aiemmin, mutta haluaisivat kokeilla tätä ruoanlaittomuotoa. Se ei ole täynnä kaikenlaisia ominaisuuksia, mutta siinä on kaikki, mitä tarvitset optimaaliseen työskentelyyn ja hyvien tulosten saavuttamiseen.

Kone käyttää 800 wattia, mikä on alhaisella tasolla ja tarjoaa muihin malleihin verrattuna alhaisen energiankulutuksen. monet muut sous vide -laitteet. Sous vide kestää 45 minuuttia lämmittää 20 litraa vettä 56 asteeseen, ja se kierrättää 8 litraa minuutissa, mikä takaa tasaisen lämpötilan vedessä. Tämä on erityisen tärkeää, kun ruokaa kypsennetään vedessä, jotta se ei saa eri lämpötiloja.

Kun käytät lihan kypsentämiseen sous vide-laitetta, se valmistetaan tyypillisesti matalissa lämpötiloissa pitkän aikaa. Näin ollen on harvinaista, että sous vide -menetelmällä saavutetaan hyvin korkeita lämpötiloja, mutta se on tietenkin vaihtoehto.

Steba SV50:ssä ei ole WiFi:tä tai Bluetoothia, joten sitä ei voi ohjata matkapuhelimella, mutta sitä voi

Käyttäjäystävällinen ja helppo käynnistys

Steba SV50 on saanut paljon hyviä arvosteluja, osittain siksi, että se on niin helppo ja yksinkertainen käyttää. Painikkeet ja helppokäyttöinen näyttö tekevät siitä erottuvan. Lisäksi sitä voidaan käyttää kaikissa ruukuissa tai astioissa, joiden syvyys on vähintään 15 cm. 15 cm, on tärkeää veden kierron kannalta. Lisäksi voit käyttää melkein mitä tahansa astiaa, sillä sous vide -astia on mahdollista säätää niin, että se sopii useimpien ruukkujen ja muiden vastaavien astioiden ympärille.

Valaistu näyttö näyttää nykyisen lämpötilan ja ajastimen, joka ulottuu 99 asteeseen asti. Lämpötila voi nousta jopa 90 asteeseen, ja lämpötilaa ohjataan elektronisesti, jolloin poikkeama todellisesta lämpötilasta on enintään 0,5 astetta, joten se on kohtuullisen tarkka.

Suhteellisen pienen kokonsa ansiosta se on käytännöllinen ja tilaa säästävä sekä mahdollistaa täydellisen ruoan valmistamisen.

Kone on tietenkin 100 % vedenpitävä, sillä se on IPX7-standardin mukainen, ja sen paino on 1,2 kg.

Tuotetiedot:

 • Teho: 800 wattia
 • Lämpötila, enintään: 90 astetta
 • Lämpötilapoikkeama: 0,5 astetta
 • Ajastin: 99 min.
 • WiFi: Ei
 • Bluetooth: ei
 • Paino: 1,2 kg.

Champion Sous Vide Precision Circulator

Edullinen sous vide aloittelijalle

Fordele
 • pros-icon.svg Voidaan säätää 40-95 asteen lämpötiloihin
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu WiFI, joten osaamista voidaan ohjata matkapuhelimesta
 • pros-icon.svg Clean design

Detaljeret gennemgang

Witt on valmistanut myös kaksi sous vide -mallia, joista toisessa on WiFi ja toisessa ei. Muotoilu on lähes sama. Tässä mallissa on WiFi, ja siksi sitä kutsutaan “Smart”-malliksi. Se on toinen älykäs sous vide -laite sarjassa, joka saa ruokasi maistumaan kuin olisit gourmet-ravintolassa.

Miksi kannattaa valita Witt Smart Sous Vide

Tällä sous vide -laitteella voit helposti valmistaa ruokaa pidempään ja matalissa lämpötiloissa, sillä sous vide -laite voi lämmittää veden 40-95 asteeseen. Sen lämpötilapoikkeama on myös 0,1 astetta, joten lämpötila pysyy vakaana, eikä se juuri poikkea. Näin varmistetaan, että liha kypsyy oikein.

Sous vide -laitteen sisäänrakennetun WiFi:n avulla voit ohjata sous vide -laitteita puhelimestasi, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta, kun kypsennät ruokaa pitkään. Voit itse asiassa säätää ja tarkastella veden lämpötilaa ja nähdä, kuinka paljon aikaa on jäljellä. Tämä antaa sinulle enemmän vapautta tehdä muita asioita samalla kun tiedät, että liha kypsennetään niin kuin sen pitääkin.

Witt Smart Sous Vide -laitteella voit käyttää kattiloita tai astioita, joihin mahtuu 25 litraa vettä. Tämä on maksimikapasiteetti, jolla tämä sous vide -astia voi lämmittää lihaa optimaalisen ja vakaan lämmön saavuttamiseksi koko kypsennyksen ajan. Kone käyttää 1000 wattia, joten sen energiataso on kohtuullinen.

Puhdas muotoilu

Witt on suunnitellut yksinkertaisen ja tyylikkään sous vide -keittimen, jossa on LCD-näyttö, josta voit lukea kaiken tarvittavan, kuten lämpötilan ja ajastimen. Lisäksi lämpötilaa voidaan säätää helposti painikkeilla. Suunnittelu on tehty niin, että se voidaan puhdistaa helposti, mikä on tärkeää, koska sous vide viettää pitkän aikaa vedessä, josta voi jäädä kalkkijälkiä, jos sitä ei puhdisteta ja kuivateta kunnolla. Se sopii myös useimpiin ruukkuihin ja astioihin.

Tuotetiedot:

 • Teho: 1000 wattia
 • Lämpötila, Min: 40 astetta
 • Lämpötila, maksimi: 95 astetta
 • Lämpötilapoikkeama: 0,1 astetta
 • Tilavuus: 25 litraa
 • Ajastin: 99 min.
 • WiFi: Kyllä
 • Bluetooth: nej
 • Paino: 1,5 kg.

Sansaire Sous Vide sauva

Sous vide hyvällä vesikierrolla

Fordele
 • pros-icon.svg Ajastin jopa 72 tunnin ajan minuuttiaskelilla
 • pros-icon.svg Nopea vedenlämmitys hyvän ja ammattimaisen vesikierron ansiosta
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen ja helppo asennus

Detaljeret gennemgang

Caso on saksalainen tuotemerkki, joka on viime vuosina saanut yhä enemmän tilaa Tanskan markkinoilla mikroaaltouunien, jääkaappien ja muiden sähkötuotteiden kaltaisten tuotteiden osalta, ja nyt he ovat tehneet myös sous vide -sauvan. Tämä sous vide -sauva on myös kohtuullisessa hintaluokassa ja siinä on tarvittavat ominaisuudet, joita sous vide -laitteessa pitäisi olla, jotta voit säilyttää lihan vitamiinit, ravintoaineet ja kivennäisaineet säilyttäen samalla lihan luonnollisen maun.

Miksi sinun kannattaa valita Caso SousVide SV2000

Tämä sous vide -sauva sopii kaikkiin kuumuutta kestäviin astioihin, joiden vähimmäiskorkeus on noin 23 cm. Tämä tarkoittaa, että voit helposti käyttää suurta kattilaa. Sen enimmäiskapasiteetti on kuitenkin 19 litraa, joten se on otettava huomioon säiliötä valittaessa. Jos säiliössä on yli 19 litraa vettä, lämpötila ei välttämättä pysy tasaisena. Lämpötilan voi asettaa 45 ja 90 asteen välille pienellä näytöllä, jossa voit myös asettaa ajastimen ja nähdä, kuinka paljon aikaa on jäljellä ja mikä on nykyinen lämpötila. Ajastin voidaan asettaa 1 minuutin askelin 1 min. alkaen. ja jopa 2 tuntia. Voit asettaa ajastimen 2 tunnista 72 tuntiin 5 minuutin askelin. Lämpötilan keskimääräinen poikkeama voi olla 0,1 astetta.

Säilytys ja puhdistus on helppoa, koska kone on pieni. Se ei siis vie paljon tilaa keittiön kaapista.

Professionaalinen vedenkierto

Hyvä vesikierto on alfa omega, kun valitset sous vide -laitteesi, koska se takaa vakaan lämpötilan. Caso on todella keskittynyt tekemään ammattimaisen vedenkierron ja nopean lämmityksen, jotta kaikki vesi kattilassa on tasaisessa lämpötilassa.

Kun keität vettä alhaisissa lämpötiloissa ja pitkään, varmistat, että liha säilyttää kaikki vitamiinit, ravintoaineet ja kivennäisaineet ja että maku on paljon voimakkaampi kuin korkeissa lämpötiloissa pannulla tai uunissa kypsennettäessä. Tällainen kypsennysmenetelmä saa lihan maistumaan paremmalta ja siitä tulee pehmeämpää.

Caso SousVide SV2000 on saanut uskomattoman hyvät arvostelut ostajilta Skousen-sivustolla, jossa tuote on saanut 5 tähteä 5:stä. Tuotetta on kehuttu siitä, että se on uskomattoman helppo koota, käyttäjäystävällinen ja antaa loistavia tuloksia.

Tuotetiedot:

 • Teho: 800 wattia
 • Lämpötila, Min: 45 astetta
 • Lämpötila, enintään: 90 astetta
 • Lämpötilapoikkeama: 0,1 astetta
 • linjan pituus:1,2 metriä
 • Tilavuus: 19 litraa
 • Ajastin: kyllä
 • WiFi: ei
 • Bluetooth: nej
 • Paino: 3.40 kg

Anova Precision Cooker PRO

Sous vide ammattikäyttöön

Fordele
 • pros-icon.svg Suuri 100 litran tilavuus
 • pros-icon.svg Mallissa on WiFi, joten sitä voidaan ohjata mistä tahansa
 • pros-icon.svg Isoleerattu lämmitin toimii yli 10 000 tuntia

Detaljeret gennemgang

Tämä on tämän sous vide -testin paras sous vide -keitin ammattikäyttöön, koska sen kapasiteetti on suuri, 100 litraa. Vain harvoissa kotikäyttäjälle ostettavissa sous vide -sauvoissa ja -astioissa on näin suuri kapasiteetti. Jos siis rakastat vieraiden kutsumista ja erilaisten ruokien ja erityisesti suurten lihapalojen valmistamista, tähän sous vide -laitteeseen kannattaa investoida.

Miksi kannattaa valita Anova Precision Cook PRO

Anova tekee sen taas. Hieno muotoilu, erinomainen laatu ja helppokäyttöisyys – helpommaksi ei voi tehdä hyvän ruoan valmistamista ja paljon ruokaa kerralla

Tämässä mallissa on WiFi, joten voit hallita kaikkea helposti puhelimellasi. Se on yhteensopiva sekä iOS:n että Androidin kanssa, ja pääset helposti käsiksi Anovan laajaan reseptiuniversumiin, josta löytyy aina inspiraatiota tai apua. Suuri, neliönmuotoinen näyttö näyttää nykyisen lämpötilan, haluamasi lämpötilan ja jäljellä olevan ajan. Ruostumattomasta teräksestä ja teflonpinnoitetusta alumiinista valmistettu muotoilu on tyylikäs. Tietenkin tällä laitteella on myös IPX7-standardi, joten se on 100-prosenttisesti vedenpitävä.

Maksimilämpötila on 92 astetta, ja poikkeama on 0,05 astetta, mikä on pienin poikkeama kaikista tässä sous vide -testissä mukana olleista sous vide -laitteista.

Tehokas sous vide -kone, jossa on eristetty lämmityselementti

Hinta ja koneen suuri kapasiteetti viittaavat siihen, että kyseessä on erittäin vakavasti otettavien kokkien ja kunnianhimoisten kotikokkien kone. Se on tehokas sous vide -kone, joka antaa sinulle tarkkuutta. ja se on tehty mihin tahansa keittiöön – mitä tahansa tehtävää annatkin tälle sous vide -keittimelle, sen pitäisi selviytyä siitä (kunhan se on 100 litran kapasiteetin rajoissa). 1200 watin ja 12 litran minuuttikierrosnopeuden ansiosta tämä on työjuhta, jota voit käyttää ympäri vuoden, olipa kyseessä sitten perheen illallinen tai koko naapuruston ruokkiminen

Toinen syy siihen, että tämä ei ole tavallinen sous vide -sauva, on se, että siinä on eristetty lämmitin, mikä tarkoittaa, että se voi toimia vähintään 10 000 tuntia sammumatta. Tämä on erityisen hyödyllistä ravintoloissa, joissa koneen on oltava käynnissä koko ajan. Kypsennettäessä lihan kypsentäminen sous vide -menetelmällä kestää yleensä useita tunteja – joissakin tapauksissa jopa yli 24 tuntia – ennen kuin lihasta tulee juuri oikeanlaista.

Tuotetiedot:

 • Teho: 1200 wattia
 • Lämpötila, maksimi: 92 astetta
 • Lämpötilan tarkkuus: 0,05 astetta
 • Tilavuus: 100 litraa
 • Kierto: 12 litraa minuutissa
 • WiFi: kyllä
 • Paino: 1,3 kg
Fordele
 • pros-icon.svg Mahdollisuus kypsennykseen jopa 3 kg:n painoon asti. Liha
 • pros-icon.svg Esiasetettu käynnistystoiminto, kosketusnäyttö käyttökelpoinen kosteilla sormilla, matalan vedenpinnan suojaus
 • pros-icon.svg 360 asteen lämmityselementti, joka takaa optimaalisen ja tasaisen lämpötilan

Detaljeret gennemgang

Sus vide -laitteita on kahta tyyppiä, joista toinen on tähän mennessä lukemasi sous vide -sauva ja toinen on sous vide -astia. Sous vide -astiaan investoiminen on paljon suurempi asia kuin sous vide -sauvan ostaminen. Toisaalta pitkään kypsennettyjen ruokien valmistaminen tuskin helpottuu, ja voit valmistaa paljon ruokaa sen suuren kapasiteetin ansiosta.

Miksi kannattaa valita SousVide Supreme Touch

Tämän sous vide -keittimen avulla saat käyttöösi parasta, mitä kokki voi kuvitella, ja itse sous vide -keittomenetelmää on käytetty ravintoloissa jo vuosia, ja siellä se tehtiin erityisesti vesisäiliöllä varustetuilla sous vide -keittimillä, ja sittemmin sous vide -sauvat ovat tulleet markkinoille yksityisille kuluttajille. Tämä sous vide -astia on tehty niille, jotka haluavat kunnon tavaraa. Sen vesisäiliö on 11 litraa, ja siinä voi keittää 3 kg. Liha kerralla. Lämpötila-alue on 30-99 astetta, ja sen tarkka lämpötila vaihtelee keskimäärin vain 0,5 asteen välillä. Ajastin voidaan asettaa 1 minuutista 99 tuntiin.

SousVide Supreme Touch on varustettu useilla älykkäillä ominaisuuksilla, jotka ovat välttämättömiä koneen optimaaliseen käyttöön.

Se myös käynnistyy uudelleen sähkökatkoksen tai vastaavan sattuessa, sillä siinä on virran palautustila. Koneessa on myös vedenpinnan turvalaite, joten et voi käynnistää konetta, jos vesisäiliö on alle 1 litran.

Se on lisäksi energiatehokas ja toimii äänettömästi.

Kaksinkertaisesti eristetty muotoilu, suuri kosketusnäyttö

Suunnittelu on epäilemättä hyvin harkittua, joten voit valmistaa lihan helposti ja yksinkertaisesti ilman, että se vaatii sinulta paljon huomiota. Malli on valmistettu hienosta harjattua terästä, jonka edessä on näyttö. Kansi on läpinäkyvä, joten voit aina pitää lihaa silmällä. Yksi sous vide -astian valinnan eduista on, että se on täysin suljettu, joten lämpö säilyy. Se tekee laitteesta myös energiatehokkaamman, mikä takaa lihan optimaalisen kypsymisen. Eristävää ja läpinäkyvää kantta voidaan käyttää myös tarjottimena. SousVide Supreme on miettinyt suunnittelua, ja he tietävät, mitä on tärkeää pitää käsillä, kun työskentelet sous vide -laitteesi kanssa.

Kotelo on kaksoiseristetty, mikä auttaa myös säilyttämään lämpöä, mutta ilman, että harjattu teräs kuumenee kosketettaessa. 360 asteen lämmitin tarjoaa optimaalisen tarkkuuden lämmitykselle, mikä yhdessä kaksoiseristetyn kaapin kanssa tekee lämpötilasta tasaisen ja vakaan.

Suuri kosketusnäyttö on helppokäyttöinen, ja siinä voit asettaa lämpötilan ja ajastimen. Näytöltä voit seurata kaikkea; näet lämpötilan ja jäljellä olevan ajan. Älykkäin asia tässä näytössä on se, että sitä voidaan käyttää haihtuvalla sormella, joka tulee usein vastaan, kun työskentelet sous vide -laitteen kanssa. Mallissa on myös yleiskäyttöinen jalusta, jonka avulla voit valmistaa useita tyhjiöpusseja kerrallaan

Tuotetiedot:

 • Teho: 900 wattia
 • K x L x S: 29 x 29 x 36 cm
 • Lämpötila, Min: 30 astetta
 • Lämpötila, maksimi: 99 astetta
 • Lämpötilapoikkeama: 0,5 astetta
 • Tilavuus: 11 litraa
 • Ajastin: Enintään 99 tuntia
 • WiFi: off
 • Bluetooth: ei
 • Paino: 5.90 kg

Witt Smart Sous Vide

Sous vide-sauva WiFi:llä

Fordele
 • pros-icon.svg Voidaan säätää 40-95 asteen lämpötiloihin
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu WiFI, joten osaamista voidaan ohjata matkapuhelimesta
 • pros-icon.svg Clean design

Detaljeret gennemgang

Witt on valmistanut myös kaksi sous vide -mallia, joista toisessa on WiFi ja toisessa ei. Muotoilu on lähes sama. Tässä mallissa on WiFi, ja siksi sitä kutsutaan “Smart”-malliksi. Se on toinen älykäs sous vide -laite sarjassa, joka saa ruokasi maistumaan kuin olisit gourmet-ravintolassa.

Miksi kannattaa valita Witt Smart Sous Vide

Tällä sous vide -laitteella voit helposti valmistaa ruokaa pidempään ja matalissa lämpötiloissa, sillä sous vide -laite voi lämmittää veden 40-95 asteeseen. Sen lämpötilapoikkeama on myös 0,1 astetta, joten lämpötila pysyy vakaana, eikä se juuri poikkea. Näin varmistetaan, että liha kypsyy oikein.

Sous vide -laitteen sisäänrakennetun WiFi:n avulla voit ohjata sous vide -laitteita puhelimestasi, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta, kun kypsennät ruokaa pitkään. Voit itse asiassa säätää ja tarkastella veden lämpötilaa ja nähdä, kuinka paljon aikaa on jäljellä. Tämä antaa sinulle enemmän vapautta tehdä muita asioita samalla kun tiedät, että liha kypsennetään niin kuin sen pitääkin.

Witt Smart Sous Vide -laitteella voit käyttää kattiloita tai astioita, joihin mahtuu 25 litraa vettä. Tämä on maksimikapasiteetti, jolla tämä sous vide -astia voi lämmittää lihaa optimaalisen ja vakaan lämmön saavuttamiseksi koko kypsennyksen ajan. Kone käyttää 1000 wattia, joten sen energiataso on kohtuullinen.

Puhdas muotoilu

Witt on suunnitellut yksinkertaisen ja tyylikkään sous vide -keittimen, jossa on LCD-näyttö, josta voit lukea kaiken tarvittavan, kuten lämpötilan ja ajastimen. Lisäksi lämpötilaa voidaan säätää helposti painikkeilla. Suunnittelu on tehty niin, että se voidaan puhdistaa helposti, mikä on tärkeää, koska sous vide viettää pitkän aikaa vedessä, josta voi jäädä kalkkijälkiä, jos sitä ei puhdisteta ja kuivateta kunnolla. Se sopii myös useimpiin ruukkuihin ja astioihin.

Tuotetiedot:

 • Teho: 1000 wattia
 • Lämpötila, Min: 40 astetta
 • Lämpötila, maksimi: 95 astetta
 • Lämpötilapoikkeama: 0,1 astetta
 • Tilavuus: 25 litraa
 • Ajastin: 99 min.
 • WiFi: Kyllä
 • Bluetooth: nej
 • Paino: 1,5 kg.

Caso SousVide SV2000

Sous vide hyvällä vesikierrolla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ajastin jopa 72 tunnin ajan minuuttiaskelilla
 • pros-icon.svg Nopea vedenlämmitys hyvän ja ammattimaisen vesikierron ansiosta
 • pros-icon.svg Käyttäjäystävällinen ja helppo asennus

Detaljeret gennemgang

Caso on saksalainen tuotemerkki, joka on viime vuosina saanut yhä enemmän tilaa Tanskan markkinoilla mikroaaltouunien, jääkaappien ja muiden sähkötuotteiden kaltaisten tuotteiden osalta, ja nyt he ovat tehneet myös sous vide -sauvan. Tämä sous vide -sauva on myös kohtuullisessa hintaluokassa ja siinä on tarvittavat ominaisuudet, joita sous vide -laitteessa pitäisi olla, jotta voit säilyttää lihan vitamiinit, ravintoaineet ja kivennäisaineet säilyttäen samalla lihan luonnollisen maun.

Miksi sinun kannattaa valita Caso SousVide SV2000

Tämä sous vide -sauva sopii kaikkiin kuumuutta kestäviin astioihin, joiden vähimmäiskorkeus on noin 23 cm. Tämä tarkoittaa, että voit helposti käyttää suurta kattilaa. Sen enimmäiskapasiteetti on kuitenkin 19 litraa, joten se on otettava huomioon säiliötä valittaessa. Jos säiliössä on yli 19 litraa vettä, lämpötila ei välttämättä pysy tasaisena. Lämpötilan voi asettaa 45 ja 90 asteen välille pienellä näytöllä, jossa voit myös asettaa ajastimen ja nähdä, kuinka paljon aikaa on jäljellä ja mikä on nykyinen lämpötila. Ajastin voidaan asettaa 1 minuutin askelin 1 min. alkaen. ja jopa 2 tuntia. Voit asettaa ajastimen 2 tunnista 72 tuntiin 5 minuutin askelin. Lämpötilan keskimääräinen poikkeama voi olla 0,1 astetta.

Säilytys ja puhdistus on helppoa, koska kone on pieni. Se ei siis vie paljon tilaa keittiön kaapista.

Professionaalinen vedenkierto

Hyvä vesikierto on alfa omega, kun valitset sous vide -laitteesi, koska se takaa vakaan lämpötilan. Caso on todella keskittynyt tekemään ammattimaisen vedenkierron ja nopean lämmityksen, jotta kaikki vesi kattilassa on tasaisessa lämpötilassa.

Kun keität vettä alhaisissa lämpötiloissa ja pitkään, varmistat, että liha säilyttää kaikki vitamiinit, ravintoaineet ja kivennäisaineet ja että maku on paljon voimakkaampi kuin korkeissa lämpötiloissa pannulla tai uunissa kypsennettäessä. Tällainen kypsennysmenetelmä saa lihan maistumaan paremmalta ja siitä tulee pehmeämpää.

Caso SousVide SV2000 on saanut uskomattoman hyvät arvostelut ostajilta Skousen-sivustolla, jossa tuote on saanut 5 tähteä 5:stä. Tuotetta on kehuttu siitä, että se on uskomattoman helppo koota, käyttäjäystävällinen ja antaa loistavia tuloksia.

Tuotetiedot:

 • Teho: 800 wattia
 • Lämpötila, Min: 45 astetta
 • Lämpötila, enintään: 90 astetta
 • Lämpötilapoikkeama: 0,1 astetta
 • linjan pituus:1,2 metriä
 • Tilavuus: 19 litraa
 • Ajastin: kyllä
 • WiFi: ei
 • Bluetooth: nej
 • Paino: 3.40 kg

Guide

Miten sous vide toimii?

Sous vide on menetelmä, jota käytetään tyypillisesti lihan, kalan ja muiden elintarvikkeiden pitkäaikaiseen kypsentämiseen, sillä ne tyhjiöpakataan ja asetetaan veteen, joka lämmittää lihaa hitaasti. Lihaa ei siis kypsennetä, mutta se kypsennetään täsmälleen oikeaan lämpötilaan, kun se on täysin ilma- ja vesitiiviissä pussissa. Sous vide on ranskankielinen ja tarkoittaa “tyhjiössä”, mikä on juuri sitä, mitä teet; kypsennät tyhjiöpakattua lihaa alhaisissa lämpötiloissa pitkään, mikä auttaa saamaan herkullisia tuloksia ja täydellisesti kypsennettyä lihaa.

Aloita lämmittämällä sous vide -sauva kattilassa tai sous vide -astiassa. Sous vide -astia on laite, jossa on sisäänrakennettu vesisäiliö, ja sous vide on kiertovesipumppu, joka kierrättää vettä kattilassa tai astiassa haluttuun lämpötilaan. Jos käytät sous vide -sauvaa, muista, kuinka korkealle veden pitäisi nousta (sauvassa lukee min ja max). Kuumenna vesi haluttuun lämpötilaan ruoanvalmistuksen kannalta.

Pakkaa liha sitten tyhjiöpakkaukseen, jossa on paljon hyviä mausteita ja voita tai hyvää marinadia. On tärkeää, että pussi on ilma- ja vesitiivis. Jos pussissa on ilmaa, pussi kelluu, ja tämä voi johtaa siihen, että liha jää veden peittoon, jolloin se ei kypsenny kunnolla. Käytä hyvää tyhjiöpakkauslaitetta varmistaaksesi, että liha on pakattu hyvin. Kääri liha tarvittaessa varmuuden vuoksi kahteen tyhjiöpakkauspussiin. Mikään ei ole pahempaa kuin veden pääsy lihaan. Se pilaa lihan ja sous vide -tekniikan idean. Silloin ei ole muuta vaihtoehtoa kuin aloittaa lihasi kanssa alusta.

Kuinka käytät sous vide – opas askel askeleelta

Tässä on askel askeleelta -opas siitä, miten sous vide -keitintä käytetään ja miten saadaan parhaat tulokset. Lue, kuinka helppoa se on, joten jos et ole vielä vakuuttunut, lupaan, että vakuuttunut olet nyt!

 1. Pakkaa haluamasi liha pussiin. On tärkeää, että pussissa ei ole ilmaa ja että se on täysin suljettu. Muuten pussi jää veden päälle, mikä voi vahingoittaa lihan kypsymistä. Jos pussia ei suljeta kunnolla, sisään voi vuotaa vettä, joka pilaa lihan. Käytä asianmukaista tyhjiöpakkauslaitetta
 2. Löydä, minkä lämpöistä lihan pitäisi olla, ja noudata sitä tarkasti. Älä myöskään ylitä aikaa, sillä liha voi silloin kypsyä liikaa
 3. Ota esiin pannu tai muu kuumuutta kestävä astia ja aseta se pöydälle (ei pöytälevylle, joka ei kestä kuumuutta, koska pannu kuumenee).
 4. Kiinnitä sous vide pannuun. On tärkeää, että keittimen alla on riittävästi tilaa ja että kattilassa on riittävästi vettä, sillä laitteen on pystyttävä kierrättämään vettä kunnolla. Sous vide -laite sammuu, jos ongelmia ilmenee
 5. Kun vesi saavuttaa halutun lämpötilan, liha asetetaan alas ja ajastin käynnistyy
 6. Kun liha on kypsää, ota se pois pussista ja jos kyseessä on liha, joka on kypsennettävä ja jolla on oltava hyvä ja rapea paistopinta, taputtele liha täysin kuivaksi ja kypsennä sitä sitten hyvin kuumalla pannulla hyvin lyhyen aikaa. Älä kypsennä sitä liikaa
 7. Nauti täydellisesti kypsennetystä lihasta ja herkullisista lisukkeista – hyvää ruokahalua

Ero sous vide -sauvan ja sous vide -astian välillä

Kuten olet ehkä huomannut, markkinoilla on erilaisia sous vide -keittimiä. On suuri ero sen välillä, investoitko sous vide -sauvaan vai sous vide -laitteeseen, joka on suuri laite, jossa on vesiastia. Sous-vide-sauvaa voidaan käyttää useimpiin kattiloihin ja vastaaviin astioihin, eikä se myöskään vie mitään tilaa keittiön kaapista.

Sous vide -astian valinnan etuna on se, että sous vide -astia on tyypillisesti kaksinkertaisesti eristetty ja siinä on kansi, joten se pitää lämmön paremmin, eikä sous vide -astia yleensä kuumene kosketettaessa. Jos valitset sous vide -sauvan, ole varovainen kattilan sijoituspaikassa, sillä se kuumenee voimakkaasti. Omasta kokemuksestani voin todeta, että kun käytin sous vide -sauvaani ensimmäistä kertaa, päädyin asettamaan sen puiselle keittiönpöydälleni. Se oli typerää, ja maksan sakon joka kerta, kun näen keittiönpöytäni. Älä tee samaa virhettä, jonka voi helposti välttää asettamalla pannun ritilälle tai muualle keittiöön kuin puiselle työtasolle.

Hinta on myös tärkeä tekijä, kun valitset, investoitko sous vide -sauvaan vai sous vide -astiaan. Jos haluat hyvän, useita vuosia kestävän ja eristävän sous vide -astian, sinun on yleensä käytettävä vähintään 3000 Tanskan kruunua, mutta se voidaan tehdä halvemmaksi sous vide -sauvalla, joka voi olla hieman alle 1000 Tanskan kruunua ilman WiFi:tä ja Bluetoothia ja tyypillisesti noin 2000 Tanskan kruunua WiFi:llä ja Bluetoothilla.

Sous vide -lämpötilat ja -aika

Jos et ole kokannut sous vide -menetelmällä, ensimmäiset kerrat voivat olla vaikeita, koska se on täysin erilainen tapa kuin perinteinen ruoanlaitto. Saattaa olla hyvä idea hankkia itsellesi sous vide -keittokirja, muuten voit myös helposti löytää hyviä sous vide -reseptejä verkosta. Jos valitset sous vide -sauvan, joka voidaan liittää sovellukseen, on yleensä olemassa koko joukko reseptejä, joita voit helposti seurata. Näin on Anovan tuotteiden kohdalla.

Sous vide -valmistuksen onnistuminen riippuu lämpötiloista ja ajasta, ja ne vaihtelevat yleensä suuresti sen mukaan, millaisesta lihasta on kyse. Kaikki lihalajit tarvitsevat todellakin eri lämpötiloja ja kypsennysaikoja riippuen siitä, haluatko lihan punaiseksi, puolikypsäksi vai hyvin kypsäksi.

Kalan valmistelu

Kalaa on monenlaista – kalafileitä, lohta, turskaa ja niin edelleen. Ne kaikki tarvitsevat erilaiset lämpötilat ja ajat sous vide -laitteessa. Lohen on oltava 46,1 astetta 45 minuutin ajan.

Lihan valmistelu

Sous vide on ihanteellinen tapa valmistaa täydellisiä pihvejä! Jos sinulla on kaksi herkullista ribeye-pihviä (tai useampia), jotka on vain kypsennettävä täydelliseksi, laita ne sous vide -laitteeseen 1 tunniksi 53,9 asteeseen ja paista ne sitten pannulla kovalla lämmöllä. Jos haluat täydellisen rapeat pihvit, käytä valurautapannua ja kuumenna sitä hetki öljyssä. Kun pannu on todella kuuma, laita pihvit pannulle, mutta vain niin, että ne saavat rapean pinnan. Älä kypsennä pihvejä liikaa, sillä silloin ne kypsyvät entisestään ja kypsyvät liikaa.

Sous vide sianlihaa

Sianlihapaisti tarvitsee rakkautta, varsinkin jos sen halutaan olevan mehevä eikä kuiva. On olemassa useita reseptejä sianlihapaistille, mutta hyvä nyrkkisääntö on antaa sille 5 tuntia 59 asteen lämpötilassa sous vide -laitteessa. Sen jälkeen se on tietenkin laitettava uuniin, jotta kuori saadaan rapeaksi. Kypsennyttämällä sianlihaa sous vide -laitteessa varmistat, että se kypsennetään täydellisesti eikä se todellakaan ole kuivaa!

Sianlihaa sous vide

Sianlihan kypsentäminen kestää kauan – ainakin jos haluat sen olevan täydellistä ja valmistat sen alusta alkaen, mutta sous vide -laitteella se ei juuri helpotu, koska voit valmistaa sen sous vide -laitteessa tyhjiöpakkaamalla sen ja laittamalla sen 73-asteiseen veteen vuorokaudeksi, jolloin se huolehtii itsestään, kunnes se on kypsää, ja voit käyttää uunia kaikkeen muuhun sillä välin – joten helpommaksi se ei muutu.

Kanan valmistelu sous vide

Riippuen siitä, mitä kanan osaa kypsennät, kypsennysajat ja -lämpötilat vaihtelevat. Jos haluat valmistaa täysin täydellisen palan kananrintaa. monet luulevat, että kanan ydinlämpötilan on oltava 75 astetta salmonellan tappamiseksi, mutta tämä ei pidä aivan paikkaansa, kun kypsennys tapahtuu sous vide -menetelmällä. Koska kanaa kypsennetään täällä niin pitkään ja tasaisessa lämpötilassa, se tappaa kaikki bakteerit ja myös salmonellabakteerit. Täydellisesti kypsennetyn ja mehukkaan kananrinnan pitäisi olla 1 tunti ja 30 minuuttia 65 asteessa.

Tarvikkeet sous vide -koneeseen

On vain joitakin lisävarusteita, joita ilman et voi elää, kun valmistat ruokaa sous vide -laitteella – usko pois. Päätin heti ensimmäisestä päivästä lähtien investoida sekä sous vide -sauvaan että tyhjiöpakkauslaitteeseen, ja se oli erittäin viisas valinta.

Tyhjiöpakkaajat –

Tyhjiöpakkaus on välttämätön, kun käytät sous vide -laitetta, jotta ruoka voidaan suojata vedeltä. Voit toki kääriä lihan vesi- tai ilmatiiviisiin pusseihin, mutta se on vain erilaista, kun se pakataan tyhjiöpakkaukseen. Mausteet ja mahdollisesti voi, jotka lisäät pussiin lihan kanssa, imeytyvät lihaan paljon paremmin, kun se tyhjiöpakataan. Lisäksi olet myös 100-prosenttisen varma, että liha uppoaa kunnolla veteen, kun ilma vedetään pois, joten lihalla ei ole mahdollisuutta kellua ja saada siten eri lämpötiloja. Toisin sanoen tyhjiöpakkauslaite on välttämätön, joten lue artikkelimme tyhjiöpakkauslaitteista, jotta voit valita sinulle sopivan tyhjiöpakkauslaitteen sekä laadultaan että hintatasoltaan.

Säiliöt sous vide -tuotteille

Useimmat ihmiset valitsevat ruukun tai muovisäiliön, joka kestää lämpötasot, joille se altistuu. Tämä ei kuitenkaan ole aina paras idea, sillä saat paljon enemmän irti käyttämällä sous vide -patukoille tarkoitettua astiaa. Tämä johtuu siitä, että eri säiliöistä voi karata paljon lämpöä, mikä voi johtaa lämpötilan vaihteluihin – varsinkin jos olet sijoittanut halvempaan malliin.

Tämä Anovan säiliö on tehty heidän sous vide -laitteelleen, joten sous vide -laitteesi voi säilyttää tarkan lämpötilan kypsennyksen aikana. Säiliö varmistaa myös veden tehokkaan ja tasaisen kierron, mikä auttaa myös pitämään lämpötilan tasaisena. Tilavuus on 16 litraa.

Anova on luonnollisesti suunnitellut tämän astian, jotta saisit vielä enemmän nautintoa sous vide -ruoasta, ja siksi astia on mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Siinä on HemiFlow-järjestelmä veden nopeampaa lämmittämistä varten, integroitu jalusta, joka pitää ruoan täydellisessä asennossa astiassa, ja kumikansi. Kansi lukittuu ja varmistaa, että höyry kuluu säiliön sisällä.

Tietenkin he ovat myös korottaneet pohjaa 3 mm, joten astia voi seistä työtasolla ilman, että se palaa (kuten aiemmin mainittiin, tämä tapahtui minulle, kun käytin täysin tavallista astiaa, joten pidän tätä ehdottomasti suurena plussana!).
Astia on myös läpinäkyvä, joten voit aina seurata lihaa ja nähdä, onko se makaamassa oikein, mitä et voi tehdä tavallisessa kattilassa.

Sous vide -tarvike, jota en haluaisi olla ilman.

Eristyspallot

Jos päätät hankkia sous vide -sauvan, joka kiinnitetään kattilaan tai muuhun kuumuutta kestävään astiaan, olisi hyvä idea hankkia eristyspalloja sous vide -astiaan. Käyttämällä nestemäisiä lämpöeristyspalloja sous vide -sauvasi saavuttaa oikean ajan nopeammin, koska lämpö ei haihdu. Käyttämällä eristepalloja voit vähentää lämpöhäviötä 90 % sekä vähentää haihtumista ja minimoida vesihäviön.

Tässä pakkauksessa on 100 eristepalloa, ja niillä on täsmälleen sama vaikutus kuin kannella. Sous vide -sauvalla on näin ollen paremmat mahdollisuudet kypsentää ruokaa vakaassa lämpötilassa.

Eristyspallot on valmistettu polypropeenista ja ne ovat astianpesukoneen kestäviä. Kun et käytä eristyspalloja, ne voidaan säilyttää hienossa verkossa, joka on myös astianpesukoneen kestävä.

4 perussääntöä, jotka on hyvä muistaa, kun työskentelet sous vide:n kanssa

Sous vide on helppoa, mutta on joitakin asioita, joita et saa unohtaa, kun valmistat ruokaa sous vide -menetelmällä. Siksi olen koonnut 5 perussääntöä, joita et saa unohtaa.

 1. Varmista aina, että liha on tyhjiöpakattu oikein ja täysin vesi- ja ilmatiiviisti
 2. Lisää yrttejä, voita tai marinadia sekä runsaasti suolaa ja pippuria ennen tyhjiöpakkaamista
 3. Tarkista aina, että lämpötila on juuri oikea
 4. Taputtele liha aina kuivaksi ennen paistamista (jos paistat sen jälkeen)

3 ennakkoluuloa sous vide -tuotteista

Jos olet lukenut koko artikkelin, tiedät, että nämä kolme ennakkoluuloa eivät todellakaan pidä paikkaansa.

 1. Tämä ruoka valmistuu
 2. Tämä ruoka maistuu pahvilta
 3. Bakteerit eivät kuole

Kysymyksiä tässä sous vide -testissä

Mikä sous vide on paras testissä?

Mikä on sous vide -keittomenetelmä?

Sous vide on ranskankielinen ja tarkoittaa 'tyhjiössä', joten käytännössä kyseessä on tyhjiöpakattu liha tai kala, jota kypsytetään pitkään vesiastiassa, kunnes se on kypsynyt täydelliseksi. Lihasta tulee mureaa, mehukasta ja hyvänmakuista, sillä se säilyttää kaikki vitamiinit, kivennäis- ja ravintoaineet.

Miksi lihan kypsentäminen sous vide -laitteella tekee lihasta parempaa?

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×