Veitsenteroitin testi (2022) → Yksityiskohtainen opas parhaista veitsenteroittimista.

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Onyx 4-in-1

Suosittelemme sinua sijoittamaan tähän Onyxin veitsenteroittajaan, sillä se pistää kaikki muut veitsenteroittajat paremmaksi. Tästä syystä olemme valinneet sen testin parhaaksi verrattuna muihin tuotteisiin tässä veitsenteroitintestissä. Malli on yleiskäyttöinen veitsenteroitin, jolla voi teroittaa kaikenlaisia veitsiä ongelmitta.…

1
Paras veitsenteroitin

Onyx 4-in-1

4
halpa veitsenteroitin jalalla

Cibumic veitsenteroitin

9
Paras teroitin

QKnives Korn 1000 / 6000

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä veitsenteroitustestissä voit lukea parhaista veitsenteroittimista erityyppisille veitsille. Suosittelemme Onyx 4-in-1 -veitsenteroitinta, sillä se täyttää kaikki odotukset, sitä voidaan käyttää useille keittiövälineille ja sitä myydään jopa erittäin edulliseen hintaan. Kaikki tämän testin mallit eroavat kuitenkin toisistaan, joten voit hyvin lukea mukana, jos haluat juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin.

Tuotteiden tarkastelun jälkeen voit myös lukea lisää siitä, mitä eroa on veitsen teroittimella, teroitusterällä ja silitysterällä. Näin sinulla on hyvät valmiudet ylläpitää veitsiäsi tulevaisuudessa.

Onyx 4-in-1

Paras veitsenteroitin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kyky teroittaa kaikki keittiöveitset, koska siinä on timantti-, volframi- ja keraamisia teriä
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan, joten jokaisella on varaa toimivaan veitsenteroittajaan
 • pros-icon.svg Ergonominen kahva takaa hyvän työskentelymukavuuden

Detaljeret gennemgang

Suosittelemme sinua sijoittamaan tähän Onyxin veitsenteroittajaan, sillä se pistää kaikki muut veitsenteroittajat paremmaksi. Tästä syystä olemme valinneet sen testin parhaaksi verrattuna muihin tuotteisiin tässä veitsenteroitintestissä. Malli on yleiskäyttöinen veitsenteroitin, jolla voi teroittaa kaikenlaisia veitsiä ongelmitta. Lisäksi sitä myydään jopa erittäin edulliseen hintaan.

Miksi kannattaa valita Onyx 4-in-1

Tämän Onyx-merkin veitsenteroittimen ympärille on lähes mahdotonta saada kättä. Jälleen kerran on myönnettävä, että Onyxilla on silmää laadulle ja toiminnallisuudelle. Heidän veitsenteroittajansa on käsikäyttöinen malli, joten sinun on tehtävä suuri osa työstä itse. Toisaalta voit käyttää sitä kaikkiin veitsiin, sillä se on universaali. Siinä on neljä vaihetta, joista yksi on suunniteltu erityisesti saksille, kun taas kolme muuta teroittavat timantilla, volframilla ja keraamisella. Tämä johtaa minkä tahansa veitsen täydelliseen teroitukseen.

Tämän veitsenteroittimen toinen selkeä etu on sen ergonominen muotoilu, joka takaa, että tehokas kahva on mukava pitää kädessä. Lisäksi se on ulkonäöltään yksinkertainen ja tyylikäs, minkä vuoksi haluat pitää tätä veitsenteroitinta esillä keittiössäsi. Ikään kuin kaikki edellä mainittu ei riittäisi, tämä veitsenteroitin on saatavissa lähes ilmaiseksi. Itse asiassa sitä myydään erittäin edulliseen hintaan, joten kenellä tahansa on varaa laadukkaaseen ja hyvin toimivaan veitsenteroittajaan.

Tuotetiedot

 • Väri: Musta
 • Materiaali: timantti, volframi ja keramiikka

Chef's Choice 1520

Paras sähköinen veitsenteroitin

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu kahdella hiontavaiheella ja kiillotuksella erilaisten veitsien parhaaseen teroitukseen
 • pros-icon.svg Sähköinen vaihtoehto, jossa kuluttajan työmäärä on mahdollisimman vähäinen
 • pros-icon.svg Sisältää timanttiteroituskiven, joka takaa mahdollisimman pitkän käyttöiän

Detaljeret gennemgang

Tämä veitsenteroitin on sähköinen versio, joten sinun tarvitsee tehdä itse vain minimitoimenpiteet, jotta veitset ovat taas täydellisen teräviä. Tuotteessa on kaksi teroitusvaihetta länsimaisille ja aasialaisille veitsille, ja viimeinen vaihe takaa veitsien optimaalisen kiillotuksen. Tämä on myös timanttipäällysteinen teroituskivi, joten veitsen teroitin voi kestää monta vuotta.

Miksi kannattaa valita Chef’s Choice 1520

Sinun kannattaa investoida tähän Chef’s Choicen veitsenteroittajaan, jos haluat olla varma, että saat veitsenteroittimen, joka kestää monta vuotta ja sopii erilaisten veitsien teroittamiseen. Tämän mallin teroituskivi on timanttipinnoitettu, mikä takaa pitkän käyttöiän, koska materiaali ei kuumene käytön aikana ja säilyttää muotonsa. Voit siis nauttia veitsenteroittimestasi monta vuotta, jos valitset tämän version.

Tämä veitsenteroitin sopii sekä länsimaisille että aasialaisille veitsille. Kone on sähköinen veitsen teroitin, joka on jaettu kolmeen eri vaiheeseen. Kaksi näistä on teroitusportaita, joissa aasialaiset veitset teroitetaan 15 asteen kulmassa, kun taas länsimaisille veitsille tarkoitettu portaikko on asetettu 20 asteeseen. Yksi puoli teroitetaan kerrallaan. Sitten voit käyttää viimeistä vaihetta, jossa veitsen reuna hiotaan ja kiillotetaan, jotta se pysyy terävänä mahdollisimman pitkään.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 10,7 cm
 • Syvyys: 10,7 cm
 • Leveys: 25,4 cm
 • Paino: 1,8 kg
 • Väri: Valkoinen ja musta
 • Materiaali: harjattu teräs

Anysharp Pro

ammattimainen veitsenteroitin tyylikkäällä muotoilulla

Fordele
 • pros-icon.svg Suunnittelussa on otettu huomioon tyylikäs ja elegantti muotoilu – ja sitä myydään edulliseen hintaan
 • pros-icon.svg Pikateroitus kaikenlaisille veitsille
 • pros-icon.svg Yksikätinen käyttö mahdollista, koska tuote on kiinnitetty imukupilla

Detaljeret gennemgang

Tämä veitsenteroitin on ihanteellinen sekä yksityiskoteihin että ammattikokkeihin. Vie veitsi teroittimen läpi 3-4 kertaa, ja veitsi on taas täydellisen terävä. Sinulle taataan myös korkea turvallisuustaso, sillä malli on suunniteltu imukupilla. Tämä mahdollistaa yhden käden käytön. Tuote on ulkonäöltään tyylikäs ja elegantti.

Miksi kannattaa valita Anysharp Pro

Olitpa sitten ammattikokki tai halusit vain, että veitset toimivat tehokkaasti, kun kokkaat ruokaa perheellesi, tämä veitsenteroitin on hyvä investointi. Tämän veitsenteroittimen avulla veitsien teroittaminen täydelliseksi ei vaadi läheskään mitään. Sen terät on valmistettu volframista, minkä vuoksi veitsi tarvitsee käydä läpi vain 3-4 kertaa, ennen kuin se saavuttaa oikean terävyyden. Teroituskulma on 20 astetta.

Tuotteella on mahdollista teroittaa kaikenlaisia veitsiä, jopa veitsiä, joiden terä on aaltoileva. Veitsenteroitinta on myös helppo käyttää, sillä sen pohjassa on käytännöllinen imukuppi. Tämä pitää teroittimen paikoillaan, joten teroittaminen onnistuu yhdellä kädellä. Sinun ei tarvitse vain uskoa meitä tämän mallin osalta. Sitä ovat ylistäneet muun muassa Pru Leith, Ken Hom ja Jamie Oliver, jotka kaikki ovat tunnettuja nimiä gastronomian maailmassa. Voimme taata, että tuotteen tyylikäs muotoilu sopii mihin tahansa keittiöön.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 7 cm
 • Syvyys: 6,3 cm
 • Leveys: 6,3 cm
 • Paino: 178 grammaa
 • Väri: Musta ja hopea, punainen tai tummanharmaa
 • Materiaali: metalli

Cibumic veitsenteroitin

halpa veitsenteroitin jalalla

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kaksipuolinen hiomakivi, jolla voi tehdä karkeaa ja hienoa hiontaa
 • pros-icon.svg Toimitetaan kiven säilytystilan kanssa, mikä helpottaa käyttöä ja säilytystä

Detaljeret gennemgang

Tämä QKnivesin veitsenteroitin erottuu hieman tässä testissä aiemmin mainituista tuotteista, sillä kyseessä on teroituskivi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on tehtävä paljon työtä teroittaessasi veitsiäsi, mutta vastineeksi sinulla on myös parhaat edellytykset saada hyvä tulos, joka sopii tarpeisiisi.

Sentten sinun kannattaa valita QKnives Korn 1000 / 6000

Jos olet etsimässä parasta teroitinta, kannattaa tutustua tarkemmin tähän QKnivesin malliin. Malli takaa erilaisten veitsityyppien hyvän teroituksen, jotta ne säilyttävät terävyytensä ja korkean laatunsa pidempään. Tässä teroittimessa on kaksi puolta: yksi 1000- ja yksi 6000-hienojakoinen. 1000 gritin puoli on tarkoitettu karkeampaan teroitukseen, sillä se auttaa korjaamaan epätasaisuuksia. 6000 rakeinen puoli teroittaa terän hienosti ja tekee siitä erittäin terävän.

On tärkeää, että liotat teroitinta vedessä – mieluiten 15 minuuttia ennen käyttöä. Näin saat parhaat tulokset teroitettaessa. Hiomakiven mukana toimitetaan useita lisävarusteita. Siinä on esimerkiksi kulma, jota voidaan käyttää terien oikean teroituksen aikaansaamiseksi. Kulma auttaa sinua pitämään 15 asteen kulman teroituksen aikana. Lisäksi saat bambusta valmistetun pidikkeen, jossa voit säilyttää teroituskiveä ja jonka kumireuna pitää kiinni kivestä, jotta se ei liukastu.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 6 cm
 • Syvyys: 3 cm
 • Leveys: 18 cm
 • Väri: Sininen
 • Materiaali: vilja (sisältää myös kumivanteen ja bambutelineen)

Chef's Choice 320

Hyvä veitsenteroitin länsimaisille veitsille

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Timanttipinnoitetun rakenteen ansiosta sopii erityisesti länsimaisille veitsille
 • pros-icon.svg Tarkentaa veitsiä kahdessa vaiheessa, karkeasti ja hienosti, ja sitä voidaan käyttää hammastetuille veitsille

Detaljeret gennemgang

Markkinoilla on monia erilaisia veitsenteroittimia, ja on tärkeää valita sellainen, joka sopii kotona oleville veitsille. Tämä Chef’s Choicen veitsenteroitin on ihanteellinen länsimaisille veitsille, sillä teroitusterät on päällystetty pienillä timanteilla. Veitset teroitetaan myös kahdessa vaiheessa parempien tulosten saavuttamiseksi.

Miksi kannattaa valita Chef’s Choice 320

Jos käytät pääasiassa länsimaisia veitsiä, voit valita tämän Chef’s Choicen mallin, sillä se soveltuu erityisesti tämäntyyppisten veitsien teroittamiseen. Se ei siis ole ihanteellinen malli, jos talossa on vain japanilaisia veitsiä. Tämä versio on sähköinen veitsenteroitin, joka teroittaa veitset kahdessa eri vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa veitsi teroitetaan karkeasti, kun taas vaiheessa 2 se kiillotetaan. Toista vaihetta voidaan käyttää myös hammastettujen veitsien – esimerkiksi leipäveitsen – teroittamiseen.

Malli koostuu timanttipinnoitetuista teroituskivistä. Tämä on veitsen teroittimen etu, sillä timantti materiaalina ei kuumene käytön aikana. Näin veitsenteroitin ei kulu ajan myötä, vaan säilyttää muotonsa ja ominaisuutensa. Lisäksi timanttipinnoite suojaa veitsiä mahdollisimman hyvin teroituksen aikana, jotta ne eivät tuhoudu.

Tuotetiedot

 • Väri: Valkoinen
 • Materiaali: timantti

Zwilling TWIN Pro 250/1000

Mylly karkea- ja hienohiontaan

Fordele
 • pros-icon.svg Kaksi puolta, joissa on eri raekoko useisiin hiontatyyppeihin
 • pros-icon.svg Elegantti ulkonäkö, jonka ansiosta hiomakivi on mukava pitää esillä
 • pros-icon.svg Sopii kaikenlaisille veitsille, mutta erityisesti Zwillingin omille veitsille

Detaljeret gennemgang

Tämä Zwillingin teroitin sopii kaikille veitsille, mutta erityisesti heidän oman merkkinsä veitsille. Voit siis investoida tähän vaihtoehtoon, jos sinulla on kotona pääasiassa Zwilling-veitsiä. Voit valita sen myös sen karkean ja hienon teroituksen ominaisuuksien vuoksi – tai sen mukavan ulkonäön vuoksi.

Miksi sinun kannattaa valita Zwilling TWIN Pro 250/1000

Haluatko teroitinta sähköisen veitsenteroittimen sijaan? Silloin tämä Zwillingin malli voi hyvinkin olla sinua varten, sillä se on nimenomaan suorituskykyinen teroitin. Teroittimen käyttäminen vaatii hieman opettelua, mutta kun sen oppii, tämä menetelmä on selvästi parempi veitsien teroittamiseen. Tätä teroitinta voidaan itse asiassa käyttää kaikille markkinoilla oleville veitsille, mutta se sopii erityisesti Zwillingin omille terille.

Hiomakivessä on kaksi eri raekokoa, joten voit jauhaa sekä hienoksi että karkeaksi. 250-hiukkaspuoli on ihanteellinen terien karkeampaan teroitukseen, kun taas 1000-hiukkaspuoli takaa hienomman teroituksen. Tuotteella on tyylikäs ulkonäkö, joten se ei ole ärsyttävä esine, joka on lojumassa ympäriinsä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 4 cm
 • Pituus: 20 cm
 • Leveys: 8,5 cm
 • Väri: Harmaa
 • Materiaali: kivi

Global G-74

Paras silitystähti

Fordele
 • pros-icon.svg Professional-luokan teräs, joka tarjoaa sekä terävyyttä että suurempaa tarkkuutta
 • pros-icon.svg Varustettu hyvällä otteella, jotta voit hallita terästä käyttäessäsi
 • pros-icon.svg Pituus on hyvä useimmille veitsille

Detaljeret gennemgang

Tämä Globalin silitysrauta sopii niille, jotka eivät tarvitse vain hieman terävämpää veistä, vaan haluavat myös suoristaa veitsen terän. Tuote erottuu muista testin tuotteista korjaamalla käytön aikana syntyvät kolhut ja kolhut.

Miksi kannattaa valita Global G-74

Jos etsit työkalua, jolla voit sekä teroittaa veitsiäsi hieman että korjata sen pinnassa olevia kolhuja ja kolhuja, sinun kannattaa investoida tähän Globalin silitysteräkseen. Tuote auttaa palauttamaan veitsen terän, jotta se voi jälleen leikata tarkemmin erilaisia ainesosia. Ajan mittaan jokaisen veitsen särmä on palautettava, koska se kuluu käytön myötä.

Voit olla varma siitä, että tämä Globalin silitysrauta on korkealaatuinen. Se on suunniteltu ammattilaisstandardeja silmällä pitäen, ja se korjaa veitsesi vain muutamalla vedolla. Tuotteessa on mukava ja hyvä ote, joten voit hallita työkalua täysin. Huomaa, että veitsi on pidettävä 10-15 asteen kulmassa, kun teroitat tällä raudalla.

Tuotetiedot

 • Pituus: 22 cm
 • Väri: Hopea
 • Materiaali: teräs

Fiskars Roll-Sharp 1001482

Edullinen veitsenteroitin tarttumattomalla pinnoitteella

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Yksi markkinoiden halvimmista veitsenteroittimista, joka on silti laadukas
 • pros-icon.svg Suunniteltu tarttumattomalla pinnoitteella ja sopii kaikille veitsille
 • pros-icon.svg Konepestävä, joten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen

Detaljeret gennemgang

Tästä veitsenteroittimesta saat kaiken hyödyn irti, olitpa sitten vasen- tai oikeakätinen. Itse asiassa malli on suunniteltu kaikkien käyttäjien käyttöön, ja se sopii jopa minkä tahansa sarjan veitsille. Lisäksi se on korkealaatuinen ja siinä on tarttumaton pinnoite, vaikka sitä myydään uskomattoman edulliseen hintaan.

Sentähden sinun kannattaa valita Fiskars Roll-Sharp 1001482

Fiskars on jälleen kerran onnistunut kehittämään tuotteen, joka on paitsi laadukas myös uskomattoman toimiva. Ja niinpä tämä veitsen teroitin voi jopa olla sinun lähes ilmaiseksi, sillä sitä myydään edulliseen hintaan. Ei siis ole mitään tekosyytä olla katsomatta tätä veitsenteroitinta. Älä edes vältä sitä, jos sinulla ei ole Fiskarsin veitsiä. Itse asiassa mallia voidaan käyttää kaikille veitsille, sillä se koostuu keraamisesta teroituskivestä. Sen käyttöä sahalaitaisille veitsille on kuitenkin syytä välttää.

Voit käyttää tätä veitsenteroitinta sekä oikea- että vasenkätisenä, sillä sitä voidaan käyttää molemmin tavoin. Malli teroittaa veitsen hetkessä, eikä sinun tarvitse edes vaivautua puhdistamiseen sen jälkeen. Tämä teroitin on konepestävä, joten se voidaan yksinkertaisesti laittaa astianpesukoneeseen.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 12,5 cm
 • Pituus: 22,7 cm
 • Leveys: 7 cm
 • Paino: 64 grammaa
 • Väri: Musta
 • Materiaali: Keraaminen hiomakivi

QKnives Korn 1000 / 6000

Paras teroitin

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kaksipuolinen hiomakivi, jolla voi tehdä karkeaa ja hienoa hiontaa
 • pros-icon.svg Toimitetaan kiven säilytystilan kanssa, mikä helpottaa käyttöä ja säilytystä

Detaljeret gennemgang

Tämä QKnivesin veitsenteroitin erottuu hieman tässä testissä aiemmin mainituista tuotteista, sillä kyseessä on teroituskivi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on tehtävä paljon työtä teroittaessasi veitsiäsi, mutta vastineeksi sinulla on myös parhaat edellytykset saada hyvä tulos, joka sopii tarpeisiisi.

Sentten sinun kannattaa valita QKnives Korn 1000 / 6000

Jos olet etsimässä parasta teroitinta, kannattaa tutustua tarkemmin tähän QKnivesin malliin. Malli takaa erilaisten veitsityyppien hyvän teroituksen, jotta ne säilyttävät terävyytensä ja korkean laatunsa pidempään. Tässä teroittimessa on kaksi puolta: yksi 1000- ja yksi 6000-hienojakoinen. 1000 gritin puoli on tarkoitettu karkeampaan teroitukseen, sillä se auttaa korjaamaan epätasaisuuksia. 6000 rakeinen puoli teroittaa terän hienosti ja tekee siitä erittäin terävän.

On tärkeää, että liotat teroitinta vedessä – mieluiten 15 minuuttia ennen käyttöä. Näin saat parhaat tulokset teroitettaessa. Hiomakiven mukana toimitetaan useita lisävarusteita. Siinä on esimerkiksi kulma, jota voidaan käyttää terien oikean teroituksen aikaansaamiseksi. Kulma auttaa sinua pitämään 15 asteen kulman teroituksen aikana. Lisäksi saat bambusta valmistetun pidikkeen, jossa voit säilyttää teroituskiveä ja jonka kumireuna pitää kiinni kivestä, jotta se ei liukastu.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 6 cm
 • Syvyys: 3 cm
 • Leveys: 18 cm
 • Väri: Sininen
 • Materiaali: vilja (sisältää myös kumivanteen ja bambutelineen)

Guide

Miten valita paras veitsenteroitin

Ylläoleva veitsenteroitustesti on osoittanut, että markkinoilla on monia erilaisia veitsenteroittimia. Tästä syystä keskitymme alla olevissa osioissa siihen, minkä tyyppisistä veitsen teroittimista voit valita ja mitä sinun pitäisi etsiä ostoksessa, jotta löydät oikean vaihtoehdon sinulle.

 • Veitsen teroittimen tyyppi: Kannattaa miettiä, haluatko manuaalisen vai sähköisen veitsenteroittimen, ennen kuin alat etsiä uutta mallia. Lisäksi sinun kannattaa harkita, käytätkö mieluummin veitsen teroitinta vai hiomakonetta – voit lukea lisää näiden kahden välisestä erosta myöhemmässä osiossa
 • Minkä veitsen kannattaa teroittaa: Veitsien välillä on suuri ero siinä, minkälaista teroitusta ne kestävät. Varmista siis, että löydät veitsenteroittimen, jonka materiaali sopii veitsillesi. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, soveltuuko teroitin länsimaisille vai aasialaisille veitsille – tai voidaanko sitä käyttää molemmille
 • Hieno tai karkea teroitus: Varmista, että teroitustyyppi sopii tarpeisiisi. Joillakin veitsenteroittimilla voi hioa vain karkeasti ja toisilla vain hienosti. On suositeltavaa asettaa etusijalle malli, joka pystyy molempiin
 • Riskiluokka:Katso tarkkaan veitsenteroittimen hintaa. Hyviä malleja saa kaikista hintaluokista, kuten yllä oleva testi osoittaa, eikä siksi ole mitään syytä maksaa veitsen teroittimesta liikaa, jos malli ei todellakaan vastaa kaikkia odotuksia

Veitsiä voi huoltaa monin eri tavoin

Veitsen huoltoa harkittaessa on ensin ymmärrettävä, mitä kukin menetelmä tekee veitsen rakenteelle. Esimerkiksi veitsen teroittaminen ei ole sama asia kuin sen teroittaminen. Ne ovat kaksi eri menetelmää, joista kumpikin takaa paremman veitsen. Voit teroittaa sekä teroittaa että teroittaa veitsen. Lue lisää eri huoltomenetelmien eroista alla olevista kohdista.

Lujuus teräs

Teroitusterästä käytetään terän teroittamiseen. Teroitus tasoittaa pienet kolhut ja kolhut, joita veitsi väistämättä saa säännöllisessä käytössä. Tämä pätee riippumatta siitä, käytätkö sitä hedelmiin, vihanneksiin, lihaan, luiden leikkaamiseen jne. Teräs auttaa siis pidentämään veitsen käyttöikää ja varmistamaan, että se leikkaa hyvin ja tarkasti. Näin ollen työkalu ei teroita veistä samalla tavalla kuin veitsen teroitin, vaan varmistaa, että veitsen reuna pysyy optimaalisessa kulmassa.

Silitysrautoja kannattaa käyttää säännöllisesti. Voit hyvin teroittaa veitset ennen teroittamista, jotta ne pysyvät mahdollisimman terävinä ja leikkaavat edelleen tarkasti. Haluatko tietää lisää rautoista? Lue sitten raudoitusterästesti, jossa opastamme sinut parhaiden tuotteiden pariin ja siihen, miten silitysrautaa todella käytetään.

Veitsien hiomakone

Veitsen teroittimella on sama tarkoitus kuin teroituskivellä: tehdä veitsestä jälleen terävä. Ajan mittaan veitsi tylsistyy, minkä vuoksi on hyvä pitää saatavilla joko veitsen teroitinta tai teroituskiveä. Veitsenteroittimia on sekä manuaalisia että sähköisiä. Veitsen teroittimen, olipa se sitten käsikäyttöinen tai sähköinen, käytön etuna on se, että se on yksinkertainen tapa teroittaa veitsiä verrattuna teroituskiveen, koska sinun ei tarvitse miettiä niin paljon prosessia tehdessäsi sen oikein.

Hiontakivi

Teroitin on loistava investointi, jos haluat varmistaa veitsien parhaan teroituksen. Kuten mainittiin, se vaatii hieman enemmän tietoa prosessista kuin varsinaisen veitsenteroittimen käyttö, joten varaudu tekemään hieman enemmän työtä. Teroitin on kuitenkin helpompi säilyttää, sillä se vie yleensä vähemmän tilaa kuin koneveitsen teroitin. Lisäksi voit saada malleja, joiden sivuilla on eri hiomakokoja, mikä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja löytää veitsillesi sopiva työkalu.

Tarvitsetko hyvän veitsen, jolla voit leikata erilaisia ainesosia keittiössä? Voit löytää inspiraatiota hankintasi tueksi keittiöveitsitestistä Jos haluat käyttää veistä erityisesti lihan leikkaamiseen, tutustu kokki veitsitesti

Miten tämä veitsenteroitin testi tehtiin

Olemme käyttäneet paljon aikaa markkinoiden tutkimiseen voidaksemme valita mallit, jotka voidaan luokitella parhaiksi. Olemme hakeneet inspiraatiota erilaisista testilähteistä sekä asiantuntijalausunnoista ja kuluttajien arvosteluista. Tämä on auttanut meitä saamaan käsityksen siitä, mitkä veitsen teroittimet toimivat hyvin testeissä, mutta toimivat myös optimaalisesti kuluttajan käsissä.

FAQ

Mikä veitsenteroitin on testin paras?

Äänestimme Onyx 4-in-1 -veitsenteroittimen testin parhaaksi. Mallia myydään edulliseen hintaan, se on erittäin kestävä ja sitä voidaan käyttää monien veitsien teroittamiseen. Lue lisää ja löydä itsellesi sopiva teroitin täältä.

Miten käytät veitsenteroitinta?

Veitsenteroittimen käyttö riippuu siitä, minkä mallin valitset. Useimmissa malleissa veitsi on kuitenkin vain vedettävä teroittimen läpi. Teroitin vaatii hieman enemmän työtä ja tietämystä.

Paljonko veitsenteroitin maksaa?

Löydät helposti halvan veitsenteroittimen, joka toimii optimaalisesti - tutustu testivoittajaan tässä veitsenteroitintestissä. Niitä on saatavilla useimpiin hintaluokkiin, joten voit aina löytää itsellesi sopivan.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×