Vohvelirauta testi (2022) → 10 monikäyttöistä ja parasta vohvelirautaa

Af Elisabeth Backmanson BAdge
Elisabeth Backmanson

Elisabeth on tehnyt työtä viestinnän alalla pitkään ja on toiminut monilla eri aloilla erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Hän on tehnyt töitä IT- ja konsultointi-yrityksissä sekä ruoan parissa, ja toiminut...

TESTVINDER

Wilfa tuplavohvelirauta WAD-518M

Tässä vohvelirauta-testissä äänestimme tämän Wilfa-merkin tuplavohveliraudan testivoittajaksi. Ei ihme, sillä vohvelirauta toimii täydellisesti ja valmistaa jopa kaksi vohvelia kerralla. Lisäksi tuotteessa on tarttumaton pinnoite, joka takaa helpon puhdistuksen. Tarvitsetko hieman romantiikkaa kotiin? Mikset sitten tarjoilisi…

1
Paras vohvelirauta

Wilfa tuplavohvelirauta WAD-518M

6
Tyylikäs OBH-vohvelirauta

OBH Select Double Waffle Iron

7
Edullinen tuplavohvelirauta

Åviken Elegance tuplavohvelirauta

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Tässä artikkelissa voit lukea markkinoiden 10 parhaasta vohveliraudasta. Vohvelirauta-testissä äänestimme tuotteen Wilfa Double Waffle Iron WAD-518M testin parhaaksi, sillä se voittaa parametrit: toimivuus, rakenne ja hinta. Muut listan tuotteet ovat kuitenkin myös selvästi investoinnin arvoisia, joten on hyvin mahdollista, että löydät parhaan vohveliraudan tässä testissä.

Jos olet edelleen jumissa tuotteiden tarkastelun jälkeen, voit myös lukea lisää testin parhaan ja halvimman tuotteen erosta sekä saada ohjeita, miten löydät oikean vohveliraudan itsellesi.

Wilfa tuplavohvelirauta WAD-518M

Paras vohvelirauta

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kaksoisvohvelirauta, joka valmistaa kaksi vohvelia kerralla
 • pros-icon.svg Suunniteltu tarttumattomalla pinnoitteella, joten se on paljon helpompi puhdistaa
 • pros-icon.svg Säädettävä lämpömittari ilmoittaa, milloin vohvelit ovat valmiita

Detaljeret gennemgang

Tässä vohvelirauta-testissä äänestimme tämän Wilfa-merkin tuplavohveliraudan testivoittajaksi. Ei ihme, sillä vohvelirauta toimii täydellisesti ja valmistaa jopa kaksi vohvelia kerralla. Lisäksi tuotteessa on tarttumaton pinnoite, joka takaa helpon puhdistuksen.

Miksi sinun kannattaa valita Wilfa Double Waffle Iron WAD-518M

Tarvitsetko hieman romantiikkaa kotiin? Mikset sitten tarjoilisi rakkaillesi sydämenmuotoisia vohveleita? Voit tehdä sen hetkessä tämän Wilfan tuplavohveliraudan avulla. Se valmistaa kaksi sydämenmuotoista vohvelia kerrallaan, joten voit valmistaa nopeasti tarpeeksi vohveleita erityiselle ystävällesi, ystävillesi tai perheellesi.

Vohveliraudan teho on 1400 wattia, ja se on kehitetty suhteellisen yksinkertaisella rakenteella. Näin varmistetaan, että kone ei herätä liikaa huomiota, vaikka se olisi esillä. Materiaali on myös ruostumatonta terästä, mikä takaa tyylikkään ulkonäön – ja hyvän kestävyyden.

Vohveliraudan puhdistamisesta ei tarvitse edes huolehtia, sillä siinä on tarttumaton pinnoite. Siten sinun on helppo poistaa mahdolliset jäämät liinalla. Eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että mitään ei pala rautaan.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 29 cm
 • Leveys: 42 cm
 • Paino: 3.9 kg
 • Väri: Teräs ja musta
 • Teho: 1400 wattia

OBH Elite Single Waffle Iron

Paras halpa vohvelirauta

Fordele
 • pros-icon.svg Monitoiminen vohvelirauta, jolla voi valmistaa useita reseptejä
 • pros-icon.svg Vaihtoehto hankkia jopa 12 erilaista levyä, jotka on helppo vaihtaa koneeseen
 • pros-icon.svg Leppo puhdistaa, sillä lautaset voidaan laittaa astianpesukoneeseen

Detaljeret gennemgang

Sijoittamalla tähän vohvelirautaan voit olla varma, että saat laadukkaan tuotteen, joka ei maksa paljon. Tuotetta myydään edulliseen hintaan, joten jokainen voi nauttia tästä herkullisesta vohveliraudasta. Lisäbonuksena se on suunniteltu tarttumattomalla pinnoitteella ja se voidaan asettaa viidelle eri lämpötila-asetukselle.

Miksi kannattaa valita OBH Elite Single Waffle Iron

Jos sinulla ei ole suurinta budjettia säästettävänä, on onni, että olemme sisällyttäneet tähän vohvelirauta-arvioon myös edullisen tuotteen. Valittu paras halpa vohvelirauta tulee OBH:lta, ja siitä voi maksaa melkein minkä hintaluokan sisällä tahansa. Älä kuitenkaan pelkää tinkiväsi laadusta investoimalla tähän tuotteeseen, sillä kone on edelleen kehitetty korkeatasoisesti.

Saat siis koneen, joka voi valmistaa neljä herkullista sydämenmuotoista vohvelia kerrallaan (tai yhden suuren, kapean pyöreän vohvelin. Voit jopa paistaa vohvelit juuri sellaisiksi kuin pidät täydellisinä, sillä kone voidaan asettaa vaihteleville lämpötasoille. Sisäänrakennetun termostaatin avulla voit päättää, millä viidestä lämpöasetuksesta haluat valmistaa vohvelisi. Valvontavalo osoittaa myös aina, kun vohveli on valmis.

Tässä mallissa on myös tarttumaton pinnoite, joka helpottaa sekä ruoanlaittoa että puhdistusta. Kypsennys on helpompaa, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että osa taikinasta palaa. Puhdistuksen yhteydessä voit helposti poistaa lian, sillä se ei ole vaikea puhdistaa pois.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 22,5 cm
 • Syvyys: 11,5 cm
 • Leveys: 28,5 cm
 • Paino: 2,25 kg
 • Väri: Musta ja teräs
 • Teho: 1000 wattia

Sage BWM620 The Smart Waffle™ vohvelirauta

paras monikäyttöinen pöytävohvelirauta

Fordele
 • pros-icon.svg Monitoiminen vohvelirauta, jolla voi valmistaa useita reseptejä
 • pros-icon.svg Vaihtoehto hankkia jopa 12 erilaista levyä, jotka on helppo vaihtaa koneeseen
 • pros-icon.svg Leppo puhdistaa, sillä lautaset voidaan laittaa astianpesukoneeseen

Detaljeret gennemgang

Tämän Tefalin vohveliraudan avulla vain sinä voit leipoa/paistaa. Voit ostaa useita eri levyjä, joten voit valmistaa vohveleita, pannukakkuja, donitseja, rinkeleitä ja paljon muuta yhdellä laitteella. Lautaset ovat jopa astianpesukoneen kestäviä, joten puhdistaminen on helppoa.

Miksi sinun kannattaa valita Tefal Snack Collection -monirauta

Jos haluat käyttää vastikään ostamaasi vohvelirautaa useampaan kuin yhteen tarkoitukseen, sinun kannattaa investoida tähän Tefalin monirautaan. Tämän vohveliraudan etuna on, että se ei ole pelkkä vohvelirauta. Voit vaihtaa levyt koneen sisällä, jolloin voit käyttää sitä kaikkeen vohveleista rinkeliin tai donitseihin. Olet siis ainoa, joka asettaa rajat sille, mitä leipoo/paahtaa kotona.

Tämä ostos sisältää kaksi lautasparia, mutta voit hankkia lisää, sillä valikoimassa on yhteensä kaksitoista eri lautasta. Tässä pakkauksessa on versio kolmioleipää ja belgialaisia vohveleita varten. Sen mukana tulee jopa “reseptikirja”, josta löydät inspiraatiota tuleviin makuihin.

Lisäbonuksena tämän monikäyttöisen vohveliraudan levyissä on tarttumaton pinnoite. Sinun ei siis tarvitse ponnistella puhdistaaksesi lautaset tai koneen. Itse asiassa lautaset voidaan helposti puhdistaa astianpesukoneessa, jos et halua tiskata käsin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 28 cm
 • Syvyys: 11,4 cm
 • Leveys: 22,5 cm
 • Paino: 4.3 kg
 • Väri: Teräs

Sage the No-mess Waffle

Sage vohvelirauta, jossa on tippalautanen

Fordele
 • pros-icon.svg Ihanteellisella tippa-alustalla varustettuna koko reunan ympäri
 • pros-icon.svg Suunniteltu tarttumattomalla pinnoitteella, joten mikään ei pala
 • pros-icon.svg Vaihtoehto asettaa kellonaika seitsemään eri asetukseen

Detaljeret gennemgang

Vohveleiden tekeminen voi olla ärsyttävää, jos taikinaa ei saada aivan oikeaan määrään, sillä ylimääräinen taikina voi valua vohveliraudan reunan yli. Onneksi voit välttää tämän, jos investoit tähän Sagen vohvelirautaan, sillä siinä on optimaalinen tippa-alusta. Lisäksi siinä on tarttumaton pinnoite helppoa puhdistusta varten.

Miksi sinun kannattaa valita Sage the No-mess Waffle

Jos haluat päästä eroon kaikesta vohveleiden paistamiseen liittyvästä sotkusta? Tutustu sitten tähän Sage-merkin vohvelirautaan. Tässä versiossa on erityinen tippa-alusta, joka kerää ylimääräisen taikinan, jotta vohvelista ei tule liian suuri tai taikina ei tipu koneen sivulle. Tämä helpottaa oikean kokoisen vohvelin saamista.

Lisäksi voit myös siivota helposti ruoanvalmistuksen jälkeen, sillä koneessa on tarttumaton pinnoite, joka varmistaa, ettei taikina pala. Tämä mahdollistaa myös vohvelin irrottamisen rikkomatta sitä. Kone voidaan myös asettaa seitsemälle eri tasolle kypsennysajan osalta. Näin ollen sinulla on mahdollisuus saada vohvelisi paistettua juuri niin kuin haluat.

Ei sinun tarvitse vain uskoa meidän ja jälleenmyyjän sanaa siitä, että tämä vohvelirauta on ihanteellinen. Gastromand.dk on myös testannut ja arvostellut tuotteen, ja se on ylistänyt tuotetta.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 14,6 cm
 • Syvyys: 29,2 cm
 • Leveys: 24,1 cm
 • Väri: Ruostumaton teräs
 • Teho: 1000 wattia

Cloer belgialainen vohvelirauta

Luokkansa paras vohvelirauta

Fordele
 • pros-icon.svg Valmistaa kaksi belgialaista vohvelia samanaikaisesti
 • pros-icon.svg Varustettu tarttumattomalla pinnoitteella, joten mikään ei pala
 • pros-icon.svg Myydään edulliseen hintaan

Detaljeret gennemgang

Tämän Steba-merkkisen vohveliraudan kanssa ei voi mennä pieleen, sillä se on äänestetty testin parhaaksi ja se on saanut hyviä arvioita muun muassa Pricerunnerilta. Tuote eroaa hieman muista, sillä se on varustettu innovatiivisella suppilon täyttöaukolla, joten sinun ei tarvitse avata kantta taikinan kaatamiseksi koneeseen.

Miksi sinun kannattaa valita Steba WE 20 Volcano vohvelirauta

Etsitkö erilaista vohvelirautaa? Jos näin on, tämä Steba-malli saattaa olla oikea valinta sinulle. Tuotteessa on innovatiivinen suppilon täyttöaukko, joka varmistaa, ettei taikina valu yli. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes avata vohvelirautaa taikinan kaatamista varten. Mittakuppi takaa taikinan helpon mittaamisen, joten käytät aina oikean määrän taikinaa. Saat vohvelin helposti ulos eristetyn kahvan avulla, joka ei kuumene edes pitkän käytön jälkeen.

Tämän ainutlaatuisen rakenteen ansiosta ei ole ihme, että laite on äänestetty testeissä parhaaksi ja se on saanut yleisesti ottaen hyvät arvostelut. Lisäbonuksena tuotteessa on myös tarttumaton pinnoite, joten sekä ruoanlaitto että puhdistus on helppoa, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mikään ei pala.

Tuote on myös tilaa säästävä, joten voit helposti investoida tähän vohvelirautaan, vaikka sinulla ei olisi paljon tilaa keittiössäsi. Alle 2 kg:n keveys takaa, että sen kantaminen kaappiin ja sieltä pois ei tuota ongelmia. Tuotteessa on myös kaapelivarasto, joten kaapelit eivät loju ympäriinsä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 15,5 cm
 • Syvyys: 27 cm
 • Leveys: 21 cm
 • Paino: 1,9 kg
 • Väri: Valkoinen tai musta
 • Teho: 700 wattia

OBH Select Double Waffle Iron

Tyylikäs OBH-vohvelirauta

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mahdollisuus tehdä useita vohveleita kerralla (joko kaksi suurta tai kymmenen pientä)
 • pros-icon.svg Elegantti rakenne ja erityisen klassinen muotoilu
 • pros-icon.svg Varustettu säädettävällä lämpötila-asetuksella viidessä eri portaassa

Detaljeret gennemgang

Tämän Steba-merkkisen vohveliraudan kanssa ei voi mennä pieleen, sillä se on äänestetty testin parhaaksi ja se on saanut hyviä arvioita muun muassa Pricerunnerilta. Tuote eroaa hieman muista, sillä se on varustettu innovatiivisella suppilon täyttöaukolla, joten sinun ei tarvitse avata kantta taikinan kaatamiseksi koneeseen.

Miksi sinun kannattaa valita Steba WE 20 Volcano vohvelirauta

Etsitkö erilaista vohvelirautaa? Jos näin on, tämä Steba-malli saattaa olla oikea valinta sinulle. Tuotteessa on innovatiivinen suppilon täyttöaukko, joka varmistaa, ettei taikina valu yli. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes avata vohvelirautaa taikinan kaatamista varten. Mittakuppi takaa taikinan helpon mittaamisen, joten käytät aina oikean määrän taikinaa. Saat vohvelin helposti ulos eristetyn kahvan avulla, joka ei kuumene edes pitkän käytön jälkeen.

Tämän ainutlaatuisen rakenteen ansiosta ei ole ihme, että laite on äänestetty testeissä parhaaksi ja se on saanut yleisesti ottaen hyvät arvostelut. Lisäbonuksena tuotteessa on myös tarttumaton pinnoite, joten sekä ruoanlaitto että puhdistus on helppoa, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mikään ei pala.

Tuote on myös tilaa säästävä, joten voit helposti investoida tähän vohvelirautaan, vaikka sinulla ei olisi paljon tilaa keittiössäsi. Alle 2 kg:n keveys takaa, että sen kantaminen kaappiin ja sieltä pois ei tuota ongelmia. Tuotteessa on myös kaapelivarasto, joten kaapelit eivät loju ympäriinsä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 15,5 cm
 • Syvyys: 27 cm
 • Leveys: 21 cm
 • Paino: 1,9 kg
 • Väri: Valkoinen tai musta
 • Teho: 700 wattia

Åviken Elegance tuplavohvelirauta

Edullinen tuplavohvelirauta

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mahdollisuus tehdä kaksi suurta tai kahdeksan pientä vohvelia per erä
 • pros-icon.svg Ei maksa paljon, joten useammalla on varaa tähän laadukkaaseen vohvelirautaan
 • pros-icon.svg Suunniteltu tarttumattomalla pinnoitteella, joten vohvelit eivät pala
 • pros-icon.svg Varustettu lämpöeristetyllä kahvalla

Detaljeret gennemgang

Kuluttajat ovat ylistäneet tätä Åvikenin vohvelirautaa taivaisiin asti, joten voit olla varma, että se täyttää odotuksesi. Tuote on kaksinkertainen vohvelirauta, joten voit valmistaa nopeasti monta pientä vohvelia tai kaksi suurta vohvelia. Tuote ei kuitenkaan ole hinnaltaan kallis, joten koneen ostaminen on mahdollista useimmilla budjeteilla.

Miksi sinun kannattaa valita Åviken Elegance -kaksoisvohvelirauta

Etsitkö hyvää tuplavohvelirautaa, jolla voit tehdä monta vohvelia kerralla? Etkä halua, että tuote maksaa paljon? Silloin tämä Åvikenin hieno vohvelirauta on juuri sinulle sopiva. Saat kaksinkertaisen vohveliraudan, jolla voi valmistaa joko kaksi suurta vohvelia tai jopa kahdeksan pientä vohvelia – ja vohvelien paistaminen kestää vain 2 minuuttia. Lisäksi tuotetta myydään budjettiystävälliseen hintaan, mikä mahdollistaa sen, että useimmilla ihmisillä on varaa tähän koneeseen.

Tämä vohvelirauta on jopa todella suosittu malli kuluttajien keskuudessa, sillä useimmat sivustot ylistävät sitä taivaisiin ja antavat sille korkeat “arvosanat”. Hyvät arvostelut eivät kuitenkaan johdu pelkästään vohveliraudan koosta vaan myös sen rakenteesta. Se on esimerkiksi kehitetty ruostumattomasta teräksestä, jossa on tarttumaton pinnoite ja lämpöeristetty kahva.

Koneessa on lisäksi termostaattisäätö, joten voit ohjata vohveleidesi paistamista, jotta niistä tulee juuri sellaisia kuin haluat. Voit jopa säilyttää vohveliraudan helposti ilman, että se vie liikaa tilaa, sillä sen litteän takaosan ansiosta voit säilyttää rautaa reunimmaisena.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 8 cm
 • Syvyys: 24,5 cm
 • Leveys: 32 cm
 • Väri: Musta ja hopea
 • Teho: 1600 wattia

Tefal Snack Collection -monitoimirauta

paras monikäyttöinen pöytävohvelirauta

Fordele
 • pros-icon.svg Monitoiminen vohvelirauta, jolla voi valmistaa useita reseptejä
 • pros-icon.svg Vaihtoehto hankkia jopa 12 erilaista levyä, jotka on helppo vaihtaa koneeseen
 • pros-icon.svg Leppo puhdistaa, sillä lautaset voidaan laittaa astianpesukoneeseen

Detaljeret gennemgang

Tämän Tefalin vohveliraudan avulla vain sinä voit leipoa/paistaa. Voit ostaa useita eri levyjä, joten voit valmistaa vohveleita, pannukakkuja, donitseja, rinkeleitä ja paljon muuta yhdellä laitteella. Lautaset ovat jopa astianpesukoneen kestäviä, joten puhdistaminen on helppoa.

Miksi sinun kannattaa valita Tefal Snack Collection -monirauta

Jos haluat käyttää vastikään ostamaasi vohvelirautaa useampaan kuin yhteen tarkoitukseen, sinun kannattaa investoida tähän Tefalin monirautaan. Tämän vohveliraudan etuna on, että se ei ole pelkkä vohvelirauta. Voit vaihtaa levyt koneen sisällä, jolloin voit käyttää sitä kaikkeen vohveleista rinkeliin tai donitseihin. Olet siis ainoa, joka asettaa rajat sille, mitä leipoo/paahtaa kotona.

Tämä ostos sisältää kaksi lautasparia, mutta voit hankkia lisää, sillä valikoimassa on yhteensä kaksitoista eri lautasta. Tässä pakkauksessa on versio kolmioleipää ja belgialaisia vohveleita varten. Sen mukana tulee jopa “reseptikirja”, josta löydät inspiraatiota tuleviin makuihin.

Lisäbonuksena tämän monikäyttöisen vohveliraudan levyissä on tarttumaton pinnoite. Sinun ei siis tarvitse ponnistella puhdistaaksesi lautaset tai koneen. Itse asiassa lautaset voidaan helposti puhdistaa astianpesukoneessa, jos et halua tiskata käsin.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 28 cm
 • Syvyys: 11,4 cm
 • Leveys: 22,5 cm
 • Paino: 4.3 kg
 • Väri: Teräs

Steba WE 20 Volcano vohvelirauta

Luokkansa paras vohvelirauta

Fordele
 • pros-icon.svg Suunniteltu innovatiivisella suppilon täyttöaukolla
 • pros-icon.svg Tilaa säästävä malli, joka ei vie paljon kaappitilaa
 • pros-icon.svg Varustettu tarttumattomalla pinnoitteella, joka helpottaa vohvelin ja lian poistamista

Detaljeret gennemgang

Tämän Steba-merkkisen vohveliraudan kanssa ei voi mennä pieleen, sillä se on äänestetty testin parhaaksi ja se on saanut hyviä arvioita muun muassa Pricerunnerilta. Tuote eroaa hieman muista, sillä se on varustettu innovatiivisella suppilon täyttöaukolla, joten sinun ei tarvitse avata kantta taikinan kaatamiseksi koneeseen.

Miksi sinun kannattaa valita Steba WE 20 Volcano vohvelirauta

Etsitkö erilaista vohvelirautaa? Jos näin on, tämä Steba-malli saattaa olla oikea valinta sinulle. Tuotteessa on innovatiivinen suppilon täyttöaukko, joka varmistaa, ettei taikina valu yli. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes avata vohvelirautaa taikinan kaatamista varten. Mittakuppi takaa taikinan helpon mittaamisen, joten käytät aina oikean määrän taikinaa. Saat vohvelin helposti ulos eristetyn kahvan avulla, joka ei kuumene edes pitkän käytön jälkeen.

Tämän ainutlaatuisen rakenteen ansiosta ei ole ihme, että laite on äänestetty testeissä parhaaksi ja se on saanut yleisesti ottaen hyvät arvostelut. Lisäbonuksena tuotteessa on myös tarttumaton pinnoite, joten sekä ruoanlaitto että puhdistus on helppoa, koska sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että mikään ei pala.

Tuote on myös tilaa säästävä, joten voit helposti investoida tähän vohvelirautaan, vaikka sinulla ei olisi paljon tilaa keittiössäsi. Alle 2 kg:n keveys takaa, että sen kantaminen kaappiin ja sieltä pois ei tuota ongelmia. Tuotteessa on myös kaapelivarasto, joten kaapelit eivät loju ympäriinsä.

Tuotetiedot

 • Korkeus: 15,5 cm
 • Syvyys: 27 cm
 • Leveys: 21 cm
 • Paino: 1,9 kg
 • Väri: Valkoinen tai musta
 • Teho: 700 wattia

Guide

Miten löydät parhaan vohveliraudan itsellesi

Oikean vohveliraudan löytäminen voi olla hankalaa. Tästä syystä tässä on muutamia asioita, joita kannattaa etsiä tai ottaa huomioon, kun olet etsimässä uutta vohvelirautaa.

 • Harkitse, haluatko tehdä monta vohvelia kerralla vai vain yhden kerrallaan
 • Harkitse, onko sinulla mieltymyksiä vohvelin muodon suhteen (pitäisikö sen olla pyöreä, sydämen muotoinen vai ehkä belgialainen vohveli?)
 • Katso erilaisia arvosteluja tuotteesta, jotta voit tehdä valintasi kuluttajien kokemusten perusteella – pettymys on epätodennäköisempi
 • Prioriteettisi on tarttumattomalla pinnoitteella varustettu vohvelirauta, sillä se helpottaa sekä paistamista että puhdistamista
 • Jos pilaat vohvelisi usein kaatamalla liikaa taikinaa, kannattaa ehkä investoida vohvelirautaan, jossa on tippalautanen tai suppilon täyttöaukko
 • Varmista, että valitsemasi malli on helposti säilytettävissä, jotta sen ei tarvitse olla koko ajan tiskillä

Preemion ja edullisen tuotteen vertailu tässä vohvelirautatestissä

Tässä vohvelirautatestissä kuvaamme kymmenen vohvelirautaa, jotka ovat menestyneet hyvin eri testeissä. Tuotteet eroavat toisistaan hinnaltaan ja rakenteeltaan, mutta onko halvan ja kalliin mallin välillä todella eroa? Käsittelemme tätä lyhyesti tässä jaksossa.

Paras halpa vohvelirauta on OBH Elite Single Waffle Iron (tuote nro 2) ja premium-vohvelirauta on Sage BWM620 The Smart Waffle™ Waffle Iron (tuote nro 4). Näiden kahden koneen vähittäismyyntihinta eroaa toisistaan yli 1000 kruunua, mutta todellisuudessa niissä on joitakin samoja ominaisuuksia, esimerkiksi molemmissa on tarttumaton pinnoite. Sage-malli on kuitenkin hieman suurempi, sillä se voi valmistaa kerralla kaksi neliönmuotoista vohvelia, kun taas OBH-mallissa voi valmistaa yhden suuren pyöreän vohvelin tai neljä pientä sydämenmuotoista vohvelia.

Todellinen ero näiden kahden koneen välillä, joka on todennäköisesti ratkaiseva tekijä hinnoissa, on valmistuksessa. OBH-kone on rakenteeltaan yksinkertainen, mutta siinä on sentään säädettävä termostaatti, jonka voi asettaa viidelle eri lämpötasolle. Näin saat vohvelisi juuri niin pehmeäksi tai rapeaksi kuin haluat.

Sage-vohveliraudassa ei ole erityisiä lämpöasetuksia, vaan siinä on esiasennetut ohjelmat eri valmisteita varten, joten voit asettaa laitteen esimerkiksi belgialaisia, suklaavohveleita jne. varten. Lisäksi voit aina löytää oikean rapeuden antamalla vohveleille hieman enemmän aikaa koneessa “A-Bit-More”-toiminnolla. Kaikki vohvelin osat saavat myös optimaalisen lämmön, sillä kone on suunniteltu valurautalevyillä. Lisäksi ylimääräinen taikina ohjataan erityiseen valuma-alustaan, joten vohvelista tulee aina juuri oikean kokoinen ja muotoinen.

Vohvelit eivät välttämättä valmistu paremmin Sagen vohveliraudalla, mutta paistamisen laadusta ei voi sanoa mitään. Myös se auttaa, että voit käyttää esiasetettuja ohjelmia. Joillekin se on ratkaiseva syy investoida hieman kalliimpaan malliin. Mutta jos sinulla ei ole suuria vaatimuksia, voit täydellisesti valita OBH:n parhaan halvan vohveliraudan.

FAQ

Mikä vohvelirauta on paras testissä?

Voit edullisesti investoida Wilfa Double Waffle Iron WAD-518M -vohvelirautaan, jos etsit parasta vohvelirautaa. Olemme äänestäneet tuotteen testin parhaaksi, koska se on erinomainen testiparametreissamme. Kuitenkin myös muut listan mallit ovat selvästi investoinnin arvoisia.

Pitäisikö minun valita vohvelirauta, jossa on tarttumaton pinnoite?

Useimmissa vohveliraudoissa on nykyään tarttumaton pinnoite, koska vohveleiden valmistaminen on yleensä helpompaa tällä pinnalla. Tämä estää taikinaa tarttumasta koneeseen. Mutta tietysti se on sinusta kiinni, mitä haluat.

Minkä muotoinen vohveliraudan pitäisi olla?

Vohveliraudan muodolla ei ole oikeastaan mitään väliä, jos sinulla ei ole mitään mieltymyksiä vohvelin muodon suhteen. Muoto on kuitenkin tärkeä, jos esimerkiksi haluat tehdä vain belgialaisia tai sydämen muotoisia vohveleita.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×