Vauvan kylpytesti (2022) → Löydä paras kylpyamme vauvallesi.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

BiBaBad Flexi

Tämä kylpyamme on luultavasti yksi markkinoiden parhaista. Olemme ehdottomasti päättäneet kruunata sen tämän testin voittajaksi. Tämä johtuu siitä, että tuote on valmistettu hyvistä materiaaleista ja se on erittäin älykäs ratkaisu kotiin. Se on kokoontaitettava kylpyamme,…

1
Paras kylpyamme vauvoille ja isommille lapsille

BiBaBad Flexi

2
Pieni vauvan kylpyamme, joka taittuu kokoon

Mininor Foldable

3
Vauvan kylpyamme jalustalla ja siihen sopivalla kylpyistuimella

Stokke Flexi -kylpyamme

4
kokoontaitettava vauvakylpyamme liukumattomalla pohjalla

Beemoo Care

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä vauvakylpytestissä voit lukea parhaista vauvakylvyistä. Olemme koonneet luettelon 8 parhaasta mallista vauvan tai hieman vanhemman lapsen kylvetykseen. Alla olevassa testissä on eri muotoisia, kokoisia ja toiminnallisia malleja. Suosittelemme tutustumaan tarkemmin testivoittajaamme, BiBaBad Flexiin, sillä kylpyamme täyttää useimpien odotukset ja tarpeet.

Lue myös lisää siitä, miten valita oikea vauvakylpyamme, miten vauvakylpyamme puhdistetaan ja huolletaan parhaiten ja miten löydät parhaan tarjouksen tällaisesta mallista seuraavissa osioissa.

BiBaBad Flexi

Paras kylpyamme vauvoille ja isommille lapsille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Taitettava kylpyamme, joten se ei vie turhaa tilaa
 • pros-icon.svg Tehdään hyvistä materiaaleista, mukaan lukien BPA:ta ja ftalaatteja sisältämätön kylpypussi
 • pros-icon.svg Vaihtoehto ostaa kylpyamme useamman kokoisena – esimerkiksi useammalle lapselle sopivana

Detaljeret gennemgang

Tämä kylpyamme on luultavasti yksi markkinoiden parhaista. Olemme ehdottomasti päättäneet kruunata sen tämän testin voittajaksi. Tämä johtuu siitä, että tuote on valmistettu hyvistä materiaaleista ja se on erittäin älykäs ratkaisu kotiin. Se on kokoontaitettava kylpyamme, jota voi ostaa useissa eri kokoluokissa.

Miksi kannattaa valita BiBaBad Flexi

Jos haluat kylpyammeen, joka tarjoaa enemmän joustavuutta kylpyhuoneeseen, tutustu tarkemmin BiBaBad-merkin testivoittajaan. Flexi-malli on suuri kylpyamme, joka taittuu kokoon, kun sitä ei käytetä. Näin voit antaa lapsesi tai lastesi nauttia kylvystä ja yksinkertaisesti taittaa sen käytön jälkeen kokoon. Et siis ole vaarassa, että kylpyamme vie kaiken tilan kylpyhuoneessa, jos valitset tämän mallin.

Tämä versio on siis joustava ratkaisu, joka sopii useimmille lapsiperheille. Tuote on myös valmistettu hyvistä materiaaleista, ja siinä on BPA:ta ja ftalaatteja sisältämätön kylpypussi sekä tukeva alumiinirunko, joka on säädettävissä. Kylpyamme on mahdollista ostaa kolmessa eri koossa, joten voit hankkia juuri sen kapasiteetin, joka sopii perheellesi. Esimerkiksi suurin malli on 80-100 cm, mikä tarjoaa runsaasti tilaa useammalle lapselle.

Tuotetiedot

 • Koko: Saatavana 60-80, 70-90 tai 80-100 cm
 • Materiaali: alumiini ja kylpypussi, joka ei sisällä BPA:ta ja ftalaatteja
 • Väri: Valkoinen tai valkoinen ja harmaa

Mininor Foldable

Pieni vauvan kylpyamme, joka taittuu kokoon

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Pieni ja kokoontaitettava kylpyamme vauvalle, joka ei vie paljon tilaa
 • pros-icon.svg Voidaan käyttää vastasyntyneelle vauvalle – ja siihen on mahdollista lisätä vauvan tuki
 • pros-icon.svg Helppo tyhjentää ja pitää kädessä, erikoiskahva

Detaljeret gennemgang

Tämä Mininorin kylpyamme on kokoontaitettava kylpyamme pienille lapsille. Se on erittäin käytännöllinen, jos haluat säästää tilaa, sillä se voidaan yksinkertaisesti taittaa kokoon ja ripustaa, kun sitä ei käytetä. Silti lapsellasi on runsaasti tilaa halailla, kun hän on vedessä.

Sentten sinun kannattaa valita Mininor Foldable

Jos haluat tilaa säästävän kylpyammeen, jota voidaan käyttää jopa vastasyntyneille vauvoille, sinun kannattaa tutustua tarkemmin tähän Mininor-merkin malliin. Tämä versio on hieman samanlainen kuin edellä oleva testin paras malli, sillä se on myös kokoontaitettava. Tämä tarkoittaa, että tuote voidaan taittaa kokoon, kun sitä ei käytetä. Näin se vie vähemmän tilaa ja voit käyttää kylpyhuoneen tilaa muihin asioihin.

Ei tarvitse pelätä, että tuote ei tarjoa tarpeeksi tilaa lapsellesi, sillä se on tilava malli, kun se on kerran pystytetty. Malli on sopiva vauvakylpyamme, sillä sitä voidaan käyttää jopa vastasyntyneille vauvoille. Tässä ammeessa on kahva, joten voit helposti pitää kiinni ammeesta, kun vauva istuu siinä. Tämä varmistaa myös ammeen helpomman tyhjentämisen käytön jälkeen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 23 cm
 • Pituus: 93 cm
 • Leveys: 51 cm
 • Materiaali: muovi
 • Väri: Valkoinen ja harmaa

Stokke Flexi -kylpyamme

Vauvan kylpyamme jalustalla ja siihen sopivalla kylpyistuimella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Teline, kylpyistuin ja vauvan kylpyamme samassa paketissa
 • pros-icon.svg Kylpytuoli on liukumaton vakauden vuoksi
 • pros-icon.svg Vesi on helppo poistaa kylpyammeesta, koska sen pohjassa on tyhjennystoiminto

Detaljeret gennemgang

Lapsesi kylvettäminen on tulevaisuudessa helppoa, jos investoit tähän Stokken kylpyammeeseen. Ensinnäkin kylpyamme on kokoontaitettava, joten voit taittaa sen kokoon, kun sitä ei käytetä. Lisäksi siinä on lämpöherkkä tulppa, joka ilmoittaa, kun vesi on liian kuumaa. Ja sitä voivat käyttää jopa 4-vuotiaat lapset.

Miksi kannattaa valita Stokke Flexi -kylpyamme

Sijoittamalla tähän Stokke-merkin Flexi-kylpyyn on useita etuja. Ensinnäkin se on loistava ratkaisu niille, jotka haluavat pakata kylpyammeen pois, sillä tuote on kokoontaitettava. Kokonsa ansiosta tämä amme sopii erinomaisesti sekä pienille että hieman isommille lapsille. Vauva-lisäosan avulla voit käyttää kylpyammetta vastasyntyneestä noin 4-vuotiaaksi.

Yksi tämän Stokken mallin suurimmista eduista on kuitenkin se, että siinä on erityinen lämpöherkkä tulppa. Tämä väri muuttuu, jos vesi on liian kuumaa, joten voit nopeasti todeta, jos amme tarvitsee hieman enemmän kylmää vettä. Lisäksi vauvakylpyamme on varustettu liukumattomalla lattialla, jotta lapsi ei liukastu, kun hän astuu ammeeseen tai siitä ulos.

On myös parasta kiirehtiä mainitsemaan, että tämä kylpyamme on vapaa raskasmetalleista, ftalaateista, formaldehydistä, BPA:sta ja muista haitallisista aineista. Joten sitä on turvallista käyttää lasten lähellä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 24 cm
 • Pituus: 66 cm
 • Leveys: 39 cm
 • Tilavuus: 39 litraa
 • Materiaali: polypropeeni ja termoplastinen elastomeeri
 • Väri: Läpinäkyvä vaaleanpunaisilla, sinisillä, keltaisilla, vihreillä tai harmailla “raidoilla”

Beemoo Care

kokoontaitettava vauvakylpyamme liukumattomalla pohjalla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Ihanteellinen kylpyamme kaikenikäisille lapsille, koska se on tilava
 • pros-icon.svg Vesi mahtuu kylpyammeeseen jopa 90 litraa vettä
 • pros-icon.svg Helppo tyhjentää, koska pohjassa on tulppa

Detaljeret gennemgang

Enää ei tarvitse pelätä selkäkipuja, kun kylvetät lastasi. Beemoo Care on koonnut paketin, joka sisältää jalustan, kylpyammeen ja kylpytuolin. Näin lapsesi saavuttaa optimaalisen korkeuden uintia varten vaarantamatta itse uintikokemusta.

Miksi sinun kannattaa valita Beemoo Care

Haluaisitko pystyä seisomaan pystyasennossa, kun kylvetät lastasi? Jos näin on, investoi tähän Beemoo Care -yhtiön pakettiin, sillä sen lisäksi, että saat mukavan vauvakylvyn, saat myös jalustan ja pienen kylpytuolin. Sen ansiosta lapsesi voi istua kylvyssä ja pötköttää ilman, että sinun tarvitsee kumartua pesemään hänen selkäänsä, hiuksiaan jne. Voit tietysti aina käyttää sitä ilman jalustaa, jos haluat käyttää sitä osan aikaa.

Sisältyvän vauvalisäosan ansiosta voit kylvettää myös pientä vauvaa ilman pelkoa siitä, että lapsi putoaa veden pinnan alle tms. Kylpytuoli on varustettu liukumattomalla pohjalla, joten se seisoo vakaasti kylpyammeessa. Ammeen pohjassa on jopa älykäs tyhjennystoiminto, jotta vesi valuu nopeasti pois käytön jälkeen.

Tuotetiedot

 • Materiaali: muovi
 • Väri: Harmaa

BeKids Oval 90 litraa

Paras vauvakylpyamme säädettävällä jalustalla

Fordele
 • pros-icon.svg Ihanteellinen kylpyamme kaikenikäisille lapsille, koska se on tilava
 • pros-icon.svg Vesi mahtuu kylpyammeeseen jopa 90 litraa vettä
 • pros-icon.svg Helppo tyhjentää, koska pohjassa on tulppa

Detaljeret gennemgang

Tässä ammeessa on suuri tilavuus, joten se sopii useammalle lapselle kerrallaan tai hieman vanhemmille lapsille. Siksi se on hyvä investointi, jos sinulla on eri-ikäisiä lapsia. Se on erittäin käytännöllinen kylpyamme, jonka avulla lapsi/lapset voivat istua ja roiskia vedessä sekä leikkiä kaikilla leluillaan.

Miksi valita BeKids Oval 90 litraa

Miksi valita BeKids Oval 90 litraa

Etsitkö isoa kylpyammetta lapsille? Sitten et voi ohittaa tätä BeKidsin mallia. Tuote on erittäin tilava ja käytännöllinen amme, jossa on 90 litraa vettä. Näin ollen tätä amme on mahdollista käyttää isommille lapsille tai useille lapsille samanaikaisesti. Näin kylpyaika voi olla entistäkin miellyttävämpi.

Kokonaisuudessaan tämän kylpyammeen pituus on 79 cm, leveys 60 cm ja korkeus 39,5 cm. Juuri suuren koon vuoksi muista mitata veden lämpötila lämpömittarilla tai käsivarrella, ennen kuin laitat lapsesi uimaan. Vesi voi olla pohjassa melko lämmintä. Tuote on valmistettu kiinteästä muovista, ja sen pohjassa on tulppa. Kahvat ovat myös kumipäällystettyjä, joten niiden nostaminen ei ole epämukavaa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 39,5 cm
 • Pituus: 79 cm
 • Leveys: 60 cm
 • Tilavuus: 90 litraa
 • Materiaali: muovi
 • Väri: Valkoinen

Baby Dan Foldable 30 Liter

kokoontaitettava vauvakylpyamme liukumattomalla pohjalla

Fordele
 • pros-icon.svg Tilaa säästävä vauvakylpyamme, koska se voidaan taittaa kokoon ja säilyttää
 • pros-icon.svg Luistamaton pohja jaloissa ja lämpöherkkä pohjapistoke
 • pros-icon.svg Tehdään hyvistä materiaaleista – ei sisällä ftalaatteja eikä raskasmetalleja

Detaljeret gennemgang

Tämän Baby Danin kylpyammeen avulla on uskomattoman helppoa säästää tilaa kylpyhuoneessa tinkimättä kylpyammeen rakenteesta ja toimivuudesta. Tämä johtuu siitä, että tuote taittuu kokoon, joten se ei vie paljon tilaa, kun sitä ei käytetä. Lisäksi turvallisuus on etusijalla liukumattomilla jaloilla ja pohjatulpalla, joka vaihtaa väriä, kun vesi on liian kuumaa.

Miksi sinun kannattaa valita Baby Dan Foldable 30 Litres

Etsitkö alle 35 litran vauvakylpyallasta, joka säästää tilaa ja tarjoaa korkean turvallisuustason? Sitten et voi mennä vikaan tämän BabyDanin version kanssa. Valmistaja BabyDan on kehittänyt kylpyammeen, jonka tilavuus on 30 litraa vettä ja joka voidaan käytön jälkeen helposti säilyttää. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pitää Baby Dan -kylpyallasta esillä ja viedä tilaa, kun se ei ole käytössä.

Baby Dan -kylpyammeen toinen selkeä etu on se, että se on kehitetty turvallisuutta ajatellen. Esimerkiksi Baby Dan -kylpyammeessa on jalat, joissa on liukastumista estävää materiaalia, jotta amme ei liiku, kun lapsi istuu siinä. Tämä pätee riippumatta siitä, kuinka villi näytelmä on. Lisäksi pohjatulppa auttaa sinua ymmärtämään veden lämpötilan, sillä se vaihtaa väriä, jos vesi kuumenee liikaa. Baby Dan -kylpyamme on myös valmistettu ilman raskasmetalleja tai ftalaatteja, ja sitä voidaan käyttää vauvojen kanssa.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 21 cm
 • Pituus: 85 cm
 • Leveys: 48 cm
 • Mitat kokoontaitettuna: 21 x 85 x 48 cm
 • Paino: 2 kg
 • Materiaali: polypropeeni ja termoplastinen elastomeeri
 • Väri: Valkoinen ja harmaa
 • Maksimikapasiteetti: 25 kg

Kaxholmen Badepakke Star

Paras vauvakylpyamme säädettävällä jalustalla

Fordele
 • pros-icon.svg Kokonaispaketti, jossa on kylpytuoli, kylpyjalusta ja kylpyamme
 • pros-icon.svg Säädettävä jalusta, jonka enimmäiskapasiteetti on 30 kg
 • pros-icon.svg Valmistettu PVC-vapaasta muovista ja ilman teräviä reunoja

Detaljeret gennemgang

Telineeseen sijoitettavan vauvakylvyn suuri etu on se, että kylvettäminen on paljon vähemmän rasittavaa sinulle ja selällesi. Tämä johtuu siitä, että telineen avulla voit nostaa vauvan optimaaliseen korkeuteen. Tämän yhdistelmäpaketin valinnan etuna on se, että jalustaa voidaan säätää ja että sekä kylpyamme että vauvan lisäosa sisältyvät ostokseen.

Miksi kannattaa valita Kaxholmen Star -kylpyläpaketti

Tämän Kaxholmenin täydellisen paketin avulla saat yhdellä ostokerralla kaiken, mitä tarvitset upeaan kylpykokemukseen. Saat sekä vauvalle tarkoitetun lisäosan, jota voidaan käyttää vastasyntyneille ja pienemmille lapsille, jotka eivät vielä pysty istumaan itse, tilavan kylpyammeen ja jalustan, johon kylpyamme asetetaan. Jalustan jalat voidaan säätää 90-95 cm:n välillä, joten voit säätää korkeutta hieman.

Kokonaisuudessaan jalusta kestää 30 kg:n kuormituksen, joten voit käyttää tätä ratkaisua pitkään. Kun lapsi on kasvanut niin suureksi, että hän ei enää tarvitse lisäosaa, se voidaan yksinkertaisesti poistaa kylpyammeesta. Tuote on valmistettu PVC-vapaasta muovista, ja se on suunniteltu ilman teräviä reunoja. Siksi sitä on turvallista käyttää sekä sinulle että lapsellesi.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 40 cm
 • Pituus: 86 cm
 • Leveys: 47 cm
 • Materiaali: PVC-vapaa kova muovi
 • Väri: Harmaa valkoisilla tähdillä

Guide

Miten valita oikea kylpyamme vauvalle

Etkö ole varma, miten löytää oikea kylpyamme vauvallesi? Jos näin on, lue alla olevista osioista, kun opastamme sinua vauvakylvyn valinnassa. Kerromme muun muassa, mitä kylpyammeeseen kannattaa ostaa, miten kylpyamme puhdistetaan parhaiten ja miten löydät parhaan tarjouksen vauvan kylpyammeesta. Ennen kuin hankit ensimmäisen ja parhaan kylpyammeen, kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat:

 • Minkä kokoisesta kylpyammeesta olet kiinnostunut?
 • Käytetäänkö sitä vain vauvalla vai myös isommalla lapsella
 • Onko kylpyammeen oltava koko ajan edessä vai pitääkö sen olla kokoontaitettava?
 • Onko sinulla mieltymys kylpyammeen ulkonäköön?

Vauvan kylpytarvikkeet

Alla olevista osioista voit lukea lisää siitä, millaisiin lisävarusteisiin kannattaa investoida, kun haluat saada vauvakylvystä kaiken irti. Jotkin lisävarusteet voivat myös auttaa varmistamaan paremman turvallisuustason vauvojen kylvyssä.

Vauvakylpyamme sisäkkeellä

Vauvoja kylvetettäessä on kiinnitettävä hieman enemmän huomiota. Niitä ei nimittäin voi laittaa tavalliseen vauvakylpyammeeseen, koska ne eivät pysty pitämään itseään ylhäällä. Sinun on siis seisottava ja pidettävä vauvaa sylissä, kun häntä kylvetetään. On kuitenkin olemassa toinenkin ratkaisu. Voit käyttää kylpyammeessa vauvansuojusta, sillä se varmistaa, että vauva on koko ajan veden yläpuolella. Näin sinulla on vapaat kädet ja voit tehdä kokemuksesta entistäkin paremman vauvallesi.

Kaikkien vauvakylpytyyppien ostoon ei sisälly vauvakylpyamme. Siksi sinun on ehkä löydettävä vauvan sisäkkäin itse. Siinä tapauksessa suosittelemme, että valitset jonkin yllä olevaan testiin sisältyvistä malleista tai jommankumman näistä kahdesta vauvojen kylpyvarusteesta: Mininor Bath Insert for Bathtub tai Stokke Flexi Bath Insert for Newborns. Molemmat insertit takaavat korkean turvallisuustason lapsen kylvyssä. Lisäksi ne eivät estä vauvan liikkumisvapautta, mikä parantaa sinun ja vauvan kokemusta.

Vauvakylpyamme jalustalla

Monet vauvojen kylpyammeet on suunniteltu seisomaan kylpyhuoneen lattialla. Kannattaa kuitenkin valita malli, jossa on jalusta, jotta voit kylvettää vauvaa pystyasennossa. Näin selkäsi on ergonomisemmassa asennossa, koska et ole kyyristynyt vauvasi päälle. Se auttaa myös polvia ja niveliä, sillä sinun ei tarvitse kyykistyä tai polvistua tavoittaaksesi lapsesi. Oman mukavuutesi vuoksi suosittelemme, että panostat vauvan ergonomiseen kylvetykseen investoimalla kylpyjalustaan.

Kylpymatto vauvan kylpyammeeseen

Suosittelemme investoimaan kylpymattoon vauvakylpyyn, jos haluat varmistaa, että onnettomuuksia ei tapahdu, kun vauva astuu kylpyyn ja sieltä pois. Kylpyammeen pohja voi muuttua nopeasti liukkaaksi, varsinkin kun saippuaa ja vettä sekoitetaan. Ei siis tarvita paljon, jotta lapsesi voi pudota hännille, jos asiat muuttuvat hieman hektisemmiksi. Kylpymatto tekee pohjasta liukastumattomamman. Voi myös olla hyvä idea tehdä itse kylpyammeesta liukumaton, jos se on tarkoitus sijoittaa suoraan lattialle.

Markkinoilla on monia hyviä liukastumattomia mattoja, mutta suosittelemme erityisesti Baby Dan -kylpymattoa. Tämä on pieni soikea matto, jonka mitat ovat 25 x 42 cm. Se voidaan helposti sijoittaa sekä kylpyammeeseen että suihkuun, jossa se toimii liukumattomana alustana.

Termometri tai erityinen lämpöherkkä pistoke

On erittäin tärkeää, että lasta ei laiteta liian kuumaan veteen. Tämä voi aiheuttaa palovammoja ja tehdä kylpemisestä todella epämiellyttävän kokemuksen. Mutta mistä tiedät, onko vesi tarpeeksi hyvää istua siinä? No, on oikeastaan kaksi hyvää ratkaisua, jos et halua vain kurottautua sisään ja tunnustella itse.

Ensimmäinen on investoida kylpylämpömittariin. Näin näet nopeasti lämpötilan ja sen, onko se liian korkea suositeltuun lämpötilaan nähden. Toinen vaihtoehto on investoida vauvakylpyyn, jossa on lämpöherkkä tulppa, sillä se vaihtaa väriä, jos lämpötila nousee liian korkeaksi. On kuitenkin huomautettava, että lämpömittari antaa tarkemman kuvan veden lämpötilasta kuin lämpöanturitulppa.

Tyhjennettävä vauvan kylpyamme

Kannatamme myös mieluummin kokoontaitettavaa vauvakylpyä, sillä se on erittäin toimiva ratkaisu useimmille perheille. Ensinnäkin sen avulla voit pakata kylpyammeen pois, kun sitä ei käytetä. Näin sinun ei tarvitse varata kylpyhuoneesta paljon tilaa kylpyammeelle, jossa on tällainen ratkaisu. Lisäksi voit saada tämäntyyppisen kylpyammeen monessa eri koossa. Voit siis hankkia kotiisi sekä suuria että pieniä kylpyjä ilman, että ne vievät liikaa tilaa (paitsi silloin, kun ne ovat päällä).

Kylpyammeiden puhdistus

Valitettavasti et voi välttää vauvan kylpyammeen puhdistamista. Aivan kuten suihkussa ja tavallisissa kylpyammeissa, bakteereja kertyy, jos amme ei puhdisteta käytön jälkeen. Tämä ei kuitenkaan vaadi sinulta paljon. Yleensä pelkkä ammeen huuhtelu käytön jälkeen riittää poistamaan saippuajäämät pohjasta ja reunoilta. Kaada sitten vesi pois ja voit valita, annatko vauvan kylpyammeen kuivua ilmakuivaksi asettamalla sen suihkua vasten vai pyyhitkö sen liinalla.

On tärkeää, että kylpyyn pääsee ilmaa, jos jätät sen kuivumaan ilmakuivaksi. Älä jätä sitä lattialle, sillä silloin ilma katkeaa ja syntyy kostea ympäristö, jossa bakteerit viihtyvät. Jos kylpyammeessa on saippua- tai öljyjäämiä, poista ne, jotta ne eivät aiheuta onnettomuuksia myöhemmin.

Löydä vauvan kylpyammeet lapsellesi tarjouksesta

Onneksi vauvakylpyamme ei maksa paljon, mutta lopullinen hinta riippuu valitsemastasi mallista. Useimmat suuret kylpyammeet, joita voidaan käyttää muullekin kuin vain vauvoille, maksavat yleensä hieman enemmän kuin vain pienille vauvoille sopivat kylpyammeet. Jos haluat säästää rahaa hankinnassa, voi olla hyvä idea etsiä vauvakylpyammea tarjouksesta. Voit selvittää tämän menemällä vauvakylpyjen vähittäismyyjän verkkosivuille ja seuraamalla hintaa ajan mittaan. Voit myös vertailla useiden jälleenmyyjien hintoja.

Miten tämä vauvakylpytesti tehtiin

Tämän testin laatimiseksi tutustuimme eri testilähteisiin ja yksittäisten tuotteiden kuluttaja-arvosteluihin määrittääksemme, mitkä vauvakylpyammeet voidaan luokitella markkinoiden parhaiksi. Voit siis olla varma, että tässä testissä mukana olevat mallit vastaavat odotuksiasi. Olemme mahdollisuuksien mukaan ottaneet mukaan erikokoisia ja eri ominaisuuksilla varustettuja vauvakylpyammeja, joten testissä pitäisi olla jotakin jokaiseen makuun ja mieltymykseen.

FAQ

Mikä vauvakylpyamme on testin paras?

Tässä testissä äänestimme BiBaBad Flexi -vauvakylvyn markkinoiden parhaaksi. Tuotteessa on hyvä kapasiteetti ja rakenne, mutta se on kokoontaitettava, joten se ei vie turhaa tilaa.

Investointi vauvakylpyammeeseen ei maksa paljon, mutta lopullinen hinta riippuu tietenkin siitä, minkä mallin valitset. Jos haluat, että se kestää monta vuotta, se on hieman kalliimpi.

Saako ison vauvakylvyn?

Kyllä, saa. Tällaista mallia voidaan käyttää sekä vauvojen uimiseen, jos sinulla on vauvapakkaus, että vanhemmalle lapselle. Joissakin on jopa tilaa useammalle.

Onko vauvan kylvyssä tärkeää käyttää vauvan sisäkettä?

Vauvan kylvyssä on tärkeää käyttää vauvan sisäkettä, jos kylvetät pikkulasta. Tämä johtuu siitä, että ne eivät pysty pysymään veden yläpuolella itsestään. Jos et käytä vauvalle tarkoitettua vauvansuojusta, sinun on pidettävä vauvaa koko kylvyn ajan.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×