Turvakameratesti – Paras turvakamera 2022

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

Erittäin terävillä kuvilla ja lukuisilla vakuuttavilla ominaisuuksilla varustettu Google Nest Cam -edistynyt turvakamera kilpailee vaivattomasti useimpien ulkotilojen turvakameroiden kanssa – ja jättää ne varjoonsa. Google Nest Cam on tyylikäs wlan-kamera, jossa on tyylikäs muotoilu ja…

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Kodin tulisi olla turvallinen tukikohta, jossa voit tuntea olosi turvalliseksi ja suojelluksi kaikkina aikoina. Turvakameran avulla voit tehdä juuri niin. Olemme tutustuneet markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin ja tarkastelleet asiantuntijoiden arvioita. Olemme valinneet 4 parasta turvakameraa, jotka ovat tällä hetkellä markkinoilla.

Testissämme kerromme kunkin mallin hyvät ja huonot puolet ja annamme sinulle yleiskatsauksen niiden erityispiirteistä vertailumallissamme.

Osto-oppaastamme saat paljon lisätietoa erityisistä valvontatarpeistasi, joten olet todella hyvin varustautunut investoimaan kotiareenan päivittäiseen turvallisuuteen juuri sinun tarpeisiisi sopivan modernin valvontakameran muodossa.

Google Nest Cam

Google Nest Cam

paras ulkoturvakamera

Fordele
 • pros-icon.svg Laatu vastaa hintaa
 • pros-icon.svg Kirkkaita kuvia yötä päivää.
 • pros-icon.svg Lovely design.
 • pros-icon.svg Monia ominaisuuksia.
 • pros-icon.svg Kamera on helppo asentaa ilman johtoja
 • pros-icon.svg Valvontakamera sovelluksella

Detaljeret gennemgang

Miksi kannattaa valita Google Nest Cam

Erittäin terävillä kuvilla ja lukuisilla vakuuttavilla ominaisuuksilla varustettu Google Nest Cam -edistynyt turvakamera kilpailee vaivattomasti useimpien ulkotilojen turvakameroiden kanssa – ja jättää ne varjoonsa.

Google Nest Cam on tyylikäs wlan-kamera, jossa on tyylikäs muotoilu ja ilmainen sovellus, josta saat yleiskuvan. Google Nest Cam erottuu positiivisesti muista markkinoilla olevista ulkoturvakameroista uskomattoman korkearesoluutioisilla kuvillaan. Se voi havaita liikettä ulkona milloin tahansa aina päällä olevan liiketunnistimen avulla.

Luotettavassa valvontakamerassa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jossa on todella hyvä ääni. On olemassa loistavia vaihtoehtoja yhteydenpitoon niiden kanssa, jotka tulevat kotiovellesi. Olipa kyseessä sitten postinkantaja, anoppi tai ehkä kissa, joka on yksin kotona.

Google Nest Cam tarjoaa suoraa katselua 24/7, ja lisäksi on mahdollista tarkastella 3 tunnin tapahtumapohjaista historiaa. Google Nest Cam varmistaa myös, että tallenteet tallennetaan SD-kortille. Voit siis seurata, missä päin maailmaa tahansa oletkin. Ainoa miinus on tuskin käyttäjäystävällinen sovellus.

TP-Link Tapo C310

paras halpa ulkoturvakamera

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä arvo
 • pros-icon.svg Yleiskatsaus mobiililaitteen sovelluksen kautta.
 • pros-icon.svg 30 metrin yönäkö.

Detaljeret gennemgang

Tässä on syy, miksi sinun kannattaa valita TP-Link Tapo C310:

Jos etsit luotettavaa valvontakameraa, joka ei tyhjennä budjettia, TP-Link Tapo C310 on erinomainen valinta. Tämä luotettava valvontakamera on yksi parhaista ulkoilmavalvontakameroista, joiden hinta-laatusuhde on paras.

Kilpailukykyinen valvontakamera on Tanskan ja kansainvälisten verkkokauppojen parhaita ja edullisimpia vaihtoehtoja. Saat paljon vastinetta rahoillesi. Edullinen valvontakamera havaitsee liikkeet ongelmitta, ja siinä on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin, joten voit helposti neuvoa lähettäjää, mihin paketti pitää laittaa.

Itse kamera ja ladattava akku tukevat erilaisia älykkäitä järjestelmiä, kuten Google Homea ja Amazon Alexaa. Se on hyvin toimiva valvontakamera, johon on liitetty sovellus, jonka avulla havaitut liikkeet on helppo tarkistaa puhelimesta.

TP-Link Tapo C310 -turvakamerassa on jopa 30 metrin yökuvaus, joten voit pitää silmällä liikkeitä koko sisääntulotilassa.

Arlo Pro 3

paras premium-luokan ulkokamera

Fordele
 • pros-icon.svg Täydellinen valvonta, joka mahdollistaa yhteyden moniin älykkäisiin palveluihin.
 • pros-icon.svg Fantastinen kuvanlaatu korkealla resoluutiolla (2560 x 1440)
 • pros-icon.svg Langaton kamera
 • pros-icon.svg Sisäänrakennettu valonheitin

Detaljeret gennemgang

Tämän vuoksi sinun kannattaa valita Arlo Pro 3:

Asiantuntijoiden suosikki parhaista valvontakameroista on Arlo Pro 3. Langaton valvontakamera on äänestetty testivoittajaksi ja “toimittajien valinnaksi” monissa verkkolehdissä, ja se vie voiton useimmissa valvontakameratesteissä.

Arlo Pro 3 innostaa muihin langattomiin kameroihin verrattuna pääasiassa häikäisevän terävien HD-laatuisten tallenteiden ja uskomattoman korkean resoluution ansiosta. Lisäksi Arlo Pro 3 tarjoaa monia valittuja ominaisuuksia. Eikä vähiten hämmästyttäviä videotallenteita 2K:ssa ja HDR:ssä, erinomainen yökamera integroidun valonheittimen ja erittäin älykkään liikkeentunnistuksen ansiosta. Lisäksi siinä on sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni.

Kaiken kaikkiaan Arlo Pro 3 on yksi markkinoiden kehittyneimmistä langattomista kamerajärjestelmistä. Tyylikkäässä Arlo Pro 3 -valvontakamerassa on wlan-yhteys, ja se on yhteensopiva monien älykkäiden palvelujen kanssa. Voit helposti liittää kameran puhelimeesi ja saada terävää kuvamateriaalia, joka lähetetään sinulle, jotta voit seurata kameran toimintaa kaukaa.

Eufy Indoor Cam 2K

paras sisävalvontakamera

Fordele
 • pros-icon.svg Hyvä laatu hintaan nähden
 • pros-icon.svg Hyvä helppokäyttöisyys.
 • pros-icon.svg Hyvä yleiskuva sovelluksen kautta.
 • pros-icon.svg Helppo asentaa

Detaljeret gennemgang

Tämän vuoksi sinun kannattaa valita Eufy Indoor Cam 2K:

Käynnistä turvakamerasi ja lataa sovellus. Sitten olet valmis varmistamaan turvallisemman arjen Eufy Indoor Cam 2K wifi -turvakameran avulla. Jos etsit edullista turvakameraa, jossa on liiketunnistin, tämä on hyvä vaihtoehto.

Eufy Indoor Cam 2K on järkevä valinta, jos et halua kuluttaa omaisuutta murtovarkaiden varalta. Yhteyden muodostaminen kameraan sovelluksen kautta kestää vain muutaman sekunnin. Sieltä käsin voit helposti ohjata turvakameraa, joka voi helposti kilpailla hintansa puolesta parhaasta sisätilojen turvakamerasta.

Saat paljon vastinetta rahoillesi tällä tallentimella varustetulla valvontakameralla, joka tarjoaa monia muita ominaisuuksia. Jos valitset Eufy Indoor Cam 2K -turvakameran, saat varmasti hienoja kuvia ja hyvän äänen sekä kaiuttimesta että mikrofonista. Kamerassa on ladattava akku, ja kuvat on helppo tallentaa SD-kortille.

Guide

Miten valita paras turvakamera

Koskaan ei voi olla liian varovainen, parempi varoa kuin katua. Monille tämä on lähtökohta, jonka perusteella he päättävät asentaa kotiin yhden tai useamman turvakameran. Jos sinulla on jo ollut epäonnea kokea, että varkaat ovat murtautuneet sisään ja ryöstäneet koko kotisi, valvontajärjestelmä voi olla tervetullut ratkaisu turvallisuuden parantamiseen.

Hyvien valvontakameroiden luettelo on pitkä, joten voi olla vaikeaa tehdä oikea valinta tarpeisiisi. Alla on osto-opas, jossa kerrotaan kaikki näkökohdat, jotka sinun on otettava huomioon ennen valintaa.

Käyttö

Kuinka paljon ja kuinka vähän seurantaa tarvitaan? Mikä on valvontakameran asentamisen tarkoitus? Onko kyse ensisijaisesti sinun ja kotitaloutesi suojaamisesta varkauksilta ja murtovarkauksilta? Vai onko kyse lähinnä lasten vahtimisesta, kun he ovat yksin kotona?

Valvontakameroita on tarjolla useimpiin tarkoituksiin ja tarpeisiin, niin pieniin kuin suuriinkin. Ensimmäiseksi sinun on siis päätettävä, mitä todella tarvitset ja haluat. Ja tarvitsetko yhden vai useamman kameran.

Ulko- tai sisätiloissa

Mitä sinun pitäisi varoa eniten? Jotkin kameratyypit on tarkoitettu yksinomaan joko ulko- tai sisäkäyttöön, kun taas toisia kehittyneempiä turvakameramalleja voidaan käyttää sekä ulkona että sisällä. Esimerkiksi siinä, kuinka pitkälle – ja kuinka hyvin – eri mallit ja merkit näkevät pimeässä, on myös suuria eroja. Ja siksi kuinka hyviä kuvia ja kuvamateriaalia saat.

Ratkaisu

Kuinka terävän haluat sen olevan? Sinun on harkittava, kuinka hyvää kuvan- ja videonlaatua todella tarvitset kotisi valvomiseksi. Onko hyvä, jos kaikki yksityiskohdat eivät ole täydellisen teräviä, vai tarvitsetko todella tinkimätöntä laatua ja terävää materiaalia, josta ei jää huomaamatta yhtään yksityiskohtaa?

Turvallisuus

Kuinka hyvin sinä ja tietosi olette suojattu rikollisten hakkerihyökkäyksiltä? Kyse on kaikin tavoin turvallisuudesta. Siksi on luonnollisesti tärkeää hankkia etukäteen yleiskuva siitä, miten eri mallit suojaavat tietojasi, jotta olet hyvin suojattu identiteettivarkauksilta tai muilta hakkeroinneilta.

Ominaisuudet

Pitääkö valvontajärjestelmäsi kommunikoida muiden älykkäiden palveluiden, kuten Google Home ja Amazon Alexa, kanssa? Tarvitsetko kaksisuuntaista viestintää integroidun kaiuttimen ja mikrofonin muodossa, jotta voit nähdä ja puhua suoraan sille, joka tulee ulko-ovellesi, kun olet poissa? Tiedätkö tarpeesi ja mitä ominaisuuksia tarvitset?

Onko siis esimerkki siihen liittyvästä sovelluksesta ja onko se kehittynyt vai helppokäyttöinen? On tärkeää, että sovellus on tarpeeksi helppokäyttöinen sinulle ja että se vastaa teknisiä taitojasi ja ymmärrystäsi tietotekniikasta. Vain silloin saat turvakamerastasi täyden hyödyn irti. Ei tarvitse maksaa paljon rahaa lisäominaisuuksista, joita et ehkä tarvitse tai joita et ymmärrä käyttää.

Valaistus

Onko ulkona liikkumista varten pistevalaistus ja kuinka kauas se ulottuu?Näetkö pimeässä, mitä tapahtuu? Kameroiden ja valvontajärjestelmien eri mallit ja merkit tarjoavat hyvin erilaatuisia kuvia ja tallenteita riippuen integroidun valonheittimen terävyydestä ja kantamasta.

Hinta

Mitä tarvitset ja kuinka paljon olet valmis maksamaan siitä? Ominaisuuksien määrä, resoluutio ja kuvanlaatu, kaksisuuntaisen viestinnän mahdollisuudet, muotoilu – kaikki riippuu tietenkin hinnasta. Sinun on siis aluksi päätettävä, kuinka paljon rahaa olet valmis maksamaan siitä.

Wifi

Suurin osa markkinoilla olevista malleista toimii kodin wlanin kautta, ja siksi ne on usein sijoitettava lähelle reititintä, jotta ne toimisivat parhaiten. Tämä tarkoittaa myös sitä, että turvakamerasi on altis sille, kuinka vakaa verkkoyhteytesi on. Tarkista siksi, onko kamerassa varmuuskopiointitoimintoja tai pysähtyykö kamera tallentamaan, kun verkossa on katkos.

Langaton

Termi ei aina tarkoita, että pistorasiaa EI tarvita. Sinun on oltava tietoinen tästä. Itse Internet-yhteys on langaton. Siksi voi olla hyvä idea hankkia sen sijaan akkukäyttöinen malli. Sitten sinun on vain muistettava vaihtaa ja latautua.

Suunnittelu

Hienovarainen vai silmiinpistävä? Mikä sopii parhaiten makuusi ja estetiikkaasi? Voit valita vahvan viestin, joka on helppo havaita ja joka pelottaa varkaat. Voit myös houkutella heitä lähettämällä viestin, että sinulla on paljon arvoesineitä suojeltavana. Tämä voi olla peruste turvakameralle, joka sulautuu luontevammin ympäristöönsä.

Onko valvontakamera ostamisen arvoinen?

Joka vuosi moniin tanskalaisiin kotitalouksiin murtaudutaan. Monet niistä jäävät selvittämättä poliisin arkistokaappeihin, ja varastettu omaisuus, jolla on sekä taloudellista että tunnearvoa, ei koskaan palaa takaisin, vaan se on kadonnut lopullisesti.

Samaan aikaan monet murtovarkauden kokeneet kertovat epämiellyttävistä psykologisista jälkivaikutuksista. Siitä, miten tuntuu pahoinpitelyltä, kun tuntemattomat tunkeutuvat omaan kotiin ja yksityiselämään ja sotkevat asioita. Näitä ajatuksia voi olla vaikea käsitellä, kun omassa kodissa ei yhtäkkiä tunnukaan enää niin turvalliselta.

Yhden tai useamman valvontakameran hankkiminen on yksi tapa palauttaa turvallisuus ja tuntea olonsa suojatuksi. Sekä rikoksen selvittämisen, varkaiden kiinniottamisen että varastettujen tavaroiden takaisin saamisen kannalta. Mutta myös mahdollisten murtovarkaiden pelottamiseksi etukäteen ja tulevien murtojen estämiseksi.

Useammat turvakamerat tarjoavat myös ominaisuuksia, kuten kasvojentunnistuksen, joten voit esimerkiksi nähdä, että lapsesi ovat tulleet turvallisesti kotiin koulusta.

Sisätilojen turvakameroiden avulla voit myös pitää silmällä yksin kotona olevia lapsia tai lemmikkejä ja varmistaa, että he voivat hyvin.

Turvakameroiden haitat

Valitettavasti turvakamera ei ole tae siitä, ettei kotiisi pääse tunkeutumaan tunkeilijoita. Jotkut varkaat pitävät turvakameraa merkkinä siitä, että sinulla on paljon omaisuutta, jota yrität suojella.

Sinun on myös oltava tietoinen naapureistasi. Yksityisyyden loukkaamista koskevat säännöt, etkä saa kuvata ilman lupaa heidän omaisuuttaan etkä toisten ihmisten keskusteluja ilman lupaa. Jos et ole tietoinen tästä valvontakameraa asentaessasi, sinut voidaan haastaa oikeuteen.

FAQ

Mikä ulkoturvakamera on testin paras?

Testin paras turvakamera on Google Nest Cam. Kamera erottuu edukseen monien ominaisuuksiensa ja vertaansa vailla olevan kuvanlaatunsa ansiosta. Lue koko artikkeli, jos haluat lisätietoja tästä upeasta kamerasta.

Kuinka paljon tietoa turvakamera käyttää?

Se vaihtelee paljon merkistä ja mallista riippuen. Nykyään useimmat uudemmat mallit toimivat kodin wlanin kautta eivätkä käytä lainkaan dataa.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×